Petak

29 Rujan

  • 06:00

    Najbolje svjetske dijete

    +

    30 najgorih dijeta na svijetu, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jimmy Doherty i Kate Quilton obilaze svijet, prateći prehrambene navike zemalja, plemena i zajednica kako bi pratili priču o tome kako su se prehrambene navike promijenile u posljednjih 50 godina i kako je to utjecalo na naše zdravlje.

    Idite na emisiju
  • 06:45

    Rick Stein: Od Venecije do Istanbula

    +

    Sjeverna Grčka, Sezona 1 | Epizoda 4

    Gastronomsko putovanje Ricka Steina iz Venecije do Istambula vodi ga na sjever Grčke u povijesni grad Ioanninu gdje kuša tradicionalni stifado s teletinom i kotopita, najbolju pitu s piletinom koju je ikad jeo.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamiejeva Italija

    +

    Samostani, Sezona 1 | Epizoda 3

    Saznavši za povijesnu važnost samostanske kuhinje, Jamie provodi vrijeme s benediktincima u Farfi, sjeveno od Rima i pridobija pomoć redovnika u kuhanju posljednje večere.

  • 08:30

    Jamiejeva Italija

    +

    Istanbulska sretna mjesta, Sezona 1 | Epizoda 4

    Želeći se vratiti osnovama, Jamie kreće u planine La Marche, gdje tjedan dana živi u maloj zajednici. Lovi vepra, kolje janje i sprema ga za mještane, pristupa natjecanju u pripravi pašte s grupom mama, živi u prirodi, traži tartufe i skuplja gljive.

  • 08:55

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 4, Sezona 6 | Epizoda 4

    Danas Rudolph priprema parišku tortu od jagode i vanilije i slavne kekse s limunom - Lemon Cantuccini.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 5, Sezona 6 | Epizoda 5

    Rudolph nam donosi dašak Italije s talijanskim rolicama od limuna i priprema svoju ukusnu seljačku pitu od jabuke.

    Idite na emisiju
  • 09:50

    Kuhar u stranoj zemlji

    +

    Rick Stein, Sezona 1 | Epizoda 6

    Rick Stein je u Australiji, zemlji u koju se zaljubio prilikom prvog posjeta u dobi od 19 godina. U potrazi za sastojcima koji su revolucionarizirali australsku kuhinju, Rick putuje iz Mollymooka do Sydneya, prije nego što odleti u Tasmaniju.

  • 10:50

    Chuckov svijet

    +

    Turska, Sezona 1 | Epizoda 5

    Chuck posjećuje grad Izmir u Turskoj smješten na obali Egejskog mora, da bi naučio više o turskoj kavi.

  • 11:25

    Dobar tek

    +

    Kod kuće, Sezona 7 | Epizoda 3

    Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.

    Idite na emisiju
  • 11:55

    Tajne tete Cátie

    +

    Kruh za sve prilike, Sezona 5 | Epizoda 41

    Kruh je najvažnija hrana u povijesti. Danas će kruh biti protagonist u tri recepta. Radimo Tartelette uz kremastu majonezu od sira i kobasice. S raženim kruhom oblažemo pladanj i punimo ga mozzarellom. Za kraj, čokolada s kompotom od šljiva.

    Idite na emisiju
  • 12:20

    Tajne tete Cátie

    +

    Recepti moje ekipe, Sezona 5 | Epizoda 42

    Za proslavu ovu sezonu, teta Katie odlučila je iznenaditi svoj tim s tri vrlo posebna recepta... a vidjet ćete i zašto! Imamo Majsku tortu s čokoladom, cimetom i medom, a završavamo kolačem od oraha i mekih jaja! Slatko za slatki tim tete Katie!

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Vino i ručak s braćom Stein

    +

    D’Aria, Sezona 1 | Epizoda 5

    Dok Steinovi posjećuju D’Ariju, sve se vrti oko glazbenih veza. Jack kuha jela od prepelica, dok Charlie može isprobati neka fantastična vina inspirirana umjetnošću, a kao bonus, čeka ga mali koktel izazov s džinom.

  • 13:25

    Vino i ručak s braćom Stein

    +

    Meerendal, Sezona 1 | Epizoda 6

    Braća se zaustavljaju na zapanjujućem imanju Meerendal. Staro je više od 300 godina i ima nevjerojatna vina koja se moraju kušati. Nećemo ni spominjati klasično Južno Afričko jelo koje se slaže s vinom. Na kraju pobjeđuju strah od visina. Geronimo!

  • 14:00

    Rick Stein: Od Venecije do Istanbula

    +

    Peloponez, Sezona 1 | Epizoda 5

    Nastavljajući putovanje od Venecije do Istambula, Rick Stein stiže na grčki Peloponez i kuša nezaboravna jela poput Hilopites juhu od pijetla sa sirom mizithra i najbolju domaću musaku. U otočkoj kuhinji na otoku Symi priprema galaktoboureko, omiljeni grčki desert.

    Idite na emisiju
  • 15:15

    Jamiejeva Italija

    +

    Puglia, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie odlazi u Altamuru, grad kruha, gdje se sprijateljuje s obitelji DiGesu koja vodi veliku pekarnicu. Znanje školske djece o hrani i ishrani suprotno je onom britanskih vršnjaka. Na izletu u Bari posjećuje žene koje rade svježe tijesto na ulici.

  • 15:40

    Jamiejeva Italija

    +

    Amalfi, Sezona 1 | Epizoda 6

    Ovaj put, cilj je Minori. Ondje je rođen i odrastao Gennaro Contaldo, 'talijanski otac'. Kao i on, Jamie ubire dagnje i kuha za njegova oca. Okupljajući naučeno u 6 tjedana po Italiji, Jamie spravlja objed za 30-ti rođendan za sve nove poznanike.

  • 16:15

    Chuckov svijet

    +

    Jordan, Sezona 1 | Epizoda 6

    U Amanu u Jordanu Chuck jede u Hashemu, najstarijem lokalu u gradu koji pravi najbolje falafele na Srednjem istoku. Nadahnut zanimljivim krajobrazom postavlja improviziranu kuhinju usred izgubljenoga grada Petre.

  • 16:50

    Dobar tek

    +

    Kod kuće, Sezona 7 | Epizoda 3

    Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.

    Idite na emisiju
  • 17:15

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 5, Sezona 6 | Epizoda 5

    Rudolph nam donosi dašak Italije s talijanskim rolicama od limuna i priprema svoju ukusnu seljačku pitu od jabuke.

    Idite na emisiju
  • 17:50

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 6, Sezona 6 | Epizoda 6

    Danas Rudolph priprema ukusne francuske kolače s lisnatim tijestom tompoucen, idealnu poslasticu uz kavu, te turski kruh uz malo jača pića.

    Idite na emisiju
  • 18:20

    Ginov talijanski ekspres

    +

    Masseria i Ostuni, Sezona 6 | Epizoda 6

    Gino je sada zašao duboko u sela Puglijana. Večeras će posjetiti farmu na kojoj se uzgajaju nevjerojatni sastojci od smokava do badema i naravno maslina. Gino isprobava njihova ulja, imeđu drevnih stabala maslina.

    Idite na emisiju
  • 18:50

    Ginov talijanski ekspres

    +

    Alberobello i Lecce, Sezona 6 | Epizoda 7

    Ovog tjedna Gino odlazi u Alberobello, u kojoj su kuće stožastog oblika. Ovdje saznaje o prošlosti ovih jedinstvenih kuća i uči kako se sprema tjestenina orecchietta od jedne bake u njenom dvorištu.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Recepti moje ekipe, Sezona 5 | Epizoda 42

    Za proslavu ovu sezonu, teta Katie odlučila je iznenaditi svoj tim s tri vrlo posebna recepta... a vidjet ćete i zašto! Imamo Majsku tortu s čokoladom, cimetom i medom, a završavamo kolačem od oraha i mekih jaja! Slatko za slatki tim tete Katie!

    Idite na emisiju
  • 20:05

    Najotmjenije trgovine britanskih farmi

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Britain's Poshest Farm Shops 1

  • 21:05

    Jamiejeva Italija

    +

    Puglia, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie odlazi u Altamuru, grad kruha, gdje se sprijateljuje s obitelji DiGesu koja vodi veliku pekarnicu. Znanje školske djece o hrani i ishrani suprotno je onom britanskih vršnjaka. Na izletu u Bari posjećuje žene koje rade svježe tijesto na ulici.

  • 21:30

    Jamiejeva Italija

    +

    Amalfi, Sezona 1 | Epizoda 6

    Ovaj put, cilj je Minori. Ondje je rođen i odrastao Gennaro Contaldo, 'talijanski otac'. Kao i on, Jamie ubire dagnje i kuha za njegova oca. Okupljajući naučeno u 6 tjedana po Italiji, Jamie spravlja objed za 30-ti rođendan za sve nove poznanike.

  • 22:05

    Rick Stein: Od Venecije do Istanbula

    +

    Peloponez, Sezona 1 | Epizoda 5

    Nastavljajući putovanje od Venecije do Istambula, Rick Stein stiže na grčki Peloponez i kuša nezaboravna jela poput Hilopites juhu od pijetla sa sirom mizithra i najbolju domaću musaku. U otočkoj kuhinji na otoku Symi priprema galaktoboureko, omiljeni grčki desert.

    Idite na emisiju
  • 23:20

    Vino i ručak s braćom Stein

    +

    D’Aria, Sezona 1 | Epizoda 5

    Dok Steinovi posjećuju D’Ariju, sve se vrti oko glazbenih veza. Jack kuha jela od prepelica, dok Charlie može isprobati neka fantastična vina inspirirana umjetnošću, a kao bonus, čeka ga mali koktel izazov s džinom.

  • 23:55

    Vino i ručak s braćom Stein

    +

    Meerendal, Sezona 1 | Epizoda 6

    Braća se zaustavljaju na zapanjujućem imanju Meerendal. Staro je više od 300 godina i ima nevjerojatna vina koja se moraju kušati. Nećemo ni spominjati klasično Južno Afričko jelo koje se slaže s vinom. Na kraju pobjeđuju strah od visina. Geronimo!