Raspored
Petak
6 Prosinac
06:00
Dobar tek
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
06:05
Kuhinje svijeta
+Kuhinje svijeta, Sezona 1 | Epizoda 7
Nici putuje u dom jazza, cajunske kuhinje i južnjačkog gostoprimstva. Završava na ribljem festivalu, obilazi močvare, kuša aligatora i roštilja s legendom jazza – uz glazbu uživo. Priprema piletinu s grahom, kukuruzni kruh i pitu od pekan oraha.
06:30
Kuhinje svijeta
+Amalfijska obala, Sezona 1 | Epizoda 8
Nici istražuje čudesnu talijansku Amalfijsku obalu. Posjećuje tvornicu mozzarelle od bivoljeg mlijeka i s tri generacije iste obitelji uči ručno rastezati pizzu i raditi domaću tjesteninu. Kod kuće priprema talijansku gozbu u tri slijeda.
07:00
Jimmy Doherty: Putujući po Novom Zelandu
+Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3
Jimmy će brati školjke s ribarima koji su izumili zanimljivu metodu uzgoja. Zatim će otići u Blenheim, gdje se uzgaja vinova loza, jedno od najsunčanijih i najsuših područja na Novome Zelandu.
08:00
Jamie Oliver: Brzi božićni recepti
+Božićna večera, Sezona 1 | Epizoda 1
Jamiejevi recepti za spektakularnu božićnu gozbu: ultimativna pečena purica, vegetarijansko glavno jelo, nadjev koji će zadovoljiti i mesojede i vegetarijance, savršeno hrskava pečenja i krajnje jednostavan kolač od sira. Sretan Božić!
09:00
Kraljica čokolade
+, Sezona 4 | Epizoda 8
Idite na emisiju09:30
Kraljica čokolade
+Klasici svakog domaćinstva, Sezona 1 | Epizoda 1
Kristen Tibballs unosi nešto novo sa svojim čokoladnim tostom i ultimativnim banana splitom.
Idite na emisiju10:00
Ginov talijanski ekspres
+BERGAMO - ISEO, Sezona 7 | Epizoda 8
U zadnjoj epizodi serije Gino odlazi na pustolovinu vlakom do jezera Isso. Zasjenjen većim rođacima, Isso je pravi dragulj. Ondje Gino započinje dan pecajući sardine, okružen prekrasnim planinama. Poslužit će ih na iznimnom vlaku, Treno dei Sapore.
Idite na emisiju10:30
Ginova talijanska obiteljska pustolovina
+Obiteljski posjet Sardiniji, Sezona 1 | Epizoda 1
Gino i njegova obitelj istražuju skrivene dragulje na istočnoj obali Sardinije. Prije odlaska u planine, uživaju u ručku na osamljenoj plaži.
11:00
Donalova obiteljska kuhinja
+Usavršeni do savršenstva, Sezona 1 | Epizoda 5
Ove je recepte Donal iskušao toliko puta da ih može pripremiti i zatvorenih očiju, ali su mu dragi kao i onda kad ih je prvi put pripremao. Tjestenina sa slaninom i kupusom je jelo kojeg morate kušati da biste povjerovali koliko je ukusno!
Idite na emisiju11:30
Dobar tek
+Solun, Sezona 7 | Epizoda 13
Lora i Stoyan će nam nadahnuti grčkom kuhinjom pokazati recept za pileće ražnjiće u tajnoj marinadi. Uz ražnjiće nam nude predjelo od jogurta s ciklom i hrskavim kiselim krastavcima, a na kraju peku natopljeni kolač od naranče i marelica iz kompota.
Idite na emisiju12:00
Španjolska pustolovina Jamesa Martina
+Costa del Sol, Sezona 1 | Epizoda 13
James će na Costi del Sol vidjeti kako se kuha ogromna paella i posjetiti izgubljeno selo El Acebuchal. U voćnjaku agruma uči raditi sladoled od muškata, a priprema andaluzijsku rižu s prženom ribom, rastvoreno pile, tapase i teletinu.
13:00
Ainsleyjevi okusi Malte
+, Sezona 1 | Epizoda 5
14:00
Jimmy Doherty: Putujući po Novom Zelandu
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
Jimmy je u Aucklandu i upoznat će neke od najnevjerojatnijih uzgajivača hrane Novoga Zelanda. Družit će se s Peterom Gordonom, kumom fuzijske hrane. Otkrit će mliječnu farmu koja je spasila pticu kivi.
15:00
Jamie Oliver: Brzi božićni recepti
+Očarani Božić, Sezona 1 | Epizoda 2
Očarani Božić
16:00
Donalova obiteljska kuhinja
+Utjeha nedjeljne večeri, Sezona 1 | Epizoda 6
Kad vas zahvati umor u nedjelju od napornog tjedna, ovi recepti će vam pružiti utjehu za dušu. Gulaš koji se može jesti iz tanjura na kauču dok gledate film, juha od rajčice s komadićima kruha ili mesne okruglice s tjesteninom.
Idite na emisiju16:35
Dobar tek
+Solun, Sezona 7 | Epizoda 13
Lora i Stoyan će nam nadahnuti grčkom kuhinjom pokazati recept za pileće ražnjiće u tajnoj marinadi. Uz ražnjiće nam nude predjelo od jogurta s ciklom i hrskavim kiselim krastavcima, a na kraju peku natopljeni kolač od naranče i marelica iz kompota.
Idite na emisiju17:10
Dobar tek
+Epizoda 24, Sezona 1 | Epizoda 24
17:20
Kraljica čokolade
+Čokoladne dekoracije kod kuće, Sezona 1 | Epizoda 3
Kristen dijeli svoje savjete kako kod kuće napraviti prekrasne čokoladne listiće ukrase, dekadentne kockice od čokolade i karamele i svima omiljena domaća uskršnja jaja.
Idite na emisiju17:55
Len i Ainsley: Velika kuharska pustolovina
+predgrađa Londona, Sezona 1 | Epizoda 8
Upad u predgrađe Londona, gdje Len prvi put kuša korejsku hranu s roštilja i kuša švedsku kuhinju. Ainsley odlazi u kuhinju i kuha ukusnu salatu od lososa i manga inspiriranu dnevnim avanturama.
18:55
Španjolska pustolovina Jamesa Martina
+Costa del Sol, Sezona 1 | Epizoda 13
James će na Costi del Sol vidjeti kako se kuha ogromna paella i posjetiti izgubljeno selo El Acebuchal. U voćnjaku agruma uči raditi sladoled od muškata, a priprema andaluzijsku rižu s prženom ribom, rastvoreno pile, tapase i teletinu.
20:00
Kuhinje svijeta
+Dijon, Sezona 1 | Epizoda 9
Nici posjećuje dom francuskog senfa – Dijon. Nakon dana na tržnici, pozvana je na seoski ručak na farmi. Kod kuće priprema klasični coq au vin te brzi i laki crème brulee.
20:30
Kuhinje svijeta
+Los Angeles, Sezona 1 | Epizoda 10
Nici otkriva brzu hranu Los Angelesa – od klasičnih zalogajnica i tacosa na kotačima, do sirove revolucije. Kod kuće priprema pileće hamburgere nadahnute spojem meksičke i američke kuhinje te slasni klasik – sladoled s toplim čokoladnim preljevom.
21:00
Chuckov slobodni tjedan: Meksiko
+Oaxaca, Sezona 1 | Epizoda 6
Chuck Huges dolazi u Oaxacu i kreće ravno prema najpoznatijem Tlyuda štandu, gdje duboko u noć poslužuju meksički ekvivalent pizze. Sljedeći dan odlazi u lov na najpopularniju grickalicu u Oaxaci, pržene skakavce.
21:30
Chuckov slobodni tjedan: Meksiko
+Puebla, Sezona 1 | Epizoda 7
U Pueblu se Chuck Huges susreće s vlasnikom lokalnog štanda na kojem se prodaju sokovi, i on ga divljim cestama vodi do obližnjeg vulkana. Tamo će vlasniku taco štanda pomoći pripremiti Quesadillas od divljih gljiva.
22:00
Jimmy Doherty: Putujući po Novom Zelandu
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
Jimmy je u Aucklandu i upoznat će neke od najnevjerojatnijih uzgajivača hrane Novoga Zelanda. Družit će se s Peterom Gordonom, kumom fuzijske hrane. Otkrit će mliječnu farmu koja je spasila pticu kivi.
23:00
Ainsleyjevi okusi Malte
+, Sezona 1 | Epizoda 5
00:00
Dobar tek
+Solun, Sezona 7 | Epizoda 13
Lora i Stoyan će nam nadahnuti grčkom kuhinjom pokazati recept za pileće ražnjiće u tajnoj marinadi. Uz ražnjiće nam nude predjelo od jogurta s ciklom i hrskavim kiselim krastavcima, a na kraju peku natopljeni kolač od naranče i marelica iz kompota.
Idite na emisiju00:30
Donalova obiteljska kuhinja
+Utjeha nedjeljne večeri, Sezona 1 | Epizoda 6
Kad vas zahvati umor u nedjelju od napornog tjedna, ovi recepti će vam pružiti utjehu za dušu. Gulaš koji se može jesti iz tanjura na kauču dok gledate film, juha od rajčice s komadićima kruha ili mesne okruglice s tjesteninom.
Idite na emisiju01:00
Kuhinje svijeta
+Dijon, Sezona 1 | Epizoda 9
Nici posjećuje dom francuskog senfa – Dijon. Nakon dana na tržnici, pozvana je na seoski ručak na farmi. Kod kuće priprema klasični coq au vin te brzi i laki crème brulee.
01:30
Kuhinje svijeta
+Los Angeles, Sezona 1 | Epizoda 10
Nici otkriva brzu hranu Los Angelesa – od klasičnih zalogajnica i tacosa na kotačima, do sirove revolucije. Kod kuće priprema pileće hamburgere nadahnute spojem meksičke i američke kuhinje te slasni klasik – sladoled s toplim čokoladnim preljevom.
02:00
Chuckov slobodni tjedan: Meksiko
+Oaxaca, Sezona 1 | Epizoda 6
Chuck Huges dolazi u Oaxacu i kreće ravno prema najpoznatijem Tlyuda štandu, gdje duboko u noć poslužuju meksički ekvivalent pizze. Sljedeći dan odlazi u lov na najpopularniju grickalicu u Oaxaci, pržene skakavce.
02:20
Chuckov slobodni tjedan: Meksiko
+Puebla, Sezona 1 | Epizoda 7
U Pueblu se Chuck Huges susreće s vlasnikom lokalnog štanda na kojem se prodaju sokovi, i on ga divljim cestama vodi do obližnjeg vulkana. Tamo će vlasniku taco štanda pomoći pripremiti Quesadillas od divljih gljiva.
02:45
Ginov talijanski ekspres
+BERGAMO - ISEO, Sezona 7 | Epizoda 8
U zadnjoj epizodi serije Gino odlazi na pustolovinu vlakom do jezera Isso. Zasjenjen većim rođacima, Isso je pravi dragulj. Ondje Gino započinje dan pecajući sardine, okružen prekrasnim planinama. Poslužit će ih na iznimnom vlaku, Treno dei Sapore.
Idite na emisiju03:10
Ginova talijanska obiteljska pustolovina
+Obiteljski posjet Sardiniji, Sezona 1 | Epizoda 1
Gino i njegova obitelj istražuju skrivene dragulje na istočnoj obali Sardinije. Prije odlaska u planine, uživaju u ručku na osamljenoj plaži.
03:35
Jamie Oliver: Brzi božićni recepti
+Očarani Božić, Sezona 1 | Epizoda 2
Očarani Božić
04:25
Dobar tek
+Solun, Sezona 7 | Epizoda 13
Lora i Stoyan će nam nadahnuti grčkom kuhinjom pokazati recept za pileće ražnjiće u tajnoj marinadi. Uz ražnjiće nam nude predjelo od jogurta s ciklom i hrskavim kiselim krastavcima, a na kraju peku natopljeni kolač od naranče i marelica iz kompota.
Idite na emisiju04:50
Donalova obiteljska kuhinja
+Utjeha nedjeljne večeri, Sezona 1 | Epizoda 6
Kad vas zahvati umor u nedjelju od napornog tjedna, ovi recepti će vam pružiti utjehu za dušu. Gulaš koji se može jesti iz tanjura na kauču dok gledate film, juha od rajčice s komadićima kruha ili mesne okruglice s tjesteninom.
Idite na emisiju