Raspored
Petak
29 Rujan
06:00
Najbolje svjetske dijete
+30 najgorih dijeta na svijetu, Sezona 1 | Epizoda 1
Jimmy Doherty i Kate Quilton obilaze svijet, prateći prehrambene navike zemalja, plemena i zajednica kako bi pratili priču o tome kako su se prehrambene navike promijenile u posljednjih 50 godina i kako je to utjecalo na naše zdravlje.
Idite na emisiju06:45
Rick Stein: Od Venecije do Istanbula
+Sjeverna Grčka, Sezona 1 | Epizoda 4
Gastronomsko putovanje Ricka Steina iz Venecije do Istambula vodi ga na sjever Grčke u povijesni grad Ioanninu gdje kuša tradicionalni stifado s teletinom i kotopita, najbolju pitu s piletinom koju je ikad jeo.
Idite na emisiju08:00
Jamiejeva Italija
+Samostani, Sezona 1 | Epizoda 3
Saznavši za povijesnu važnost samostanske kuhinje, Jamie provodi vrijeme s benediktincima u Farfi, sjeveno od Rima i pridobija pomoć redovnika u kuhanju posljednje večere.
08:30
Jamiejeva Italija
+Istanbulska sretna mjesta, Sezona 1 | Epizoda 4
Želeći se vratiti osnovama, Jamie kreće u planine La Marche, gdje tjedan dana živi u maloj zajednici. Lovi vepra, kolje janje i sprema ga za mještane, pristupa natjecanju u pripravi pašte s grupom mama, živi u prirodi, traži tartufe i skuplja gljive.
08:55
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 4, Sezona 6 | Epizoda 4
Danas Rudolph priprema parišku tortu od jagode i vanilije i slavne kekse s limunom - Lemon Cantuccini.
Idite na emisiju09:30
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 5, Sezona 6 | Epizoda 5
Rudolph nam donosi dašak Italije s talijanskim rolicama od limuna i priprema svoju ukusnu seljačku pitu od jabuke.
Idite na emisiju09:50
Kuhar u stranoj zemlji
+Rick Stein, Sezona 1 | Epizoda 6
Rick Stein je u Australiji, zemlji u koju se zaljubio prilikom prvog posjeta u dobi od 19 godina. U potrazi za sastojcima koji su revolucionarizirali australsku kuhinju, Rick putuje iz Mollymooka do Sydneya, prije nego što odleti u Tasmaniju.
10:50
Chuckov svijet
+Turska, Sezona 1 | Epizoda 5
Chuck posjećuje grad Izmir u Turskoj smješten na obali Egejskog mora, da bi naučio više o turskoj kavi.
11:25
Dobar tek
+Kod kuće, Sezona 7 | Epizoda 3
Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.
Idite na emisiju11:55
Tajne tete Cátie
+Kruh za sve prilike, Sezona 5 | Epizoda 41
Kruh je najvažnija hrana u povijesti. Danas će kruh biti protagonist u tri recepta. Radimo Tartelette uz kremastu majonezu od sira i kobasice. S raženim kruhom oblažemo pladanj i punimo ga mozzarellom. Za kraj, čokolada s kompotom od šljiva.
Idite na emisiju12:20
Tajne tete Cátie
+Recepti moje ekipe, Sezona 5 | Epizoda 42
Za proslavu ovu sezonu, teta Katie odlučila je iznenaditi svoj tim s tri vrlo posebna recepta... a vidjet ćete i zašto! Imamo Majsku tortu s čokoladom, cimetom i medom, a završavamo kolačem od oraha i mekih jaja! Slatko za slatki tim tete Katie!
Idite na emisiju13:00
Vino i ručak s braćom Stein
+D’Aria, Sezona 1 | Epizoda 5
Dok Steinovi posjećuju D’Ariju, sve se vrti oko glazbenih veza. Jack kuha jela od prepelica, dok Charlie može isprobati neka fantastična vina inspirirana umjetnošću, a kao bonus, čeka ga mali koktel izazov s džinom.
13:25
Vino i ručak s braćom Stein
+Meerendal, Sezona 1 | Epizoda 6
Braća se zaustavljaju na zapanjujućem imanju Meerendal. Staro je više od 300 godina i ima nevjerojatna vina koja se moraju kušati. Nećemo ni spominjati klasično Južno Afričko jelo koje se slaže s vinom. Na kraju pobjeđuju strah od visina. Geronimo!
14:00
Rick Stein: Od Venecije do Istanbula
+Peloponez, Sezona 1 | Epizoda 5
Nastavljajući putovanje od Venecije do Istambula, Rick Stein stiže na grčki Peloponez i kuša nezaboravna jela poput Hilopites juhu od pijetla sa sirom mizithra i najbolju domaću musaku. U otočkoj kuhinji na otoku Symi priprema galaktoboureko, omiljeni grčki desert.
Idite na emisiju15:15
Jamiejeva Italija
+Puglia, Sezona 1 | Epizoda 5
Jamie odlazi u Altamuru, grad kruha, gdje se sprijateljuje s obitelji DiGesu koja vodi veliku pekarnicu. Znanje školske djece o hrani i ishrani suprotno je onom britanskih vršnjaka. Na izletu u Bari posjećuje žene koje rade svježe tijesto na ulici.
15:40
Jamiejeva Italija
+Amalfi, Sezona 1 | Epizoda 6
Ovaj put, cilj je Minori. Ondje je rođen i odrastao Gennaro Contaldo, 'talijanski otac'. Kao i on, Jamie ubire dagnje i kuha za njegova oca. Okupljajući naučeno u 6 tjedana po Italiji, Jamie spravlja objed za 30-ti rođendan za sve nove poznanike.
16:15
Chuckov svijet
+Jordan, Sezona 1 | Epizoda 6
U Amanu u Jordanu Chuck jede u Hashemu, najstarijem lokalu u gradu koji pravi najbolje falafele na Srednjem istoku. Nadahnut zanimljivim krajobrazom postavlja improviziranu kuhinju usred izgubljenoga grada Petre.
16:50
Dobar tek
+Kod kuće, Sezona 7 | Epizoda 3
Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.
Idite na emisiju17:15
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 5, Sezona 6 | Epizoda 5
Rudolph nam donosi dašak Italije s talijanskim rolicama od limuna i priprema svoju ukusnu seljačku pitu od jabuke.
Idite na emisiju17:50
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 6, Sezona 6 | Epizoda 6
Danas Rudolph priprema ukusne francuske kolače s lisnatim tijestom tompoucen, idealnu poslasticu uz kavu, te turski kruh uz malo jača pića.
Idite na emisiju18:20
Ginov talijanski ekspres
+Masseria i Ostuni, Sezona 6 | Epizoda 6
Gino je sada zašao duboko u sela Puglijana. Večeras će posjetiti farmu na kojoj se uzgajaju nevjerojatni sastojci od smokava do badema i naravno maslina. Gino isprobava njihova ulja, imeđu drevnih stabala maslina.
Idite na emisiju18:50
Ginov talijanski ekspres
+Alberobello i Lecce, Sezona 6 | Epizoda 7
Ovog tjedna Gino odlazi u Alberobello, u kojoj su kuće stožastog oblika. Ovdje saznaje o prošlosti ovih jedinstvenih kuća i uči kako se sprema tjestenina orecchietta od jedne bake u njenom dvorištu.
Idite na emisiju19:30
Tajne tete Cátie
+Recepti moje ekipe, Sezona 5 | Epizoda 42
Za proslavu ovu sezonu, teta Katie odlučila je iznenaditi svoj tim s tri vrlo posebna recepta... a vidjet ćete i zašto! Imamo Majsku tortu s čokoladom, cimetom i medom, a završavamo kolačem od oraha i mekih jaja! Slatko za slatki tim tete Katie!
Idite na emisiju20:05
Najotmjenije trgovine britanskih farmi
+Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1
Britain's Poshest Farm Shops 1
21:05
Jamiejeva Italija
+Puglia, Sezona 1 | Epizoda 5
Jamie odlazi u Altamuru, grad kruha, gdje se sprijateljuje s obitelji DiGesu koja vodi veliku pekarnicu. Znanje školske djece o hrani i ishrani suprotno je onom britanskih vršnjaka. Na izletu u Bari posjećuje žene koje rade svježe tijesto na ulici.
21:30
Jamiejeva Italija
+Amalfi, Sezona 1 | Epizoda 6
Ovaj put, cilj je Minori. Ondje je rođen i odrastao Gennaro Contaldo, 'talijanski otac'. Kao i on, Jamie ubire dagnje i kuha za njegova oca. Okupljajući naučeno u 6 tjedana po Italiji, Jamie spravlja objed za 30-ti rođendan za sve nove poznanike.
22:05
Rick Stein: Od Venecije do Istanbula
+Peloponez, Sezona 1 | Epizoda 5
Nastavljajući putovanje od Venecije do Istambula, Rick Stein stiže na grčki Peloponez i kuša nezaboravna jela poput Hilopites juhu od pijetla sa sirom mizithra i najbolju domaću musaku. U otočkoj kuhinji na otoku Symi priprema galaktoboureko, omiljeni grčki desert.
Idite na emisiju23:20
Vino i ručak s braćom Stein
+D’Aria, Sezona 1 | Epizoda 5
Dok Steinovi posjećuju D’Ariju, sve se vrti oko glazbenih veza. Jack kuha jela od prepelica, dok Charlie može isprobati neka fantastična vina inspirirana umjetnošću, a kao bonus, čeka ga mali koktel izazov s džinom.
23:55
Vino i ručak s braćom Stein
+Meerendal, Sezona 1 | Epizoda 6
Braća se zaustavljaju na zapanjujućem imanju Meerendal. Staro je više od 300 godina i ima nevjerojatna vina koja se moraju kušati. Nećemo ni spominjati klasično Južno Afričko jelo koje se slaže s vinom. Na kraju pobjeđuju strah od visina. Geronimo!