Adrian Richardson australski je chef i autor te vlasnik i glavni kuhar restorana La Luna u North Carltonu, u kojem od 1999. poslužuje svježu i inovativnu hranu.
Strast za kuhanjem naslijedio je od djeda, a svoju filozofiju o hrani smatra jednostavnom i naziva je "moderni Mediteran" - vjeruje u korištenje svježih sastojaka i pojednostavljenje recepata.  Autor je dviju kuharica - "Meso" i "Dobar život".

Sastojci

  • Kocke leda
  • 45ml gina
  • 15ml svježe cijeđenog limunovog soka
  • 25ml maraschino likera
  • 5-10ml ljubičastog likera
  • Maraschino trešnje za ukras

Priprema

  • 1. U Boston shaker ulijte gin, limunov sok, maraschino i ljubičasti liker preko leda. 
  • 2. Protresite žustro Boston shaker i kombinirajte s rashlađenim sastojcima.
  • 3. Utočite u hladnu čašu kroz cjedilo te ukrasite maraschino trešnjom.

Povezani recepti

Vidi sve