Carpaccio od tune
Sastojci
- tuna
- luk kozjak
- maslinovo ulje
- sol
- tikvice
Priprema
- 1. Luk kozjak narežemo na kolute. Tunu narežemo na što tanje komade. I tikvice narežemo na tanke kolute. U tanjur stavimo tunu, prelijemo je maslinovim uljem, na nju stavimo tikvice i na njih luk. Posolimo. Napravimo još nekoliko takvih slojeva. Sve prekrijemo folijom i stavimo u hladnjak na pola sata.
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Nadiya Hussain
Košarice s paštetom od dimljene skuše i zelenim chutneyjem od ananasa
Recepti Luca Ciano
Poširana tuna u ekstra djevičanskom maslinovom ulju s bosiljkom i pečena salata Caprese
Recepti Luca Ciano
Špageti s mariniranom sabljarkom i preljevom od sicilijanskog citrusa
Recepti Mary Berry
Terina s lososom i šparogama
Recepti Mary Berry
Losos en croute sa crvenim pestom i pečenim povrćem
Recepti Mary Berry
Fileti lososa s umakom od začinskog bilja, prepeličjim jajima i šparogama
Recepti Adam Liaw
Sporo kuhana riba amadai s crnim tartufom
Recepti Jolanta Delibozova
Riba s pastom od maslina i mozzarellom
Recepti Tom Kerridge
Pečeni taco od tune
Recepti Donal Skehan
Riba s kurkumom i koprom na vijetnamski način