Utorak

3 Prosinac

  • 06:00

    Kuhinje svijeta

    +

    Barcelona, Sezona 1 | Epizoda 1

    U multikulturnoj Barceloni Nici istražuje hranu koja se nudi u gradu, uključujući tapase na gradskim tržnicama i posjećuje tradicionalni španjolski restoran. Poslije sama priprema paellu na krovu zgrade, a doma jednostavne tapase i sangriu.

  • 06:25

    Kuhinje svijeta

    +

    Kuta, Sezona 1 | Epizoda 2

    Nakon surfanja u Kuti na indonežanskom Baliju, u domu tamošnje obitelji Nici kuša tradicionalna jela. Vrativši se u svoju kuhinju, priprema jednostavan, ali izvrstan curry iz cjelovitih namirnica i fantastičan desert od uobičajenih sastojaka.

  • 06:50

    Najbolje svjetske dijete

    +

    30 najboljih dijeta na svijetu, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jimmy Doherty i Kate Quilton putuju svijetom razmatrajući prehrambene navike pojedinih zemalja, plemena i zajednica i njihov utjecaj na prehrambene promjene u posljednjih 50 te na zdravlje.

    Idite na emisiju
  • 07:55

    Jamiejeva i Jimmyjeva svečana gozba

    +

    Jamie Oliver i Jimmy Doherty slave blagdane uz neke izvrsne recepte.

  • 08:55

    Kraljica čokolade

    +

    , Sezona 4 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 09:25

    Kraljica čokolade

    +

    , Sezona 4 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 09:55

    Ginov talijanski ekspres

    +

    SIENA - ASCIANO, Sezona 7 | Epizoda 2

    Ginovo sljedeće putovanje vlakom je izlet života – kroz predivni krajolik Toskane, povijesnim parnim vlakom. Treno Natura opslužuju bivši željezničari i volonteri. Grad Asciano trudi se parirati Sieni svojom utrkom magaraca.

    Idite na emisiju
  • 10:25

    Ginov talijanski ekspres

    +

    CINQUE TERRE, Sezona 7 | Epizoda 3

    Ovoga tjedna Gino je u posjeti dragulju talijanske rivijere - Cinque Terre. Pristupačni samo brodom ili vlakom, tih pet zapanjujućih gradova vise sa rubova litica i nude doista veličanstveno putovanje obalom Mediterana.

    Idite na emisiju
  • 10:55

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Gozba za vikend, Sezona 1 | Epizoda 2

    Donal voli provoditi duga popodneva na ručku ili večeri s obitelji i prijateljima. Podijelit će s vama posebne recepte za dragocjenu subotu ili nedjelju. Od sendviča inspiriranih Korejom, lazanja punih povrća i šampinjona do rebrica s palentom.

    Idite na emisiju
  • 11:25

    Dobar tek

    +

    Bezmesno, a ukusno, Sezona 7 | Epizoda 10

    Jednostavna juha s gljivama i rižom, dojmljiva riža s patlidžanima i pržene pogačice s maslinama tri su jela bez neuobičajenih sastojaka s kojima će Lora i Stoyan oduševiti ljubitelje ukusne vegetarijanske hrane.

    Idite na emisiju
  • 11:55

    Španjolska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Estremadura, Sezona 1 | Epizoda 10

    James će u Estremaduri naučiti raditi migas, upoznati nagrađivanog kuhara tortilja, posjetiti lokalnu pivovaru i vidjeti iberijske svinje. Priprema varivo od češnjaka i graha, poussin, čokoladnu tortu s pivom od višanja te lokalni rez svinjetine.

  • 12:55

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Bademova smjesa, Sezona 2 | Epizoda 5

    Miljuschka danas radi bademovu smjesu, a zatim pitu od limuna i veliku krafnu.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Tijesto za voćne kolače, Sezona 2 | Epizoda 6

    Miljuschka danas pravi tijesto koje izvrsno odgovara uz voće. Radi pitu od trešanja i pitu od jabuka.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Jimmy Doherty: Putujući po Novom Zelandu

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Engleski poljoprivrednik i vlasnik restorana Jimmy Doherty na najjužnijem otočiću Novog Zelanda uči zašto je ciljani ribolov u manjim količinama unosniji od masovnog, osnove uzgoja ovaca i jelena te tajne vrhunskog viskija.

  • 15:00

    Tropska gurmanica: Queensland

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie započinje svečanosti s finim jelovnikom za božićnu zabavu s bramble koktelima, izvrsnom govedinom na burgundski i zimskom bombom – sladolednim desertom.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Nešto brzinski, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nakon napornog dana, ne kuha vam se nešto posebno. Mnogi od nas nemaju volje za kuhanje pa na kraju ispadne nešto što vam se ne svidi. Takvi dani traže nešto brzinsko, ali ukusno. Pokazat ćemo vam najbolje brzinske recepte, jednostavne i pune okusa.

    Idite na emisiju
  • 16:35

    Dobar tek

    +

    Bezmesno, a ukusno, Sezona 7 | Epizoda 10

    Jednostavna juha s gljivama i rižom, dojmljiva riža s patlidžanima i pržene pogačice s maslinama tri su jela bez neuobičajenih sastojaka s kojima će Lora i Stoyan oduševiti ljubitelje ukusne vegetarijanske hrane.

    Idite na emisiju
  • 17:10

    Dobar tek

    +

    Epizoda 21, Sezona 1 | Epizoda 21

  • 17:20

    Kraljica čokolade

    +

    , Sezona 4 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 17:55

    Len i Ainsley: Velika kuharska pustolovina

    +

    istočni London, Sezona 1 | Epizoda 5

    Par je u istočnom Londonu, gdje Len prvi put kuša vijetnamsku hranu i vraća se u djetinjstvo uz neke židovske delicije. Ainsley odlazi u kuhinju i kuha ukusno jelo inspirirano dnevnim pustolovinama.

  • 18:55

    Španjolska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Estremadura, Sezona 1 | Epizoda 10

    James će u Estremaduri naučiti raditi migas, upoznati nagrađivanog kuhara tortilja, posjetiti lokalnu pivovaru i vidjeti iberijske svinje. Priprema varivo od češnjaka i graha, poussin, čokoladnu tortu s pivom od višanja te lokalni rez svinjetine.

  • 20:00

    Kuhinje svijeta

    +

    Toskana, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nici posjećuje Toskanu, talijansku pokrajinu poznatu po jednostavnom i svježem pristupu kuhanju. Ondje se suočava s krajnjim izazovom – pripremom domaćih jela za tamošnje ljude. Poslije, priprema neka jednostavna i omiljena toskanska jela doma.

  • 20:30

    Kuhinje svijeta

    +

    Hanoi, Sezona 1 | Epizoda 4

    Hrana se nalazi u samom središtu vijetnamske kulture. Plastični stolić i plinsko kuhalo, gdje god bili postavljeni u Hanoju, jamče gastronomski užitak pripremljen pred vašim očima. U kuhinji doma Nici priprema neka omiljena klasična vijetnamska jela.

  • 21:00

    Chuckov svijet

    +

    Tajvan, Sezona 1 | Epizoda 13

    Na Tajvanu Chuck otkriva kako napraviti lokalne rezance od majstora za rezance Si Fua, a zatim odlazi u lov na morske račiće i na svoj način priprema okruglice od račića.

  • 21:30

    Chuckov slobodni tjedan: Meksiko

    +

    Cabos, Sezona 1 | Epizoda 1

    Chuck će u Cabo San Lucasu pripremiti fantastičan omlet od jastoga a zatim odlazi na ocean kako bi ulovio i puštao ribe iz dubine. Mještani ga pozivaju na roštilj usred pustinje ali najprije želi naučiti kako se koristi tradicionalno kuhalo, disca.

  • 22:00

    Jimmy Doherty: Putujući po Novom Zelandu

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Engleski poljoprivrednik i vlasnik restorana Jimmy Doherty na najjužnijem otočiću Novog Zelanda uči zašto je ciljani ribolov u manjim količinama unosniji od masovnog, osnove uzgoja ovaca i jelena te tajne vrhunskog viskija.

  • 23:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Bademova smjesa, Sezona 2 | Epizoda 5

    Miljuschka danas radi bademovu smjesu, a zatim pitu od limuna i veliku krafnu.

    Idite na emisiju
  • 23:35

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Tijesto za voćne kolače, Sezona 2 | Epizoda 6

    Miljuschka danas pravi tijesto koje izvrsno odgovara uz voće. Radi pitu od trešanja i pitu od jabuka.

    Idite na emisiju
  • 00:15

    Dobar tek

    +

    Bezmesno, a ukusno, Sezona 7 | Epizoda 10

    Jednostavna juha s gljivama i rižom, dojmljiva riža s patlidžanima i pržene pogačice s maslinama tri su jela bez neuobičajenih sastojaka s kojima će Lora i Stoyan oduševiti ljubitelje ukusne vegetarijanske hrane.

    Idite na emisiju
  • 00:50

    Dobar tek

    +

    Epizoda 46, Sezona 1 | Epizoda 46

  • 00:55

    Dobar tek

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

  • 01:05

    Kuhinje svijeta

    +

    Toskana, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nici posjećuje Toskanu, talijansku pokrajinu poznatu po jednostavnom i svježem pristupu kuhanju. Ondje se suočava s krajnjim izazovom – pripremom domaćih jela za tamošnje ljude. Poslije, priprema neka jednostavna i omiljena toskanska jela doma.

  • 01:35

    Kuhinje svijeta

    +

    Hanoi, Sezona 1 | Epizoda 4

    Hrana se nalazi u samom središtu vijetnamske kulture. Plastični stolić i plinsko kuhalo, gdje god bili postavljeni u Hanoju, jamče gastronomski užitak pripremljen pred vašim očima. U kuhinji doma Nici priprema neka omiljena klasična vijetnamska jela.

  • 02:00

    Chuckov svijet

    +

    Tajvan, Sezona 1 | Epizoda 13

    Na Tajvanu Chuck otkriva kako napraviti lokalne rezance od majstora za rezance Si Fua, a zatim odlazi u lov na morske račiće i na svoj način priprema okruglice od račića.

  • 02:25

    Chuckov slobodni tjedan: Meksiko

    +

    Cabos, Sezona 1 | Epizoda 1

    Chuck će u Cabo San Lucasu pripremiti fantastičan omlet od jastoga a zatim odlazi na ocean kako bi ulovio i puštao ribe iz dubine. Mještani ga pozivaju na roštilj usred pustinje ali najprije želi naučiti kako se koristi tradicionalno kuhalo, disca.

  • 02:45

    Ginov talijanski ekspres

    +

    SIENA - ASCIANO, Sezona 7 | Epizoda 2

    Ginovo sljedeće putovanje vlakom je izlet života – kroz predivni krajolik Toskane, povijesnim parnim vlakom. Treno Natura opslužuju bivši željezničari i volonteri. Grad Asciano trudi se parirati Sieni svojom utrkom magaraca.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Ginov talijanski ekspres

    +

    CINQUE TERRE, Sezona 7 | Epizoda 3

    Ovoga tjedna Gino je u posjeti dragulju talijanske rivijere - Cinque Terre. Pristupačni samo brodom ili vlakom, tih pet zapanjujućih gradova vise sa rubova litica i nude doista veličanstveno putovanje obalom Mediterana.

    Idite na emisiju
  • 03:35

    Tropska gurmanica: Queensland

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie započinje svečanosti s finim jelovnikom za božićnu zabavu s bramble koktelima, izvrsnom govedinom na burgundski i zimskom bombom – sladolednim desertom.

    Idite na emisiju
  • 04:25

    Dobar tek

    +

    Bezmesno, a ukusno, Sezona 7 | Epizoda 10

    Jednostavna juha s gljivama i rižom, dojmljiva riža s patlidžanima i pržene pogačice s maslinama tri su jela bez neuobičajenih sastojaka s kojima će Lora i Stoyan oduševiti ljubitelje ukusne vegetarijanske hrane.

    Idite na emisiju
  • 04:50

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Nešto brzinski, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nakon napornog dana, ne kuha vam se nešto posebno. Mnogi od nas nemaju volje za kuhanje pa na kraju ispadne nešto što vam se ne svidi. Takvi dani traže nešto brzinsko, ali ukusno. Pokazat ćemo vam najbolje brzinske recepte, jednostavne i pune okusa.

    Idite na emisiju