Ceviche s jakobovim kapicama

Najprije je studirao modu i dizajn, a kuhati je naučio kasnije, sam. 1990. je kupio svoj prvi restoran, u Manchesteru. Greens je vegetarijanski restoran, a Rimmer je postao poznat upravo po svojoj inovativnoj vegetarijanskoj hrani.  2006. započeo je televizijsku karijeru, a od tada se pojavljivao na brojim TV showovima - i kao natjecatelj i kao voditelj. 

Sastojci

  • 4 x velike Jakobove kapice
  • 150 g fileta lososa (bez kože)
  • 2-3 limete (korica i sok)
  • 1 crvena čili papričica (sitno nasjeckana)
  • ½ crveni luk (tanko izrezan)
  • Za ukras
  • 2 - 4 rotkvice (tanko narezane)
  • 1 žlica metvice (nasjeckane)
  • 1 žlica korijandera (nasjeckanog)
  • Francuz (takne kriške lagano tostirane)

Priprema

  • 1. Narežite losos na kockice od oko 30mm
  • 2. Narežite svaku Jakobovu kapicu na 4 kriške (5 ako su jako velike) da ostanu okrugle.
  • 3. Stavite ribu, luk i čili papričicu u zdjelu.
  • 4. Prelijte sokom i kožicom limete, lagano promiješajte. Dodajte sol. Prekrijte i hladite 30 minuta.
  • 5. Poslužite sa svim ukrasima.

Povezani recepti

Vidi sve