Petak

9 Lipanj

  • 06:00

    Irska kulinarska tura Johna Torodea

    +

    Od Wicklowa do Wexforda, Sezona 1 | Epizoda 2

    U Greystonesu, John uči kako napraviti veganski sendvič, kuša indijsku hranu na irski način, te otkriva irsku pomamu za domaćim pivom.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Alex Polizzi: tajne Španjolske

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 5

  • 08:00

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane

    +

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Na Sardiniji Jamie upoznaje obitelj koja uzgaja rajčice, a ponos im je posebna vrsta, koja je tako ukusna da je ne treba soliti. U Južnoj Koreji upoznaje matrijarhe obiteljske pekarnice, koja peče popularni kolač od crvenog graha.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Pariz je uvijek dobra ideja, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi Nina otkriva suptilnosti u pripremi dva klasična francuska deserta - limunski tart i pariški flan.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Doručak, 1. dio, Sezona 1 | Epizoda 2

    U epizodi, posvećenoj doručku u Parizu, Nina pokazuje korak po korak recept za poznati francuski kruh Brioche.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Američka pustolovina Jamesa Martina

    +

    Okrug Sonoma, Sezona 1 | Epizoda 4

    Izlet u Kaliforniju ne bi bio potpun bez posjeta okrugu Sonoma. Vozeći se na svojem Harley motociklu, James posjećuje vinariju i farmu, gdje kuha super-jela od lokalnih namirnica. Očaran je kulinarskom ponudom farme-restorana Single Thread…

  • 11:00

    Kuhinje svijeta

    +

    Lyon, Sezona 1 | Epizoda 6

    Zbog svoje izvrsne kuhinje i vrhunskih chefova Lyon je s razlogom prozvan gastronomskom prijestolnicom Francuske. U Lyonu Nici posjećuje gurmanske tržnice, susreće se s tamošnjim majstorom, pomaže u bistrou, a doma priprema savršeno francusko jelo.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Kod kuće, Sezona 7 | Epizoda 3

    Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 5, Sezona 5 | Epizoda 5

    John i Lisa donose nam nove ideje za božićnu kuhinju: od Glamorgan kobasica s džemom od čilija do pečenog pileta nadjevenog brusnicama – alternativi božićnoj purici. Slijede jela za vegetarijance i one koji to nisu, pa s desert gateau roulade…

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    Luke Nguyen: dolina Mekonga, Sezona 2 | Epizoda 5

  • 13:30

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    Luke Nguyen: dolina Mekonga, Sezona 2 | Epizoda 6

  • 14:00

    Alex Polizzi: tajne Španjolske

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 6

  • 15:00

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane

    +

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie uviđa koliko su sjemenke sezama sveprisutne u južnokorejskoj kuhinji kad navali na njihovu na roštilju pečenu delikatesu od svinjetine. U Švicarskoj istražuje prvu tvornicu čokolade u toj zemlji.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Kuhinje svijeta

    +

    Kuhinje svijeta, Sezona 1 | Epizoda 7

    Nici putuje u dom jazza, cajunske kuhinje i južnjačkog gostoprimstva. Završava na ribljem festivalu, obilazi močvare, kuša aligatora i roštilja s legendom jazza – uz glazbu uživo. Priprema piletinu s grahom, kukuruzni kruh i pitu od pekan oraha.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Kod kuće, Sezona 7 | Epizoda 3

    Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Piknik u parku, Sezona 1 | Epizoda 3

    Piknik u parku. Najprije će Nina Babich pripremiti Bostock Brioche, koristeći preostali brioche od prethodnog dana, a nakon toga Brioche Polonaise.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Tradicija, ali s obratom, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nina odluči napraviti popularni baskijski kolač, ali s punjenjem maka. Ishod je više nego nevjerojatan. A njena varijanta torte Pavlove pripremljena je s malinama u mini verziji.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Jednostavno Raymond Blanc 2

    +

    Vrt, Sezona 2 | Epizoda 5

    Raymond dijeli svoje omiljene povrtne recepte i pokazuje kako pripremiti savršeni složenac od slatkog krumpira i kobasica, gozba na tanjuru! A svjež iz njegovog začinskog vrta stiže Raymondov Falafel od slanutka i začinskog bilja.

  • 19:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 5, Sezona 5 | Epizoda 5

    John i Lisa donose nam nove ideje za božićnu kuhinju: od Glamorgan kobasica s džemom od čilija do pečenog pileta nadjevenog brusnicama – alternativi božićnoj purici. Slijede jela za vegetarijance i one koji to nisu, pa s desert gateau roulade…

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Američka pustolovina Jamesa Martina

    +

    Staza za utrke Sonoma, Sezona 1 | Epizoda 5

    Nastavljajući svoju američku pustolovinu, James Martin se zaustavlja na moto-trkalištu Sonoma, gdje ga u obilazak staze smještene usred vinograda vodi Mario Andretti “kralj američkog motorsporta”. James priprema ukusna jela uza samo trkalište…

  • 21:00

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane

    +

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie uviđa koliko su sjemenke sezama sveprisutne u južnokorejskoj kuhinji kad navali na njihovu na roštilju pečenu delikatesu od svinjetine. U Švicarskoj istražuje prvu tvornicu čokolade u toj zemlji.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Alex Polizzi: tajne Španjolske

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 6

  • 23:00

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    Luke Nguyen: dolina Mekonga, Sezona 2 | Epizoda 5

  • 23:30

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    Luke Nguyen: dolina Mekonga, Sezona 2 | Epizoda 6

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Kod kuće, Sezona 7 | Epizoda 3

    Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Kuhinje svijeta

    +

    Kuhinje svijeta, Sezona 1 | Epizoda 7

    Nici putuje u dom jazza, cajunske kuhinje i južnjačkog gostoprimstva. Završava na ribljem festivalu, obilazi močvare, kuša aligatora i roštilja s legendom jazza – uz glazbu uživo. Priprema piletinu s grahom, kukuruzni kruh i pitu od pekan oraha.

  • 01:00

    Irska kulinarska tura Johna Torodea

    +

    Od Wexforda do Corka, Sezona 1 | Epizoda 3

    U Corku, John posjećuje legendarnu kulinarsku školu Ballymaloe, gdje priprema kruh s voditeljicom moderne irske hrane, Darinom Allen.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Američka pustolovina Jamesa Martina

    +

    Staza za utrke Sonoma, Sezona 1 | Epizoda 5

    Nastavljajući svoju američku pustolovinu, James Martin se zaustavlja na moto-trkalištu Sonoma, gdje ga u obilazak staze smještene usred vinograda vodi Mario Andretti “kralj američkog motorsporta”. James priprema ukusna jela uza samo trkalište…

  • 02:45

    Ljubav prema hrani

    +

    Pileća prsa punjena sirom gruyere, Sezona 1 | Epizoda 23

    Danas u emisiji Gabriele priprema gruyere, pileća prsa s timijanom i rukolom.

    Idite na emisiju
  • 03:15

    Ljubav prema hrani

    +

    Goveđi smotuljici sa sušenim marelicama, Sezona 1 | Epizoda 24

    Gabriele zna praviti praktične i zdrave obroke svjetske kuhinje s lokalni sastojcima i danas priprema smotuljke od mesa i povrća te jogurt sa sušenim marelicama kuhanim u ružinoj vodici.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Jednostavno Raymond Blanc 2

    +

    Vrt, Sezona 2 | Epizoda 5

    Raymond dijeli svoje omiljene povrtne recepte i pokazuje kako pripremiti savršeni složenac od slatkog krumpira i kobasica, gozba na tanjuru! A svjež iz njegovog začinskog vrta stiže Raymondov Falafel od slanutka i začinskog bilja.

  • 04:15

    Dobar tek

    +

    Kod kuće, Sezona 7 | Epizoda 3

    Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Kuhinje svijeta

    +

    Kuhinje svijeta, Sezona 1 | Epizoda 7

    Nici putuje u dom jazza, cajunske kuhinje i južnjačkog gostoprimstva. Završava na ribljem festivalu, obilazi močvare, kuša aligatora i roštilja s legendom jazza – uz glazbu uživo. Priprema piletinu s grahom, kukuruzni kruh i pitu od pekan oraha.