Raspored
Četvrtak
8 Lipanj
06:00
Irska kulinarska tura Johna Torodea
+Od Dublina do Wicklow Mountains, Sezona 1 | Epizoda 1
Od klasičnog puba unutar zidina groblja do poznatog restorana s Michelinovom zvjezdicom, John Torode istražuje neke od dublinskih jela s piscem o hrani.
Idite na emisiju07:00
Alex Polizzi: tajne Španjolske
+, Sezona 1 | Epizoda 4
08:00
Jamiejevi obiteljski klasici superhrane
+Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 4, Sezona 1 | Epizoda 4
Jamie se zbližava s kravama u planinama Švicarske i saznaje kako alpska trava doprinosi njihovom cijenjenom mlijeku. Također posjećuje vinograde na Sardiniji i farmu gljiva visoko u korejskim brdima.
Idite na emisiju09:00
Nina Babić: Moja francuska pekarnica
+Putni kolači, Sezona 1 | Epizoda 15
Kad god odemo na izlet, uvijek nam pri ruci treba nešto ukusno. Deserti koji mogu dobro putovati, to je tema ove epizode. Što ih čini drukčijima od odstalih deserata? Vrlo su ukusni, ali istovremeno i izdržljivi, dobro se drže na različitim temperaturama i vrstama prijevoza.
Idite na emisiju09:30
Nina Babić: Moja francuska pekarnica
+Obiteljska stvar, Sezona 1 | Epizoda 16
Nina Babić odlučuje napraviti desert koji izgleda kao torta i jako je dobro može zamijeniti na stolu. To je slavna pita od jabiuka Thomasa Kellera. Nakon toga ona će nam pokazati nešto zanimljivo - “San Ivanjske noći". A bit će i kave.
Idite na emisiju10:00
Američka pustolovina Jamesa Martina
+San Francisco, Sezona 1 | Epizoda 3
Chef James Martin dolazi u San Francisco brodom i zatim priprema jela na povijesnom ratnom brodu SS Jeremiah O'Brien. Uživa u šetnji kroz Chinatown i istražuje brojne trgovine hranom s fantastičnim i neobičnim sastojcima koje privlače tisuće kupaca.
11:00
Kuhinje svijeta
+Bangkok, Sezona 1 | Epizoda 5
Bangkok je poznat po ukusnoj, raznovrsnoj hrani koja se prodaje na ulicama. Nici isprobava ponudu hrane glavnoga grada Tajlanda od jutarnjih tržnica do svjetala kineske četvrti. Na povratku doma kuha omiljena tajlandska jela s lokalnim namirnicama.
11:30
Dobar tek
+Staro, ali ukusno, Sezona 7 | Epizoda 2
Lora i Stoyan će nadahnuti hrvatskom kuhinjom pripremiti mlince i podijeliti recept za blagdansku pečenu patku. Nakon laganih mlinaca i svečane pečene patke, pripremaju i desert: slatku makovnjaču koju odlikuju kontrast boja i nenadmašni okus.
Idite na emisiju12:00
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Epizoda 4, Sezona 5 | Epizoda 4
John i Lisa osjećaju blagdansko raspoloženje u svojoj Božićnoj kuhinji. Na jelovniku je Johnova šunka u umaku od peršina, savršena za nedjeljni ručak. Kasnije, Lisa priprema svoje tradicionalno mljeveno voće i orasi po bakinoj recepturi.
Idite na emisiju13:00
Bradati motoristi: Najbolje od polja do stola
+Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5
Motoristi svoju pustolovinu nastavljaju u Norfolku, jednom od svojih najdražih dijelova svijeta. Iako su ogromni obožavatelji plodova mora, ovaj put kreću u unutrašnjost, gdje će u majušnom selu East Barsham upoznati Jakea i Terri.
14:00
Alex Polizzi: tajne Španjolske
+, Sezona 1 | Epizoda 5
15:00
Jamiejevi obiteljski klasici superhrane
+Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 5, Sezona 1 | Epizoda 5
Na Sardiniji Jamie upoznaje obitelj koja uzgaja rajčice, a ponos im je posebna vrsta, koja je tako ukusna da je ne treba soliti. U Južnoj Koreji upoznaje matrijarhe obiteljske pekarnice, koja peče popularni kolač od crvenog graha.
Idite na emisiju16:00
Kuhinje svijeta
+Lyon, Sezona 1 | Epizoda 6
Zbog svoje izvrsne kuhinje i vrhunskih chefova Lyon je s razlogom prozvan gastronomskom prijestolnicom Francuske. U Lyonu Nici posjećuje gurmanske tržnice, susreće se s tamošnjim majstorom, pomaže u bistrou, a doma priprema savršeno francusko jelo.
16:30
Dobar tek
+Staro, ali ukusno, Sezona 7 | Epizoda 2
Lora i Stoyan će nadahnuti hrvatskom kuhinjom pripremiti mlince i podijeliti recept za blagdansku pečenu patku. Nakon laganih mlinaca i svečane pečene patke, pripremaju i desert: slatku makovnjaču koju odlikuju kontrast boja i nenadmašni okus.
Idite na emisiju17:00
Nina Babić: Moja francuska pekarnica
+Pariz je uvijek dobra ideja, Sezona 1 | Epizoda 1
U ovoj epizodi Nina otkriva suptilnosti u pripremi dva klasična francuska deserta - limunski tart i pariški flan.
Idite na emisiju17:30
Nina Babić: Moja francuska pekarnica
+Doručak, 1. dio, Sezona 1 | Epizoda 2
U epizodi, posvećenoj doručku u Parizu, Nina pokazuje korak po korak recept za poznati francuski kruh Brioche.
Idite na emisiju18:00
Jednostavno Raymond Blanc 2
+Začini, Sezona 2 | Epizoda 4
Raymond priprema gozbu za oči s pečenom Butternut tikvom, Chorizo kobasicama, slanutkom i preljevom od tahinija. Zatim će pojačati temperaturu u kuhinji s ukusnim Dahlom od crvene leće i cvjetače, koji je savršen za hladne večeri.
19:00
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Epizoda 4, Sezona 5 | Epizoda 4
John i Lisa osjećaju blagdansko raspoloženje u svojoj Božićnoj kuhinji. Na jelovniku je Johnova šunka u umaku od peršina, savršena za nedjeljni ručak. Kasnije, Lisa priprema svoje tradicionalno mljeveno voće i orasi po bakinoj recepturi.
Idite na emisiju20:00
Američka pustolovina Jamesa Martina
+Okrug Sonoma, Sezona 1 | Epizoda 4
Izlet u Kaliforniju ne bi bio potpun bez posjeta okrugu Sonoma. Vozeći se na svojem Harley motociklu, James posjećuje vinariju i farmu, gdje kuha super-jela od lokalnih namirnica. Očaran je kulinarskom ponudom farme-restorana Single Thread…
21:00
Jamiejevi obiteljski klasici superhrane
+Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 5, Sezona 1 | Epizoda 5
Na Sardiniji Jamie upoznaje obitelj koja uzgaja rajčice, a ponos im je posebna vrsta, koja je tako ukusna da je ne treba soliti. U Južnoj Koreji upoznaje matrijarhe obiteljske pekarnice, koja peče popularni kolač od crvenog graha.
Idite na emisiju22:00
Alex Polizzi: tajne Španjolske
+, Sezona 1 | Epizoda 5
23:00
Bradati motoristi: Najbolje od polja do stola
+Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5
Motoristi svoju pustolovinu nastavljaju u Norfolku, jednom od svojih najdražih dijelova svijeta. Iako su ogromni obožavatelji plodova mora, ovaj put kreću u unutrašnjost, gdje će u majušnom selu East Barsham upoznati Jakea i Terri.
00:00
Dobar tek
+Staro, ali ukusno, Sezona 7 | Epizoda 2
Lora i Stoyan će nadahnuti hrvatskom kuhinjom pripremiti mlince i podijeliti recept za blagdansku pečenu patku. Nakon laganih mlinaca i svečane pečene patke, pripremaju i desert: slatku makovnjaču koju odlikuju kontrast boja i nenadmašni okus.
Idite na emisiju00:30
Kuhinje svijeta
+Lyon, Sezona 1 | Epizoda 6
Zbog svoje izvrsne kuhinje i vrhunskih chefova Lyon je s razlogom prozvan gastronomskom prijestolnicom Francuske. U Lyonu Nici posjećuje gurmanske tržnice, susreće se s tamošnjim majstorom, pomaže u bistrou, a doma priprema savršeno francusko jelo.
01:00
Irska kulinarska tura Johna Torodea
+Od Wicklowa do Wexforda, Sezona 1 | Epizoda 2
U Greystonesu, John uči kako napraviti veganski sendvič, kuša indijsku hranu na irski način, te otkriva irsku pomamu za domaćim pivom.
Idite na emisiju01:55
Američka pustolovina Jamesa Martina
+Okrug Sonoma, Sezona 1 | Epizoda 4
Izlet u Kaliforniju ne bi bio potpun bez posjeta okrugu Sonoma. Vozeći se na svojem Harley motociklu, James posjećuje vinariju i farmu, gdje kuha super-jela od lokalnih namirnica. Očaran je kulinarskom ponudom farme-restorana Single Thread…
02:45
Ljubav prema hrani
+Juha od lubenice s fetom, Sezona 1 | Epizoda 21
U današnjoj emisiji Gabriele priprema juhu od dinje s metvicom i tijesto za quiche.
Idite na emisiju03:15
Ljubav prema hrani
+Brancin kuhan u mlijeku s klicama, Sezona 1 | Epizoda 22
Danas Gabriele priprema filet brancina i salatu sa sojinim klicama.
Idite na emisiju03:30
Jednostavno Raymond Blanc 2
+Začini, Sezona 2 | Epizoda 4
Raymond priprema gozbu za oči s pečenom Butternut tikvom, Chorizo kobasicama, slanutkom i preljevom od tahinija. Zatim će pojačati temperaturu u kuhinji s ukusnim Dahlom od crvene leće i cvjetače, koji je savršen za hladne večeri.
04:15
Dobar tek
+Staro, ali ukusno, Sezona 7 | Epizoda 2
Lora i Stoyan će nadahnuti hrvatskom kuhinjom pripremiti mlince i podijeliti recept za blagdansku pečenu patku. Nakon laganih mlinaca i svečane pečene patke, pripremaju i desert: slatku makovnjaču koju odlikuju kontrast boja i nenadmašni okus.
Idite na emisiju04:45
Kuhinje svijeta
+Lyon, Sezona 1 | Epizoda 6
Zbog svoje izvrsne kuhinje i vrhunskih chefova Lyon je s razlogom prozvan gastronomskom prijestolnicom Francuske. U Lyonu Nici posjećuje gurmanske tržnice, susreće se s tamošnjim majstorom, pomaže u bistrou, a doma priprema savršeno francusko jelo.