Petak

13 Prosinac

  • 06:00

    Dobar tek

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

  • 06:00

    Kuhinje svijeta

    +

    Hong Kong, Sezona 2 | Epizoda 5

    Nakon dana “Istok-susreće-Zapad” u hongkonškoj kuhinji, Nici ima neugodno blizak susret sa zmijom. Doma priprema začinjene batke, okruglice s gljivama i slatka peciva kuhana na pari.

  • 06:30

    Kuhinje svijeta

    +

    Oaxaca, Sezona 2 | Epizoda 6

    Oaxaca je čuveno svjetsko odredište dobre hrane. Nici svraća u tvornicu čokolade i posjećuje domorodačku obitelj da bi naučila pripremu “tamalesa”. Doma u kuhinji Nici spravlja ukusni pileći umak nakon čega slijedi bogata čokolada s čilijem.

  • 06:55

    Jimmyjev okus Floride

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 4

  • 07:55

    Jamie Oliver: Za Božić je dovoljna i samo jedna posuda

    +

    Jamie Oliver: Za Božić je dovoljna samo jedna posuda, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie nam predstavlja jednostavne blagdanske recepte kako bi božićni ručak bio uistinu poseban. Na jelovniku su, među ostalim, usoljeni losos, purica pečena na potpuno novi način i jorkširski puding.

  • 08:55

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladni biskvit iz mikrovalne pećnice, Sezona 1 | Epizoda 10

    Kirsten radi jednostavan čokoladni biskvit iz mikrovalne pećnice i pokazat će nam zapanjujuće čokoladne zalogajčiće.

    Idite na emisiju
  • 09:25

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladni fudge, Sezona 1 | Epizoda 11

    Kraljica čokolade dijeli svoj recept za klasičnu čokoladnu kremu i kremastu vruću čokoladu s kokosom.

    Idite na emisiju
  • 09:55

    Ginova Italija: Mamini recepti

    +

    Toskana, Sezona 1 | Epizoda 3

    Gino nam otkriva kulinarsku tradiciju Toskane iz njene srednjovjekovne baštine, a u središtu te priče su žene koje je nastavljaju i stvaraju. Od njih Gino uči o lokalnoj tradiciji da bi naposljetku sam pripremio ukusni firentinski odrezak.

  • 10:25

    Ginova Italija: Mamini recepti

    +

    Emilia Romagna, Sezona 1 | Epizoda 4

    Osim po svojim srednjovjekovnim gradovima, pokrajina Emilia Romagna poznata je i kao “košara hrane” zbog farma, mesa, sira i “crnog zlata”, vrhunskog vinskog octa. Na kraju boravka, Gino priprema burger od mortadele s crvenim lukom i relišom.

  • 10:55

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Obiteljska tradicija, Sezona 1 | Epizoda 10

    Svake godine Donal priprema božićna jela na nov i uzbudljiv način, a sad će napraviti nešto uistinu nezaboravno. Od božićnog doručka do purice i čudesnog čokoladnog tiramisua, otkrivat će vam tajne kako da uštedite na vremenu a da sve bude savršeno!

    Idite na emisiju
  • 11:25

    Dobar tek

    +

    Na selu, Sezona 7 | Epizoda 18

    Lora i Stoyan često zavire u stare bilježnice s receptima, gdje pronalaze prava blaga poput variva od bamije, zapečenih mesnih okruglica s mliječnim umakom i medenjaka, koje spremaju u ovoj epizodi.

    Idite na emisiju
  • 11:55

    Španjolska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Valencia, Sezona 1 | Epizoda 18

    James će u Valenciji posjetiti polja riže, prisjetiti se omiljenog tapas-bara, uživati u ribolovu na plavoperajnu tunu i otkriti horchatu. Na brodu priprema crni rižoto s crnilom sipe, patuljaste lignje, juhu od dagnji sa slanutkom i školjke.

  • 12:55

    Ainsleyjevi blagdanski okusi

    +

    Garantiramo nadahnuti vaš blagdanski duh uz najsretnijeg kuhara Ainsleyja. Predstavljamo potpuno novi jelovnik, puno smijeha i pregršt korisnih savjeta. Na jelovniku su slatko slana glavna jela, te zapanjujući deserti.

  • 13:55

    Jimmyjev okus Floride

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 5

  • 14:55

    Jamie kuha za Božić

    +

    U ovoj emisiji od sat vremena Jamie uklanja stres iz pripreme večere za Božić i vraća vam ugodan Božićni dan. Prateći Jamiejeve savjete možete biti smireni, organizirani i pripremljeni, a vaša Božićna večera bit će siguran hit.

  • 15:55

    Donal Skehan: Domaća kuhinja

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    U prvoj epizodi, Donal dijeli svoje brze recepte za radni tjedan koji vas iznova spašavati. Kao na primjer, pileći ražnjići na obiteljski način s rižom i zelenim povrćem, životopisna tjestenina s pil pil škampima i ukusan ramen.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Na selu, Sezona 7 | Epizoda 18

    Lora i Stoyan često zavire u stare bilježnice s receptima, gdje pronalaze prava blaga poput variva od bamije, zapečenih mesnih okruglica s mliječnim umakom i medenjaka, koje spremaju u ovoj epizodi.

    Idite na emisiju
  • 16:55

    Dobar tek

    +

    Epizoda 29, Sezona 1 | Epizoda 29

  • 17:20

    Kraljica čokolade

    +

    Kraljica čokolade specijal, Sezona 1 | Epizoda 13

    Peciva od kuhanog tijesta obložena čokoladom i punjena čokoladnom kremom: ovo nije uobičajeni hamburger, to je specijalitet kraljice čokolade.

    Idite na emisiju
  • 17:50

    Ainsleyjevi čarobni okusi

    +

    Sir, Sezona 1 | Epizoda 3

    Ainsley Harriott istražuje lepezu okusa, kako slanih, tako i slatkih, a svi dolaze iz sira. Pridružuje mu se kuhar Sam Holland i specijalna gošća Donna Preston. Napravit će male kolače od sira s kompotom od naranče.

  • 18:50

    Španjolska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Valencia, Sezona 1 | Epizoda 18

    James će u Valenciji posjetiti polja riže, prisjetiti se omiljenog tapas-bara, uživati u ribolovu na plavoperajnu tunu i otkriti horchatu. Na brodu priprema crni rižoto s crnilom sipe, patuljaste lignje, juhu od dagnji sa slanutkom i školjke.

  • 19:55

    Kuhinje svijeta

    +

    Kerala, Sezona 2 | Epizoda 7

    Nici istražuje bujni krajobraz Južne Indije. Posjećujući tržnice začina i obiteljske kuhinje, otkriva tajne pripreme izvrsnog domaćeg curryja.

  • 20:25

    Kuhinje svijeta

    +

    Osaka, Sezona 2 | Epizoda 8

    Nici se zanima za kulturu jela iz zalogajnica Osake, grada poznatog kao japanska prijestolnica hrane. Na povratku doma Nici priprema Karaage piletinu, Udon rezance i sladoled od zelenog čaja.

  • 20:55

    Velika australska knjiga kuhanja

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Legendarna baka Merle Parrish otkriva svoje tajne pečenja kad se cijela njezina šira obitelj okupi u kući u New South Walesu na popodnevnom čaju. Peter Gilmore otkriva svoj omiljeni obrok u nedjelju navečer, korejsku juhu od pilećih rezanaca.

    Idite na emisiju
  • 21:25

    Velika australska knjiga kuhanja

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Ross O'Meara priprema sporo pečeni svinjski kare sa senfom i povrćem lokalnog podrijetla za svoju obitelj na otoku Bruny u Tasmaniji.

    Idite na emisiju
  • 21:55

    Jimmyjev okus Floride

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 5

  • 22:55

    Ainsleyjevi blagdanski okusi

    +

    Garantiramo nadahnuti vaš blagdanski duh uz najsretnijeg kuhara Ainsleyja. Predstavljamo potpuno novi jelovnik, puno smijeha i pregršt korisnih savjeta. Na jelovniku su slatko slana glavna jela, te zapanjujući deserti.

  • 23:55

    Dobar tek

    +

    Na selu, Sezona 7 | Epizoda 18

    Lora i Stoyan često zavire u stare bilježnice s receptima, gdje pronalaze prava blaga poput variva od bamije, zapečenih mesnih okruglica s mliječnim umakom i medenjaka, koje spremaju u ovoj epizodi.

    Idite na emisiju
  • 00:25

    Donal Skehan: Domaća kuhinja

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    U prvoj epizodi, Donal dijeli svoje brze recepte za radni tjedan koji vas iznova spašavati. Kao na primjer, pileći ražnjići na obiteljski način s rižom i zelenim povrćem, životopisna tjestenina s pil pil škampima i ukusan ramen.

  • 00:55

    Kuhinje svijeta

    +

    Kerala, Sezona 2 | Epizoda 7

    Nici istražuje bujni krajobraz Južne Indije. Posjećujući tržnice začina i obiteljske kuhinje, otkriva tajne pripreme izvrsnog domaćeg curryja.

  • 01:25

    Kuhinje svijeta

    +

    Osaka, Sezona 2 | Epizoda 8

    Nici se zanima za kulturu jela iz zalogajnica Osake, grada poznatog kao japanska prijestolnica hrane. Na povratku doma Nici priprema Karaage piletinu, Udon rezance i sladoled od zelenog čaja.

  • 01:50

    Velika australska knjiga kuhanja

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Legendarna baka Merle Parrish otkriva svoje tajne pečenja kad se cijela njezina šira obitelj okupi u kući u New South Walesu na popodnevnom čaju. Peter Gilmore otkriva svoj omiljeni obrok u nedjelju navečer, korejsku juhu od pilećih rezanaca.

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Velika australska knjiga kuhanja

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Ross O'Meara priprema sporo pečeni svinjski kare sa senfom i povrćem lokalnog podrijetla za svoju obitelj na otoku Bruny u Tasmaniji.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Ginova Italija: Mamini recepti

    +

    Toskana, Sezona 1 | Epizoda 3

    Gino nam otkriva kulinarsku tradiciju Toskane iz njene srednjovjekovne baštine, a u središtu te priče su žene koje je nastavljaju i stvaraju. Od njih Gino uči o lokalnoj tradiciji da bi naposljetku sam pripremio ukusni firentinski odrezak.

  • 03:10

    Ginova Italija: Mamini recepti

    +

    Emilia Romagna, Sezona 1 | Epizoda 4

    Osim po svojim srednjovjekovnim gradovima, pokrajina Emilia Romagna poznata je i kao “košara hrane” zbog farma, mesa, sira i “crnog zlata”, vrhunskog vinskog octa. Na kraju boravka, Gino priprema burger od mortadele s crvenim lukom i relišom.

  • 03:35

    Jamie kuha za Božić

    +

    U ovoj emisiji od sat vremena Jamie uklanja stres iz pripreme večere za Božić i vraća vam ugodan Božićni dan. Prateći Jamiejeve savjete možete biti smireni, organizirani i pripremljeni, a vaša Božićna večera bit će siguran hit.

  • 04:25

    Dobar tek

    +

    Na selu, Sezona 7 | Epizoda 18

    Lora i Stoyan često zavire u stare bilježnice s receptima, gdje pronalaze prava blaga poput variva od bamije, zapečenih mesnih okruglica s mliječnim umakom i medenjaka, koje spremaju u ovoj epizodi.

    Idite na emisiju
  • 04:50

    Donal Skehan: Domaća kuhinja

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    U prvoj epizodi, Donal dijeli svoje brze recepte za radni tjedan koji vas iznova spašavati. Kao na primjer, pileći ražnjići na obiteljski način s rižom i zelenim povrćem, životopisna tjestenina s pil pil škampima i ukusan ramen.