Raspored
Ponedjeljak
5 Lipanj
06:00
Kuhar u stranoj zemlji
+Monica Galetti, Sezona 1 | Epizoda 4
07:00
Alex Polizzi: tajne Španjolske
+, Sezona 1 | Epizoda 1
08:00
Jamiejevi obiteljski klasici superhrane
+Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1
Jamie nastavlja svoje putovanje oko svijeta u potrazi za super hranom. Na Sardiniji je zadivljen rijetkom, lokalnom tjesteninom. U Švicarskoj je doživio tipični ručak s blitvom, a u Južnoj Koreji kušao je jednu od 167 vrsta fermentiranog kimchija.
Idite na emisiju09:00
Nina Babić: Moja francuska pekarnica
+Čajanka, Sezona 1 | Epizoda 9
Dan je posvećen čaju, Nina pokazuje deserte koji se mogu poslužiti uz čaj. Započinje s legendarnim malim kolačima - Madeleines, a nastavlja s tijesto od badema - Financiers.
Idite na emisiju09:30
Nina Babić: Moja francuska pekarnica
+Večera s prijateljima, Sezona 1 | Epizoda 10
U ovoj epizodi gledatelji emisije gledaju legendarni srpski kolač s romantičnom pričom. Zove se "Vasin kolač" i priprema se gotovo u svakom srpskom domu.
Idite na emisiju10:00
Najotmjenije trgovine britanskih farmi
+, Sezona 1 | Epizoda 2
Vraćamo se slikovitim britanskim krajolicima: u domu pola zavirit ćemo u trgovinu kraljevskog kuhara, duboko u šumi Nottinghama kušati sir s plemenitom plijesni, a na slavnoj obali Devona morske plodove i alkoholnu inačicu tradicionalne slastice.
11:00
Kuhinje svijeta
+Kuta, Sezona 1 | Epizoda 2
Nakon surfanja u Kuti na indonežanskom Baliju, u domu tamošnje obitelji Nici kuša tradicionalna jela. Vrativši se u svoju kuhinju, priprema jednostavan, ali izvrstan curry iz cjelovitih namirnica i fantastičan desert od uobičajenih sastojaka.
11:30
Dobar tek
+Dan bez mesa, Sezona 7 | Epizoda 19
Lora i Stoyan će nam na dan posvećen bezmesnim jelima pokazati recept za ukusne popečke od špinata poslužene uz jogurt s limunom. Salata je zasitna – zelena leća s ciklom i kremastim sirom, a desert – lijepi kolačići u dvije boje.
Idite na emisiju12:00
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Epizoda 1, Sezona 5 | Epizoda 1
Idite na emisiju13:05
Jamie Oliver: Kuhajmo jeftinije
+Jamie Oliver: Kuhajmo jeftinije, Sezona 1 | Epizoda 6
Jamie nam nakon praktičnih recepata tijekom zatvaranja svijeta stiže u pomoć sa savjetima za smanjiti troškove u kuhinji: od curryja iz mikrovalne, do pizze bez paljenja pećnice. Ukusnim nam receptima pruža malo sigurnosti u ovo skupo doba.
Idite na emisiju14:00
Alex Polizzi: tajne Španjolske
+, Sezona 1 | Epizoda 2
15:00
Jamiejevi obiteljski klasici superhrane
+Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2
Jamie traži najsvježije plodove mora s južnokorejskim morskim sirenama, a u voćnjacima kod švicarske obitelji zašto je pojesti jednu jabuku dnevno tako zdravo.
Idite na emisiju16:00
Kuhinje svijeta
+Toskana, Sezona 1 | Epizoda 3
Nici posjećuje Toskanu, talijansku pokrajinu poznatu po jednostavnom i svježem pristupu kuhanju. Ondje se suočava s krajnjim izazovom – pripremom domaćih jela za tamošnje ljude. Poslije, priprema neka jednostavna i omiljena toskanska jela doma.
16:30
Dobar tek
+Dan bez mesa, Sezona 7 | Epizoda 19
Lora i Stoyan će nam na dan posvećen bezmesnim jelima pokazati recept za ukusne popečke od špinata poslužene uz jogurt s limunom. Salata je zasitna – zelena leća s ciklom i kremastim sirom, a desert – lijepi kolačići u dvije boje.
Idite na emisiju17:00
Nina Babić: Moja francuska pekarnica
+Kavoljupci, Sezona 1 | Epizoda 11
Nina Babich obožava kavu. Kad god priprema desert, zapita se bi li išao dobro uz popodnevnu kavu. Ili što ako je ona dio deserta? I tako nadahnuta kavom, Nina u ovoj epizodi priprema pjenicu od valnlije s čokoladnom alvom, hrskavim keksima i čokoladom.
Idite na emisiju17:30
Nina Babić: Moja francuska pekarnica
+Doručak, 2.dio, Sezona 1 | Epizoda 12
Bijeg iz grada uvijek je povezan s ugodnim osjećajima, a njegov dio je i hrana. Treba je biti lako spakirati, mora davati energiju i osvježavati. Deserti u ovoj epizodi su upravo takvi.
Idite na emisiju18:00
Jednostavno Raymond Blanc 2
+Doručak i užina, Sezona 2 | Epizoda 1
Umjetnost savršenog doručka je na dohvat ruke, pogotovo kada vas Raymond Blanc poziva u svoj bar s doručkom! Dani gnječenog avokada su gotovi, te više nema potrebe za pahuljicama za doručak. Raymond će proširiti vaše vidike o doručku.
19:00
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Epizoda 1, Sezona 5 | Epizoda 1
Idite na emisiju20:00
Američka pustolovina Jamesa Martina
+Dolina Nappa, Sezona 1 | Epizoda 1
James Martin započinje svoju američku pustolovinu posjetom jednom od svojih najomiljenijih mjesta: Dolini Napa. Obilazi jednu od najboljih tržnica hrane i pića u Kaliforniji, a zatim kuha domaće namirnice usred prekrasnog vinograda...
21:00
Jamiejevi obiteljski klasici superhrane
+Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2
Jamie traži najsvježije plodove mora s južnokorejskim morskim sirenama, a u voćnjacima kod švicarske obitelji zašto je pojesti jednu jabuku dnevno tako zdravo.
Idite na emisiju22:00
Alex Polizzi: tajne Španjolske
+, Sezona 1 | Epizoda 2
23:05
Jamie Oliver: Kuhajmo jeftinije
+Jamie Oliver: Kuhajmo jeftinije, Sezona 1 | Epizoda 6
Jamie nam nakon praktičnih recepata tijekom zatvaranja svijeta stiže u pomoć sa savjetima za smanjiti troškove u kuhinji: od curryja iz mikrovalne, do pizze bez paljenja pećnice. Ukusnim nam receptima pruža malo sigurnosti u ovo skupo doba.
Idite na emisiju00:00
Dobar tek
+Dan bez mesa, Sezona 7 | Epizoda 19
Lora i Stoyan će nam na dan posvećen bezmesnim jelima pokazati recept za ukusne popečke od špinata poslužene uz jogurt s limunom. Salata je zasitna – zelena leća s ciklom i kremastim sirom, a desert – lijepi kolačići u dvije boje.
Idite na emisiju00:30
Kuhinje svijeta
+Toskana, Sezona 1 | Epizoda 3
Nici posjećuje Toskanu, talijansku pokrajinu poznatu po jednostavnom i svježem pristupu kuhanju. Ondje se suočava s krajnjim izazovom – pripremom domaćih jela za tamošnje ljude. Poslije, priprema neka jednostavna i omiljena toskanska jela doma.
01:00
Kuhar u stranoj zemlji
+Rachel Khoo, Sezona 1 | Epizoda 5
01:55
Američka pustolovina Jamesa Martina
+Dolina Nappa, Sezona 1 | Epizoda 1
James Martin započinje svoju američku pustolovinu posjetom jednom od svojih najomiljenijih mjesta: Dolini Napa. Obilazi jednu od najboljih tržnica hrane i pića u Kaliforniji, a zatim kuha domaće namirnice usred prekrasnog vinograda...
02:45
Ljubav prema hrani
+Janjeći but i repa na kruhu, Sezona 1 | Epizoda 15
Danas u emisji "Ljubav prema hrani" Gabriele peče janjeće filete sa svježom vrtnom kaduljom te priprema seljački kruh obojan povrćem.
Idite na emisiju03:15
Ljubav prema hrani
+Sotirane školjke s glivama, Sezona 1 | Epizoda 16
Danas Gabriele priprema sotirane školjke koristeći specijalnu kuharsku tehniku te gljive s vrhnjem.
Idite na emisiju03:30
Jednostavno Raymond Blanc 2
+Doručak i užina, Sezona 2 | Epizoda 1
Umjetnost savršenog doručka je na dohvat ruke, pogotovo kada vas Raymond Blanc poziva u svoj bar s doručkom! Dani gnječenog avokada su gotovi, te više nema potrebe za pahuljicama za doručak. Raymond će proširiti vaše vidike o doručku.
04:15
Dobar tek
+Dan bez mesa, Sezona 7 | Epizoda 19
Lora i Stoyan će nam na dan posvećen bezmesnim jelima pokazati recept za ukusne popečke od špinata poslužene uz jogurt s limunom. Salata je zasitna – zelena leća s ciklom i kremastim sirom, a desert – lijepi kolačići u dvije boje.
Idite na emisiju04:45
Kuhinje svijeta
+Toskana, Sezona 1 | Epizoda 3
Nici posjećuje Toskanu, talijansku pokrajinu poznatu po jednostavnom i svježem pristupu kuhanju. Ondje se suočava s krajnjim izazovom – pripremom domaćih jela za tamošnje ljude. Poslije, priprema neka jednostavna i omiljena toskanska jela doma.