Uzmite srednji dio filea tako da napravite tuljac, uvijte ga i umotajte u prozirnu foliju.

Zamrznite.

Odmotajte govedinu iz prozirne folije.

Oštrim nožem narežite tanke kriške i složite ih po tanjuru.

Za ukrašavanje

Fino nasjeckajte krastavac i zelenu papaju i grejp, luk kozjak i vlasac.

Narežite rotkvicu i čili na krugove.

Vinaigrette

Pomiješajte marakuju i kokosovo mlijeko i sojin umak. Prelijte preko carpaccia.

 

Dodajte malo ekstra djevičanskog maslinovog ulja i soli na kraju.

Sastojci

  • Goveđi file
  • Ukrašavanje:
  • Zelena papaja
  • krastavac
  • grejp
  • luk kozjak
  • rajčica
  • rotkvica
  • čili papričica
  • vlasac
  • sol
  • ekstra djevičansko maslinovo ulje
  • francuski preljev:
  • marakuja
  • kokosovo mlijeko
  • sojin umak

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve