Opis
Način pripreme:
1. Ogulite banane i narežite ih na kolutiće. Stavite ih u visoku posudu za miksanje. Dodajte bademovo mlijeko, vanilin šećer, ulje i agavin sirup. Miksajte.
2. Dodajte rižino brašno, kukuruzni škrob, prašak za pecivo, cimet, sol i opet miksajte. Trebate dobiti tijesto malo gušće od onog za francuske palačinke.
3. U tavi premazanoj uljem ispecite male, debele palačinke. Poslužite ih s borovnicama i prema želji, javorovim sirupom.
Sastojci
Sastojci
- 2 banane
- 10 g vanilin šećera
- 20 g jestivog ulja
- 200 g bademovog mlijeka
- 40 g agavinog sirupa
- 200 g rižinog brašna
- 40 g kukuruznog škroba
- 5 g praška za pecivo
- 3 g cimeta
- 1 prstohvat soli
- ulje za mazanje
Za garniranje
- svježe borovnice
- javorov sirup