Janjeći kotleti s umakom od metvice
Recept iz: Rudolph van Veen
Priprema:
Janjeći kotleti:
Ogulite i nasjeckajte češnjak. Ugrijte tavu i rastopite maslac. Dodajte nasjeckani češnjak i grančice ružmarina.
Začinite janjeće kotlete solju i svježe mljevenim paprom. Janjeće kotlete pržite dvije minute sa svake strane.
Umak od metvice:
U kipućoj vodi rastopite šećer. Nasjeckajte listove metvice i dodajte ih kipućoj vodi. Dodajte dvije žličice octa. Pomiješajte krumpirov škrob s vodom i zgusnite umak.
Sastojci
- Janjeći kotleti600 g janjećih kotleta 2 režnja češnjaka 20 g mliječnog maslaca sol svježe mljeveni papar 4 grančice ružmarinaUmak od metvice100 ml vode 50 g šećera 1 stručak metvice 2 čajne žličice octa 1 žlica krumpirova škroba
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Annabel Langbein
Pita sa slaninom i jajima
Recepti Mary Berry
Gratinirani komorač i krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Tjestenina s morskim plodovima, čilijem i cherry rajčicama
Recepti Mary Berry
Terina s lososom i šparogama
Recepti Mary Berry
Losos en croute sa crvenim pestom i pečenim povrćem
Recepti Mary Berry
Pečeni goveđi file u umaku od pečenog češnjaka i senfa
Recepti Mary Berry
Ljetna dimljena šunka glazirana javorom sa svježim marelicama i začinom od đumbira
Recepti Mary Berry
Fileti lososa s umakom od začinskog bilja, prepeličjim jajima i šparogama
Recepti Jolanta Delibozova
Riba s pastom od maslina i mozzarellom
Recepti Jolanta Delibozova
Pile s limunom