Nedjelja

19 Rujan

  • 13:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Jug uz južno od granice s Vivian, Sezona 8 | Epizoda 3

    Pati će u svojoj kuhinji dočekati dragu prijateljicu i TV kuharicu Vivian Howard. Pati i Vivian skuhat će svoje klasične recepte dok traže poveznicu između kultura i hrane.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Los Mochis, Sezona 8 | Epizoda 4

    Pati odlazi u Los Mochis, priobalni grad na sjeveru Sinaloe. Nakon što je naučila nešto o njegovoj jedinstvenoj povijesti i imala vrlo ukusnu turneju ulične hrane, Pati se vraća u svoju kuhinju kako bi stvorila dva taco recepta.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Taipei, Sezona 2 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi Tony odlazi u jedan od najdinamičnijih, najgostoljubivijih i najsigurnijih gradova, Taipei. Njegova komplicirana kolonijalna prošlost ostavila je mješavinu kultura koje su stvorile kuhinju o kojoj Tony sanja od prošlog posjeta gradu.

    Idite na emisiju
  • 14:55

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ova teška vremena, Jamie nam daje recepte u kojima se najbolje mogu iskoristiti osnovne namirnice. Pokazat će nam kako napraviti tjesteninu s tri jednostavna umaka od sastojaka koji su vam pri ruci te čili s povrćem čiji su junaci upravo namirnice iz ostave.

    Idite na emisiju
  • 15:25

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie s nama dijeli slasne recepte u kojima možemo upotrijebiti one namirnice do kojih možemo doći u ova neuobičajena vremena. Pravi riblju pitu od namirnica iz zamrzivača i klasično tijesto za kruh, ali s posebnim štihom.

    Idite na emisiju
  • 15:55

    U kuhinji s Primožem

    +

    Jelen, Sezona 1 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi Primož radi namaz od divljeg češnjaka sa svježim sirom i bućinim sjemenkama, juhu od karfiola s crvenom ciklom, pečenje od jelena i štrukle s kašom od prosa. Pokazat će kako napraviti tijesto za štrukle i nekoliko korisnih trikova.

    Idite na emisiju
  • 16:25

    U kuhinji s Primožem

    +

    Svinjska rebra, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi Primož priprema omlet sa škampima, svinjska rebrica s tjesteninom i tepke; stara sorta krušaka u čokoladi. Pokazat će nam kako sačuvati sočnost u mesu tijekom pečenja.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Donna Hay - osnove za vrhunska jela: Djeca

    +

    Nedjeljni ručak, Sezona 1 | Epizoda 7

    Topla je i sunčana nedjelja ujutro i Donna Hay i njezini mali pomagači, Freya i Jayla, priređuju opušteni ručak kod kuće za svoje prijatelje. Dugi i lijeni razgovori s voljenima idu uz zdravi meni koji je lako podijeliti, a koji obožavaju i djeca i odrasli.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Donna Hay - osnove za vrhunska jela: Djeca

    +

    Prodaja kolača, Sezona 1 | Epizoda 8

    Za mnoge ljude, uključujući Donnu Hay, prve uspomene na kuhanje dok su bili djeca svodi se na pečenje slastica. Donna neke od tih omiljenih recepata iz djetinjstva malo je promijenila, a ostali su jednako zabavni i ukusni.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Za podijeliti, Sezona 1 | Epizoda 1

    Ako pozivate prijatelje kod kuće, pripremite hrskave kokice omotane karamelom i topljenom čokoladom s okusom lješnjaka, pjenicu od kondenziranog mlijeka s mirisom rakije, karamelizirane banane, slani kikiriki te klasični čokoladni brownie s orasima.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Putničke torte, Sezona 1 | Epizoda 2

    Za lepršavu tortu od lješnjaka napravit će preljev od slane karamele. Sjemenke maka i egzotični sok limete dodat će tradicionalnoj torti s jogurtom.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Barbados, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi, Ainsley je na otoku koji mu je jako blizak srcu i koji je posjetio više puta, Barbadosu. Ainsley odlazi u potragu za zelenim majmunima u Welchman Gully, koji je poznat po svojoj gustoj vegetaciji i mjestu gdje je otkriven grejp.

  • 20:00

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Jednostavno grupno kuhanje, Sezona 1 | Epizoda 5

    Dok sunce izlazi, Guy je već na plaži i sprema ukusan doručak, šakšuka, za poznate spasioce u Bondiju. Zatim uzima daske i odlazi na trening.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Etička prehrana, Sezona 1 | Epizoda 6

    Guy nam pokazuje neke recepte kako bi dokazao da pravilna ishrana ne isključuje razne opcije ili ide na uštrb okusa. Sastaje se s Timom Silverwoodom iz organizacije Take 3, kako bi pričali o palstici i dobrobiti oceana.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    Kupus, Sezona 1 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi, Primož otkriva tajne fermentacije povrća, te u tu svrhu posjećuje majstora fermentacije g. Jorga Zupana, koji će mu pokazati razne fermentacijske procese.

  • 21:30

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    Ghee, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi, Primož otkriva tajnu pripreme zlatnog Ghee maslaca tj. pročišćenog maslaca. Taj je maslac u upotrebi već tisućama godina zbog svoje nekvarljivosti, a može se čuvati na sobnoj temperaturi.

  • 22:00

    Jamiejeva Italija

    +

    Puglia, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie odlazi u Altamuru, grad kruha, gdje se sprijateljuje s obitelji DiGesu koja vodi veliku pekarnicu. Znanje školske djece o hrani i ishrani suprotno je onom britanskih vršnjaka. Na izletu u Bari posjećuje žene koje rade svježe tijesto na ulici.

  • 22:30

    Jamiejeva Italija

    +

    Amalfi, Sezona 1 | Epizoda 6

    Ovaj put, cilj je Minori. Ondje je rođen i odrastao Gennaro Contaldo, 'talijanski otac'. Kao i on, Jamie ubire dagnje i kuha za njegova oca. Okupljajući naučeno u 6 tjedana po Italiji, Jamie spravlja objed za 30-ti rođendan za sve nove poznanike.

  • 23:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Jug uz južno od granice s Vivian, Sezona 8 | Epizoda 3

    Pati će u svojoj kuhinji dočekati dragu prijateljicu i TV kuharicu Vivian Howard. Pati i Vivian skuhat će svoje klasične recepte dok traže poveznicu između kultura i hrane.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Los Mochis, Sezona 8 | Epizoda 4

    Pati odlazi u Los Mochis, priobalni grad na sjeveru Sinaloe. Nakon što je naučila nešto o njegovoj jedinstvenoj povijesti i imala vrlo ukusnu turneju ulične hrane, Pati se vraća u svoju kuhinju kako bi stvorila dva taco recepta.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Taipei, Sezona 2 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi Tony odlazi u jedan od najdinamičnijih, najgostoljubivijih i najsigurnijih gradova, Taipei. Njegova komplicirana kolonijalna prošlost ostavila je mješavinu kultura koje su stvorile kuhinju o kojoj Tony sanja od prošlog posjeta gradu.

    Idite na emisiju
  • 00:55

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ova teška vremena, Jamie nam daje recepte u kojima se najbolje mogu iskoristiti osnovne namirnice. Pokazat će nam kako napraviti tjesteninu s tri jednostavna umaka od sastojaka koji su vam pri ruci te čili s povrćem čiji su junaci upravo namirnice iz ostave.

    Idite na emisiju
  • 01:25

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie s nama dijeli slasne recepte u kojima možemo upotrijebiti one namirnice do kojih možemo doći u ova neuobičajena vremena. Pravi riblju pitu od namirnica iz zamrzivača i klasično tijesto za kruh, ali s posebnim štihom.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Kultura hrane u svitanje civilizacije (Gaziantep i Mardin), Sezona 2 | Epizoda 7

    Prije puno tisuća godina, temelji bliskoistočne kuhinje postavljeni su u Mezopotamiji. Shane putuje na obalu Eufrata i Tigrisa u Turskoj gdje susreće živuću povijest na tanjuru.

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Trabzon - Glad za Hamsijem, Sezona 2 | Epizoda 8

    Shane putuje na sjever do grada Trabzona, luke na Crnom moru, gdje hvata posebnu ribu, hamsi, te recepte koji ovoj malenoj ribi nalik inčunu služe na čast. Upoznat će se s planinskim ljudima koji otkrivaju tajnu usavršavanja svoje jednostavne hrane.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Ordu - Gdje je Gruzija uvijek na pameti, Sezona 2 | Epizoda 9

    U Ordu se Shane upoznaje s kuhinjom čija kulinarska baština leži na sjeveru Gruzije. Nakon posjete plantaži lješnjaka i zelenog čaja, Shane upoznaje nešto potpuno drugačije – školu turskog kuhanja.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Tajne Istanbula - Kulinarsko podzemlje, Sezona 2 | Epizoda 10

    Shane se u Istanbul vraća privatnim brodom kroz Bospor, pored palača i nebrojeno puno putničkih brodova. Siguran je da postoji više od očitih stvari i odlučan je pronaći put u tajni kulinarski svijet Istanbula.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Donna Hay - osnove za vrhunska jela: Djeca

    +

    Nedjeljni ručak, Sezona 1 | Epizoda 7

    Topla je i sunčana nedjelja ujutro i Donna Hay i njezini mali pomagači, Freya i Jayla, priređuju opušteni ručak kod kuće za svoje prijatelje. Dugi i lijeni razgovori s voljenima idu uz zdravi meni koji je lako podijeliti, a koji obožavaju i djeca i odrasli.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Donna Hay - osnove za vrhunska jela: Djeca

    +

    Prodaja kolača, Sezona 1 | Epizoda 8

    Za mnoge ljude, uključujući Donnu Hay, prve uspomene na kuhanje dok su bili djeca svodi se na pečenje slastica. Donna neke od tih omiljenih recepata iz djetinjstva malo je promijenila, a ostali su jednako zabavni i ukusni.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Barbados, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi, Ainsley je na otoku koji mu je jako blizak srcu i koji je posjetio više puta, Barbadosu. Ainsley odlazi u potragu za zelenim majmunima u Welchman Gully, koji je poznat po svojoj gustoj vegetaciji i mjestu gdje je otkriven grejp.

  • 05:10

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Jednostavno grupno kuhanje, Sezona 1 | Epizoda 5

    Dok sunce izlazi, Guy je već na plaži i sprema ukusan doručak, šakšuka, za poznate spasioce u Bondiju. Zatim uzima daske i odlazi na trening.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Etička prehrana, Sezona 1 | Epizoda 6

    Guy nam pokazuje neke recepte kako bi dokazao da pravilna ishrana ne isključuje razne opcije ili ide na uštrb okusa. Sastaje se s Timom Silverwoodom iz organizacije Take 3, kako bi pričali o palstici i dobrobiti oceana.

    Idite na emisiju