Raspored
Utorak
3 Listopad
06:00
Američka pustolovina Jamesa Martina
+Dolina Nappa, Sezona 1 | Epizoda 1
James Martin započinje svoju američku pustolovinu posjetom jednom od svojih najomiljenijih mjesta: Dolini Napa. Obilazi jednu od najboljih tržnica hrane i pića u Kaliforniji, a zatim kuha domaće namirnice usred prekrasnog vinograda...
06:50
Rick Stein: Od Venecije do Istanbula
+Zapadna Turska, Sezona 1 | Epizoda 6
Putovanje Ricka Steina od Venecije do Istanbula bliži se kraju dok napušta jug Grčke i putuje ka obalama zapadne Turske. Na obalama poluotoka Cesme uživa u kremastom armola siru u kozjoj koži, poznatom crvenom vinu Urlinu i turskom doručku.
Idite na emisiju08:05
Jamie kuha u Italiji
+Liparski otoci, Sezona 1 | Epizoda 1
Jamie uči od mještana kako pripremiti punjene lignje i priprema nedjeljni ručak za jednu od najvećih obitelji otočkog arhipelaga.
Idite na emisiju09:10
Pecimo s Franciscom Moreirom
+Brzi deserti, Sezona 2 | Epizoda 3
Kad Francisco nema vremena za složene deserte, brzi recepti su uvijek na dohvat ruke.
Idite na emisiju09:45
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2
John Torode i Lisa Faulkner predstavljaju recepte za ružičaste špagete, beskvasni kruh, pileći chow mein i punjene rajčice, sladoled od banane i čokoladni puding.
Idite na emisiju10:45
Chuckov svijet
+Litva, Sezona 1 | Epizoda 7
Na jugu Baltičkog mora Chuck se upoznaje s kulturom i kulinarskom tradicijom Litve. Prkosi hladnoći u Vilniusu da bi probao cepelin, nacionalno jelo te bivše sovjetske republike i skuhao boršč, juhu koja se može mjeriti s juhom njegove punice.
11:10
Dobar tek
+Ljeto, Sezona 7 | Epizoda 5
Lako i brzo predjelo od sira s tikvicama na žaru Lorin je i Stoyanov prvi recept. U istom duhu nastavljaju s brzom, laganom i osvježavajućom tjesteninom s kozicama. Desert je leden i zanosan: semifreddo sa smokvama i karameliziranim kadaifom.
Idite na emisiju11:45
Miljuschkina brza jela
+Piletina i kolač s jogurtom i sirom, Sezona 1 | Epizoda 1
U seriji „Miljuschkina brza jela“ Miljuschka nam pomaže u pripremanju najukusnijih jela u kratkom vremenu. Nadahnjuje nas za najukusnija ali, iznad svega, jednostavna jela. Danas su na jelovniku piletina u slatkom umaku i kolač od sira i jogurta.
12:20
Miljuschkina brza jela
+Cacio e pepe i čokoladni kolač, Sezona 1 | Epizoda 2
U seriji „Miljuschkina brza jela“ Miljuschka nam pomaže u pripremanju najukusnijih jela u kratkom vremenu. Nadahnjuje nas za najukusnija ali, iznad svega, jednostavna jela. Danas su na jelovniku cacio e pepe i kolači s komadićima čokolade.
13:00
Rudolphova slatka ljetna tura
+Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5
„Rudolfova slatka ljetna tura“ vodi nas u Beč gdje gledamo kako se 13 kg šećernog sirupa pretvara u 6 tisuća domaćih slatkiša, ali i što znači pojesti golemi pravi bečki odrezak. Za desert, Rudolf u pekarnici peče austrijske buhtle s vanilijom.
Idite na emisiju13:30
Rudolphova slatka ljetna tura
+Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6
Kažete li „Danska“, to podrazumijeva i „smørrebrød“, bogato nadjeven sendvič više nalik slatkom pecivu. Chef Magnus pokazuje Rudolphu kako se to tradicionalno jelo može pripremiti zamalo na umjetnički način. Rudolph od toga spravlja i peče kolač…
Idite na emisiju14:00
Rick Stein: Od Venecije do Istanbula
+Istanbul, Sezona 1 | Epizoda 7
Kulinarska odiseja Ricka Steina odvela ga je od Venecije do legendarnog Istanbula gdje je došlo vrijeme lova na plavu ribu. Rick i sam upeca par riba na Bosporu. Također sprema uksune ćufte s pistacijama.
Idite na emisiju15:10
Jamie kuha u Italiji
+Pulija, Sezona 1 | Epizoda 2
Jamie odlazi na najatraktivnije mjesto za hranu u Italiji, priprema domaću tjesteninu, posebno varivo od morskih plodova i njihovu verziju paelje.
Idite na emisiju16:10
Chuckov svijet
+Kuba, Sezona 1 | Epizoda 8
Chuck šeta kamenim ulicama Havane i pije kavu s vlasnikom paladara La Guarida, restorana u privatnoj vili. Kupuje svježe sastojke na lokalnoj tržnici u San Miguelu i kuha svoju verziju kubanske riže i graha u bananinom listu.
16:35
Dobar tek
+Ljeto, Sezona 7 | Epizoda 5
Lako i brzo predjelo od sira s tikvicama na žaru Lorin je i Stoyanov prvi recept. U istom duhu nastavljaju s brzom, laganom i osvježavajućom tjesteninom s kozicama. Desert je leden i zanosan: semifreddo sa smokvama i karameliziranim kadaifom.
Idite na emisiju17:10
Pecimo s Franciscom Moreirom
+Želei, Sezona 2 | Epizoda 5
Ako mislite da je žele samo miješanje praha i vode, hlađenje i konzumacija... sjednite i pogledajte što vam Francisco ima za pokazati.
Idite na emisiju17:35
Pecimo s Franciscom Moreirom
+Kreme za kolače, Sezona 2 | Epizoda 6
Dobra krema za kolače može pretvoriti najobičniji desert u slastičarski dragulj.
Idite na emisiju18:10
Ginov talijanski ekspres
+SIENA - ASCIANO, Sezona 7 | Epizoda 2
Ginovo sljedeće putovanje vlakom je izlet života – kroz predivni krajolik Toskane, povijesnim parnim vlakom. Treno Natura opslužuju bivši željezničari i volonteri. Grad Asciano trudi se parirati Sieni svojom utrkom magaraca.
Idite na emisiju18:40
Ginov talijanski ekspres
+CINQUE TERRE, Sezona 7 | Epizoda 3
Ovoga tjedna Gino je u posjeti dragulju talijanske rivijere - Cinque Terre. Pristupačni samo brodom ili vlakom, tih pet zapanjujućih gradova vise sa rubova litica i nude doista veličanstveno putovanje obalom Mediterana.
Idite na emisiju19:15
Miljuschkina brza jela
+Piletina i kolač s jogurtom i sirom, Sezona 1 | Epizoda 1
U seriji „Miljuschkina brza jela“ Miljuschka nam pomaže u pripremanju najukusnijih jela u kratkom vremenu. Nadahnjuje nas za najukusnija ali, iznad svega, jednostavna jela. Danas su na jelovniku piletina u slatkom umaku i kolač od sira i jogurta.
19:55
Tom Kerridge i najbolji kuhari
+Ukiseljeni proizvodi i namazi, Sezona 1 | Epizoda 1
U prvom krugu natjecanja četiri nova proizvođača hrane testiraju njezinu kvalitetu u srcu Yorkshirea. Tko u velikoj borbi ukiseljenih proizvoda i namaza nakon dva dana u trgovini proda više robe, osigurat će mjesto u završnici.
Idite na emisiju21:10
Jamie kuha u Italiji
+Pulija, Sezona 1 | Epizoda 2
Jamie odlazi na najatraktivnije mjesto za hranu u Italiji, priprema domaću tjesteninu, posebno varivo od morskih plodova i njihovu verziju paelje.
Idite na emisiju22:10
Rick Stein: Od Venecije do Istanbula
+Istanbul, Sezona 1 | Epizoda 7
Kulinarska odiseja Ricka Steina odvela ga je od Venecije do legendarnog Istanbula gdje je došlo vrijeme lova na plavu ribu. Rick i sam upeca par riba na Bosporu. Također sprema uksune ćufte s pistacijama.
Idite na emisiju23:25
Rudolphova slatka ljetna tura
+Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5
„Rudolfova slatka ljetna tura“ vodi nas u Beč gdje gledamo kako se 13 kg šećernog sirupa pretvara u 6 tisuća domaćih slatkiša, ali i što znači pojesti golemi pravi bečki odrezak. Za desert, Rudolf u pekarnici peče austrijske buhtle s vanilijom.
Idite na emisiju23:55
Rudolphova slatka ljetna tura
+Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6
Kažete li „Danska“, to podrazumijeva i „smørrebrød“, bogato nadjeven sendvič više nalik slatkom pecivu. Chef Magnus pokazuje Rudolphu kako se to tradicionalno jelo može pripremiti zamalo na umjetnički način. Rudolph od toga spravlja i peče kolač…
Idite na emisiju00:25
Dobar tek
+Ljeto, Sezona 7 | Epizoda 5
Lako i brzo predjelo od sira s tikvicama na žaru Lorin je i Stoyanov prvi recept. U istom duhu nastavljaju s brzom, laganom i osvježavajućom tjesteninom s kozicama. Desert je leden i zanosan: semifreddo sa smokvama i karameliziranim kadaifom.
Idite na emisiju00:50
Chuckov svijet
+Kuba, Sezona 1 | Epizoda 8
Chuck šeta kamenim ulicama Havane i pije kavu s vlasnikom paladara La Guarida, restorana u privatnoj vili. Kupuje svježe sastojke na lokalnoj tržnici u San Miguelu i kuha svoju verziju kubanske riže i graha u bananinom listu.
01:25
Američka pustolovina Jamesa Martina
+Santa Cruz, Sezona 1 | Epizoda 2
James Martin nastavlja svoju američku pustolovinu vozeći se na motociklu duž kalifornijske pacifičke obale kroz Santa Cruz. Kupuje namirnice na lokalnoj tržnici te priprema jelo prema vlastitom receptu na obiteljskoj farmi artičoka.
02:20
Tom Kerridge i najbolji kuhari
+Ukiseljeni proizvodi i namazi, Sezona 1 | Epizoda 1
U prvom krugu natjecanja četiri nova proizvođača hrane testiraju njezinu kvalitetu u srcu Yorkshirea. Tko u velikoj borbi ukiseljenih proizvoda i namaza nakon dva dana u trgovini proda više robe, osigurat će mjesto u završnici.
Idite na emisiju03:25
Ginov talijanski ekspres
+SIENA - ASCIANO, Sezona 7 | Epizoda 2
Ginovo sljedeće putovanje vlakom je izlet života – kroz predivni krajolik Toskane, povijesnim parnim vlakom. Treno Natura opslužuju bivši željezničari i volonteri. Grad Asciano trudi se parirati Sieni svojom utrkom magaraca.
Idite na emisiju03:45
Ginov talijanski ekspres
+CINQUE TERRE, Sezona 7 | Epizoda 3
Ovoga tjedna Gino je u posjeti dragulju talijanske rivijere - Cinque Terre. Pristupačni samo brodom ili vlakom, tih pet zapanjujućih gradova vise sa rubova litica i nude doista veličanstveno putovanje obalom Mediterana.
Idite na emisiju04:10
Dobar tek
+Ljeto, Sezona 7 | Epizoda 5
Lako i brzo predjelo od sira s tikvicama na žaru Lorin je i Stoyanov prvi recept. U istom duhu nastavljaju s brzom, laganom i osvježavajućom tjesteninom s kozicama. Desert je leden i zanosan: semifreddo sa smokvama i karameliziranim kadaifom.
Idite na emisiju05:00
Miljuschkina brza jela
+Piletina i kolač s jogurtom i sirom, Sezona 1 | Epizoda 1
U seriji „Miljuschkina brza jela“ Miljuschka nam pomaže u pripremanju najukusnijih jela u kratkom vremenu. Nadahnjuje nas za najukusnija ali, iznad svega, jednostavna jela. Danas su na jelovniku piletina u slatkom umaku i kolač od sira i jogurta.