Biskvit od kakija s kruškama pistoralkama
Sastojci
- Tijesto
- 100 g brašna
- 100 g maslaca
- sol
- kaki
- Nadjev
- kaki
- kruške pistoralke
- svježi orasi
- vino
- rebula
Priprema
- 1. Sve sastojke stavimo u mikser i usitnimo ih.
- 2. Smjesu ulijemo u male kalupe i pečemo je u pećnici 10 minuta na 180 °C.
- 3. Pri kraju u pećnicu stavimo i jezgre oraha da se malo prepeku.
- 4. Kaki izmiksamo. Cijele kruške kuhamo 20 minuta u 3 dcl rebule i vodi.
- 5. Na tanjur poslužimo biskvit od kakija preliven umakom i posut pečenim orasima.
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Lora i Stoyan
Grčki kruščići sa sirom
Recepti Lora i Stoyan
Žemljice s maslinama
Recepti Lora i Stoyan
Mlinci
Recepti Lora i Stoyan
Burek paprike
Recepti Adam Liaw
Pogačice roti canai
Recepti Silvia Colloca
Focaccia sa smokvama i pecorinom bez glutena
Recepti Silvia Colloca
Ligurska peciva
Recepti Donal Skehan
Peciva s curryjem od piletine
Recepti Nico Reynolds
Pogača s dimljenim hummusom i povrćem sa žara
Recepti Nico Reynolds
Kozice na žaru s mangom i krvavicom