Justine Schofield australska je kuharica, autorica i TV voditeljica.

Sastojci

  • 210g rižinih pahuljica
  • 30ml kokosovog ulja
  • 200g tamne čokolade, otopljene
  • 200g bijele čokolade, otopljene

Priprema

  • 1. Kalup namastite s malo kokosovog ulja.
  • 2. Bijelu čokoladu otopite s jednom žličicom kokosovog ulja, a crnu čokoladu otopite s preostalim kokosovim uljem
  • 3. Rižine pahuljice odvojite u dvije zdjele. U jednu dodajte bijelu čokoladu, a u drugu tamnu čokoladu. Miješajte dok svako zrno riže nije prekriveno čokoladom.
  • 4. Istresite rižu u bijeloj čokoladi na kalup i ravnomjerno rasporedite. Na sloj bijele riže dodajte rižu u tamnoj čokoladi, rasporedite i pritisnite. Stavite u hladnjak na 20 minuta do sat vremena prije nego narežete na ploške.

Povezani recepti

Vidi sve