Baba ganuš
Recept iz: Rudolph van Veen
Način pripreme:
1. Patlidžane pecite u pećnici oko 30 minuta.
2. U blender stavite češnjak, tahini, kiselo mlijeko, so, limunov sok i ohlađene pečene patlidžane i samljeti.
3. Ulijte babaganuš u posudu i poravnajte mokrom žlicom. Prelijte maslinovim uljem i paprom. Ukrasite listom svježe mente.
4. Poslužite s toplim kruhom.
Sastojci
- Sastojci2 patlidžana 1 češanj češnjaka 1 limun 5 žlica tahinija 3 žlice punomasnog kiselog mlijeka sol 1 žlica maslinova ulja 1 žličica papra ili začina zaatar list svje
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Rudolph van Veen
Tekstualni kolačići
Recepti Rudolph van Veen
Flammkuchen
Recepti Rudolph van Veen
Desertna pizza s voćem
Recepti Rudolph van Veen
Mini kolači od limunade
Recepti Rudolph van Veen
Medvjeđi kolači
Recepti Rudolph van Veen
Čokoladna fontana sa sljezom i svježim voćem
Recepti Rudolph van Veen
Biskvit (plata s voćem)
Recepti Rudolph van Veen
Schwarzwald torta
Recepti Rudolph van Veen
Portugalska rolada
Recepti Rudolph van Veen
Tiramisu s jagodama