Zagrijte pola ulja u tavi i pržite mladi luk i koromač 5–6 minuta na srednjoj vatri dok ne počnu mekšati i rumeniti. Dodajte začine i kuhajte još minutu, stalno miješajući. Izvadite iz tave i odložite.

Začinite svinjske kotlete solju i paprom. Pojačajte vatru i pržite kotlete 2–3 minute na svakoj strani dok ne porumene i gotovo se skuhaju.

Vratite mladi luk i koromač u tavu s malo vode i octa. Prokuhajte još minutu, a zatim poslužite.

Sastojci

  • 2 žlice maslinovog ulja
  • svežanj mladoga luka, narezan na 2 cm
  • 1 lukovica koromača, narezana na tanke kriške
  • 1 žličica sjemenki koromača
  • dobar prstohvat kineske mješavine 5 začina (Chinese five spice)
  • 2 tanka svinjska kotleta bez kostiju
  • 1 žličica bijeloga vinskog octa

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve