Raspored
Petak
9 Lipanj
06:00
Irska kulinarska tura Johna Torodea
+Od Wicklowa do Wexforda, Sezona 1 | Epizoda 2
U Greystonesu, John uči kako napraviti veganski sendvič, kuša indijsku hranu na irski način, te otkriva irsku pomamu za domaćim pivom.
Idite na emisiju07:00
Alex Polizzi: tajne Španjolske
+, Sezona 1 | Epizoda 5
08:00
Jamiejevi obiteljski klasici superhrane
+Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 5, Sezona 1 | Epizoda 5
Na Sardiniji Jamie upoznaje obitelj koja uzgaja rajčice, a ponos im je posebna vrsta, koja je tako ukusna da je ne treba soliti. U Južnoj Koreji upoznaje matrijarhe obiteljske pekarnice, koja peče popularni kolač od crvenog graha.
Idite na emisiju09:00
Nina Babić: Moja francuska pekarnica
+Pariz je uvijek dobra ideja, Sezona 1 | Epizoda 1
U ovoj epizodi Nina otkriva suptilnosti u pripremi dva klasična francuska deserta - limunski tart i pariški flan.
Idite na emisiju09:30
Nina Babić: Moja francuska pekarnica
+Doručak, 1. dio, Sezona 1 | Epizoda 2
U epizodi, posvećenoj doručku u Parizu, Nina pokazuje korak po korak recept za poznati francuski kruh Brioche.
Idite na emisiju10:00
Američka pustolovina Jamesa Martina
+Okrug Sonoma, Sezona 1 | Epizoda 4
Izlet u Kaliforniju ne bi bio potpun bez posjeta okrugu Sonoma. Vozeći se na svojem Harley motociklu, James posjećuje vinariju i farmu, gdje kuha super-jela od lokalnih namirnica. Očaran je kulinarskom ponudom farme-restorana Single Thread…
11:00
Kuhinje svijeta
+Lyon, Sezona 1 | Epizoda 6
Zbog svoje izvrsne kuhinje i vrhunskih chefova Lyon je s razlogom prozvan gastronomskom prijestolnicom Francuske. U Lyonu Nici posjećuje gurmanske tržnice, susreće se s tamošnjim majstorom, pomaže u bistrou, a doma priprema savršeno francusko jelo.
11:30
Dobar tek
+Kod kuće, Sezona 7 | Epizoda 3
Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.
Idite na emisiju12:00
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Epizoda 5, Sezona 5 | Epizoda 5
John i Lisa donose nam nove ideje za božićnu kuhinju: od Glamorgan kobasica s džemom od čilija do pečenog pileta nadjevenog brusnicama – alternativi božićnoj purici. Slijede jela za vegetarijance i one koji to nisu, pa s desert gateau roulade…
Idite na emisiju13:00
Luke Nguyen: dolina Mekonga
+Luke Nguyen: dolina Mekonga, Sezona 2 | Epizoda 5
13:30
Luke Nguyen: dolina Mekonga
+Luke Nguyen: dolina Mekonga, Sezona 2 | Epizoda 6
14:00
Alex Polizzi: tajne Španjolske
+, Sezona 1 | Epizoda 6
15:00
Jamiejevi obiteljski klasici superhrane
+Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 6, Sezona 1 | Epizoda 6
Jamie uviđa koliko su sjemenke sezama sveprisutne u južnokorejskoj kuhinji kad navali na njihovu na roštilju pečenu delikatesu od svinjetine. U Švicarskoj istražuje prvu tvornicu čokolade u toj zemlji.
Idite na emisiju16:00
Kuhinje svijeta
+Kuhinje svijeta, Sezona 1 | Epizoda 7
Nici putuje u dom jazza, cajunske kuhinje i južnjačkog gostoprimstva. Završava na ribljem festivalu, obilazi močvare, kuša aligatora i roštilja s legendom jazza – uz glazbu uživo. Priprema piletinu s grahom, kukuruzni kruh i pitu od pekan oraha.
16:30
Dobar tek
+Kod kuće, Sezona 7 | Epizoda 3
Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.
Idite na emisiju17:00
Nina Babić: Moja francuska pekarnica
+Piknik u parku, Sezona 1 | Epizoda 3
Piknik u parku. Najprije će Nina Babich pripremiti Bostock Brioche, koristeći preostali brioche od prethodnog dana, a nakon toga Brioche Polonaise.
Idite na emisiju17:30
Nina Babić: Moja francuska pekarnica
+Tradicija, ali s obratom, Sezona 1 | Epizoda 4
Nina odluči napraviti popularni baskijski kolač, ali s punjenjem maka. Ishod je više nego nevjerojatan. A njena varijanta torte Pavlove pripremljena je s malinama u mini verziji.
Idite na emisiju18:00
Jednostavno Raymond Blanc 2
+Vrt, Sezona 2 | Epizoda 5
Raymond dijeli svoje omiljene povrtne recepte i pokazuje kako pripremiti savršeni složenac od slatkog krumpira i kobasica, gozba na tanjuru! A svjež iz njegovog začinskog vrta stiže Raymondov Falafel od slanutka i začinskog bilja.
19:00
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Epizoda 5, Sezona 5 | Epizoda 5
John i Lisa donose nam nove ideje za božićnu kuhinju: od Glamorgan kobasica s džemom od čilija do pečenog pileta nadjevenog brusnicama – alternativi božićnoj purici. Slijede jela za vegetarijance i one koji to nisu, pa s desert gateau roulade…
Idite na emisiju20:00
Američka pustolovina Jamesa Martina
+Staza za utrke Sonoma, Sezona 1 | Epizoda 5
Nastavljajući svoju američku pustolovinu, James Martin se zaustavlja na moto-trkalištu Sonoma, gdje ga u obilazak staze smještene usred vinograda vodi Mario Andretti “kralj američkog motorsporta”. James priprema ukusna jela uza samo trkalište…
21:00
Jamiejevi obiteljski klasici superhrane
+Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 6, Sezona 1 | Epizoda 6
Jamie uviđa koliko su sjemenke sezama sveprisutne u južnokorejskoj kuhinji kad navali na njihovu na roštilju pečenu delikatesu od svinjetine. U Švicarskoj istražuje prvu tvornicu čokolade u toj zemlji.
Idite na emisiju22:00
Alex Polizzi: tajne Španjolske
+, Sezona 1 | Epizoda 6
23:00
Luke Nguyen: dolina Mekonga
+Luke Nguyen: dolina Mekonga, Sezona 2 | Epizoda 5
23:30
Luke Nguyen: dolina Mekonga
+Luke Nguyen: dolina Mekonga, Sezona 2 | Epizoda 6
00:00
Dobar tek
+Kod kuće, Sezona 7 | Epizoda 3
Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.
Idite na emisiju00:30
Kuhinje svijeta
+Kuhinje svijeta, Sezona 1 | Epizoda 7
Nici putuje u dom jazza, cajunske kuhinje i južnjačkog gostoprimstva. Završava na ribljem festivalu, obilazi močvare, kuša aligatora i roštilja s legendom jazza – uz glazbu uživo. Priprema piletinu s grahom, kukuruzni kruh i pitu od pekan oraha.
01:00
Irska kulinarska tura Johna Torodea
+Od Wexforda do Corka, Sezona 1 | Epizoda 3
U Corku, John posjećuje legendarnu kulinarsku školu Ballymaloe, gdje priprema kruh s voditeljicom moderne irske hrane, Darinom Allen.
Idite na emisiju01:55
Američka pustolovina Jamesa Martina
+Staza za utrke Sonoma, Sezona 1 | Epizoda 5
Nastavljajući svoju američku pustolovinu, James Martin se zaustavlja na moto-trkalištu Sonoma, gdje ga u obilazak staze smještene usred vinograda vodi Mario Andretti “kralj američkog motorsporta”. James priprema ukusna jela uza samo trkalište…
02:45
Ljubav prema hrani
+Pileća prsa punjena sirom gruyere, Sezona 1 | Epizoda 23
Danas u emisiji Gabriele priprema gruyere, pileća prsa s timijanom i rukolom.
Idite na emisiju03:15
Ljubav prema hrani
+Goveđi smotuljici sa sušenim marelicama, Sezona 1 | Epizoda 24
Gabriele zna praviti praktične i zdrave obroke svjetske kuhinje s lokalni sastojcima i danas priprema smotuljke od mesa i povrća te jogurt sa sušenim marelicama kuhanim u ružinoj vodici.
Idite na emisiju03:30
Jednostavno Raymond Blanc 2
+Vrt, Sezona 2 | Epizoda 5
Raymond dijeli svoje omiljene povrtne recepte i pokazuje kako pripremiti savršeni složenac od slatkog krumpira i kobasica, gozba na tanjuru! A svjež iz njegovog začinskog vrta stiže Raymondov Falafel od slanutka i začinskog bilja.
04:15
Dobar tek
+Kod kuće, Sezona 7 | Epizoda 3
Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.
Idite na emisiju04:45
Kuhinje svijeta
+Kuhinje svijeta, Sezona 1 | Epizoda 7
Nici putuje u dom jazza, cajunske kuhinje i južnjačkog gostoprimstva. Završava na ribljem festivalu, obilazi močvare, kuša aligatora i roštilja s legendom jazza – uz glazbu uživo. Priprema piletinu s grahom, kukuruzni kruh i pitu od pekan oraha.