Ponedjeljak

5 Lipanj

  • 06:00

    Kuhar u stranoj zemlji

    +

    Monica Galetti, Sezona 1 | Epizoda 4

  • 07:00

    Alex Polizzi: tajne Španjolske

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 1

  • 08:00

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane

    +

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie nastavlja svoje putovanje oko svijeta u potrazi za super hranom. Na Sardiniji je zadivljen rijetkom, lokalnom tjesteninom. U Švicarskoj je doživio tipični ručak s blitvom, a u Južnoj Koreji kušao je jednu od 167 vrsta fermentiranog kimchija.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Čajanka, Sezona 1 | Epizoda 9

    Dan je posvećen čaju, Nina pokazuje deserte koji se mogu poslužiti uz čaj. Započinje s legendarnim malim kolačima - Madeleines, a nastavlja s tijesto od badema - Financiers.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Večera s prijateljima, Sezona 1 | Epizoda 10

    U ovoj epizodi gledatelji emisije gledaju legendarni srpski kolač s romantičnom pričom. Zove se "Vasin kolač" i priprema se gotovo u svakom srpskom domu.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Najotmjenije trgovine britanskih farmi

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 2

    Vraćamo se slikovitim britanskim krajolicima: u domu pola zavirit ćemo u trgovinu kraljevskog kuhara, duboko u šumi Nottinghama kušati sir s plemenitom plijesni, a na slavnoj obali Devona morske plodove i alkoholnu inačicu tradicionalne slastice.

  • 11:00

    Kuhinje svijeta

    +

    Kuta, Sezona 1 | Epizoda 2

    Nakon surfanja u Kuti na indonežanskom Baliju, u domu tamošnje obitelji Nici kuša tradicionalna jela. Vrativši se u svoju kuhinju, priprema jednostavan, ali izvrstan curry iz cjelovitih namirnica i fantastičan desert od uobičajenih sastojaka.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Dan bez mesa, Sezona 7 | Epizoda 19

    Lora i Stoyan će nam na dan posvećen bezmesnim jelima pokazati recept za ukusne popečke od špinata poslužene uz jogurt s limunom. Salata je zasitna – zelena leća s ciklom i kremastim sirom, a desert – lijepi kolačići u dvije boje.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 1, Sezona 5 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 13:05

    Jamie Oliver: Kuhajmo jeftinije

    +

    Jamie Oliver: Kuhajmo jeftinije, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie nam nakon praktičnih recepata tijekom zatvaranja svijeta stiže u pomoć sa savjetima za smanjiti troškove u kuhinji: od curryja iz mikrovalne, do pizze bez paljenja pećnice. Ukusnim nam receptima pruža malo sigurnosti u ovo skupo doba.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Alex Polizzi: tajne Španjolske

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 2

  • 15:00

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane

    +

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie traži najsvježije plodove mora s južnokorejskim morskim sirenama, a u voćnjacima kod švicarske obitelji zašto je pojesti jednu jabuku dnevno tako zdravo.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Kuhinje svijeta

    +

    Toskana, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nici posjećuje Toskanu, talijansku pokrajinu poznatu po jednostavnom i svježem pristupu kuhanju. Ondje se suočava s krajnjim izazovom – pripremom domaćih jela za tamošnje ljude. Poslije, priprema neka jednostavna i omiljena toskanska jela doma.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Dan bez mesa, Sezona 7 | Epizoda 19

    Lora i Stoyan će nam na dan posvećen bezmesnim jelima pokazati recept za ukusne popečke od špinata poslužene uz jogurt s limunom. Salata je zasitna – zelena leća s ciklom i kremastim sirom, a desert – lijepi kolačići u dvije boje.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Kavoljupci, Sezona 1 | Epizoda 11

    Nina Babich obožava kavu. Kad god priprema desert, zapita se bi li išao dobro uz popodnevnu kavu. Ili što ako je ona dio deserta? I tako nadahnuta kavom, Nina u ovoj epizodi priprema pjenicu od valnlije s čokoladnom alvom, hrskavim keksima i čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Doručak, 2.dio, Sezona 1 | Epizoda 12

    Bijeg iz grada uvijek je povezan s ugodnim osjećajima, a njegov dio je i hrana. Treba je biti lako spakirati, mora davati energiju i osvježavati. Deserti u ovoj epizodi su upravo takvi.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Jednostavno Raymond Blanc 2

    +

    Doručak i užina, Sezona 2 | Epizoda 1

    Umjetnost savršenog doručka je na dohvat ruke, pogotovo kada vas Raymond Blanc poziva u svoj bar s doručkom! Dani gnječenog avokada su gotovi, te više nema potrebe za pahuljicama za doručak. Raymond će proširiti vaše vidike o doručku.

  • 19:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 1, Sezona 5 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Američka pustolovina Jamesa Martina

    +

    Dolina Nappa, Sezona 1 | Epizoda 1

    James Martin započinje svoju američku pustolovinu posjetom jednom od svojih najomiljenijih mjesta: Dolini Napa. Obilazi jednu od najboljih tržnica hrane i pića u Kaliforniji, a zatim kuha domaće namirnice usred prekrasnog vinograda...

  • 21:00

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane

    +

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie traži najsvježije plodove mora s južnokorejskim morskim sirenama, a u voćnjacima kod švicarske obitelji zašto je pojesti jednu jabuku dnevno tako zdravo.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Alex Polizzi: tajne Španjolske

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 2

  • 23:05

    Jamie Oliver: Kuhajmo jeftinije

    +

    Jamie Oliver: Kuhajmo jeftinije, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie nam nakon praktičnih recepata tijekom zatvaranja svijeta stiže u pomoć sa savjetima za smanjiti troškove u kuhinji: od curryja iz mikrovalne, do pizze bez paljenja pećnice. Ukusnim nam receptima pruža malo sigurnosti u ovo skupo doba.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Dan bez mesa, Sezona 7 | Epizoda 19

    Lora i Stoyan će nam na dan posvećen bezmesnim jelima pokazati recept za ukusne popečke od špinata poslužene uz jogurt s limunom. Salata je zasitna – zelena leća s ciklom i kremastim sirom, a desert – lijepi kolačići u dvije boje.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Kuhinje svijeta

    +

    Toskana, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nici posjećuje Toskanu, talijansku pokrajinu poznatu po jednostavnom i svježem pristupu kuhanju. Ondje se suočava s krajnjim izazovom – pripremom domaćih jela za tamošnje ljude. Poslije, priprema neka jednostavna i omiljena toskanska jela doma.

  • 01:00

    Kuhar u stranoj zemlji

    +

    Rachel Khoo, Sezona 1 | Epizoda 5

  • 01:55

    Američka pustolovina Jamesa Martina

    +

    Dolina Nappa, Sezona 1 | Epizoda 1

    James Martin započinje svoju američku pustolovinu posjetom jednom od svojih najomiljenijih mjesta: Dolini Napa. Obilazi jednu od najboljih tržnica hrane i pića u Kaliforniji, a zatim kuha domaće namirnice usred prekrasnog vinograda...

  • 02:45

    Ljubav prema hrani

    +

    Janjeći but i repa na kruhu, Sezona 1 | Epizoda 15

    Danas u emisji "Ljubav prema hrani" Gabriele peče janjeće filete sa svježom vrtnom kaduljom te priprema seljački kruh obojan povrćem.

    Idite na emisiju
  • 03:15

    Ljubav prema hrani

    +

    Sotirane školjke s glivama, Sezona 1 | Epizoda 16

    Danas Gabriele priprema sotirane školjke koristeći specijalnu kuharsku tehniku te gljive s vrhnjem.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Jednostavno Raymond Blanc 2

    +

    Doručak i užina, Sezona 2 | Epizoda 1

    Umjetnost savršenog doručka je na dohvat ruke, pogotovo kada vas Raymond Blanc poziva u svoj bar s doručkom! Dani gnječenog avokada su gotovi, te više nema potrebe za pahuljicama za doručak. Raymond će proširiti vaše vidike o doručku.

  • 04:15

    Dobar tek

    +

    Dan bez mesa, Sezona 7 | Epizoda 19

    Lora i Stoyan će nam na dan posvećen bezmesnim jelima pokazati recept za ukusne popečke od špinata poslužene uz jogurt s limunom. Salata je zasitna – zelena leća s ciklom i kremastim sirom, a desert – lijepi kolačići u dvije boje.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Kuhinje svijeta

    +

    Toskana, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nici posjećuje Toskanu, talijansku pokrajinu poznatu po jednostavnom i svježem pristupu kuhanju. Ondje se suočava s krajnjim izazovom – pripremom domaćih jela za tamošnje ljude. Poslije, priprema neka jednostavna i omiljena toskanska jela doma.