Nedjelja

29 Ožujak

  • 06:00

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladne dekoracije kod kuće, Sezona 1 | Epizoda 3

    Kristen dijeli svoje savjete kako kod kuće napraviti prekrasne čokoladne listiće ukrase, dekadentne kockice od čokolade i karamele i svima omiljena domaća uskršnja jaja.

    Idite na emisiju
  • 06:10

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Švedska smočnica, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rachel Khoo istražuje švedske kulinarske specijalitete. Istražuje kako Šveđani čuvaju hranu, od fermentiranja do kiseljenja, te unosi dašak Švedske u burrito.

  • 06:35

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Kobasice: Od početka do kraja, Sezona 1 | Epizoda 2

    Rachel Khoo istražuje uličnu kulinarsku scenu Stockholma prije nego što pripremi pitu od dimljenih kobasica i krumpira nadahnutu Švedskom sa salatom od kozica.

  • 07:00

    Dobar tek

    +

    Talijanski stil, Sezona 3 | Epizoda 18

    Ovaj meni počinje sa slatkom i bogatom salatom od repe i špinata. Nakon predjela, Lora i Stojan poslužuju tjesteninu s puretinom iz pećnice, što je jednostavno jelo za pripremu kod kuće. Desert je impresivna panna s jogurtom i karameliziranim jabukama.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Hyderabad - nizamijska hrana, Sezona 2 | Epizoda 10

    Garyja Mehigana su ugostili ljubitelji dobre hrane i luksuza. Hoće li njegovo jelo impresionirati majstore okusa?

  • 08:00

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Hyderabad - andhraška hrana, Sezona 2 | Epizoda 11

    Kad ste u Andhri, jedite kao lokalci, ali hoće li Gary Mehigan i kuhati poput njih?

  • 08:30

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Hyderabad - biryani pladanj, Sezona 2 | Epizoda 12

    Gary Mehigan otkriva različite biryanije u Hyderabadu i smišlja svoj i to bez riže.

  • 09:00

    Na talijanski način

    +

    Tortelli, ravioli s jastogom, Cinque Terre, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ova epizoda govori o tome kako stvoriti savršeno ispunjene tjestenine. Michela nas vodi u Italiju do zapanjujuće obale Cinque Terre na sjeveroistoku Italije, gdje će kuhati sa chefom Alessandrom Barilijem.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Na talijanski način

    +

    Gnocchi, torta, Nidi palačinke, Sezona 1 | Epizoda 3

    U večerašnjem programu pokazat će nam kako napraviti najnevjerojatnije varijacije s tjesteninama.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Na talijanski način

    +

    Ravioli s jajetom, pappardelle, cikla, Sezona 1 | Epizoda 4

    Michela Chiappa možda je rođena u dolinama Južnog Walesa, ali njezina je obitelj talijanska i ona je odrasla učeći sve što je potrebno o kuhinji te zemlje.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Skuta u tri čina, Sezona 1 | Epizoda 2

    Skoko dodjeljuje skuti tri različite uloge. U predjelu kao punjenje za rajčice s inćunima i kaparima, u tijestu za njoke od pira s umakom od sipe i za kraj u torti od sira.

  • 11:00

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Zvijezda dana: Skuša, Sezona 1 | Epizoda 3

    Skuša je jedna od omiljenih Skokinih riba. Njegov confit od skuše je jednostavan i fantastičnog okusa. Slijede raskošna salata od kozica s neobičnim dresingom i privlačan mousse od jagoda s čokoladnom tortom.

  • 11:30

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Punjeni bataci, Sezona 1 | Epizoda 4

    Epizoda počinje ploškama patlidžana punjenim mješavinom vrhnja i badema. Slijede okruglice od pilećih prsa s punjenjem od gljiva i špinata. I nikad dosta krafni punjenih kremom od mascarponea.

  • 12:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuća slavnih, Sezona 1 | Epizoda 7

    Talijanska kultura svjetski je poznata po umjetnosti, povijesti i arhitekturi, no hrana je ključan dio identiteta. Silvia istražuje tri nacionalna blaga. Tisućljetni recept za amatricianu, jelo od morskih plodova iz Apulije i pizzu zaštićenu od UN-a.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Tradicija, Sezona 1 | Epizoda 8

    Talijanima je hrana važna poveznica s korijenima i ključno im je očuvati tradicionalnu kuhinju. Silvia i Lina pripremaju cijenjenu ragu napolitanu te staru antipasto poslasticu za sva osjetila. Iz Italije se uključuje mama za desert od Penattonea.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Hestonova fantastična jela

    +

    Hestonova fantastična jela 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Heston slavi najpoznatiju britansku prigodu, čajanku, ali čini to u tako velikom omjeru da se okupi cijeli grad kako bi popio čaj. Heston ne želi stati na stvaranju divovskog keksića za umakanje, već će napraviti cijeli paket. I to toliko velik da može nahraniti cijeli grad.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Šuma određuje okus, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rachel Khoo priprema tradicionalnu juhu od graška s dimljenom slaninom prije nego što se pozabavi rižotom od šumskih gljiva u švedskom stilu.

  • 14:30

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Hrana Švedskog muškarca, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rachel Khoo se baca na kulinarsko putovanje kroz Švedsku. Istražuje švedsku umjerenost hrani i ističe njihove najomiljenije namirnice.

  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Greg Davies, Sezona 6 | Epizoda 7

    Jamieju i Mimmyju se pridružuje komičar Greg Davies. Na jelovniku je kebab od velške janjetine, autentični tajlandski curry s piletinom i uzbudljiva hrana za kampiranje.

    Idite na emisiju
  • 15:40

    Muški vikend

    +

    Fliners, Victoria, Sezona 1 | Epizoda 1

    Dečki odlaze na vikend na obalu radi zabave i nestašluka u Flinders u Victoriji. Tu ima brazilskih koktela, pokera na visoke uloge te malo pecanja. Što bi još dečki mogli poželjeti?

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Kraljica čokolade

    +

    Jednostavna čokoladna pasta za modeliranje, Sezona 1 | Epizoda 4

    Pečeni tart od čokolade i kreme od kave, raspucanci od čokolade i sljezovih kolačića i karamelizirani čokoladni makadamijski oraščići. Čokoladna kraljica je pokrila sve favorite.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladni macarons i parfe, Sezona 1 | Epizoda 5

    Čokoladna kraljica priprema rastapajuće čokoladne makrone i raskošnu raspucalu čokoladu od maslaca od kikirikija.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Dobar tek

    +

    Užitak protiv stresa, Sezona 3 | Epizoda 19

    Lora i Stojan kombiniraju riblje rissole s aiolima od naranče i pretvaraju ih u ukusno predjelo. Nakon toga peku slasni gratin s brokulom i cvjetačom postut hrskavim mrvicama. Jelovnik ove epizode zaokružen je roladom od dvobojnog biskvita u kojem se aroma kokosa savršeno kombinira s kremom.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Na talijanski način

    +

    Tortelli, ravioli s jastogom, Cinque Terre, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ova epizoda govori o tome kako stvoriti savršeno ispunjene tjestenine. Michela nas vodi u Italiju do zapanjujuće obale Cinque Terre na sjeveroistoku Italije, gdje će kuhati sa chefom Alessandrom Barilijem.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Na talijanski način

    +

    Gnocchi, torta, Nidi palačinke, Sezona 1 | Epizoda 3

    U večerašnjem programu pokazat će nam kako napraviti najnevjerojatnije varijacije s tjesteninama.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Na talijanski način

    +

    Ravioli s jajetom, pappardelle, cikla, Sezona 1 | Epizoda 4

    Michela Chiappa možda je rođena u dolinama Južnog Walesa, ali njezina je obitelj talijanska i ona je odrasla učeći sve što je potrebno o kuhinji te zemlje.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    People's Choice Challenge: Pladanj s morskom hranom s pet zvjezd, Sezona 4 | Epizoda 35

    Večeras timovi odlaze u pustolovinu. Planinarenje po Zapadnoj Australiji i kuhanje s najsvježijim namirnicama koje im se nude. Prvi su na redu Broome i Cable Beach. Ovdje moraju uloviti što više ribe kako bi preuzeli prednost.

    Idite na emisiju
  • 20:10

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Rapid Cook-off: Svježe s farme, Sezona 4 | Epizoda 36

    Večeras timovi nastavljaju putovanje kroz zapadnu obalu prema jugu do regije uz rijeku Margaret. Stižu u prekrasnu vinariju gdje kuhaju samo 100 minuta za 100 farmera koji slave 100. godišnjicu Udruge farmera Western Australije.

    Idite na emisiju
  • 21:10

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Kimberley, Australija, Sezona 1 | Epizoda 5

    Zbog posjeta sjevernom dijelu Zapadne Australije Curtis se nađe na zbilja zabačenom mjestu gdje ga aboriđinski starješina poučava drevnim metodama ribolova, zatim tjera stoku s rančericom pete generacije i pronalazi bisere u školjci.

    Idite na emisiju
  • 21:40

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Riojy, Španjolska, Sezona 1 | Epizoda 6

    Curtis i njegovi prijatelji putuju u maglovite španjolske planine kako bi muzli koze, tražili gljive s kuharom koji ima Michelinovu zvjezdicu i otvorili grenaš star 60 godina u vinariji koju je dizajnirala ikona arhitekture.

    Idite na emisiju
  • 22:10

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Jamiejeva vegetarijanska jela 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamiejeva vegetarijanska misija se nastavlja s jednostavnim lasagnama od patlidžana, brokolom, azijskom salatom od graha i novim pogledom na sushi.

    Idite na emisiju
  • 23:10

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Taipei, Sezona 2 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi Tony odlazi u jedan od najdinamičnijih, najgostoljubivijih i najsigurnijih gradova, Taipei. Njegova komplicirana kolonijalna prošlost ostavila je mješavinu kultura koje su stvorile kuhinju o kojoj Tony sanja od prošlog posjeta gradu.

    Idite na emisiju
  • 00:05

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Seattle, Sezona 2 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi Tony odlazi u Seattle, grad koji već neko vrijeme ima jednu od najboljih i najzanimljivijih kulinarskih scena u Americi. Kuša sireve, školjke i slabo pečene odreske.

    Idite na emisiju
  • 00:40

    Muški vikend

    +

    Veliki koraljni greben, Sezona 1 | Epizoda 2

    Daleko na sjeveru Queenslanda Manu iznenađuje ekipu danom na luksuznom kruzeru. Čeka ih mnogo zabave dok se dečki goste na Velikom koraljnom grebenu.

    Idite na emisiju
  • 00:55

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Greg Davies, Sezona 6 | Epizoda 7

    Jamieju i Mimmyju se pridružuje komičar Greg Davies. Na jelovniku je kebab od velške janjetine, autentični tajlandski curry s piletinom i uzbudljiva hrana za kampiranje.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Dobar tek

    +

    Ukusno bez mesa, Sezona 3 | Epizoda 16

    Lora i Stojan jelovnik započinju izuzetno primamljivom povrtnom fritatom, koja se lako priprema. Nakon toga će nam dvoje kuhara pokazati kako palačinke pretvoriti u ukusno glavno jelo. Nadjev od gljiva dat će im čudesnu aromu.

    Idite na emisiju
  • 02:15

    Dobar tek

    +

    Obiteljska subota, Sezona 3 | Epizoda 17

    Lora i Stojan će nam pokazati Stromboli sendvič. Toliko je zasitan da da se može poslužiti i kao lagano glavno jelo. Zatim ćemo vidjeti kako aromatične mrvice mogu pomoći svinjetini da postane još sočnija. Njihov meni završava neodoljivim rolicama s čokoladnom kremom.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Dobar tek

    +

    Talijanski stil, Sezona 3 | Epizoda 18

    Ovaj meni počinje sa slatkom i bogatom salatom od repe i špinata. Nakon predjela, Lora i Stojan poslužuju tjesteninu s puretinom iz pećnice, što je jednostavno jelo za pripremu kod kuće. Desert je impresivna panna s jogurtom i karameliziranim jabukama.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Dobar tek

    +

    Užitak protiv stresa, Sezona 3 | Epizoda 19

    Lora i Stojan kombiniraju riblje rissole s aiolima od naranče i pretvaraju ih u ukusno predjelo. Nakon toga peku slasni gratin s brokulom i cvjetačom postut hrskavim mrvicama. Jelovnik ove epizode zaokružen je roladom od dvobojnog biskvita u kojem se aroma kokosa savršeno kombinira s kremom.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Dobar tek

    +

    Ulična hrana, Sezona 3 | Epizoda 20

    Kuhinja Lore i Stojana bit će ispunjena mirisom svježe pečenog lahmacuna. Nakon toga će pokazati glavno jelo u azijskom stilu, slasnu teletinu s povrćem. Meni završava krafnama ispunjenim ukusnom kremom.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Dobar tek

    +

    Engleski jelovnik, Sezona 3 | Epizoda 11

    Lora i Stojan poslužuju privlačni meni u britanskom stilu. Začinjena piletina krča na pekaču. Pita od svinjetine i batata mami slinu na usta, a u pećnici dobiva zlatnu koricu. Nadalje, ukusni kolači prave društvo omiljenom čaju.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Jednostavno i brzo, Sezona 3 | Epizoda 12

    Lora i Stojan će nam pokazati da je pečenje domaćih, ukusnih grisina zapravo vrlo jednostavno. Zatim će s nama podijeliti ideju za ukusno glavno jelo - omlet s mljevenim mesom. Također će nam pokazati kako je jednostavno napraviti ladoled od manga i jogurta.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Dobar tek

    +

    Zalogajčići za zabave, Sezona 3 | Epizoda 13

    Salata s piletinom i račićima koju Lora i Stojan pokazuju je zanimljiva i ukusna. Zatim će njih dvoje preobličiti talijansku palentu u crostine i poslužiti s pečenim paprikama i sirom. Za desert će nas mamiti kolačima od jabuke i mrkve.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Dobar tek

    +

    Za radne dane, Sezona 3 | Epizoda 14

    Salata od mahuna i špinata, koju će nam Lora i Stojan pokazati, također se može poslužiti kao lagano glavno jelo. Nadalje će skuhati vrlo ukusan gratin s piletinom i njokima od rajčica. Za finale je na jelovniku prava kalorijska bomba, banica s ratlukom umočena u sirup.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Dobar tek

    +

    Bliski istok, Sezona 3 | Epizoda 15

    Lora i Stojan otkrit će nam tajne pripreme savršenog pilava. Njihov će biti s rezancima. Njihov orijentalni meni nastavlja se s janjećom plećkom. Poslužuju ga sa sjemenkama nara i orasima. Za desert poslužuju indijski sladoled sa šafranom.

    Idite na emisiju