Gusta riblja juha s rajčicom i grahom
Recept iz: Donal Skehan
Zagrijte ulje u dubokoj tavi i polako pržite na srednjoj vatri sofritto ili povrtnu mješavinu 5 minuta, dok ne omekša. Dodajte u tavu passatu i temeljac i dovedite ih do laganog ključanja.
Dodajte koljak i grah, pokrijte i lagano kuhajte 4–5 minuta dok se koljak ne počne odvajati u komade. Pospite bosiljkom i poslužite.
Sastojci
- 1 žlica maslinovog ulja
- 500 g soffritto mješavine ili mješavine za povrtnu juhu
- 1 x 600 ml tegla pasirane rajčice (passata)
- 500 ml temeljca od povrća
- 4 x 150 g fileta koljaka (vrsta bakalara)
- 1 x 400 g limenke graha cannellini, opranog i osušenog
- dobra šaka lišća bosiljka
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Annabel Langbein
Pita sa slaninom i jajima
Recepti Mary Berry
Gratinirani komorač i krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Tjestenina s morskim plodovima, čilijem i cherry rajčicama
Recepti Mary Berry
Terina s lososom i šparogama
Recepti Mary Berry
Losos en croute sa crvenim pestom i pečenim povrćem
Recepti Mary Berry
Pečeni goveđi file u umaku od pečenog češnjaka i senfa
Recepti Mary Berry
Ljetna dimljena šunka glazirana javorom sa svježim marelicama i začinom od đumbira
Recepti Mary Berry
Fileti lososa s umakom od začinskog bilja, prepeličjim jajima i šparogama
Recepti Jolanta Delibozova
Riba s pastom od maslina i mozzarellom
Recepti Jolanta Delibozova
Pile s limunom