Hrđavi čavao
Recept iz: Adrian Richardson
Adrian Richardson australski je chef i autor te vlasnik i glavni kuhar restorana La Luna u North Carltonu, u kojem od 1999. poslužuje svježu i inovativnu hranu.
Strast za kuhanjem naslijedio je od djeda, a svoju filozofiju o hrani smatra jednostavnom i naziva je "moderni Mediteran" - vjeruje u korištenje svježih sastojaka i pojednostavljenje recepata.
Sastojci
- 60ml kvalitetnog viskija
- 30ml Drambuiea
- Kocke leda
- Korica limuna za ukras
Priprema
- 1. U veliku čašu punu leda ulijte viski i Drambuie.
- 2. Miješajte oko minute da se rashladi i blago razvodni od kocki leda.
- 3. Procijedite i ulijte u čašu s ledom.
- 4. Ukrasite limunovom koricom.
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Mary Berry
Crvena baršunasta torta Mary Berry
Recepti Mary Berry
Otvorena pita od jabuke i kruške
Recepti Mary Berry
Portugalski tart od marelice
Recepti Mary Berry
Čokoladna rođendanska torta
Recepti Warren Mendes
Uštipci koesisters
Recepti Justine Schofield
Pečena nektarina i halloumi s medom
Recepti Luca Ciano
Zabaglione s kavom i prepečenim panettoneom
Recepti Luca Ciano
Puding od bijele čokolade i banana sa slanim karamel umakom
Recepti Luca Ciano
Gelato affogato od slatkog krumpira
Recepti Donal Skehan
Božićne palačinke s kompotom od bobičastog voća