Opis
U posudu stavite šalicu porta, 5 žlica smeđeg šećera, šaku suhih marelica prerezanih napola, šaku grožđica, 1 štapić cimeta, 1 zvjezdani anis i žličicu crvenog papra. Promiješajte i stavite na vatru.
Zatim uklonite koru s briea i dodajte nekoliko pinjola.
Premažite tanjur uljem, stavite na njega sir i zalijte porotom. Zatim dodajte još malo pinjola prije nego što odnesete u pećnicu na 15-20 minuta.
Na kraju poslužite natopljeni brie s nekoliko tostova.
Zatim uklonite koru s briea i dodajte nekoliko pinjola.
Premažite tanjur uljem, stavite na njega sir i zalijte porotom. Zatim dodajte još malo pinjola prije nego što odnesete u pećnicu na 15-20 minuta.
Na kraju poslužite natopljeni brie s nekoliko tostova.
Sastojci
- 1 brie
- 1 šalica porta
- 1/3 šalica suhih marelica
- 5 žlica smeđeg šećera
- 1 žličica ružičastog papra
- 2 žlice pinjola
- 1 štapić cimeta
- 1 zvjezdani anis
- ulje
- Tost