Raspored
Nedjelja
13 Listopad
23:00
Ainsleyeva hrana za dobro raspoloženje
+Morski užitci, Sezona 1 | Epizoda 1
Ainsley je nadahnut okusima i užicima mora – počinje s okusom Italije i radi tjesteninu s rakovim mesom i limunom, te s Pangrattatom. Napravit će svoju verziju morskog klasičnog recepta, pržene ribe, krumpirića i pire od graška.
00:00
Ainsleyeva hrana za dobro raspoloženje
+Voće i bobice, Sezona 1 | Epizoda 2
Ainsley se osjeća voćno, te će nam pokazati neke fantastične recepte s voćem, uključujući Rose harissa pileći tagine s marelicama i slanutkom.
00:50
Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov
+Craig David, Sezona 6 | Epizoda 10
Jamieju i Jimmyju pridružuje se Craig David, koji kuha prema nostalgičnom receptu s Granade. Jimmy za učionicu priprema dehidrator, a Jamie pravi pečenog lososa sa smotuljicma od artičoka.
Idite na emisiju01:50
Okusi Turske s Refikom
+Mesne okruglice, Sezona 1 | Epizoda 2
Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi nudi svojoj publici mesne okruglice, hrskavu baklavu i razne savjete.
Idite na emisiju02:45
Kosmati bajkeri idu na sjever 1
+Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6
Kosmati bajkeri tjedan započinju posjetom obalnom gradu Ambleu, gdje se dive rakovima i jastozima koje je ulovio "dnevni brod". Nekoliko koraka od brodova nalazi se The Fish Shack gdje će pojesti najbolju svježu hranu iz Sjevernog mora.
03:35
Francuski regionalni recepti Michela Rouxa
+Francuski regionalni recepti Michela Rouxa 2, 1, Sezona 2 | Epizoda 1
Michel susreće Raphaela Pommeryja, proizvođača organskog rozea, a zatim kuha ručak od janjetine sa sezonskim povrćem i ručno radi svinjske rilete. Posjećuje Chaudron d’Or, radionicu nougata, i potom sam priprema izvrstan desert od nougata i malina.
Idite na emisiju04:15
Michelina toskanska kuhinja
+Tjestenina Pici, Sezona 1 | Epizoda 3
Michela Chiappa, velška kuharica na koju utječe njezino talijansko podrijetlo poslužuje klasične talijanske recepte. Michela posjećuje Toskanu, koja je poznata po svježim proizvodima. Livorno je poznat po plodovima mora, a Pici po tjestenini. Michela priprema Bagna Cauda, kremasti umak s inčunima.
Idite na emisiju04:45
Michelina toskanska kuhinja
+Palenta i med, Sezona 1 | Epizoda 4
Velška kuharica talijanskog podrijetla, Michela Chiappa putuje u Toskanu kako bi otkrila tajne hrane te regije. Ukusnu prženu palentu iz Livorna, koja je tradicionalna ulična hrana tamo. Zatim proizvode od veprovine, koji su tradicionalni u San Gimignanu, a kušat će i med kod pčelara u Montalcinu.
Idite na emisiju05:10
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 23, Sezona 7 | Epizoda 23
Idite na emisiju