Iberski odrezak s roštilja s karameliziranim povrćem
Recept iz: Rudolph van Veen
Priprema:
Odreske začinite svježe mljevenim paprom. Na obje strane utrljajte malo maslinova ulja i ugrijte roštilj. Prepecite s obiju strana. Nakon pečenja odreske posolite.
Prepolovite šparoge te ogulite i tanko narežite mrkve. Prepolovite papriku, uklonite sjemenke i narežite je na kriške.
U tavi ugrijte malo maslinova ulja, dodajte šparoge, mrkve i papriku i povrće pecite dvije minute. Dodajte temeljac i pustite da se pirja. Dodajte šećer i sve karamelizirajte.
Sastojci
- Sastojci4 iberska odreska 1 svežanj zelenih šparoga 2 mrkve 1 zelena paprika 2 rajčice 50 ml temeljca 1 žlica šećera šećerne trske maslinovo ulje sol svježe mljeveni papar
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Annabel Langbein
Pita sa slaninom i jajima
Recepti Mary Berry
Gratinirani komorač i krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Tjestenina s morskim plodovima, čilijem i cherry rajčicama
Recepti Mary Berry
Terina s lososom i šparogama
Recepti Mary Berry
Losos en croute sa crvenim pestom i pečenim povrćem
Recepti Mary Berry
Pečeni goveđi file u umaku od pečenog češnjaka i senfa
Recepti Mary Berry
Ljetna dimljena šunka glazirana javorom sa svježim marelicama i začinom od đumbira
Recepti Mary Berry
Fileti lososa s umakom od začinskog bilja, prepeličjim jajima i šparogama
Recepti Jolanta Delibozova
Riba s pastom od maslina i mozzarellom
Recepti Jolanta Delibozova
Pile s limunom