Anđeoske kozice
Recept iz: Katie Goarmon
Priprema:
1. Očistite i operite kozice te ih nabodite na ražnjiće.
2. Začinite solju i paprom.
3. Pržite kozice u tavi s puno ulja. Izvadite ih i pomiješajte sa salsom i majčinom dušicom.
4. U tjesteninu stavite razmućeni maslac te u tu smjesu uvaljajte kozice. Pobrinite se da tjestenina dobro prianja uz kozice.
5. Ponovite ovo sa svim ražnjićima.
6. Kada završite, stavite ražnjiće na pladanj za pečenje te ih pecite na 180 stupnjeva 10 minuta.
7. Pripremite umak od majoneze, usitnjenog češnjaka, salse i majčine dušice.
8. Izvadite ražnjiće iz pećnice te ih pokapajte maslinovim uljem. Začinite ih biljem i solju te poslužite s umakom od majoneze.
Sastojci
- Sastojci800 g kozica sol i papar salsa svježa majčina dušica 250 g svježe tjestenine poput tankih rezanaca („anđeoska kosa“) rastopljeni maslac majoneza 2 režnja češnjaka provansalsko začinsko bilje štapići za ražnjiće maslinovo ulje
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Katie Goarmon
Desert od jaja s kikirikijem i đumbirom
Recepti Katie Goarmon
Ražnjići od voća s čokoladom
Recepti Katie Goarmon
Bavarska krema od papaje s kavijarom od meda
Recepti Katie Goarmon
Ceviche od lososa
Recepti Katie Goarmon
Multivitaminski sok
Recepti Katie Goarmon
Pileći medaljoni s umakom od kikirikija
Recepti Katie Goarmon
Čips od gomolja
Recepti Katie Goarmon
Pohani kruh s mozzarellom
Recepti Katie Goarmon
Puding od kruha
Recepti Katie Goarmon
Kruh s kobasicom