Ova britanska kuharica i ljubiteljica hrane ujedno je i pobjednica jedne od sezona emisije The Greate British Bake Off.   Sebe opisuje kao jednostavnu ženu koja voli svoju obitelj i hranu, a donosi vam razne ukusne recepte koji će oduševiti vašu obitelj! 

Sastojci

  • 250 g prokulica, očišćenih i narezanih na tanke ploške
  • 1 glavica crvenog luka, narezana na tanke ploške
  • 2 mrkve, oguljene i naribane
  • 100 g indijskih oraščića, grubo nasjeckanih
  • 1 žličica sjemenki kumina
  • 100 g grčkog jogurta
  • 50 g punomasne majoneze
  • 1 žlica senfa s cijelim sjemenkama gorušice
  • ½ ekološki uzgojenog limuna, korica i sok
  • velika šaka svježeg vlasca, sitno nasjeckanog
  • velika šaka svježeg peršina ravna lista, grubo nasjeckanog

Priprema

  • 1. Prokulice u zdjeli dobro pomiješajte s lukom, mrkvom, indijskim oraščićima i sjemenkama kumina.
  • 2. U drugoj, manjoj zdjelici miješanjem dobro sjedinite jogurt, majonezu, senf te sok i koricu limuna.
  • 3. Preljevom od majoneze prelijte nasjeckano povrće. Dobro ih promiješajte da kremastim preljevom posve obložite povrće. Ako vam je draži ekstra kremasti coleslaw, naprosto dodajte još majoneze i jogurta.
  • 4. Umiješajte nasjeckani vlasac i peršin pa poslužite coleslaw.

Povezani recepti

Vidi sve