Bikov rep
Recept iz: Rudolph van Veen
Priprema:
U tavu dodajte malo andaluzijskog maslinova ulja i na njemu pržite nasjeckani češnjak dok ne požuti. Prepržite poriluk, celer, luk i mrkvu. Nakon pirjanja povrća, polako dodajte bikov rep.
Zapecite meso. Dodajte malo kumina i papra. Potom dodajte vino Oloroso i reducirano crno vino. Poklopite i ostavite da se kuha 40 minuta. Dodajte komadiće bikova repa i oprezno zatvorite. Potom zavežite čvor i ostavite u pećnici sedam minuta.
Sastojci
- Sastojci bikov rep malo češnjaka poriluk celer luk mrkva maslinovo ulje kumin papar vino Oloroso crno vino
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Annabel Langbein
Pita sa slaninom i jajima
Recepti Mary Berry
Gratinirani komorač i krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Tjestenina s morskim plodovima, čilijem i cherry rajčicama
Recepti Mary Berry
Terina s lososom i šparogama
Recepti Mary Berry
Losos en croute sa crvenim pestom i pečenim povrćem
Recepti Mary Berry
Pečeni goveđi file u umaku od pečenog češnjaka i senfa
Recepti Mary Berry
Ljetna dimljena šunka glazirana javorom sa svježim marelicama i začinom od đumbira
Recepti Mary Berry
Fileti lososa s umakom od začinskog bilja, prepeličjim jajima i šparogama
Recepti Jolanta Delibozova
Riba s pastom od maslina i mozzarellom
Recepti Jolanta Delibozova
Pile s limunom