Raspored
Petak
13 Prosinac
06:00
Dobar tek
+Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9
06:00
Kuhinje svijeta
+Hong Kong, Sezona 2 | Epizoda 5
Nakon dana “Istok-susreće-Zapad” u hongkonškoj kuhinji, Nici ima neugodno blizak susret sa zmijom. Doma priprema začinjene batke, okruglice s gljivama i slatka peciva kuhana na pari.
06:30
Kuhinje svijeta
+Oaxaca, Sezona 2 | Epizoda 6
Oaxaca je čuveno svjetsko odredište dobre hrane. Nici svraća u tvornicu čokolade i posjećuje domorodačku obitelj da bi naučila pripremu “tamalesa”. Doma u kuhinji Nici spravlja ukusni pileći umak nakon čega slijedi bogata čokolada s čilijem.
06:55
Jimmyjev okus Floride
+, Sezona 1 | Epizoda 4
07:55
Jamie Oliver: Za Božić je dovoljna i samo jedna posuda
+Jamie Oliver: Za Božić je dovoljna samo jedna posuda, Sezona 1 | Epizoda 2
Jamie nam predstavlja jednostavne blagdanske recepte kako bi božićni ručak bio uistinu poseban. Na jelovniku su, među ostalim, usoljeni losos, purica pečena na potpuno novi način i jorkširski puding.
08:55
Kraljica čokolade
+Čokoladni biskvit iz mikrovalne pećnice, Sezona 1 | Epizoda 10
Kirsten radi jednostavan čokoladni biskvit iz mikrovalne pećnice i pokazat će nam zapanjujuće čokoladne zalogajčiće.
Idite na emisiju09:25
Kraljica čokolade
+Čokoladni fudge, Sezona 1 | Epizoda 11
Kraljica čokolade dijeli svoj recept za klasičnu čokoladnu kremu i kremastu vruću čokoladu s kokosom.
Idite na emisiju09:55
Ginova Italija: Mamini recepti
+Toskana, Sezona 1 | Epizoda 3
Gino nam otkriva kulinarsku tradiciju Toskane iz njene srednjovjekovne baštine, a u središtu te priče su žene koje je nastavljaju i stvaraju. Od njih Gino uči o lokalnoj tradiciji da bi naposljetku sam pripremio ukusni firentinski odrezak.
10:25
Ginova Italija: Mamini recepti
+Emilia Romagna, Sezona 1 | Epizoda 4
Osim po svojim srednjovjekovnim gradovima, pokrajina Emilia Romagna poznata je i kao “košara hrane” zbog farma, mesa, sira i “crnog zlata”, vrhunskog vinskog octa. Na kraju boravka, Gino priprema burger od mortadele s crvenim lukom i relišom.
10:55
Donalova obiteljska kuhinja
+Obiteljska tradicija, Sezona 1 | Epizoda 10
Svake godine Donal priprema božićna jela na nov i uzbudljiv način, a sad će napraviti nešto uistinu nezaboravno. Od božićnog doručka do purice i čudesnog čokoladnog tiramisua, otkrivat će vam tajne kako da uštedite na vremenu a da sve bude savršeno!
Idite na emisiju11:25
Dobar tek
+Na selu, Sezona 7 | Epizoda 18
Lora i Stoyan često zavire u stare bilježnice s receptima, gdje pronalaze prava blaga poput variva od bamije, zapečenih mesnih okruglica s mliječnim umakom i medenjaka, koje spremaju u ovoj epizodi.
Idite na emisiju11:55
Španjolska pustolovina Jamesa Martina
+Valencia, Sezona 1 | Epizoda 18
James će u Valenciji posjetiti polja riže, prisjetiti se omiljenog tapas-bara, uživati u ribolovu na plavoperajnu tunu i otkriti horchatu. Na brodu priprema crni rižoto s crnilom sipe, patuljaste lignje, juhu od dagnji sa slanutkom i školjke.
12:55
Ainsleyjevi blagdanski okusi
+Garantiramo nadahnuti vaš blagdanski duh uz najsretnijeg kuhara Ainsleyja. Predstavljamo potpuno novi jelovnik, puno smijeha i pregršt korisnih savjeta. Na jelovniku su slatko slana glavna jela, te zapanjujući deserti.
13:55
Jimmyjev okus Floride
+, Sezona 1 | Epizoda 5
14:55
Jamie kuha za Božić
+U ovoj emisiji od sat vremena Jamie uklanja stres iz pripreme večere za Božić i vraća vam ugodan Božićni dan. Prateći Jamiejeve savjete možete biti smireni, organizirani i pripremljeni, a vaša Božićna večera bit će siguran hit.
15:55
Donal Skehan: Domaća kuhinja
+Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1
U prvoj epizodi, Donal dijeli svoje brze recepte za radni tjedan koji vas iznova spašavati. Kao na primjer, pileći ražnjići na obiteljski način s rižom i zelenim povrćem, životopisna tjestenina s pil pil škampima i ukusan ramen.
16:30
Dobar tek
+Na selu, Sezona 7 | Epizoda 18
Lora i Stoyan često zavire u stare bilježnice s receptima, gdje pronalaze prava blaga poput variva od bamije, zapečenih mesnih okruglica s mliječnim umakom i medenjaka, koje spremaju u ovoj epizodi.
Idite na emisiju16:55
Dobar tek
+Epizoda 29, Sezona 1 | Epizoda 29
17:20
Kraljica čokolade
+Kraljica čokolade specijal, Sezona 1 | Epizoda 13
Peciva od kuhanog tijesta obložena čokoladom i punjena čokoladnom kremom: ovo nije uobičajeni hamburger, to je specijalitet kraljice čokolade.
Idite na emisiju17:50
Ainsleyjevi čarobni okusi
+Sir, Sezona 1 | Epizoda 3
Ainsley Harriott istražuje lepezu okusa, kako slanih, tako i slatkih, a svi dolaze iz sira. Pridružuje mu se kuhar Sam Holland i specijalna gošća Donna Preston. Napravit će male kolače od sira s kompotom od naranče.
18:50
Španjolska pustolovina Jamesa Martina
+Valencia, Sezona 1 | Epizoda 18
James će u Valenciji posjetiti polja riže, prisjetiti se omiljenog tapas-bara, uživati u ribolovu na plavoperajnu tunu i otkriti horchatu. Na brodu priprema crni rižoto s crnilom sipe, patuljaste lignje, juhu od dagnji sa slanutkom i školjke.
19:55
Kuhinje svijeta
+Kerala, Sezona 2 | Epizoda 7
Nici istražuje bujni krajobraz Južne Indije. Posjećujući tržnice začina i obiteljske kuhinje, otkriva tajne pripreme izvrsnog domaćeg curryja.
20:25
Kuhinje svijeta
+Osaka, Sezona 2 | Epizoda 8
Nici se zanima za kulturu jela iz zalogajnica Osake, grada poznatog kao japanska prijestolnica hrane. Na povratku doma Nici priprema Karaage piletinu, Udon rezance i sladoled od zelenog čaja.
20:55
Velika australska knjiga kuhanja
+Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8
Legendarna baka Merle Parrish otkriva svoje tajne pečenja kad se cijela njezina šira obitelj okupi u kući u New South Walesu na popodnevnom čaju. Peter Gilmore otkriva svoj omiljeni obrok u nedjelju navečer, korejsku juhu od pilećih rezanaca.
Idite na emisiju21:25
Velika australska knjiga kuhanja
+Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9
Ross O'Meara priprema sporo pečeni svinjski kare sa senfom i povrćem lokalnog podrijetla za svoju obitelj na otoku Bruny u Tasmaniji.
Idite na emisiju21:55
Jimmyjev okus Floride
+, Sezona 1 | Epizoda 5
22:55
Ainsleyjevi blagdanski okusi
+Garantiramo nadahnuti vaš blagdanski duh uz najsretnijeg kuhara Ainsleyja. Predstavljamo potpuno novi jelovnik, puno smijeha i pregršt korisnih savjeta. Na jelovniku su slatko slana glavna jela, te zapanjujući deserti.
23:55
Dobar tek
+Na selu, Sezona 7 | Epizoda 18
Lora i Stoyan često zavire u stare bilježnice s receptima, gdje pronalaze prava blaga poput variva od bamije, zapečenih mesnih okruglica s mliječnim umakom i medenjaka, koje spremaju u ovoj epizodi.
Idite na emisiju00:25
Donal Skehan: Domaća kuhinja
+Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1
U prvoj epizodi, Donal dijeli svoje brze recepte za radni tjedan koji vas iznova spašavati. Kao na primjer, pileći ražnjići na obiteljski način s rižom i zelenim povrćem, životopisna tjestenina s pil pil škampima i ukusan ramen.
00:55
Kuhinje svijeta
+Kerala, Sezona 2 | Epizoda 7
Nici istražuje bujni krajobraz Južne Indije. Posjećujući tržnice začina i obiteljske kuhinje, otkriva tajne pripreme izvrsnog domaćeg curryja.
01:25
Kuhinje svijeta
+Osaka, Sezona 2 | Epizoda 8
Nici se zanima za kulturu jela iz zalogajnica Osake, grada poznatog kao japanska prijestolnica hrane. Na povratku doma Nici priprema Karaage piletinu, Udon rezance i sladoled od zelenog čaja.
01:50
Velika australska knjiga kuhanja
+Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8
Legendarna baka Merle Parrish otkriva svoje tajne pečenja kad se cijela njezina šira obitelj okupi u kući u New South Walesu na popodnevnom čaju. Peter Gilmore otkriva svoj omiljeni obrok u nedjelju navečer, korejsku juhu od pilećih rezanaca.
Idite na emisiju02:20
Velika australska knjiga kuhanja
+Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9
Ross O'Meara priprema sporo pečeni svinjski kare sa senfom i povrćem lokalnog podrijetla za svoju obitelj na otoku Bruny u Tasmaniji.
Idite na emisiju02:45
Ginova Italija: Mamini recepti
+Toskana, Sezona 1 | Epizoda 3
Gino nam otkriva kulinarsku tradiciju Toskane iz njene srednjovjekovne baštine, a u središtu te priče su žene koje je nastavljaju i stvaraju. Od njih Gino uči o lokalnoj tradiciji da bi naposljetku sam pripremio ukusni firentinski odrezak.
03:10
Ginova Italija: Mamini recepti
+Emilia Romagna, Sezona 1 | Epizoda 4
Osim po svojim srednjovjekovnim gradovima, pokrajina Emilia Romagna poznata je i kao “košara hrane” zbog farma, mesa, sira i “crnog zlata”, vrhunskog vinskog octa. Na kraju boravka, Gino priprema burger od mortadele s crvenim lukom i relišom.
03:35
Jamie kuha za Božić
+U ovoj emisiji od sat vremena Jamie uklanja stres iz pripreme večere za Božić i vraća vam ugodan Božićni dan. Prateći Jamiejeve savjete možete biti smireni, organizirani i pripremljeni, a vaša Božićna večera bit će siguran hit.
04:25
Dobar tek
+Na selu, Sezona 7 | Epizoda 18
Lora i Stoyan često zavire u stare bilježnice s receptima, gdje pronalaze prava blaga poput variva od bamije, zapečenih mesnih okruglica s mliječnim umakom i medenjaka, koje spremaju u ovoj epizodi.
Idite na emisiju04:50
Donal Skehan: Domaća kuhinja
+Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1
U prvoj epizodi, Donal dijeli svoje brze recepte za radni tjedan koji vas iznova spašavati. Kao na primjer, pileći ražnjići na obiteljski način s rižom i zelenim povrćem, životopisna tjestenina s pil pil škampima i ukusan ramen.