Raspored
Četvrtak
12 Prosinac
06:00
Dobar tek
+Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8
06:00
Kuhinje svijeta
+Delhi, Sezona 2 | Epizoda 3
Nici posjećuje hram Sikha gdje se za ručak dijeli tisuće obroka; kuša ulične zakuske i otkriva mjesto odakle potječe poznata piletina s maslacem na indijski način. U kuhinji Nici priprema piletinu s maslacem i služi je sa slatkim kokosom Barfi.
06:30
Kuhinje svijeta
+Kyoto, Sezona 2 | Epizoda 4
Nici se divi finoj ravnoteži i predstavljanju japanskih jela u Kyotu. U svojoj kuhinji priprema “tempura” povrće, piletinu “teriyaki” i salatu od zelenoga graha s preljevom od sezama.
06:55
Jimmyjev okus Floride
+, Sezona 1 | Epizoda 3
07:55
Jamie Oliver: Za Božić je dovoljna i samo jedna posuda
+Jamie Oliver: Za Božić je dovoljna samo jedna posuda, Sezona 1 | Epizoda 1
Jamie nas zapanjuje svojom umješnošću s jednom posudom za pripremu jela za Božić. Od hrskave patke i rezanaca, junećih rebara do vegetarijanske pite i izvrsnog deserta, predstavlja nam jednostavna blagdanska jela za svakoga.
08:55
Kraljica čokolade
+Čokoladni namaz s lješnjacima, Sezona 1 | Epizoda 8
Kirsten pokazuje kako pripremiti vlastiti čokoladni namaz s lješnjacima, a zatim stavlja čokoladni detalj na pržena jaja.
Idite na emisiju09:25
Kraljica čokolade
+Čokoladni tacosi, Sezona 1 | Epizoda 9
Kraljica čokolade priprema preukusne čokoladne tacose i svoju verziju australskog klasika s trostrukim čokoladnim Lamingtonima.
Idite na emisiju09:55
Ginova Italija: Mamini recepti
+Torre Del Greco Torre Del Greco Torre Del Greco, Sezona 1 | Epizoda 1
Torre Del Greco, Ginovo rodno mjesto smješteno ispod moćnog Vezuva, polazište je njegovih kulinarskih tura po Italiji. Zajedno s Ginom otkrivamo recepte iz njegova djetinjstva, a zatim kuhamo s njim na plaži “linguine” špagete s dagnjama i rajčicama.
10:25
Ginova Italija: Mamini recepti
+Procida, Sezona 1 | Epizoda 2
Talijanski otok Procida nadaleko je poznat po hrani. U ovoj epizodi Gino na otoku susreće dvije žene koje ga svojim kulinarskim iskustvom ostavljaju bez daha. Boravak na otoku zaključuje kuhanjem “trofie” tjestenine s pestom od limuna i kozica.
10:55
Donalova obiteljska kuhinja
+Sredina tjedna, Sezona 1 | Epizoda 9
Donalu nije lako baš svake večeri biti vrhunski kuhar u svojoj kuhinji uz dvoje djece. Zato je važno brzo pripremiti ukusnu hranu, uz što manje gnjavaže pa je osmislio četiri recepta za jela koja su izdašna a brzo se pripremaju.
Idite na emisiju11:25
Dobar tek
+Rodopsko gorje, Sezona 7 | Epizoda 17
Kad su u izobilju šumske gljive, najbolje je skuhati juhu, prvi prijedlog Lore i Stoyana. Nakon juhe rade osebujni keşkek i daju nam ideju za laku domaću halvu.
Idite na emisiju11:55
Španjolska pustolovina Jamesa Martina
+Costa Blanca, Sezona 1 | Epizoda 17
James će na Costi Blanci posjetiti nasad višanja, upoznati ribara koji prodaje kozice iz Dénie, uživati u zubatcu lučkog restorana i vidjeti kako se radi turrón. Priprema svinjetinu s višnjama, krafne, aromatičnu salatu od tune i rižu s ribom.
12:55
Kuhar van dužnosti – Božićna epizoda
+Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1
Prva epizoda prikazuje klasičan božićni jelovnik, prepun voljenih tehnika i trikova za ovaj tradicionalnu zakusku. Neki od recepata su: gljive sa sirom za predjelo, klasična pečena purica s mrkvom i nadjevom, te ljepljivi božićni desert s karamelom.
13:25
Kuhar van dužnosti – Božićna epizoda
+Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2
Druga epizoda fokusirat će se na suvremeni svečani jelovnik. Također će podijeliti nekoliko savjeta o tome kako napraviti ukusne i brze zalogaje za goste. Neki od recepata su: losos poslužen na briošu i goveđa rebarca poslužena s krumpirom.
13:55
Jimmyjev okus Floride
+, Sezona 1 | Epizoda 4
14:55
Jamie Oliver: Za Božić je dovoljna i samo jedna posuda
+Jamie Oliver: Za Božić je dovoljna samo jedna posuda, Sezona 1 | Epizoda 2
Jamie nam predstavlja jednostavne blagdanske recepte kako bi božićni ručak bio uistinu poseban. Na jelovniku su, među ostalim, usoljeni losos, purica pečena na potpuno novi način i jorkširski puding.
15:55
Donalova obiteljska kuhinja
+Obiteljska tradicija, Sezona 1 | Epizoda 10
Svake godine Donal priprema božićna jela na nov i uzbudljiv način, a sad će napraviti nešto uistinu nezaboravno. Od božićnog doručka do purice i čudesnog čokoladnog tiramisua, otkrivat će vam tajne kako da uštedite na vremenu a da sve bude savršeno!
Idite na emisiju16:30
Dobar tek
+Rodopsko gorje, Sezona 7 | Epizoda 17
Kad su u izobilju šumske gljive, najbolje je skuhati juhu, prvi prijedlog Lore i Stoyana. Nakon juhe rade osebujni keşkek i daju nam ideju za laku domaću halvu.
Idite na emisiju16:55
Dobar tek
+Epizoda 28, Sezona 1 | Epizoda 28
17:20
Kraljica čokolade
+Čokoladni fudge, Sezona 1 | Epizoda 11
Kraljica čokolade dijeli svoj recept za klasičnu čokoladnu kremu i kremastu vruću čokoladu s kokosom.
Idite na emisiju17:50
Ainsleyjevi čarobni okusi
+Voćno, Sezona 1 | Epizoda 2
Ainsley se vratio u svoju kuhinju i ovaj put istražuje voćne okuse, bilo da se radi o slanom ili slatkom. Uz kuharicu April Jackson i glumca Johna, pripremit će svinjetinu u tavi s jabukama, te umakom od misa i octa.
18:50
Španjolska pustolovina Jamesa Martina
+Costa Blanca, Sezona 1 | Epizoda 17
James će na Costi Blanci posjetiti nasad višanja, upoznati ribara koji prodaje kozice iz Dénie, uživati u zubatcu lučkog restorana i vidjeti kako se radi turrón. Priprema svinjetinu s višnjama, krafne, aromatičnu salatu od tune i rižu s ribom.
19:55
Kuhinje svijeta
+Hong Kong, Sezona 2 | Epizoda 5
Nakon dana “Istok-susreće-Zapad” u hongkonškoj kuhinji, Nici ima neugodno blizak susret sa zmijom. Doma priprema začinjene batke, okruglice s gljivama i slatka peciva kuhana na pari.
20:25
Kuhinje svijeta
+Oaxaca, Sezona 2 | Epizoda 6
Oaxaca je čuveno svjetsko odredište dobre hrane. Nici svraća u tvornicu čokolade i posjećuje domorodačku obitelj da bi naučila pripremu “tamalesa”. Doma u kuhinji Nici spravlja ukusni pileći umak nakon čega slijedi bogata čokolada s čilijem.
20:55
Velika australska knjiga kuhanja
+Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6
Vlasnik restorana Matt Wilkinson priprema omiljena jela svoje djece, tjesteninu s pestom i ledene blokove od manga i kokosa. Kraljica cateringa Simmone Logue odlazi na dugi ručak s braćom i sestrama u njihov seoski dom u New South Walesu.
Idite na emisiju21:25
Velika australska knjiga kuhanja
+Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7
Ronni Kahn priprema mamine vegetarijanske lazanje a Paul West se vraća prirodi sa svojom obitelji na južnoj obali New South Walesa pripremajući jelo na otvorenom.
Idite na emisiju21:55
Jimmyjev okus Floride
+, Sezona 1 | Epizoda 4
22:55
Kuhar van dužnosti – Božićna epizoda
+Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1
Prva epizoda prikazuje klasičan božićni jelovnik, prepun voljenih tehnika i trikova za ovaj tradicionalnu zakusku. Neki od recepata su: gljive sa sirom za predjelo, klasična pečena purica s mrkvom i nadjevom, te ljepljivi božićni desert s karamelom.
23:30
Kuhar van dužnosti – Božićna epizoda
+Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2
Druga epizoda fokusirat će se na suvremeni svečani jelovnik. Također će podijeliti nekoliko savjeta o tome kako napraviti ukusne i brze zalogaje za goste. Neki od recepata su: losos poslužen na briošu i goveđa rebarca poslužena s krumpirom.
00:05
Dobar tek
+Rodopsko gorje, Sezona 7 | Epizoda 17
Kad su u izobilju šumske gljive, najbolje je skuhati juhu, prvi prijedlog Lore i Stoyana. Nakon juhe rade osebujni keşkek i daju nam ideju za laku domaću halvu.
Idite na emisiju00:40
Dobar tek
+Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8
00:55
Kuhinje svijeta
+Hong Kong, Sezona 2 | Epizoda 5
Nakon dana “Istok-susreće-Zapad” u hongkonškoj kuhinji, Nici ima neugodno blizak susret sa zmijom. Doma priprema začinjene batke, okruglice s gljivama i slatka peciva kuhana na pari.
01:25
Kuhinje svijeta
+Oaxaca, Sezona 2 | Epizoda 6
Oaxaca je čuveno svjetsko odredište dobre hrane. Nici svraća u tvornicu čokolade i posjećuje domorodačku obitelj da bi naučila pripremu “tamalesa”. Doma u kuhinji Nici spravlja ukusni pileći umak nakon čega slijedi bogata čokolada s čilijem.
01:55
Velika australska knjiga kuhanja
+Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6
Vlasnik restorana Matt Wilkinson priprema omiljena jela svoje djece, tjesteninu s pestom i ledene blokove od manga i kokosa. Kraljica cateringa Simmone Logue odlazi na dugi ručak s braćom i sestrama u njihov seoski dom u New South Walesu.
Idite na emisiju02:20
Velika australska knjiga kuhanja
+Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7
Ronni Kahn priprema mamine vegetarijanske lazanje a Paul West se vraća prirodi sa svojom obitelji na južnoj obali New South Walesa pripremajući jelo na otvorenom.
Idite na emisiju02:45
Ginova Italija: Mamini recepti
+Torre Del Greco Torre Del Greco Torre Del Greco, Sezona 1 | Epizoda 1
Torre Del Greco, Ginovo rodno mjesto smješteno ispod moćnog Vezuva, polazište je njegovih kulinarskih tura po Italiji. Zajedno s Ginom otkrivamo recepte iz njegova djetinjstva, a zatim kuhamo s njim na plaži “linguine” špagete s dagnjama i rajčicama.
03:10
Ginova Italija: Mamini recepti
+Procida, Sezona 1 | Epizoda 2
Talijanski otok Procida nadaleko je poznat po hrani. U ovoj epizodi Gino na otoku susreće dvije žene koje ga svojim kulinarskim iskustvom ostavljaju bez daha. Boravak na otoku zaključuje kuhanjem “trofie” tjestenine s pestom od limuna i kozica.
03:35
Jamie Oliver: Za Božić je dovoljna i samo jedna posuda
+Jamie Oliver: Za Božić je dovoljna samo jedna posuda, Sezona 1 | Epizoda 2
Jamie nam predstavlja jednostavne blagdanske recepte kako bi božićni ručak bio uistinu poseban. Na jelovniku su, među ostalim, usoljeni losos, purica pečena na potpuno novi način i jorkširski puding.
04:25
Dobar tek
+Rodopsko gorje, Sezona 7 | Epizoda 17
Kad su u izobilju šumske gljive, najbolje je skuhati juhu, prvi prijedlog Lore i Stoyana. Nakon juhe rade osebujni keşkek i daju nam ideju za laku domaću halvu.
Idite na emisiju04:50
Donalova obiteljska kuhinja
+Obiteljska tradicija, Sezona 1 | Epizoda 10
Svake godine Donal priprema božićna jela na nov i uzbudljiv način, a sad će napraviti nešto uistinu nezaboravno. Od božićnog doručka do purice i čudesnog čokoladnog tiramisua, otkrivat će vam tajne kako da uštedite na vremenu a da sve bude savršeno!
Idite na emisiju