Opis

Priprema:

 

Odreske začinite svježe mljevenim paprom. Na obje strane utrljajte malo maslinova ulja i ugrijte roštilj. Prepecite s obiju strana. Nakon pečenja odreske posolite.

Prepolovite šparoge te ogulite i tanko narežite mrkve. Prepolovite papriku, uklonite sjemenke i narežite je na kriške.

U tavi ugrijte malo maslinova ulja, dodajte šparoge, mrkve i papriku i povrće pecite dvije minute. Dodajte temeljac i pustite da se pirja. Dodajte šećer i sve karamelizirajte.

Sastojci

Sastojci

  • 4 iberska odreska
  • 1 svežanj zelenih šparoga
  • 2 mrkve
  • 1 zelena paprika
  • 2 rajčice
  • 50 ml temeljca
  • 1 žlica šećera šećerne trske
  • maslinovo ulje
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Povezani recepti