Opis
Kuhajte prepeličja jaja u vodi, octu i crvenoj boji 10 minuta.
Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva.
Tucite 150 g šećera, dva jaja i koricu jednog limuna. Dodajte pola šalice mlijeka i 35 g rastopljenog neslanog maslaca, ali ohlađenog. Miješajte još malo.
U posudu stavite 375 g brašna s kvascem, dvije žlice cimeta i dvije žličice sode bikarbone. Miješajte pjenjačom. U drugoj posudi umiješajte pola šalice anisa, šećer i mlijeko.
Premažite maslacem dva kalupa za biskvit. Izlijte smjesu u kalupe i stavite peći 35 minuta. Zatim premažite jajetom. Ukrasite biskvit i vaš uskrsni desert je gotov!Sastojci
Sastojci
- 2 kom jaja
- 150 g šećera
- 1 limun
- 35 g maslaca
- 120 ml mlijeka
- 375 g brašna s kvascem
- 2 žlice cimeta u prahu
- 2 žličice sode bikarbone
- pola žličice anisa u prahu
- 6 kom prepeličjih jaja
- Jestiva crvena ili plava boja
- ocat
- maslac za premazivanje
- brašno za posipanje