Raspored
Srijeda
17 Travanj
06:00
Dobar tek
+Epizoda 44, Sezona 1 | Epizoda 44
06:00
Ainsleyjeva karipska kuhinja 1
+Sveta Lucija, Sezona 1 | Epizoda 7
Predivan otok Sveta Lucija sljedeća je postaja Ainsleyjeve karipske kuhinje, a koji je bolji način za obilazak otoka od razgledavanja brodom?
07:00
Luke Nguyen: dolina Mekonga
+Vientiane, Laos, Sezona 2 | Epizoda 1
Luke svoje kulinarsko putovanje započinje u Vientianeu, vrlo opuštenom glavnom gradu Laosa.
07:30
Luke Nguyen: dolina Mekonga
+Luang Prabang, Laos, Sezona 2 | Epizoda 2
Luke odlazi na sjever do glavnog grada hrane u Laosu, Luanga Prabanga.
08:00
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 15, Sezona 1 | Epizoda 15
Superbrza pohana piletina za cijelu obitelj, savršeni deserti i burgeri sa slatkim krumpirom, danas su na popisu Jamiejevih ukusnih, brzih i neobičnih jela od posve običnih sastojaka.
Idite na emisiju08:30
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 16, Sezona 1 | Epizoda 16
Jamie priprema veliki, ukusan složenac s kobasicama koji obožava cijela obitelj. Pokazuje nam novi način kako začiniti salatu s patlidžanima koja je izvrstan dodatak najbržim domaćim lepinjama.
Idite na emisiju09:00
Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!
+Čajanka, Sezona 1 | Epizoda 2
Napunite stol slatkim poslasticama, ulijte finu šalicu čaja ili kave i neka zabava počne. Slavite vlastitu zabavu kod kuće uz ukusne Rudolphove kreacije. Radi iznenađujuću tortu od lavande, pjenasti desert u šalici za čaj i lagane biskvitne poljupce.
09:30
Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!
+Vjenčanje, Sezona 1 | Epizoda 3
Uzimam! To ne govorite samo svojoj budućoj mladenki na vjenčanju, nego i ukusnim Rudolphovim receptima u ovoj epizodi. Proslavite ljubav uz pjenušave kolače od šampanjca ili očaravajuće ukusnu svadbenu tortu u čašama.
10:00
Roštilj-turneja s Primožem
+Lika, Sezona 1 | Epizoda 5
U ovoj epizodi Primož putuje u Liku, regiju Hrvatske koja je vezana uz Velebit. Posjetit će selo Čovići, upoznati se s lokalnom folklornom skupinom, Ivanom koji će pripremiti janje na ražnju, a on će pripremiti divlju pastrvu iz čiste rijeke Gacke.
Idite na emisiju10:30
Roštilj-turneja s Primožem
+Leskovac, Sezona 1 | Epizoda 6
U ovoj epizodi Primož putuje u Leskovac na jugu Srbije, koji je poznat po srpskoj tradicionalnoj hrani s roštilja. Oni imaju i vlastitu kulinarsku akademiju gdje se obrazuju budući kulinarski majstori tradicionalnih specijaliteta Leskovca.
Idite na emisiju11:00
Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja
+Nova raznolika kuhinja, Sezona 1 | Epizoda 5
Rachel posjećuje Malmo i multikulturalni osjećaj u gradu nadahnjuje ju na švedsku zapečenu shakshuku. Za desert Rachel priprema ukusne čokoladne zobene kekse.
Idite na emisiju11:30
Dobar tek
+Na bugarski način, Sezona 6 | Epizoda 3
Recepti tipični za bugarsku kuhinji oduvijek zauzimaju posebno mjesto u srcima Lore i Stoyana. Dva će chefa gledateljima pokazati svoje omiljene recepte pripremljene na zanimljiv način.
Idite na emisiju12:00
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Močvara Romney, Sezona 2 | Epizoda 5
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Upoznaje se s posebnom vrstom janjetine iz slanih močvara, uči o uzgoju neobičnog povrća i posjećuje lokalnu školu.
12:30
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Dimljenje pastrva, Sezona 2 | Epizoda 6
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Vraća se na imanje s pastrvama iz obližnjeg ribogojilišta i gradi pušnicu za pripremu ribe.
13:00
Uskršnja gozba s Mary Berry
+Uskršnja gozba s Mary Berry 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2
Mary će podijeliti svoje omiljene uskršnje recepte. Otkriva kako grčka ortodoksna zajednica prekida korizmu s tsoureki kruhom i neke filipinske i talijanske uskršnje specijalitete. Mary će provesti dan u kuhinji Yorškog nadbiskupa.
14:00
Luke Nguyen: dolina Mekonga
+Nova godina u Luang Prabangu, Sezona 2 | Epizoda 3
Luke ostaje u Luang Prabangu da bi sudjelovao u najvećoj proslavi Nove godine u zemlji.
14:30
Luke Nguyen: dolina Mekonga
+4000 otoka, Laos, Sezona 2 | Epizoda 4
Luke odlazi u južni dio Laosa s oko 4 tisuće otoka gdje ribolov zadobiva potpuno novo značenje.
15:00
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 17, Sezona 1 | Epizoda 17
Tradicionalna pečena piletina na francuski način, savjeti kako ukusno iskoristiti ostatke staroga kruha i linguini od kozica u kremastom umaku za prijatelja i mentora Gennara Contalda teme su današnjih Jamiejevih brzih i jednostavnih obroka.
Idite na emisiju15:30
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 18, Sezona 1 | Epizoda 18
Jamie priprema pečenu piletinu na posve nov način, kombinirajući je sa sastojcima za pizzu Margheritu – bosiljak, rajčicu i mozzarellu, a potom nevjerojatne prepečence od kozica za cijelu obitelj.
Idite na emisiju16:00
Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja
+Ulice Gothenburga, Sezona 1 | Epizoda 6
Nakon istraživanja Gothenburga, Rachel pravi svoju verziju slavnog švedskog jela: Wallenberger-burgera. Za desert Rachel priprema vegansku čokoladnu tortu bez glutena.
Idite na emisiju16:30
Dobar tek
+Na bugarski način, Sezona 6 | Epizoda 3
Recepti tipični za bugarsku kuhinji oduvijek zauzimaju posebno mjesto u srcima Lore i Stoyana. Dva će chefa gledateljima pokazati svoje omiljene recepte pripremljene na zanimljiv način.
Idite na emisiju17:00
Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!
+Susjedstvo, Sezona 1 | Epizoda 4
Zatvorite svoju ulicu i pozovite sve susjede, vrijeme je za zabavu sa susjedstvom! Rudolph izrađuje svečanu, slanu platu s grickalicama. Želite li desert nakon toga? Tu je plata s domaćim kolačićima, čokoladom i svježim voćem.
17:30
Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!
+Rođenje, Sezona 1 | Epizoda 5
Plišani medvjedić bi bio odličan poklon za babinje, ali zabavnije je ispeći svoj poklon. Istina, nije jednostavnije, ali je svakako upečatljivije. Ako želite nešto jednostavnije, pogledajte Rudolphove čokolade za rođenje.
18:00
Tajne tete Cátie
+Ljuto: 1, 2 ili 3?, Sezona 5 | Epizoda 21
Začini mogu učiniti čuda za svako jelo, ali koja je prava doza? Danas recepti tete Katie imaju tri stupnja začinjenosti. Od bogate kreme od bundeve s čilijem do crnih svinjskih pečenica. Pripremite se, jer danas temperatura raste!
Idite na emisiju18:30
Tajne tete Cátie
+Španjolska na stolu, Sezona 5 | Epizoda 22
Nekada je teta Katie često išla u Madrid. Danas nam donosi tri jela koja je tamo jela i zavoljela! Iberico kroketi od šunke, paella sa škampima, piletinom, chorizom, te slatki natillasi, napravljeni od mlijeka, jaja i šećera! Idemo u Španjolsku!
Idite na emisiju19:00
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Močvara Romney, Sezona 2 | Epizoda 5
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Upoznaje se s posebnom vrstom janjetine iz slanih močvara, uči o uzgoju neobičnog povrća i posjećuje lokalnu školu.
19:30
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Dimljenje pastrva, Sezona 2 | Epizoda 6
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Vraća se na imanje s pastrvama iz obližnjeg ribogojilišta i gradi pušnicu za pripremu ribe.
20:00
Stanley Tucci: U potrazi za Italijom
+RIM, Sezona 1 | Epizoda 2
Stanley Tucci zaputio se u Rim, tražeći glasovite „četiri paste“.
21:00
Ainsleyjeva karipska kuhinja 1
+Dominika, Sezona 1 | Epizoda 8
Divlje kišne šume Dominike skrivaju veliki broj vodopada i rijeka – Ainsley putuje prema najpoznatijem vodopadu, Smaragdnom bazenu. Zatim će zakuhati oluju na crnom pijesku plaže Picard, pripremom Tostonesa tj. dvostruko prženih banana.
22:00
Luke Nguyen: dolina Mekonga
+Nova godina u Luang Prabangu, Sezona 2 | Epizoda 3
Luke ostaje u Luang Prabangu da bi sudjelovao u najvećoj proslavi Nove godine u zemlji.
22:30
Luke Nguyen: dolina Mekonga
+4000 otoka, Laos, Sezona 2 | Epizoda 4
Luke odlazi u južni dio Laosa s oko 4 tisuće otoka gdje ribolov zadobiva potpuno novo značenje.
23:00
Uskršnja gozba s Mary Berry
+Uskršnja gozba s Mary Berry 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2
Mary će podijeliti svoje omiljene uskršnje recepte. Otkriva kako grčka ortodoksna zajednica prekida korizmu s tsoureki kruhom i neke filipinske i talijanske uskršnje specijalitete. Mary će provesti dan u kuhinji Yorškog nadbiskupa.
00:00
Dobar tek
+Na bugarski način, Sezona 6 | Epizoda 3
Recepti tipični za bugarsku kuhinji oduvijek zauzimaju posebno mjesto u srcima Lore i Stoyana. Dva će chefa gledateljima pokazati svoje omiljene recepte pripremljene na zanimljiv način.
Idite na emisiju00:30
Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja
+Ulice Gothenburga, Sezona 1 | Epizoda 6
Nakon istraživanja Gothenburga, Rachel pravi svoju verziju slavnog švedskog jela: Wallenberger-burgera. Za desert Rachel priprema vegansku čokoladnu tortu bez glutena.
Idite na emisiju01:00
Stanley Tucci: U potrazi za Italijom
+RIM, Sezona 1 | Epizoda 2
Stanley Tucci zaputio se u Rim, tražeći glasovite „četiri paste“.
02:00
Ainsleyjeva karipska kuhinja 1
+Dominika, Sezona 1 | Epizoda 8
Divlje kišne šume Dominike skrivaju veliki broj vodopada i rijeka – Ainsley putuje prema najpoznatijem vodopadu, Smaragdnom bazenu. Zatim će zakuhati oluju na crnom pijesku plaže Picard, pripremom Tostonesa tj. dvostruko prženih banana.
02:40
Roštilj-turneja s Primožem
+Lika, Sezona 1 | Epizoda 5
U ovoj epizodi Primož putuje u Liku, regiju Hrvatske koja je vezana uz Velebit. Posjetit će selo Čovići, upoznati se s lokalnom folklornom skupinom, Ivanom koji će pripremiti janje na ražnju, a on će pripremiti divlju pastrvu iz čiste rijeke Gacke.
Idite na emisiju03:05
Roštilj-turneja s Primožem
+Leskovac, Sezona 1 | Epizoda 6
U ovoj epizodi Primož putuje u Leskovac na jugu Srbije, koji je poznat po srpskoj tradicionalnoj hrani s roštilja. Oni imaju i vlastitu kulinarsku akademiju gdje se obrazuju budući kulinarski majstori tradicionalnih specijaliteta Leskovca.
Idite na emisiju03:30
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 17, Sezona 1 | Epizoda 17
Tradicionalna pečena piletina na francuski način, savjeti kako ukusno iskoristiti ostatke staroga kruha i linguini od kozica u kremastom umaku za prijatelja i mentora Gennara Contalda teme su današnjih Jamiejevih brzih i jednostavnih obroka.
Idite na emisiju04:00
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 18, Sezona 1 | Epizoda 18
Jamie priprema pečenu piletinu na posve nov način, kombinirajući je sa sastojcima za pizzu Margheritu – bosiljak, rajčicu i mozzarellu, a potom nevjerojatne prepečence od kozica za cijelu obitelj.
Idite na emisiju04:20
Dobar tek
+Na bugarski način, Sezona 6 | Epizoda 3
Recepti tipični za bugarsku kuhinji oduvijek zauzimaju posebno mjesto u srcima Lore i Stoyana. Dva će chefa gledateljima pokazati svoje omiljene recepte pripremljene na zanimljiv način.
Idite na emisiju04:45
Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja
+Ulice Gothenburga, Sezona 1 | Epizoda 6
Nakon istraživanja Gothenburga, Rachel pravi svoju verziju slavnog švedskog jela: Wallenberger-burgera. Za desert Rachel priprema vegansku čokoladnu tortu bez glutena.
Idite na emisiju05:10
Tajne tete Cátie
+Ljuto: 1, 2 ili 3?, Sezona 5 | Epizoda 21
Začini mogu učiniti čuda za svako jelo, ali koja je prava doza? Danas recepti tete Katie imaju tri stupnja začinjenosti. Od bogate kreme od bundeve s čilijem do crnih svinjskih pečenica. Pripremite se, jer danas temperatura raste!
Idite na emisiju