Četvrtak

28 Ožujak

  • 06:00

    Gordon Ramsay traži novu kulinarsku zvijezdu

    +

    Epizoda 3, Sezona 2 | Epizoda 3

    Gordon Ramsay zadužuje timove da organiziraju tzv. bottomless drag brunch u Manchesteru, a zatim pokušava otkriti tko poznaje tržište hrane za fitness.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Luke Nguyen's Railway Vietnam 1

    +

    Nha Trang, Sezona 1 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Luke otkriva Nha Trang, poznat po raznolikom morskom životi i predivnoj obali.

  • 07:30

    Luke Nguyen's Railway Vietnam 1

    +

    Hoi an, Sezona 1 | Epizoda 4

    Lukeova sljedeća stanica je Hoi An, šarmantni grad na popisu svjetske baštine. Ovdje Luke opisuje hranu kao nevjerojatnu.

  • 08:00

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Pizza, Sezona 1 | Epizoda 13

    Jamie strastveno voli pizzu i naučio ju je pripremati na mnoge načine na putovanju kroz Itaiju. U vrtu pronalazi zanimljive povrtne nadjeve, ne samo sir i rajčicu. Sprema u peki tradicionalnu i calzone od kojih curi slina.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Bundeva i buča, Sezona 2 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica: Mali pekari

    +

    Epizoda 17, Sezona 1 | Epizoda 17

  • 09:30

    Rudolphova pekarnica: Mali pekari

    +

    Epizoda 18, Sezona 1 | Epizoda 18

  • 10:00

    Hestonova gozba

    +

    Hestonova srednjovjekovna gozba, Sezona 1 | Epizoda 2

    S srednjem vijeku je hrana bila izvor zabave i bijega iz okrutne stvarnosti svakodnevnog života. U ovoj epizodi Heston stvara čarobnu gozbu za celebrity večere.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Šafran, Sezona 1 | Epizoda 1

    Valša Talijanka, Michela Chiappa, kod kuće kuha klasična talijanska jela za cijelu obitelj. Pod utjecajem svog talijanskog nasljeđa, Michela putuje Toskanom i otkriva ukusne lokalne sastojke i proizvode. Pomaže u berbi šafrana u srednjevjekovnom San Gimignanu.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Bulgur s halloumi sirom, Sezona 2 | Epizoda 12

    Jelovnik koji su Lora i Stojan isplanirali za ovu epizodu izgleda svečano. Salata od bulgura i halloumi sira tako je ukusna i zasitna da se može poslužiti kao glavno jelo. Je li moguće odbiti neodoljivi janjeći but s tjesteninom i špinatom? Krasni muffini s makom, sušenim marelicama i čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Jeleni, Sezona 2 | Epizoda 7

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o zaštiti okoliša i kako čuvati jelene, a zatim s pripravnicima za kuhare kreće u potragu za hranom.

  • 12:30

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Morska sol, Sezona 2 | Epizoda 8

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Posjećuje Maldon kako bi učio o dobivanju soli, a zatim se posvećuje uzgoju jestivog cvijeća.

  • 13:00

    David Skoko: Motor, loza, kuhača

    +

    Pioniri graševine, Sezona 1 | Epizoda 3

    David Skoko nas vodi u požešku Zlatnu dolinu. Njegov domaćin Vlato Krauthaker, majstor za graševinu, dvaput je izabran za najboljeg vinara Hrvatske. Učimo o razlici između kulena i kulenove seke, zašto su ruže posađene uz vinograd i o oranju.

  • 13:30

    David Skoko: Motor, loza, kuhača

    +

    Porečki vinar, Sezona 1 | Epizoda 4

    S Davidom Skokom smo kod poznatog porečkog vinara Ivana Damjanića, iz stare loze cijenjenih vinara. Još kao mladić Ivan je prodao motocikl i kupio traktor za obradu vinograda. Davidova riblja jela uključuju manje poznate plodove mora poput bottarge.

  • 14:00

    Luke Nguyen's Railway Vietnam 1

    +

    Da Nang, Sezona 1 | Epizoda 5

    Luke se približava polovici svog putovanja, Da Nangu. Rastući i užurbani grad smješten na obali.

  • 14:30

    Luke Nguyen's Railway Vietnam 1

    +

    Hue, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi Luke posjećuje Hue; poznat po svojoj kraljevskoj baštini, drevnoj carskoj arhitekturi i bogatoj kraljevskoj kuhinji.

  • 15:00

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Gljive, Sezona 2 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Paprike i čili papričice, Sezona 2 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Obiteljska večera, Sezona 1 | Epizoda 2

    Velška Talijanka, Michela Chiappa kuha kod kuće i pokazuje najbolje od toskanske kuhinje i odlazi tamo upoznati proizvođače ukusnih sastojaka. Kod kuće u kuhinji Michela pronalazi nadahnuće iz svojih putovanja i priprema izuzetan bolognese za cijelu obitelj s toskanskim grahom.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Bulgur s halloumi sirom, Sezona 2 | Epizoda 12

    Jelovnik koji su Lora i Stojan isplanirali za ovu epizodu izgleda svečano. Salata od bulgura i halloumi sira tako je ukusna i zasitna da se može poslužiti kao glavno jelo. Je li moguće odbiti neodoljivi janjeći but s tjesteninom i špinatom? Krasni muffini s makom, sušenim marelicama i čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica: Mali pekari

    +

    Epizoda 17, Sezona 1 | Epizoda 17

  • 17:30

    Rudolphova pekarnica: Mali pekari

    +

    Epizoda 18, Sezona 1 | Epizoda 18

  • 18:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Okusi divljine, Sezona 4 | Epizoda 37

    Divlji se sastojci rađaju spontano, niti se sade, niti uzgajaju. Teta Cátia zasluženu im pažnju daje poširanim jajima sa šparogama i divljim lososom, gulašom s divljom rižom te cheesecakeom sa šumskim voćem i krasnim fizalisom. Kuhamo okuse divljine.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Mamin mezimac s najmlađim sinom Antónijem, Sezona 4 | Epizoda 38

    Teta Cátia nije spremna da njezin najmlađi sin odleti iz gnijezda, ali ga priprema učenjem kuhanja. Rezanci su s piletinom i bez glutena, slasne lazanje od tune i palačinki od riže, a mousse sa šumskim voćem i šećernim saćem. Spremni ste za lekciju?

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Jeleni, Sezona 2 | Epizoda 7

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o zaštiti okoliša i kako čuvati jelene, a zatim s pripravnicima za kuhare kreće u potragu za hranom.

  • 20:00

    Paul Hollywood i jela Japana

    +

    Tokio, Sezona 1 | Epizoda 1

    Paul Hollywood započinje svoje kulinarsko i kulturno putovanje po Japanu u Tokiju, gdje večera uz karaoke, a zatim odlazi uživati u kartingu odjeven kao nindža-kornjača.

  • 21:00

    Gordon Ramsay traži novu kulinarsku zvijezdu

    +

    Epizoda 4, Sezona 2 | Epizoda 4

    Sve se vrti oko inovacija dok Gordon Ramsay poziva timove u Oxford da ponove pripremu sushi pladnja na način kako ga je načinio majstor za sushi. Zatim im nalaže spravljanje koktela u limenci za Kraljevsku Henley regatu. Tko će zaslužiti ocjenu?

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Luke Nguyen's Railway Vietnam 1

    +

    Da Nang, Sezona 1 | Epizoda 5

    Luke se približava polovici svog putovanja, Da Nangu. Rastući i užurbani grad smješten na obali.

  • 22:30

    Luke Nguyen's Railway Vietnam 1

    +

    Hue, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi Luke posjećuje Hue; poznat po svojoj kraljevskoj baštini, drevnoj carskoj arhitekturi i bogatoj kraljevskoj kuhinji.

  • 23:00

    David Skoko: Motor, loza, kuhača

    +

    Pioniri graševine, Sezona 1 | Epizoda 3

    David Skoko nas vodi u požešku Zlatnu dolinu. Njegov domaćin Vlato Krauthaker, majstor za graševinu, dvaput je izabran za najboljeg vinara Hrvatske. Učimo o razlici između kulena i kulenove seke, zašto su ruže posađene uz vinograd i o oranju.

  • 23:30

    David Skoko: Motor, loza, kuhača

    +

    Porečki vinar, Sezona 1 | Epizoda 4

    S Davidom Skokom smo kod poznatog porečkog vinara Ivana Damjanića, iz stare loze cijenjenih vinara. Još kao mladić Ivan je prodao motocikl i kupio traktor za obradu vinograda. Davidova riblja jela uključuju manje poznate plodove mora poput bottarge.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Bulgur s halloumi sirom, Sezona 2 | Epizoda 12

    Jelovnik koji su Lora i Stojan isplanirali za ovu epizodu izgleda svečano. Salata od bulgura i halloumi sira tako je ukusna i zasitna da se može poslužiti kao glavno jelo. Je li moguće odbiti neodoljivi janjeći but s tjesteninom i špinatom? Krasni muffini s makom, sušenim marelicama i čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Obiteljska večera, Sezona 1 | Epizoda 2

    Velška Talijanka, Michela Chiappa kuha kod kuće i pokazuje najbolje od toskanske kuhinje i odlazi tamo upoznati proizvođače ukusnih sastojaka. Kod kuće u kuhinji Michela pronalazi nadahnuće iz svojih putovanja i priprema izuzetan bolognese za cijelu obitelj s toskanskim grahom.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Paul Hollywood i jela Japana

    +

    Tokio, Sezona 1 | Epizoda 1

    Paul Hollywood započinje svoje kulinarsko i kulturno putovanje po Japanu u Tokiju, gdje večera uz karaoke, a zatim odlazi uživati u kartingu odjeven kao nindža-kornjača.

  • 01:55

    Gordon Ramsay traži novu kulinarsku zvijezdu

    +

    Epizoda 4, Sezona 2 | Epizoda 4

    Sve se vrti oko inovacija dok Gordon Ramsay poziva timove u Oxford da ponove pripremu sushi pladnja na način kako ga je načinio majstor za sushi. Zatim im nalaže spravljanje koktela u limenci za Kraljevsku Henley regatu. Tko će zaslužiti ocjenu?

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Hestonova gozba

    +

    Hestonova srednjovjekovna gozba, Sezona 1 | Epizoda 2

    S srednjem vijeku je hrana bila izvor zabave i bijega iz okrutne stvarnosti svakodnevnog života. U ovoj epizodi Heston stvara čarobnu gozbu za celebrity večere.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Gljive, Sezona 2 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Bulgur s halloumi sirom, Sezona 2 | Epizoda 12

    Jelovnik koji su Lora i Stojan isplanirali za ovu epizodu izgleda svečano. Salata od bulgura i halloumi sira tako je ukusna i zasitna da se može poslužiti kao glavno jelo. Je li moguće odbiti neodoljivi janjeći but s tjesteninom i špinatom? Krasni muffini s makom, sušenim marelicama i čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Tajne tete Cátie

    +

    Okusi divljine, Sezona 4 | Epizoda 37

    Divlji se sastojci rađaju spontano, niti se sade, niti uzgajaju. Teta Cátia zasluženu im pažnju daje poširanim jajima sa šparogama i divljim lososom, gulašom s divljom rižom te cheesecakeom sa šumskim voćem i krasnim fizalisom. Kuhamo okuse divljine.

    Idite na emisiju