Dagnje
Recept iz: Rudolph van Veen
Priprema:
Dagnje:
Narežite poriluk, mrkvu, komorač i luk na komadiće. Usitnite peršin i isperite dagnje. Dagnje kuhajte na pari s nasjeckanim povrćem, malo vina i peršinom.
Umak:
Prerežite limun popola i sok iscijedite u zdjelu. Dodajte majonezu, senf i suho bijelo vino.
Sastojci
- Dagnje1 kg dagnji 1 poriluk 1 mrkva 1 luk 1 komorača 1 svežanj peršina malo (suhog) bijelog vinaUmak3 žlice majoneze ili kiselog vrhnja 3 žlice senfa 1 žlica (suhog) bijelog vina 1 limun
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Annabel Langbein
Pita sa slaninom i jajima
Recepti Mary Berry
Gratinirani komorač i krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Tjestenina s morskim plodovima, čilijem i cherry rajčicama
Recepti Mary Berry
Terina s lososom i šparogama
Recepti Mary Berry
Losos en croute sa crvenim pestom i pečenim povrćem
Recepti Mary Berry
Pečeni goveđi file u umaku od pečenog češnjaka i senfa
Recepti Mary Berry
Ljetna dimljena šunka glazirana javorom sa svježim marelicama i začinom od đumbira
Recepti Mary Berry
Fileti lososa s umakom od začinskog bilja, prepeličjim jajima i šparogama
Recepti Jolanta Delibozova
Riba s pastom od maslina i mozzarellom
Recepti Jolanta Delibozova
Pile s limunom