Argentinska punjena rebarca
Recept iz: Adrian Richardson
1. Položite rebra na radnu površinu okrenuta kožom prema gore. Uzmite oštar nož i odvojite masni sloj od rebara da dobijete otvor za nadjev.
2. U velikoj zdjeli pomiješajte mljevenu svinjetinu, masline, krušne mrvice, salamu, paprike, kukuruz, peršin, češnjak, slaninu, mozzarrellu i sol. Dobro promiješajte rukama.
3. Nadjev umetnite u šupljinu pazeći da je ispunite do dna.
4. Položite rebarca na radnu površinu i pritisnite da se nadjev ravnomjerno rasporedi.
5. Zatvorite otvor šivanjem između svakog rebra dugačkim komadom mesarskog konopa pričvršćenim za metalnu šipku za ražnjiće. Neka to bude poput igle i konca.
6. Obilno poprskajte rebra maslinovim uljem. Prebacite ih u pećnicu zagrijanu na 150 Celzijevih stupnjeva i pecite dva do tri sata ili dok rebra ne omekšaju i ne počnu se odvajati od kosti.
7. Da pripremite salatu, pomiješajte sve preostale sastojke, osim soka limete i maslinova ulja u velikoj zdjeli. Nježno promiješajte da se sastojci sjedine. Poprskajte maslinovim uljem i sokom limete.
8. Poslužite rebra uz veću količinu nadjeva i svježu salatu.
Sastojci
- Sastojci 1 roštilj 7 kg goveđih rebaraNadjev500 g mljevene svinjetine 200 g salame Calabrese nasjeckane na komadiće 200 g slanine sitno nasjeckane na komadiće 200 g maslina bez koštica 2 šalice svježih krušnih mrvica 700 g mozzarelle ½ vezice peršina sitno nasjeckanog ½ šalice crvene i zelene paprike pečene i narezane 1 režanj češnjaka krupno nasjeckanogSalata ½ glavice crvenog luka sitno nasjeckanog na komadiće 1 šalica peršina krupno nasjeckanog 5 šalica kuhanoga crnookoga graha ½ vezice mladog luka krupno nasjeckanog 1 crvena paprika bez sjemenki narezana na komadiće 1 rajčica sitno nasjeckana 1 zeleni feferon bez sjemenki sitno nasjeckan 1 papričica habanero bez sjemenki sitno nasjeckana ½ vezice korijandra krupno nasjeckanog sol i papar sok dviju limeta maslinovo ulje
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Adrian Richardson
Korejske okruglice
Recepti Adrian Richardson
Kokice sa slaninom i sirom
Recepti Adrian Richardson
Smotuljci od naan kruha s piletinom na maslacu
Recepti Adrian Richardson
Prljavi Martini
Recepti Adrian Richardson
Richov Rocky Road
Recepti Adrian Richardson
Slanina glazirana javorom i kavom
Recepti Adrian Richardson
Tacosi s račićima, avokadom i čilijem
Recepti Adrian Richardson
Pečena piletina i rolica s umakom
Recepti Adrian Richardson
Hrđavi čavao
Recepti Adrian Richardson
Škotsko jaje s tri mesa