KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement
Napredno pretraživanje emisijaPretraži

Biskvit od anisa

Ocjena 0/5

Kuhajte prepeličja jaja u vodi, octu i crvenoj boji 10 minuta.

Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva.

Tucite 150 g šećera, dva jaja i koricu jednog limuna. Dodajte pola šalice mlijeka i 35 g rastopljenog neslanog maslaca, ali ohlađenog. Miješajte još malo.

U posudu stavite 375 g brašna s kvascem, dvije žlice cimeta i dvije žličice sode bikarbone. Miješajte pjenjačom. U drugoj posudi umiješajte pola šalice anisa, šećer i mlijeko.

Premažite maslacem dva kalupa za biskvit. Izlijte smjesu u kalupe i stavite peći 35 minuta. Zatim premažite jajetom. Ukrasite biskvit i vaš uskrsni desert je gotov!
Za djecu:
ne
Za vegetarijance:
ne
Iz emisije: