Priprema:

 

Janjeći kotleti:

Ogulite i nasjeckajte češnjak. Ugrijte tavu i rastopite maslac. Dodajte nasjeckani češnjak i grančice ružmarina.

Začinite janjeće kotlete solju i svježe mljevenim paprom. Janjeće kotlete pržite dvije minute sa svake strane.

 

Umak od metvice:

U kipućoj vodi rastopite šećer. Nasjeckajte listove metvice i dodajte ih kipućoj vodi. Dodajte dvije žličice octa. Pomiješajte krumpirov škrob s vodom i zgusnite umak.

Sastojci

  • Janjeći kotleti600 g janjećih kotleta 2 režnja češnjaka 20 g mliječnog maslaca sol svježe mljeveni papar 4 grančice ružmarinaUmak od metvice100 ml vode 50 g šećera 1 stručak metvice 2 čajne žličice octa 1 žlica krumpirova škroba

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve