Raspored
Četvrtak
5 Prosinac
06:00
Dobar tek
+Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3
06:05
Kuhinje svijeta
+Bangkok, Sezona 1 | Epizoda 5
Bangkok je poznat po ukusnoj, raznovrsnoj hrani koja se prodaje na ulicama. Nici isprobava ponudu hrane glavnoga grada Tajlanda od jutarnjih tržnica do svjetala kineske četvrti. Na povratku doma kuha omiljena tajlandska jela s lokalnim namirnicama.
06:30
Kuhinje svijeta
+Lyon, Sezona 1 | Epizoda 6
Zbog svoje izvrsne kuhinje i vrhunskih chefova Lyon je s razlogom prozvan gastronomskom prijestolnicom Francuske. U Lyonu Nici posjećuje gurmanske tržnice, susreće se s tamošnjim majstorom, pomaže u bistrou, a doma priprema savršeno francusko jelo.
07:00
Jimmy Doherty: Putujući po Novom Zelandu
+Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2
Jimmy otkriva zašto je tegleći konj još uvijek bolji poljoprivrednikov prijatelj od traktora, na jezeru nazivanom maorskom smočnicom uči osnove dimljenja jegulja, a od vlasnika legendarnog restorana na kotačima otkriva tajne lova na slasne rakove.
08:00
Tropska gurmanica: Queensland
+Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2
Jamie priprema senzacionalnu alternativu tradicionalnom božićnom objedu s fantastičnim miješanim pečenjem, slasnim vegetarijanskim nabujkom i toffee panetone desertom, kako bi taj veliki dan učinio još nezaboravnijim.
Idite na emisiju09:00
Kraljica čokolade
+, Sezona 4 | Epizoda 6
Idite na emisiju09:30
Kraljica čokolade
+, Sezona 4 | Epizoda 7
Idite na emisiju10:00
Ginov talijanski ekspres
+PISA - LUCCA -FIRENCA, Sezona 7 | Epizoda 6
Ginovo putovanje vlakom počinje u Pisi, domu kosog tornja, ali i skutera Vespe. Nema boljeg načina za upoznati grad nego na dva kotača. Poslije kreće u srednjevjekovnu Luccu, rodno mesto Puccinija, oca talijanske opere.
Idite na emisiju10:30
Ginov talijanski ekspres
+MILAN - TREVIGLIO - BERGAMO, Sezona 7 | Epizoda 7
Ginovo putovanje počinje u Milanu, talijanskoj prijestolnici mode. Tamo je lokalna institucija, elegantni bar iz kojega je potekao - aperitivo. Milanski željeznički kolodvor je jedan od najživahnijih u Europi, oličenje fašističke grandomanije.
Idite na emisiju11:00
Donalova obiteljska kuhinja
+Baš zato, Sezona 1 | Epizoda 4
Ove se godine Donal odlučio veseliti malim stvarima, kao kad mu dijete dobije pohvalu u vrtiću ili on uspije napraviti nešto što mu je već dugo u planu. Torta confetti u četvrtak? Zašto ne!
Idite na emisiju11:30
Dobar tek
+Dašak Jadrana, Sezona 7 | Epizoda 12
Zanimljiva inačica juhe od bundeve prvo je jelo koje Lora i Stoyan nude gledateljima. Slijede svečano glavno jelo – pašticada od kunića, te slatka domaća pita s tankim hrskavim korama i slasnim nadjevom.
Idite na emisiju12:00
Španjolska pustolovina Jamesa Martina
+Cádiz, Sezona 1 | Epizoda 12
James Martin u novoj novcatoj seriji ne može dočekati istražiti Španjolsku. Na 20 odredišta kroz hranu otkriva njezinu povijest i kulturu. S krajolikom se mijenjaju namirnice, koje u svojoj kuhinji na kotačima uklapa u 80 novih slasnih recepata.
13:00
Mark Moriarty: Kuhar van dužnosti vraća se kući
+, Sezona 4 | Epizoda 7
Idite na emisiju13:30
Mark Moriarty: Kuhar van dužnosti - Božić
+Ovog nam Božića Mark Moriarty, “Kuhar van dužnosti”, donosi obilje recepata iz restoranskih kuhinja koji štede vrijeme i obogaćuju blagdanski stol. U samo jednoj tavi sprema irski Fry Up doručak, otkriva tajnu smeđeg umaka, peče grdobinu s medom...
14:00
Jimmy Doherty: Putujući po Novom Zelandu
+Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3
Jimmy će brati školjke s ribarima koji su izumili zanimljivu metodu uzgoja. Zatim će otići u Blenheim, gdje se uzgaja vinova loza, jedno od najsunčanijih i najsuših područja na Novome Zelandu.
15:00
Jamie Oliver: Brzi božićni recepti
+Božićna večera, Sezona 1 | Epizoda 1
Jamiejevi recepti za spektakularnu božićnu gozbu: ultimativna pečena purica, vegetarijansko glavno jelo, nadjev koji će zadovoljiti i mesojede i vegetarijance, savršeno hrskava pečenja i krajnje jednostavan kolač od sira. Sretan Božić!
16:00
Donalova obiteljska kuhinja
+Usavršeni do savršenstva, Sezona 1 | Epizoda 5
Ove je recepte Donal iskušao toliko puta da ih može pripremiti i zatvorenih očiju, ali su mu dragi kao i onda kad ih je prvi put pripremao. Tjestenina sa slaninom i kupusom je jelo kojeg morate kušati da biste povjerovali koliko je ukusno!
Idite na emisiju16:35
Dobar tek
+Dašak Jadrana, Sezona 7 | Epizoda 12
Zanimljiva inačica juhe od bundeve prvo je jelo koje Lora i Stoyan nude gledateljima. Slijede svečano glavno jelo – pašticada od kunića, te slatka domaća pita s tankim hrskavim korama i slasnim nadjevom.
Idite na emisiju17:10
Dobar tek
+Epizoda 23, Sezona 1 | Epizoda 23
17:20
Kraljica čokolade
+Klasici svakog domaćinstva, Sezona 1 | Epizoda 1
Kristen Tibballs unosi nešto novo sa svojim čokoladnim tostom i ultimativnim banana splitom.
Idite na emisiju17:55
Len i Ainsley: Velika kuharska pustolovina
+Leicester, Sezona 1 | Epizoda 7
Par posjećuje Leicester, gdje Len prvi put jede indijski curry i kuša grčku kuhinju. Ainsley odlazi u kuhinju i kuha ukusne začinjene riblje kolače inspirirane pustolovinama dana.
18:55
Španjolska pustolovina Jamesa Martina
+Cádiz, Sezona 1 | Epizoda 12
James Martin u novoj novcatoj seriji ne može dočekati istražiti Španjolsku. Na 20 odredišta kroz hranu otkriva njezinu povijest i kulturu. S krajolikom se mijenjaju namirnice, koje u svojoj kuhinji na kotačima uklapa u 80 novih slasnih recepata.
20:00
Kuhinje svijeta
+Kuhinje svijeta, Sezona 1 | Epizoda 7
Nici putuje u dom jazza, cajunske kuhinje i južnjačkog gostoprimstva. Završava na ribljem festivalu, obilazi močvare, kuša aligatora i roštilja s legendom jazza – uz glazbu uživo. Priprema piletinu s grahom, kukuruzni kruh i pitu od pekan oraha.
20:30
Kuhinje svijeta
+Amalfijska obala, Sezona 1 | Epizoda 8
Nici istražuje čudesnu talijansku Amalfijsku obalu. Posjećuje tvornicu mozzarelle od bivoljeg mlijeka i s tri generacije iste obitelji uči ručno rastezati pizzu i raditi domaću tjesteninu. Kod kuće priprema talijansku gozbu u tri slijeda.
21:00
Chuckov slobodni tjedan: Meksiko
+Yucatan, Sezona 1 | Epizoda 4
Na poluotoku Yucatan, Chuck priprema suludo ljut umak od svježih papričica habaneros, uči o kuhinji drevnih Maja i suočava se sa strahom od visine iznad duboke rupe. Upoznaje vrijednog taksista koji će mu pokazati recept za jelo conchinita pibil.
21:30
Chuckov slobodni tjedan: Meksiko
+Huamantla, Sezona 1 | Epizoda 5
Meksiko je poznat po festivalima, a u Humantlu dolaze tisuće ljudi vidjeti kako se ulica pretvara u tepih od cvijeća dug osam kilometara! Prije toga će Chuck Hughes pokušati napraviti sladoled, boriti se s bikovima i pridobiti lokalno stanovništvo.
22:00
Jimmy Doherty: Putujući po Novom Zelandu
+Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3
Jimmy će brati školjke s ribarima koji su izumili zanimljivu metodu uzgoja. Zatim će otići u Blenheim, gdje se uzgaja vinova loza, jedno od najsunčanijih i najsuših područja na Novome Zelandu.
23:00
Mark Moriarty: Kuhar van dužnosti vraća se kući
+, Sezona 4 | Epizoda 7
Idite na emisiju23:35
Mark Moriarty: Kuhar van dužnosti - Božić
+Ovog nam Božića Mark Moriarty, “Kuhar van dužnosti”, donosi obilje recepata iz restoranskih kuhinja koji štede vrijeme i obogaćuju blagdanski stol. U samo jednoj tavi sprema irski Fry Up doručak, otkriva tajnu smeđeg umaka, peče grdobinu s medom...
00:15
Dobar tek
+Dašak Jadrana, Sezona 7 | Epizoda 12
Zanimljiva inačica juhe od bundeve prvo je jelo koje Lora i Stoyan nude gledateljima. Slijede svečano glavno jelo – pašticada od kunića, te slatka domaća pita s tankim hrskavim korama i slasnim nadjevom.
Idite na emisiju00:50
Dobar tek
+Epizoda 48, Sezona 1 | Epizoda 48
01:05
Kuhinje svijeta
+Kuhinje svijeta, Sezona 1 | Epizoda 7
Nici putuje u dom jazza, cajunske kuhinje i južnjačkog gostoprimstva. Završava na ribljem festivalu, obilazi močvare, kuša aligatora i roštilja s legendom jazza – uz glazbu uživo. Priprema piletinu s grahom, kukuruzni kruh i pitu od pekan oraha.
01:35
Kuhinje svijeta
+Amalfijska obala, Sezona 1 | Epizoda 8
Nici istražuje čudesnu talijansku Amalfijsku obalu. Posjećuje tvornicu mozzarelle od bivoljeg mlijeka i s tri generacije iste obitelji uči ručno rastezati pizzu i raditi domaću tjesteninu. Kod kuće priprema talijansku gozbu u tri slijeda.
02:00
Chuckov slobodni tjedan: Meksiko
+Yucatan, Sezona 1 | Epizoda 4
Na poluotoku Yucatan, Chuck priprema suludo ljut umak od svježih papričica habaneros, uči o kuhinji drevnih Maja i suočava se sa strahom od visine iznad duboke rupe. Upoznaje vrijednog taksista koji će mu pokazati recept za jelo conchinita pibil.
02:25
Chuckov slobodni tjedan: Meksiko
+Huamantla, Sezona 1 | Epizoda 5
Meksiko je poznat po festivalima, a u Humantlu dolaze tisuće ljudi vidjeti kako se ulica pretvara u tepih od cvijeća dug osam kilometara! Prije toga će Chuck Hughes pokušati napraviti sladoled, boriti se s bikovima i pridobiti lokalno stanovništvo.
02:45
Ginov talijanski ekspres
+PISA - LUCCA -FIRENCA, Sezona 7 | Epizoda 6
Ginovo putovanje vlakom počinje u Pisi, domu kosog tornja, ali i skutera Vespe. Nema boljeg načina za upoznati grad nego na dva kotača. Poslije kreće u srednjevjekovnu Luccu, rodno mesto Puccinija, oca talijanske opere.
Idite na emisiju03:10
Ginov talijanski ekspres
+MILAN - TREVIGLIO - BERGAMO, Sezona 7 | Epizoda 7
Ginovo putovanje počinje u Milanu, talijanskoj prijestolnici mode. Tamo je lokalna institucija, elegantni bar iz kojega je potekao - aperitivo. Milanski željeznički kolodvor je jedan od najživahnijih u Europi, oličenje fašističke grandomanije.
Idite na emisiju03:35
Jamie Oliver: Brzi božićni recepti
+Božićna večera, Sezona 1 | Epizoda 1
Jamiejevi recepti za spektakularnu božićnu gozbu: ultimativna pečena purica, vegetarijansko glavno jelo, nadjev koji će zadovoljiti i mesojede i vegetarijance, savršeno hrskava pečenja i krajnje jednostavan kolač od sira. Sretan Božić!
04:25
Dobar tek
+Dašak Jadrana, Sezona 7 | Epizoda 12
Zanimljiva inačica juhe od bundeve prvo je jelo koje Lora i Stoyan nude gledateljima. Slijede svečano glavno jelo – pašticada od kunića, te slatka domaća pita s tankim hrskavim korama i slasnim nadjevom.
Idite na emisiju04:50
Donalova obiteljska kuhinja
+Usavršeni do savršenstva, Sezona 1 | Epizoda 5
Ove je recepte Donal iskušao toliko puta da ih može pripremiti i zatvorenih očiju, ali su mu dragi kao i onda kad ih je prvi put pripremao. Tjestenina sa slaninom i kupusom je jelo kojeg morate kušati da biste povjerovali koliko je ukusno!
Idite na emisiju