Nedjelja

13 Listopad

  • 23:00

    Ainsleyeva hrana za dobro raspoloženje

    +

    Morski užitci, Sezona 1 | Epizoda 1

    Ainsley je nadahnut okusima i užicima mora – počinje s okusom Italije i radi tjesteninu s rakovim mesom i limunom, te s Pangrattatom. Napravit će svoju verziju morskog klasičnog recepta, pržene ribe, krumpirića i pire od graška.

  • 00:00

    Ainsleyeva hrana za dobro raspoloženje

    +

    Voće i bobice, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ainsley se osjeća voćno, te će nam pokazati neke fantastične recepte s voćem, uključujući Rose harissa pileći tagine s marelicama i slanutkom.

  • 00:50

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Craig David, Sezona 6 | Epizoda 10

    Jamieju i Jimmyju pridružuje se Craig David, koji kuha prema nostalgičnom receptu s Granade. Jimmy za učionicu priprema dehidrator, a Jamie pravi pečenog lososa sa smotuljicma od artičoka.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Mesne okruglice, Sezona 1 | Epizoda 2

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi nudi svojoj publici mesne okruglice, hrskavu baklavu i razne savjete.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Kosmati bajkeri idu na sjever 1

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Kosmati bajkeri tjedan započinju posjetom obalnom gradu Ambleu, gdje se dive rakovima i jastozima koje je ulovio "dnevni brod". Nekoliko koraka od brodova nalazi se The Fish Shack gdje će pojesti najbolju svježu hranu iz Sjevernog mora.

  • 03:35

    Francuski regionalni recepti Michela Rouxa

    +

    Francuski regionalni recepti Michela Rouxa 2, 1, Sezona 2 | Epizoda 1

    Michel susreće Raphaela Pommeryja, proizvođača organskog rozea, a zatim kuha ručak od janjetine sa sezonskim povrćem i ručno radi svinjske rilete. Posjećuje Chaudron d’Or, radionicu nougata, i potom sam priprema izvrstan desert od nougata i malina.

    Idite na emisiju
  • 04:15

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Tjestenina Pici, Sezona 1 | Epizoda 3

    Michela Chiappa, velška kuharica na koju utječe njezino talijansko podrijetlo poslužuje klasične talijanske recepte. Michela posjećuje Toskanu, koja je poznata po svježim proizvodima. Livorno je poznat po plodovima mora, a Pici po tjestenini. Michela priprema Bagna Cauda, kremasti umak s inčunima.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Palenta i med, Sezona 1 | Epizoda 4

    Velška kuharica talijanskog podrijetla, Michela Chiappa putuje u Toskanu kako bi otkrila tajne hrane te regije. Ukusnu prženu palentu iz Livorna, koja je tradicionalna ulična hrana tamo. Zatim proizvode od veprovine, koji su tradicionalni u San Gimignanu, a kušat će i med kod pčelara u Montalcinu.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 23, Sezona 7 | Epizoda 23

    Idite na emisiju