Četvrtak

12 Prosinac

  • 06:00

    Dobar tek

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

  • 06:00

    Kuhinje svijeta

    +

    Delhi, Sezona 2 | Epizoda 3

    Nici posjećuje hram Sikha gdje se za ručak dijeli tisuće obroka; kuša ulične zakuske i otkriva mjesto odakle potječe poznata piletina s maslacem na indijski način. U kuhinji Nici priprema piletinu s maslacem i služi je sa slatkim kokosom Barfi.

  • 06:30

    Kuhinje svijeta

    +

    Kyoto, Sezona 2 | Epizoda 4

    Nici se divi finoj ravnoteži i predstavljanju japanskih jela u Kyotu. U svojoj kuhinji priprema “tempura” povrće, piletinu “teriyaki” i salatu od zelenoga graha s preljevom od sezama.

  • 06:55

    Jimmyjev okus Floride

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 3

  • 07:55

    Jamie Oliver: Za Božić je dovoljna i samo jedna posuda

    +

    Jamie Oliver: Za Božić je dovoljna samo jedna posuda, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie nas zapanjuje svojom umješnošću s jednom posudom za pripremu jela za Božić. Od hrskave patke i rezanaca, junećih rebara do vegetarijanske pite i izvrsnog deserta, predstavlja nam jednostavna blagdanska jela za svakoga.

  • 08:55

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladni namaz s lješnjacima, Sezona 1 | Epizoda 8

    Kirsten pokazuje kako pripremiti vlastiti čokoladni namaz s lješnjacima, a zatim stavlja čokoladni detalj na pržena jaja.

    Idite na emisiju
  • 09:25

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladni tacosi, Sezona 1 | Epizoda 9

    Kraljica čokolade priprema preukusne čokoladne tacose i svoju verziju australskog klasika s trostrukim čokoladnim Lamingtonima.

    Idite na emisiju
  • 09:55

    Ginova Italija: Mamini recepti

    +

    Torre Del Greco Torre Del Greco Torre Del Greco, Sezona 1 | Epizoda 1

    Torre Del Greco, Ginovo rodno mjesto smješteno ispod moćnog Vezuva, polazište je njegovih kulinarskih tura po Italiji. Zajedno s Ginom otkrivamo recepte iz njegova djetinjstva, a zatim kuhamo s njim na plaži “linguine” špagete s dagnjama i rajčicama.

  • 10:25

    Ginova Italija: Mamini recepti

    +

    Procida, Sezona 1 | Epizoda 2

    Talijanski otok Procida nadaleko je poznat po hrani. U ovoj epizodi Gino na otoku susreće dvije žene koje ga svojim kulinarskim iskustvom ostavljaju bez daha. Boravak na otoku zaključuje kuhanjem “trofie” tjestenine s pestom od limuna i kozica.

  • 10:55

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Sredina tjedna, Sezona 1 | Epizoda 9

    Donalu nije lako baš svake večeri biti vrhunski kuhar u svojoj kuhinji uz dvoje djece. Zato je važno brzo pripremiti ukusnu hranu, uz što manje gnjavaže pa je osmislio četiri recepta za jela koja su izdašna a brzo se pripremaju.

    Idite na emisiju
  • 11:25

    Dobar tek

    +

    Rodopsko gorje, Sezona 7 | Epizoda 17

    Kad su u izobilju šumske gljive, najbolje je skuhati juhu, prvi prijedlog Lore i Stoyana. Nakon juhe rade osebujni keşkek i daju nam ideju za laku domaću halvu.

    Idite na emisiju
  • 11:55

    Španjolska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Costa Blanca, Sezona 1 | Epizoda 17

    James će na Costi Blanci posjetiti nasad višanja, upoznati ribara koji prodaje kozice iz Dénie, uživati u zubatcu lučkog restorana i vidjeti kako se radi turrón. Priprema svinjetinu s višnjama, krafne, aromatičnu salatu od tune i rižu s ribom.

  • 12:55

    Kuhar van dužnosti – Božićna epizoda

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Prva epizoda prikazuje klasičan božićni jelovnik, prepun voljenih tehnika i trikova za ovaj tradicionalnu zakusku. Neki od recepata su: gljive sa sirom za predjelo, klasična pečena purica s mrkvom i nadjevom, te ljepljivi božićni desert s karamelom.

  • 13:25

    Kuhar van dužnosti – Božićna epizoda

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Druga epizoda fokusirat će se na suvremeni svečani jelovnik. Također će podijeliti nekoliko savjeta o tome kako napraviti ukusne i brze zalogaje za goste. Neki od recepata su: losos poslužen na briošu i goveđa rebarca poslužena s krumpirom.

  • 13:55

    Jimmyjev okus Floride

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 4

  • 14:55

    Jamie Oliver: Za Božić je dovoljna i samo jedna posuda

    +

    Jamie Oliver: Za Božić je dovoljna samo jedna posuda, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie nam predstavlja jednostavne blagdanske recepte kako bi božićni ručak bio uistinu poseban. Na jelovniku su, među ostalim, usoljeni losos, purica pečena na potpuno novi način i jorkširski puding.

  • 15:55

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Obiteljska tradicija, Sezona 1 | Epizoda 10

    Svake godine Donal priprema božićna jela na nov i uzbudljiv način, a sad će napraviti nešto uistinu nezaboravno. Od božićnog doručka do purice i čudesnog čokoladnog tiramisua, otkrivat će vam tajne kako da uštedite na vremenu a da sve bude savršeno!

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Rodopsko gorje, Sezona 7 | Epizoda 17

    Kad su u izobilju šumske gljive, najbolje je skuhati juhu, prvi prijedlog Lore i Stoyana. Nakon juhe rade osebujni keşkek i daju nam ideju za laku domaću halvu.

    Idite na emisiju
  • 16:55

    Dobar tek

    +

    Epizoda 28, Sezona 1 | Epizoda 28

  • 17:20

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladni fudge, Sezona 1 | Epizoda 11

    Kraljica čokolade dijeli svoj recept za klasičnu čokoladnu kremu i kremastu vruću čokoladu s kokosom.

    Idite na emisiju
  • 17:50

    Ainsleyjevi čarobni okusi

    +

    Voćno, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ainsley se vratio u svoju kuhinju i ovaj put istražuje voćne okuse, bilo da se radi o slanom ili slatkom. Uz kuharicu April Jackson i glumca Johna, pripremit će svinjetinu u tavi s jabukama, te umakom od misa i octa.

  • 18:50

    Španjolska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Costa Blanca, Sezona 1 | Epizoda 17

    James će na Costi Blanci posjetiti nasad višanja, upoznati ribara koji prodaje kozice iz Dénie, uživati u zubatcu lučkog restorana i vidjeti kako se radi turrón. Priprema svinjetinu s višnjama, krafne, aromatičnu salatu od tune i rižu s ribom.

  • 19:55

    Kuhinje svijeta

    +

    Hong Kong, Sezona 2 | Epizoda 5

    Nakon dana “Istok-susreće-Zapad” u hongkonškoj kuhinji, Nici ima neugodno blizak susret sa zmijom. Doma priprema začinjene batke, okruglice s gljivama i slatka peciva kuhana na pari.

  • 20:25

    Kuhinje svijeta

    +

    Oaxaca, Sezona 2 | Epizoda 6

    Oaxaca je čuveno svjetsko odredište dobre hrane. Nici svraća u tvornicu čokolade i posjećuje domorodačku obitelj da bi naučila pripremu “tamalesa”. Doma u kuhinji Nici spravlja ukusni pileći umak nakon čega slijedi bogata čokolada s čilijem.

  • 20:55

    Velika australska knjiga kuhanja

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Vlasnik restorana Matt Wilkinson priprema omiljena jela svoje djece, tjesteninu s pestom i ledene blokove od manga i kokosa. Kraljica cateringa Simmone Logue odlazi na dugi ručak s braćom i sestrama u njihov seoski dom u New South Walesu.

    Idite na emisiju
  • 21:25

    Velika australska knjiga kuhanja

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Ronni Kahn priprema mamine vegetarijanske lazanje a Paul West se vraća prirodi sa svojom obitelji na južnoj obali New South Walesa pripremajući jelo na otvorenom.

    Idite na emisiju
  • 21:55

    Jimmyjev okus Floride

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 4

  • 22:55

    Kuhar van dužnosti – Božićna epizoda

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Prva epizoda prikazuje klasičan božićni jelovnik, prepun voljenih tehnika i trikova za ovaj tradicionalnu zakusku. Neki od recepata su: gljive sa sirom za predjelo, klasična pečena purica s mrkvom i nadjevom, te ljepljivi božićni desert s karamelom.

  • 23:30

    Kuhar van dužnosti – Božićna epizoda

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Druga epizoda fokusirat će se na suvremeni svečani jelovnik. Također će podijeliti nekoliko savjeta o tome kako napraviti ukusne i brze zalogaje za goste. Neki od recepata su: losos poslužen na briošu i goveđa rebarca poslužena s krumpirom.

  • 00:05

    Dobar tek

    +

    Rodopsko gorje, Sezona 7 | Epizoda 17

    Kad su u izobilju šumske gljive, najbolje je skuhati juhu, prvi prijedlog Lore i Stoyana. Nakon juhe rade osebujni keşkek i daju nam ideju za laku domaću halvu.

    Idite na emisiju
  • 00:40

    Dobar tek

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

  • 00:55

    Kuhinje svijeta

    +

    Hong Kong, Sezona 2 | Epizoda 5

    Nakon dana “Istok-susreće-Zapad” u hongkonškoj kuhinji, Nici ima neugodno blizak susret sa zmijom. Doma priprema začinjene batke, okruglice s gljivama i slatka peciva kuhana na pari.

  • 01:25

    Kuhinje svijeta

    +

    Oaxaca, Sezona 2 | Epizoda 6

    Oaxaca je čuveno svjetsko odredište dobre hrane. Nici svraća u tvornicu čokolade i posjećuje domorodačku obitelj da bi naučila pripremu “tamalesa”. Doma u kuhinji Nici spravlja ukusni pileći umak nakon čega slijedi bogata čokolada s čilijem.

  • 01:55

    Velika australska knjiga kuhanja

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Vlasnik restorana Matt Wilkinson priprema omiljena jela svoje djece, tjesteninu s pestom i ledene blokove od manga i kokosa. Kraljica cateringa Simmone Logue odlazi na dugi ručak s braćom i sestrama u njihov seoski dom u New South Walesu.

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Velika australska knjiga kuhanja

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Ronni Kahn priprema mamine vegetarijanske lazanje a Paul West se vraća prirodi sa svojom obitelji na južnoj obali New South Walesa pripremajući jelo na otvorenom.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Ginova Italija: Mamini recepti

    +

    Torre Del Greco Torre Del Greco Torre Del Greco, Sezona 1 | Epizoda 1

    Torre Del Greco, Ginovo rodno mjesto smješteno ispod moćnog Vezuva, polazište je njegovih kulinarskih tura po Italiji. Zajedno s Ginom otkrivamo recepte iz njegova djetinjstva, a zatim kuhamo s njim na plaži “linguine” špagete s dagnjama i rajčicama.

  • 03:10

    Ginova Italija: Mamini recepti

    +

    Procida, Sezona 1 | Epizoda 2

    Talijanski otok Procida nadaleko je poznat po hrani. U ovoj epizodi Gino na otoku susreće dvije žene koje ga svojim kulinarskim iskustvom ostavljaju bez daha. Boravak na otoku zaključuje kuhanjem “trofie” tjestenine s pestom od limuna i kozica.

  • 03:35

    Jamie Oliver: Za Božić je dovoljna i samo jedna posuda

    +

    Jamie Oliver: Za Božić je dovoljna samo jedna posuda, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie nam predstavlja jednostavne blagdanske recepte kako bi božićni ručak bio uistinu poseban. Na jelovniku su, među ostalim, usoljeni losos, purica pečena na potpuno novi način i jorkširski puding.

  • 04:25

    Dobar tek

    +

    Rodopsko gorje, Sezona 7 | Epizoda 17

    Kad su u izobilju šumske gljive, najbolje je skuhati juhu, prvi prijedlog Lore i Stoyana. Nakon juhe rade osebujni keşkek i daju nam ideju za laku domaću halvu.

    Idite na emisiju
  • 04:50

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Obiteljska tradicija, Sezona 1 | Epizoda 10

    Svake godine Donal priprema božićna jela na nov i uzbudljiv način, a sad će napraviti nešto uistinu nezaboravno. Od božićnog doručka do purice i čudesnog čokoladnog tiramisua, otkrivat će vam tajne kako da uštedite na vremenu a da sve bude savršeno!

    Idite na emisiju