Srijeda

4 Prosinac

  • 06:00

    Kuhinje svijeta

    +

    Toskana, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nici posjećuje Toskanu, talijansku pokrajinu poznatu po jednostavnom i svježem pristupu kuhanju. Ondje se suočava s krajnjim izazovom – pripremom domaćih jela za tamošnje ljude. Poslije, priprema neka jednostavna i omiljena toskanska jela doma.

  • 06:25

    Kuhinje svijeta

    +

    Hanoi, Sezona 1 | Epizoda 4

    Hrana se nalazi u samom središtu vijetnamske kulture. Plastični stolić i plinsko kuhalo, gdje god bili postavljeni u Hanoju, jamče gastronomski užitak pripremljen pred vašim očima. U kuhinji doma Nici priprema neka omiljena klasična vijetnamska jela.

  • 06:50

    Jimmy Doherty: Putujući po Novom Zelandu

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Engleski poljoprivrednik i vlasnik restorana Jimmy Doherty na najjužnijem otočiću Novog Zelanda uči zašto je ciljani ribolov u manjim količinama unosniji od masovnog, osnove uzgoja ovaca i jelena te tajne vrhunskog viskija.

  • 07:55

    Tropska gurmanica: Queensland

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie započinje svečanosti s finim jelovnikom za božićnu zabavu s bramble koktelima, izvrsnom govedinom na burgundski i zimskom bombom – sladolednim desertom.

    Idite na emisiju
  • 08:55

    Kraljica čokolade

    +

    , Sezona 4 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 09:25

    Kraljica čokolade

    +

    , Sezona 4 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 09:55

    Ginov talijanski ekspres

    +

    BOLOGNA - VERONA, Sezona 7 | Epizoda 4

    Putovanje ovoga tjedna počinje u Bologni, talijanskoj prijestolnici hrane. Za grickanje u vlaku nabavlja klasik njegova djetinjstva i Bolonje: pecivo s mortadelom. Put ga vodi prema Mantovi, kroz kraj u kojem se uzgaja riža.

    Idite na emisiju
  • 10:25

    Ginov talijanski ekspres

    +

    GARDA - BOLZANO, Sezona 7 | Epizoda 5

    Gino odlazi iz Verone superbrzim vlakom, prema veličanstvenom jezeru Garda. Susreće se s veslačima koji treniraju za godišnju regatu. Utrka potječe iz drevne ribarske tradicije, kad su ribari žurili dokopati se najboljih mjesta za pecanje.

    Idite na emisiju
  • 10:55

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Nešto brzinski, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nakon napornog dana, ne kuha vam se nešto posebno. Mnogi od nas nemaju volje za kuhanje pa na kraju ispadne nešto što vam se ne svidi. Takvi dani traže nešto brzinsko, ali ukusno. Pokazat ćemo vam najbolje brzinske recepte, jednostavne i pune okusa.

    Idite na emisiju
  • 11:25

    Dobar tek

    +

    Nedjeljna idila, Sezona 7 | Epizoda 11

    Lora i Stoyan daju nam ideju za obiteljski nedjeljni ručak. Piletina stifado slasno je blagdansko glavno jelo, ukusnu šarenu salatu pripremaju od povrća na žaru, a desert je pita koja nalikuje svima omiljenoj riži na mlijeku i karamel-kremi.

    Idite na emisiju
  • 11:55

    Španjolska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Sevilla, Sezona 1 | Epizoda 11

    James će u Sevilli posjetiti lokalnu tržnicu i doručkovati u tajnom baru. Upoznat će kulinarsku zvijezdu u usponu i u nasadu nabrati naranče za marmeladu. Priprema skušu, carsko meso, katalonsku kremu i patku na žaru.

  • 12:55

    Malezijski gurmani s Justine Schofield

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 3

  • 13:30

    Malezijski gurmani s Justine Schofield

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 4

  • 14:00

    Jimmy Doherty: Putujući po Novom Zelandu

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jimmy otkriva zašto je tegleći konj još uvijek bolji poljoprivrednikov prijatelj od traktora, na jezeru nazivanom maorskom smočnicom uči osnove dimljenja jegulja, a od vlasnika legendarnog restorana na kotačima otkriva tajne lova na slasne rakove.

  • 15:00

    Tropska gurmanica: Queensland

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie priprema senzacionalnu alternativu tradicionalnom božićnom objedu s fantastičnim miješanim pečenjem, slasnim vegetarijanskim nabujkom i toffee panetone desertom, kako bi taj veliki dan učinio još nezaboravnijim.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Baš zato, Sezona 1 | Epizoda 4

    Ove se godine Donal odlučio veseliti malim stvarima, kao kad mu dijete dobije pohvalu u vrtiću ili on uspije napraviti nešto što mu je već dugo u planu. Torta confetti u četvrtak? Zašto ne!

    Idite na emisiju
  • 16:35

    Dobar tek

    +

    Nedjeljna idila, Sezona 7 | Epizoda 11

    Lora i Stoyan daju nam ideju za obiteljski nedjeljni ručak. Piletina stifado slasno je blagdansko glavno jelo, ukusnu šarenu salatu pripremaju od povrća na žaru, a desert je pita koja nalikuje svima omiljenoj riži na mlijeku i karamel-kremi.

    Idite na emisiju
  • 17:10

    Dobar tek

    +

    Epizoda 22, Sezona 1 | Epizoda 22

  • 17:20

    Kraljica čokolade

    +

    , Sezona 4 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 17:55

    Len i Ainsley: Velika kuharska pustolovina

    +

    Bredford, Sezona 1 | Epizoda 6

    Par dolazi u Bradford, gdje Len prvi put kuša pakistanski curry i latvijsku kuhinju. Ainsley odlazi u kuhinju i kuha ukusne bhajije od luka inspiriran pustolovinama tog dana.

  • 18:55

    Španjolska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Sevilla, Sezona 1 | Epizoda 11

    James će u Sevilli posjetiti lokalnu tržnicu i doručkovati u tajnom baru. Upoznat će kulinarsku zvijezdu u usponu i u nasadu nabrati naranče za marmeladu. Priprema skušu, carsko meso, katalonsku kremu i patku na žaru.

  • 20:00

    Kuhinje svijeta

    +

    Bangkok, Sezona 1 | Epizoda 5

    Bangkok je poznat po ukusnoj, raznovrsnoj hrani koja se prodaje na ulicama. Nici isprobava ponudu hrane glavnoga grada Tajlanda od jutarnjih tržnica do svjetala kineske četvrti. Na povratku doma kuha omiljena tajlandska jela s lokalnim namirnicama.

  • 20:30

    Kuhinje svijeta

    +

    Lyon, Sezona 1 | Epizoda 6

    Zbog svoje izvrsne kuhinje i vrhunskih chefova Lyon je s razlogom prozvan gastronomskom prijestolnicom Francuske. U Lyonu Nici posjećuje gurmanske tržnice, susreće se s tamošnjim majstorom, pomaže u bistrou, a doma priprema savršeno francusko jelo.

  • 21:00

    Chuckov slobodni tjedan: Meksiko

    +

    Guadalajara, Sezona 1 | Epizoda 2

    Chuck će kušati čuvene sendviče sa svinjetinom obilno prelivene umakom od čilija. Nagovara braću Chololo da mu odaju supertajni recept za birriju a od mame poznatog meksičkog hrvača saznaje kako se priprema pozole, juha sa kukuruzom i svinjetinom.

  • 21:30

    Chuckov slobodni tjedan: Meksiko

    +

    Loreto, Sezona 1 | Epizoda 3

    Chuck pokušava doznati što se stavlja u čuvene riblje tacose i naučiti od meksičkih kauboja kako napraviti sir ranchero i sušenu govedinu prije nego što se pridruži tradicionalnoj pripremi morskih plodova, jedinstvenoj za Loreto.

  • 22:00

    Jimmy Doherty: Putujući po Novom Zelandu

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jimmy otkriva zašto je tegleći konj još uvijek bolji poljoprivrednikov prijatelj od traktora, na jezeru nazivanom maorskom smočnicom uči osnove dimljenja jegulja, a od vlasnika legendarnog restorana na kotačima otkriva tajne lova na slasne rakove.

  • 23:00

    Malezijski gurmani s Justine Schofield

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 3

  • 23:35

    Malezijski gurmani s Justine Schofield

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 4

  • 00:15

    Dobar tek

    +

    Nedjeljna idila, Sezona 7 | Epizoda 11

    Lora i Stoyan daju nam ideju za obiteljski nedjeljni ručak. Piletina stifado slasno je blagdansko glavno jelo, ukusnu šarenu salatu pripremaju od povrća na žaru, a desert je pita koja nalikuje svima omiljenoj riži na mlijeku i karamel-kremi.

    Idite na emisiju
  • 00:50

    Dobar tek

    +

    Epizoda 47, Sezona 1 | Epizoda 47

  • 01:05

    Kuhinje svijeta

    +

    Bangkok, Sezona 1 | Epizoda 5

    Bangkok je poznat po ukusnoj, raznovrsnoj hrani koja se prodaje na ulicama. Nici isprobava ponudu hrane glavnoga grada Tajlanda od jutarnjih tržnica do svjetala kineske četvrti. Na povratku doma kuha omiljena tajlandska jela s lokalnim namirnicama.

  • 01:35

    Kuhinje svijeta

    +

    Lyon, Sezona 1 | Epizoda 6

    Zbog svoje izvrsne kuhinje i vrhunskih chefova Lyon je s razlogom prozvan gastronomskom prijestolnicom Francuske. U Lyonu Nici posjećuje gurmanske tržnice, susreće se s tamošnjim majstorom, pomaže u bistrou, a doma priprema savršeno francusko jelo.

  • 02:00

    Chuckov slobodni tjedan: Meksiko

    +

    Guadalajara, Sezona 1 | Epizoda 2

    Chuck će kušati čuvene sendviče sa svinjetinom obilno prelivene umakom od čilija. Nagovara braću Chololo da mu odaju supertajni recept za birriju a od mame poznatog meksičkog hrvača saznaje kako se priprema pozole, juha sa kukuruzom i svinjetinom.

  • 02:25

    Chuckov slobodni tjedan: Meksiko

    +

    Loreto, Sezona 1 | Epizoda 3

    Chuck pokušava doznati što se stavlja u čuvene riblje tacose i naučiti od meksičkih kauboja kako napraviti sir ranchero i sušenu govedinu prije nego što se pridruži tradicionalnoj pripremi morskih plodova, jedinstvenoj za Loreto.

  • 02:45

    Ginov talijanski ekspres

    +

    BOLOGNA - VERONA, Sezona 7 | Epizoda 4

    Putovanje ovoga tjedna počinje u Bologni, talijanskoj prijestolnici hrane. Za grickanje u vlaku nabavlja klasik njegova djetinjstva i Bolonje: pecivo s mortadelom. Put ga vodi prema Mantovi, kroz kraj u kojem se uzgaja riža.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Ginov talijanski ekspres

    +

    GARDA - BOLZANO, Sezona 7 | Epizoda 5

    Gino odlazi iz Verone superbrzim vlakom, prema veličanstvenom jezeru Garda. Susreće se s veslačima koji treniraju za godišnju regatu. Utrka potječe iz drevne ribarske tradicije, kad su ribari žurili dokopati se najboljih mjesta za pecanje.

    Idite na emisiju
  • 03:35

    Tropska gurmanica: Queensland

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie priprema senzacionalnu alternativu tradicionalnom božićnom objedu s fantastičnim miješanim pečenjem, slasnim vegetarijanskim nabujkom i toffee panetone desertom, kako bi taj veliki dan učinio još nezaboravnijim.

    Idite na emisiju
  • 04:25

    Dobar tek

    +

    Nedjeljna idila, Sezona 7 | Epizoda 11

    Lora i Stoyan daju nam ideju za obiteljski nedjeljni ručak. Piletina stifado slasno je blagdansko glavno jelo, ukusnu šarenu salatu pripremaju od povrća na žaru, a desert je pita koja nalikuje svima omiljenoj riži na mlijeku i karamel-kremi.

    Idite na emisiju
  • 04:50

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Baš zato, Sezona 1 | Epizoda 4

    Ove se godine Donal odlučio veseliti malim stvarima, kao kad mu dijete dobije pohvalu u vrtiću ili on uspije napraviti nešto što mu je već dugo u planu. Torta confetti u četvrtak? Zašto ne!

    Idite na emisiju