Hrskave čokoladne ploške na kat
Recept iz: Justine Schofield
Justine Schofield australska je kuharica, autorica i TV voditeljica.
Sastojci
- 210g rižinih pahuljica
- 30ml kokosovog ulja
- 200g tamne čokolade, otopljene
- 200g bijele čokolade, otopljene
Priprema
- 1. Kalup namastite s malo kokosovog ulja.
- 2. Bijelu čokoladu otopite s jednom žličicom kokosovog ulja, a crnu čokoladu otopite s preostalim kokosovim uljem
- 3. Rižine pahuljice odvojite u dvije zdjele. U jednu dodajte bijelu čokoladu, a u drugu tamnu čokoladu. Miješajte dok svako zrno riže nije prekriveno čokoladom.
- 4. Istresite rižu u bijeloj čokoladi na kalup i ravnomjerno rasporedite. Na sloj bijele riže dodajte rižu u tamnoj čokoladi, rasporedite i pritisnite. Stavite u hladnjak na 20 minuta do sat vremena prije nego narežete na ploške.
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Lora i Stoyan
Keksi mame Emmy
Recepti Curtis Stone
Mamine pogačice sa sočnim grožđicama i tučenim vrhnjem
Recepti Kirsten Tibballs
Florentineri
Recepti Kirsten Tibballs
Keksi punjeni ganacheom
Recepti Silvia Colloca
Amaretti od kave, kakaa i lješnjaka
Recepti Lora i Stoyan
Keksići od oraha s kremom od kave
Recepti Mary Berry
Trovrsni keksi
Recepti Kirsten Tibballs
Keksi od čokolade i cimeta
Recepti Justine Schofield
Keksi s marmeladom - Linzeri
Recepti Martha Stewart
Prhki sendvič keksi od badema