Raspored
Srijeda
27 Rujan
06:00
Hestonova gozba
+Hestonova gozba iz '80-ih, Sezona 2 | Epizoda 6
Heston se vraća u 1980.-e te kuha sake šampanjac s jestivim sushi novcem, radi vrhunske tost sendviče te puding s Vienettom i tiramisuom.
Idite na emisiju06:45
Rick Stein: Od Venecije do Istanbula
+Hrvatska, Sezona 1 | Epizoda 2
Rick Stein nastavlja svoje gastronomsko putovanje od Venecije do Istambula. U bizantinskom gradu Ravenni otkriva Piadine, uličnu hranu iz rimskih vremena prije nego prijeđe Jadran i dođe u Hrvatsku.
Idite na emisiju08:00
Jamiejevi gastronomski izleti
+Atena, Sezona 1 | Epizoda 6
U glavnom gradu Grčke, u Ateni, Jamie se okušava u ribolovu kopljem i upoznaje pčelare, koji imaju mnogo priča.
Idite na emisiju09:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 30, Sezona 7 | Epizoda 30
Idite na emisiju09:50
Kuhar u stranoj zemlji
+Monica Galetti, Sezona 1 | Epizoda 4
Monica Galetti izlazi iz svoje zone udobnosti mijenjajući svoju kuharsku bijelu jaknu za gumene čizme, te odlazi u planine Jura u istočnoj Francuskoj kako bi se dokopala namirnica koje svakodnevno koristi u londonskom restoranu u kojem radi.
10:50
Chuckov svijet
+Škotska, Sezona 1 | Epizoda 3
Chuck žudi vidjeti Škotsku, zemlju svojih predaka, po prvi put u životu. Raznolik i dojmljiv prirodni okoliš idealan je za spektakularan lov na fazane. Chuck je također spreman naučiti kako pripremiti nacionalno jelo zvano haggis.
11:25
Dobar tek
+Omiljeni recepti iz djetinjstva, Sezona 7 | Epizoda 1
Lora i Stoyan u ovoj epizodi prebiru po uspomenama na koje ih podsjećaju dragi okusi omiljenih jela iz djetinjstva. Pripremaju chushku byurek, malo drugačiju inačicu klasične musake, i kolačiće po receptu Lorine mame.
Idite na emisiju11:55
Tajne tete Cátie
+Riba za svačiji ukus, Sezona 5 | Epizoda 37
S crvenim grahom, plodovima mora, lignjama i nekoliko šarenih sastojaka napravit ćemo ukusan i brz morski chili; za ljubitelje kruha, škampi s kukuruznim kruhom, dobro začinjen korijanderom; a za one tradicionalnije, nema ništa bolje od kuhane ribe.
Idite na emisiju12:20
Tajne tete Cátie
+Cikla je zvijezda, Sezona 5 | Epizoda 38
Ima predivnu boju i hranjiva je. Ali je dosadila u juhama i salatama, zato teta Katie predlaže tri recepta koja će ciklu pretvoriti u zvijezdu. Zašto pizzu ne bismo napravili s ciklom? Za kraj ćemo spojiti ciklu i čokoladu. Danas je dan cikle!
Idite na emisiju13:00
Miljuschka u Meksiku
+Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5
U Meksiku ćete teško naći jelo koje ne sadrži malo paprike. Ne bojeći se malo začina, Miljuschka posjećuje vrtlara koji uzgaja paprike u regiji Tabasco. U obiteljskom restoranu La Polar jede fantastično jelo birria, ljuti gulaš od mekog kozjeg mesa.
13:25
Miljuschka u Meksiku
+Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6
U ovoj sočnoj epizodi Miljuschka ulazi u svježi svijet limete. Također posjećuje uzgajivača agave, gdje vidi kako se iz srca biljke cijede sokovi za mezcal, pulque i tequilu. U regiji Oaxaco, Miljuschka uči kako napraviti umak od crvenih mrava.
14:00
Rick Stein: Od Venecije do Istanbula
+Albanija, Sezona 1 | Epizoda 3
Rick Stein nastavlja svoju bizantinsku odiseju kroz Hrvatsku te kuša slavne stonske kamenice. Zatim prelazi granicu i odlazi u Albaniju, zemlju koju je volio lord Byron. Zajedno sa sinom Jackom putuje kroz tu zemlju koju je vrijeme zaboravilo i posjećuje pastire na udaljenim pašnjacima.
Idite na emisiju15:15
Jamiejeva Italija
+Sicilija, Sezona 1 | Epizoda 1
Jamie putuje Francuskom u kamperu, pa brodom iz Genove u Palermo, tjedan dana živi u kampu, susreće groficu i uči kuhati uličnu hranu, s kulminacijom kad preuzme roštilj na jednoj od Palermovih najživljih noćnih tržnica.
15:40
Jamiejeva Italija
+Maritimo, Sezona 1 | Epizoda 2
Jamie stiže na mali otok uz Siciliju, bez automobila, i tek jednom trgovinom voćem i povrćem, na kojem je pak jedan od najboljih, nepoznatih restorana. Slijedi vlasnika, uči o važnosti jednostavne hrane i kuha za Sicilijance, najžešće kritičare.
16:15
Chuckov svijet
+Nizozemska, Sezona 1 | Epizoda 4
Chuck posjećuje napušteni vodeni zabavni park gdje gljive rastu u vrećama na starom talogu kave. Zatim putuje u gradić Kemerik na sastanak s Gerardom, vlasnikom mesnice za slobodno uzgojenu stoku Zwetsloot, i njegovom svinjom ljubimcem Marcusom.
16:50
Dobar tek
+Omiljeni recepti iz djetinjstva, Sezona 7 | Epizoda 1
Lora i Stoyan u ovoj epizodi prebiru po uspomenama na koje ih podsjećaju dragi okusi omiljenih jela iz djetinjstva. Pripremaju chushku byurek, malo drugačiju inačicu klasične musake, i kolačiće po receptu Lorine mame.
Idite na emisiju17:15
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 1, Sezona 6 | Epizoda 1
Danas Rudolph priprema tortu za odrasle s mnogo alkohola – Tortu sa šljivovicom. A djeca dolaze na svoje uz mini torte idealne za igru i jelo na dječjim zabavama.
Idite na emisiju17:50
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 2, Sezona 6 | Epizoda 2
Rudolph priprema ukusne čokoladne keksiće s tri vrste čokolade i voćni tart s kremom od badema, pečenim jabukama i bobičastim voćem.
Idite na emisiju18:20
Ginov talijanski ekspres
+Ravena i San Marino, Sezona 6 | Epizoda 2
Večeras Gino kreće na jug da posjeti dva mjesta proglašena UNESCO kulturnom baštinom. Prvo, predivni grad Ravenu, poznat po svojim bizantinskim mozaicima. Gino će upoznati umjetnike koji rade na očuvanju ovih drevnih umjetničkih radova.
Idite na emisiju18:50
Ginov talijanski ekspres
+Rivijera Conero, Sezona 6 | Epizoda 3
Sljedeća etapa Ginovog putovanja dovodi ga do mjesta koje nikad ranije nije obišao, Conero rivijeru. Ovo mjesto krase šumovite planine, tirkizna voda i beskrajni vinogradi. Ovdje Gino odlazi u drevnu vinariju, gde pravi ukusnu slasticu koju će poslužiti s vinom.
Idite na emisiju19:30
Tajne tete Cátie
+Cikla je zvijezda, Sezona 5 | Epizoda 38
Ima predivnu boju i hranjiva je. Ali je dosadila u juhama i salatama, zato teta Katie predlaže tri recepta koja će ciklu pretvoriti u zvijezdu. Zašto pizzu ne bismo napravili s ciklom? Za kraj ćemo spojiti ciklu i čokoladu. Danas je dan cikle!
Idite na emisiju20:05
Kuhar u stranoj zemlji
+Rachel Khoo, Sezona 1 | Epizoda 5
Kuharica i spisateljica, Rachel Khoo odlazi u Maleziju, kako bi istražila jednu od najuzbudljivijih svjetskih kuhinja. Od tropskih obala do gozbe u dubokoj džungli, Rachel putuje ovom zemljom kako bi otkrila može li dobra hrana ujediniti naciju.
21:05
Jamiejeva Italija
+Sicilija, Sezona 1 | Epizoda 1
Jamie putuje Francuskom u kamperu, pa brodom iz Genove u Palermo, tjedan dana živi u kampu, susreće groficu i uči kuhati uličnu hranu, s kulminacijom kad preuzme roštilj na jednoj od Palermovih najživljih noćnih tržnica.
21:30
Jamiejeva Italija
+Maritimo, Sezona 1 | Epizoda 2
Jamie stiže na mali otok uz Siciliju, bez automobila, i tek jednom trgovinom voćem i povrćem, na kojem je pak jedan od najboljih, nepoznatih restorana. Slijedi vlasnika, uči o važnosti jednostavne hrane i kuha za Sicilijance, najžešće kritičare.
22:05
Rick Stein: Od Venecije do Istanbula
+Albanija, Sezona 1 | Epizoda 3
Rick Stein nastavlja svoju bizantinsku odiseju kroz Hrvatsku te kuša slavne stonske kamenice. Zatim prelazi granicu i odlazi u Albaniju, zemlju koju je volio lord Byron. Zajedno sa sinom Jackom putuje kroz tu zemlju koju je vrijeme zaboravilo i posjećuje pastire na udaljenim pašnjacima.
Idite na emisiju23:20
Miljuschka u Meksiku
+Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5
U Meksiku ćete teško naći jelo koje ne sadrži malo paprike. Ne bojeći se malo začina, Miljuschka posjećuje vrtlara koji uzgaja paprike u regiji Tabasco. U obiteljskom restoranu La Polar jede fantastično jelo birria, ljuti gulaš od mekog kozjeg mesa.
23:55
Miljuschka u Meksiku
+Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6
U ovoj sočnoj epizodi Miljuschka ulazi u svježi svijet limete. Također posjećuje uzgajivača agave, gdje vidi kako se iz srca biljke cijede sokovi za mezcal, pulque i tequilu. U regiji Oaxaco, Miljuschka uči kako napraviti umak od crvenih mrava.