Srijeda

31 Svibanj

  • 06:00

    Kuhar u stranoj zemlji

    +

    Dave Myers, Sezona 1 | Epizoda 1

  • 07:00

    Alex Polizzi: Tajne Italije

    +

    Otoci, Sezona 2 | Epizoda 2

    Alex nas na putovanju od sjevera do juga Italije vodi u gradove koji oduzimaju dah i skrivene turističke bisere. Budi drage uspomene iz djetinjstva i mladosti te u potpuno novom pogledu na čari zemlje otkriva nevjerojatnu hranu, piće i ljude.

  • 08:00

    Jamiejeva superhrana

    +

    Tanka carbonara i dimljeno varivo od graha, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jamie Oliver upoznaje kostarikanske kauboje i kuha carbonaru s dimljenom šunkom, graškom, bademima i bosiljkom. Tu je i varivo od crnog graha s tikvom, paprikama, rižom i chili salsom.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Piknik u parku, Sezona 1 | Epizoda 3

    Piknik u parku. Najprije će Nina Babich pripremiti Bostock Brioche, koristeći preostali brioche od prethodnog dana, a nakon toga Brioche Polonaise.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Tradicija, ali s obratom, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nina odluči napraviti popularni baskijski kolač, ali s punjenjem maka. Ishod je više nego nevjerojatan. A njena varijanta torte Pavlove pripremljena je s malinama u mini verziji.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Božićna putovanja s Greggom Wallaceom

    +

    Laponija: Zimska zemlja čudesa, Sezona 1 | Epizoda 1

    Gregg Wallace je u pravoj božićnoj avanturi na putovanju kroz Laponiju, zemlju Djeda Božićnjaka. Otkriva svijet vilenjaka u Tajnoj šumi usred finske divljine i doživljava čaroliju tradicionalnog Božića u Laponiji s lokalnim vodičima.

  • 11:00

    Okus Italije 1

    +

    Sirakuza, Sezona 1 | Epizoda 9

    Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Od morskih ježinaca do Moscatoa, Sirakuza ima puno više za ponuditi od pizze i tjestenine...

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Na selu, Sezona 7 | Epizoda 18

    Lora i Stoyan često zavire u stare bilježnice s receptima, gdje pronalaze prava blaga poput variva od bamije, zapečenih mesnih okruglica s mliječnim umakom i medenjaka, koje spremaju u ovoj epizodi.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 8, Sezona 3 | Epizoda 8

    John i Lisa u svojoj vikend kuhinji kuhaju obiteljske omiljene recepte za proslave. Za njih Božić nije počeo dok John ne napravi šunku s glazurom, za koju ima poseban način čuvanja.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Jednostavni recepti Susy Massetti

    +

    Datulje, Sezona 1 | Epizoda 1

    Bahrein je poznat kao otok milijun palmi, a raznolikost sorti kuharici Susy na spoju s datuljama omogućuje slatki početak serije.

  • 13:30

    Jednostavni recepti Susy Massetti

    +

    Riba, Sezona 1 | Epizoda 2

    Bahrein je otok pa je količina dostupne ribe i plodova mora kuharicu Susy nadahnula pripremiti paletu morskih specijaliteta iz čitavog svijeta.

  • 14:00

    Alex Polizzi: Tajne Italije

    +

    Sjeverna Sicilija, Sezona 2 | Epizoda 3

    Alex nas na putovanju od sjevera do juga Italije vodi u gradove koji oduzimaju dah i skrivene turističke bisere. Budi drage uspomene iz djetinjstva i mladosti te u potpuno novom pogledu na čari zemlje otkriva nevjerojatnu hranu, piće i ljude.

  • 15:00

    Jamiejeva superhrana

    +

    Pečena jaja i vruće kozice, Sezona 1 | Epizoda 5

    U Japanu Jamie Oliver skuplja i jede morske alge. Na jelovniku su pečena jaja i sir ricotta na tostu, super ukusni miso te prženi račići sa sezonskim povrćem i salsom.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Okus Italije 1

    +

    Catania, Sezona 1 | Epizoda 10

    Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Catania je riznica kulinarskih užitaka jugozapadne obale Italije.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Na selu, Sezona 7 | Epizoda 18

    Lora i Stoyan često zavire u stare bilježnice s receptima, gdje pronalaze prava blaga poput variva od bamije, zapečenih mesnih okruglica s mliječnim umakom i medenjaka, koje spremaju u ovoj epizodi.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Ludi za keksima, Sezona 1 | Epizoda 5

    Nina Babich otkrit će tri omiljena recepta za kolačiće - klasični francuski kolačići s anisom, Rossini kolačići Meringue i kolačići od kikirikija, nadahnuti receptom Cedrica Groleta.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Večera kod kuće, Sezona 1 | Epizoda 6

    Ako imate više vremena, pripremite nešto luksuzno i uživajte u tome. Nina priprema raskošne profiterole s bijelom čokoladom, šlagom i kremom od jagoda.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Jednostavno Raymond Blanc 2

    +

    Sezonske namirnice, Sezona 1 | Epizoda 8

    Raymond dijeli svoju ljubav prema novim sastojcima iz vrta i objašnjava zašto su sezonsko povrće i voće bitno te kako ih iskoristiti.

  • 19:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 8, Sezona 3 | Epizoda 8

    John i Lisa u svojoj vikend kuhinji kuhaju obiteljske omiljene recepte za proslave. Za njih Božić nije počeo dok John ne napravi šunku s glazurom, za koju ima poseban način čuvanja.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Božićna putovanja s Greggom Wallaceom

    +

    Kopenhagen: Najveći europski božićni sajam, Sezona 1 | Epizoda 2

    Gregg Wallace odlazi na čudesan božićni sajam na ulicama Kopenhagena. Usput otkriva tajne skandinavskog ukrašavanja savršenog božićnog drvca, upada na Glögg prvenstvo u kuhanom vinu i saznaje što Božić usred tržnica u Kopenhagenu čini tako posebnim.

  • 21:00

    Jamiejeva superhrana

    +

    Pečena jaja i vruće kozice, Sezona 1 | Epizoda 5

    U Japanu Jamie Oliver skuplja i jede morske alge. Na jelovniku su pečena jaja i sir ricotta na tostu, super ukusni miso te prženi račići sa sezonskim povrćem i salsom.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Alex Polizzi: Tajne Italije

    +

    Sjeverna Sicilija, Sezona 2 | Epizoda 3

    Alex nas na putovanju od sjevera do juga Italije vodi u gradove koji oduzimaju dah i skrivene turističke bisere. Budi drage uspomene iz djetinjstva i mladosti te u potpuno novom pogledu na čari zemlje otkriva nevjerojatnu hranu, piće i ljude.

  • 23:00

    Jednostavni recepti Susy Massetti

    +

    Datulje, Sezona 1 | Epizoda 1

    Bahrein je poznat kao otok milijun palmi, a raznolikost sorti kuharici Susy na spoju s datuljama omogućuje slatki početak serije.

  • 23:30

    Jednostavni recepti Susy Massetti

    +

    Riba, Sezona 1 | Epizoda 2

    Bahrein je otok pa je količina dostupne ribe i plodova mora kuharicu Susy nadahnula pripremiti paletu morskih specijaliteta iz čitavog svijeta.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Na selu, Sezona 7 | Epizoda 18

    Lora i Stoyan često zavire u stare bilježnice s receptima, gdje pronalaze prava blaga poput variva od bamije, zapečenih mesnih okruglica s mliječnim umakom i medenjaka, koje spremaju u ovoj epizodi.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Okus Italije 1

    +

    Catania, Sezona 1 | Epizoda 10

    Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Catania je riznica kulinarskih užitaka jugozapadne obale Italije.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Kuhar u stranoj zemlji

    +

    Tony Singh, Sezona 1 | Epizoda 2

  • 01:55

    Božićna putovanja s Greggom Wallaceom

    +

    Kopenhagen: Najveći europski božićni sajam, Sezona 1 | Epizoda 2

    Gregg Wallace odlazi na čudesan božićni sajam na ulicama Kopenhagena. Usput otkriva tajne skandinavskog ukrašavanja savršenog božićnog drvca, upada na Glögg prvenstvo u kuhanom vinu i saznaje što Božić usred tržnica u Kopenhagenu čini tako posebnim.

  • 02:45

    Ljubav prema hrani

    +

    Losos pržen u tavi sa salatom od svježeg peršina, Sezona 1 | Epizoda 9

    Danas Gabriele poslužuje losos, koji je i zdrav i ukusan sa salatom od peršina i svježeg luka. Za desert priprema očaravajuću pjenicu od čokolade s gorkom čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 03:15

    Ljubav prema hrani

    +

    Piletina iz pećnice s pire krumpirom, Sezona 1 | Epizoda 10

    Danas u emisiji Gabriele peče polovicu pileta u ljutom umaku od rajčica, koji priprema nakon što je ispekao polovicu pileta začinjenu ružmarinom. To će ukusno jelo za prilog imati krumpire u ljusci začinjene muškatnim oraščićem i začinima.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Jednostavno Raymond Blanc 2

    +

    Sezonske namirnice, Sezona 1 | Epizoda 8

    Raymond dijeli svoju ljubav prema novim sastojcima iz vrta i objašnjava zašto su sezonsko povrće i voće bitno te kako ih iskoristiti.

  • 04:15

    Dobar tek

    +

    Na selu, Sezona 7 | Epizoda 18

    Lora i Stoyan često zavire u stare bilježnice s receptima, gdje pronalaze prava blaga poput variva od bamije, zapečenih mesnih okruglica s mliječnim umakom i medenjaka, koje spremaju u ovoj epizodi.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Okus Italije 1

    +

    Catania, Sezona 1 | Epizoda 10

    Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Catania je riznica kulinarskih užitaka jugozapadne obale Italije.

    Idite na emisiju