Gljive u Brendiju

Priprema:
U tavi zagrijte ulje na srednjoj vatri: popržite ljutiku
i češnjak dok ne omekšaju, oko 2 minute: dodajte gljive, peršin, brendi, sol i
timijan; pržite, uz povremeno miješanje, dok gljive lagano ne porumene, oko 8
minuta. Umiješajte ulje od tartufa (ako ga koristite).
Sastojci
- Gljive u Brendiju 1 velika žlica biljnog ulja 1 sjeckana ljutika 1 češanj češnjaka sjeckani 2 šalice narezanih gljiva 2 velike žlice sjeckanog svježeg peršina 2 velike žlice brendija (ili 1 velika žlica/15 ml limunova soka) 1/4 čajne žličice soli 1/4 čajne žličice sušenog timijana 1/2 čajne žličice ulja od tartufa (po želji)
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Ainsley Harriott
Kruh s češnjakom
Recepti Mary Berry
Tartovi s kozjim sirom i ljutikom
Recepti Mary Berry
Yorkshirski puding
Recepti Martha Stewart
Obrtnički kruh
Recepti Mary Berry
Salata od vatreno crvene riže
Recepti Mary Berry
Mediteranska plata
Recepti Donal Skehan
Kocke od rižinih pahuljica i pereca
Recepti Donal Skehan
Pečeni krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Smeđi plieći gulaš s rižom s graškom
Recepti Donal Skehan
Blagdanski složenac s brusnicama