Justine Schofield australska je kuharica, autorica i TV voditeljica.

Sastojci

  • Goveđi file
  • Ukrašavanje:
  • Zelena papaja
  • krastavac
  • grejp
  • luk kozjak
  • rajčica
  • rotkvica
  • čili papričica
  • vlasac
  • sol
  • ekstra djevičansko maslinovo ulje
  • francuski preljev:
  • marakuja
  • kokosovo mlijeko
  • sojin umak

Priprema

  • 1. Uzmite srednji dio filea tako da napravite tuljac, uvijte ga i umotajte u prozirnu foliju.
  • 2. Zamrznite.
  • 3. Odmotajte govedinu iz prozirne folije.
  • 4. Oštrim nožem narežite tanke kriške i složite ih po tanjuru.
  • Za ukrašavanje
  • 1. Fino nasjeckajte krastavac i zelenu papaju i grejp, luk kozjak i vlasac.
  • 2.Narežite rotkvicu i čili na krugove.
  • Vinaigrette
  • 1. Pomiješajte marakuju i kokosovo mlijeko i sojin umak.
  • 2. Prelijte preko carpaccia.
  • 3. Dodajte malo ekstra djevičanskog maslinovog ulja i soli na kraju.

Povezani recepti

Vidi sve