Biskvit od kakija s kruškama pistoralkama

Sastojci
- Tijesto
- 100 g brašna
- 100 g maslaca
- sol
- kaki
- Nadjev
- kaki
- kruške pistoralke
- svježi orasi
- vino
- rebula
Priprema
- 1. Sve sastojke stavimo u mikser i usitnimo ih.
- 2. Smjesu ulijemo u male kalupe i pečemo je u pećnici 10 minuta na 180 °C.
- 3. Pri kraju u pećnicu stavimo i jezgre oraha da se malo prepeku.
- 4. Kaki izmiksamo. Cijele kruške kuhamo 20 minuta u 3 dcl rebule i vodi.
- 5. Na tanjur poslužimo biskvit od kakija preliven umakom i posut pečenim orasima.
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Mary Berry
Sunčana torta
Recepti Mary Berry
Nordijski kruh sa sjemenjem i orasima
Recepti Mark Moriarty
Bucatini alla puttanesca
Recepti Mark Moriarty
Prave penne u rajčici
Recepti Nadiya Hussain
Preokrenuta pita od banane
Recepti Nadiya Hussain
Rolice od jaja
Recepti Ainsley Harriott
Goveđa tagliata u balzamičnom octu i naru sa salatom fattoush na malteški
Recepti Ainsley Harriott
Malteška pita od ricotte, špinata i pinjola sa salatom od korabice
Recepti Kirsten Tibballs
Blondie pita sa sirom
Recepti Michel Albert Roux
Pita od sira i šunke