Srijeda

17 Travanj

  • 06:00

    Dobar tek

    +

    Epizoda 44, Sezona 1 | Epizoda 44

  • 06:00

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Sveta Lucija, Sezona 1 | Epizoda 7

    Predivan otok Sveta Lucija sljedeća je postaja Ainsleyjeve karipske kuhinje, a koji je bolji način za obilazak otoka od razgledavanja brodom?

  • 07:00

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    Vientiane, Laos, Sezona 2 | Epizoda 1

    Luke svoje kulinarsko putovanje započinje u Vientianeu, vrlo opuštenom glavnom gradu Laosa.

  • 07:30

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    Luang Prabang, Laos, Sezona 2 | Epizoda 2

    Luke odlazi na sjever do glavnog grada hrane u Laosu, Luanga Prabanga.

  • 08:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 15, Sezona 1 | Epizoda 15

    Superbrza pohana piletina za cijelu obitelj, savršeni deserti i burgeri sa slatkim krumpirom, danas su na popisu Jamiejevih ukusnih, brzih i neobičnih jela od posve običnih sastojaka.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 16, Sezona 1 | Epizoda 16

    Jamie priprema veliki, ukusan složenac s kobasicama koji obožava cijela obitelj. Pokazuje nam novi način kako začiniti salatu s patlidžanima koja je izvrstan dodatak najbržim domaćim lepinjama.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!

    +

    Čajanka, Sezona 1 | Epizoda 2

    Napunite stol slatkim poslasticama, ulijte finu šalicu čaja ili kave i neka zabava počne. Slavite vlastitu zabavu kod kuće uz ukusne Rudolphove kreacije. Radi iznenađujuću tortu od lavande, pjenasti desert u šalici za čaj i lagane biskvitne poljupce.

  • 09:30

    Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!

    +

    Vjenčanje, Sezona 1 | Epizoda 3

    Uzimam! To ne govorite samo svojoj budućoj mladenki na vjenčanju, nego i ukusnim Rudolphovim receptima u ovoj epizodi. Proslavite ljubav uz pjenušave kolače od šampanjca ili očaravajuće ukusnu svadbenu tortu u čašama.

  • 10:00

    Roštilj-turneja s Primožem

    +

    Lika, Sezona 1 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi Primož putuje u Liku, regiju Hrvatske koja je vezana uz Velebit. Posjetit će selo Čovići, upoznati se s lokalnom folklornom skupinom, Ivanom koji će pripremiti janje na ražnju, a on će pripremiti divlju pastrvu iz čiste rijeke Gacke.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Roštilj-turneja s Primožem

    +

    Leskovac, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi Primož putuje u Leskovac na jugu Srbije, koji je poznat po srpskoj tradicionalnoj hrani s roštilja. Oni imaju i vlastitu kulinarsku akademiju gdje se obrazuju budući kulinarski majstori tradicionalnih specijaliteta Leskovca.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Nova raznolika kuhinja, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rachel posjećuje Malmo i multikulturalni osjećaj u gradu nadahnjuje ju na švedsku zapečenu shakshuku. Za desert Rachel priprema ukusne čokoladne zobene kekse.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Na bugarski način, Sezona 6 | Epizoda 3

    Recepti tipični za bugarsku kuhinji oduvijek zauzimaju posebno mjesto u srcima Lore i Stoyana. Dva će chefa gledateljima pokazati svoje omiljene recepte pripremljene na zanimljiv način.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Močvara Romney, Sezona 2 | Epizoda 5

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Upoznaje se s posebnom vrstom janjetine iz slanih močvara, uči o uzgoju neobičnog povrća i posjećuje lokalnu školu.

  • 12:30

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Dimljenje pastrva, Sezona 2 | Epizoda 6

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Vraća se na imanje s pastrvama iz obližnjeg ribogojilišta i gradi pušnicu za pripremu ribe.

  • 13:00

    Uskršnja gozba s Mary Berry

    +

    Uskršnja gozba s Mary Berry 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Mary će podijeliti svoje omiljene uskršnje recepte. Otkriva kako grčka ortodoksna zajednica prekida korizmu s tsoureki kruhom i neke filipinske i talijanske uskršnje specijalitete. Mary će provesti dan u kuhinji Yorškog nadbiskupa.

  • 14:00

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    Nova godina u Luang Prabangu, Sezona 2 | Epizoda 3

    Luke ostaje u Luang Prabangu da bi sudjelovao u najvećoj proslavi Nove godine u zemlji.

  • 14:30

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    4000 otoka, Laos, Sezona 2 | Epizoda 4

    Luke odlazi u južni dio Laosa s oko 4 tisuće otoka gdje ribolov zadobiva potpuno novo značenje.

  • 15:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 17, Sezona 1 | Epizoda 17

    Tradicionalna pečena piletina na francuski način, savjeti kako ukusno iskoristiti ostatke staroga kruha i linguini od kozica u kremastom umaku za prijatelja i mentora Gennara Contalda teme su današnjih Jamiejevih brzih i jednostavnih obroka.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 18, Sezona 1 | Epizoda 18

    Jamie priprema pečenu piletinu na posve nov način, kombinirajući je sa sastojcima za pizzu Margheritu – bosiljak, rajčicu i mozzarellu, a potom nevjerojatne prepečence od kozica za cijelu obitelj.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Ulice Gothenburga, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nakon istraživanja Gothenburga, Rachel pravi svoju verziju slavnog švedskog jela: Wallenberger-burgera. Za desert Rachel priprema vegansku čokoladnu tortu bez glutena.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Na bugarski način, Sezona 6 | Epizoda 3

    Recepti tipični za bugarsku kuhinji oduvijek zauzimaju posebno mjesto u srcima Lore i Stoyana. Dva će chefa gledateljima pokazati svoje omiljene recepte pripremljene na zanimljiv način.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!

    +

    Susjedstvo, Sezona 1 | Epizoda 4

    Zatvorite svoju ulicu i pozovite sve susjede, vrijeme je za zabavu sa susjedstvom! Rudolph izrađuje svečanu, slanu platu s grickalicama. Želite li desert nakon toga? Tu je plata s domaćim kolačićima, čokoladom i svježim voćem.

  • 17:30

    Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!

    +

    Rođenje, Sezona 1 | Epizoda 5

    Plišani medvjedić bi bio odličan poklon za babinje, ali zabavnije je ispeći svoj poklon. Istina, nije jednostavnije, ali je svakako upečatljivije. Ako želite nešto jednostavnije, pogledajte Rudolphove čokolade za rođenje.

  • 18:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Ljuto: 1, 2 ili 3?, Sezona 5 | Epizoda 21

    Začini mogu učiniti čuda za svako jelo, ali koja je prava doza? Danas recepti tete Katie imaju tri stupnja začinjenosti. Od bogate kreme od bundeve s čilijem do crnih svinjskih pečenica. Pripremite se, jer danas temperatura raste!

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Španjolska na stolu, Sezona 5 | Epizoda 22

    Nekada je teta Katie često išla u Madrid. Danas nam donosi tri jela koja je tamo jela i zavoljela! Iberico kroketi od šunke, paella sa škampima, piletinom, chorizom, te slatki natillasi, napravljeni od mlijeka, jaja i šećera! Idemo u Španjolsku!

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Močvara Romney, Sezona 2 | Epizoda 5

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Upoznaje se s posebnom vrstom janjetine iz slanih močvara, uči o uzgoju neobičnog povrća i posjećuje lokalnu školu.

  • 19:30

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Dimljenje pastrva, Sezona 2 | Epizoda 6

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Vraća se na imanje s pastrvama iz obližnjeg ribogojilišta i gradi pušnicu za pripremu ribe.

  • 20:00

    Stanley Tucci: U potrazi za Italijom

    +

    RIM, Sezona 1 | Epizoda 2

    Stanley Tucci zaputio se u Rim, tražeći glasovite „četiri paste“.

  • 21:00

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Dominika, Sezona 1 | Epizoda 8

    Divlje kišne šume Dominike skrivaju veliki broj vodopada i rijeka – Ainsley putuje prema najpoznatijem vodopadu, Smaragdnom bazenu. Zatim će zakuhati oluju na crnom pijesku plaže Picard, pripremom Tostonesa tj. dvostruko prženih banana.

  • 22:00

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    Nova godina u Luang Prabangu, Sezona 2 | Epizoda 3

    Luke ostaje u Luang Prabangu da bi sudjelovao u najvećoj proslavi Nove godine u zemlji.

  • 22:30

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    4000 otoka, Laos, Sezona 2 | Epizoda 4

    Luke odlazi u južni dio Laosa s oko 4 tisuće otoka gdje ribolov zadobiva potpuno novo značenje.

  • 23:00

    Uskršnja gozba s Mary Berry

    +

    Uskršnja gozba s Mary Berry 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Mary će podijeliti svoje omiljene uskršnje recepte. Otkriva kako grčka ortodoksna zajednica prekida korizmu s tsoureki kruhom i neke filipinske i talijanske uskršnje specijalitete. Mary će provesti dan u kuhinji Yorškog nadbiskupa.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Na bugarski način, Sezona 6 | Epizoda 3

    Recepti tipični za bugarsku kuhinji oduvijek zauzimaju posebno mjesto u srcima Lore i Stoyana. Dva će chefa gledateljima pokazati svoje omiljene recepte pripremljene na zanimljiv način.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Ulice Gothenburga, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nakon istraživanja Gothenburga, Rachel pravi svoju verziju slavnog švedskog jela: Wallenberger-burgera. Za desert Rachel priprema vegansku čokoladnu tortu bez glutena.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Stanley Tucci: U potrazi za Italijom

    +

    RIM, Sezona 1 | Epizoda 2

    Stanley Tucci zaputio se u Rim, tražeći glasovite „četiri paste“.

  • 02:00

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Dominika, Sezona 1 | Epizoda 8

    Divlje kišne šume Dominike skrivaju veliki broj vodopada i rijeka – Ainsley putuje prema najpoznatijem vodopadu, Smaragdnom bazenu. Zatim će zakuhati oluju na crnom pijesku plaže Picard, pripremom Tostonesa tj. dvostruko prženih banana.

  • 02:40

    Roštilj-turneja s Primožem

    +

    Lika, Sezona 1 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi Primož putuje u Liku, regiju Hrvatske koja je vezana uz Velebit. Posjetit će selo Čovići, upoznati se s lokalnom folklornom skupinom, Ivanom koji će pripremiti janje na ražnju, a on će pripremiti divlju pastrvu iz čiste rijeke Gacke.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Roštilj-turneja s Primožem

    +

    Leskovac, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi Primož putuje u Leskovac na jugu Srbije, koji je poznat po srpskoj tradicionalnoj hrani s roštilja. Oni imaju i vlastitu kulinarsku akademiju gdje se obrazuju budući kulinarski majstori tradicionalnih specijaliteta Leskovca.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 17, Sezona 1 | Epizoda 17

    Tradicionalna pečena piletina na francuski način, savjeti kako ukusno iskoristiti ostatke staroga kruha i linguini od kozica u kremastom umaku za prijatelja i mentora Gennara Contalda teme su današnjih Jamiejevih brzih i jednostavnih obroka.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 18, Sezona 1 | Epizoda 18

    Jamie priprema pečenu piletinu na posve nov način, kombinirajući je sa sastojcima za pizzu Margheritu – bosiljak, rajčicu i mozzarellu, a potom nevjerojatne prepečence od kozica za cijelu obitelj.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Na bugarski način, Sezona 6 | Epizoda 3

    Recepti tipični za bugarsku kuhinji oduvijek zauzimaju posebno mjesto u srcima Lore i Stoyana. Dva će chefa gledateljima pokazati svoje omiljene recepte pripremljene na zanimljiv način.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Ulice Gothenburga, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nakon istraživanja Gothenburga, Rachel pravi svoju verziju slavnog švedskog jela: Wallenberger-burgera. Za desert Rachel priprema vegansku čokoladnu tortu bez glutena.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Tajne tete Cátie

    +

    Ljuto: 1, 2 ili 3?, Sezona 5 | Epizoda 21

    Začini mogu učiniti čuda za svako jelo, ali koja je prava doza? Danas recepti tete Katie imaju tri stupnja začinjenosti. Od bogate kreme od bundeve s čilijem do crnih svinjskih pečenica. Pripremite se, jer danas temperatura raste!

    Idite na emisiju