Utorak

30 Svibanj

  • 19:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 7, Sezona 3 | Epizoda 7

    John Torode i Lisa Faulkner otkrivaju svoje verzije klasičnih jela za proslave, uključujući savršenu puricu, pečene krumpire i klasičan božićni kolač.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Božićna putovanja s Greggom Wallaceom

    +

    Laponija: Zimska zemlja čudesa, Sezona 1 | Epizoda 1

    Gregg Wallace je u pravoj božićnoj avanturi na putovanju kroz Laponiju, zemlju Djeda Božićnjaka. Otkriva svijet vilenjaka u Tajnoj šumi usred finske divljine i doživljava čaroliju tradicionalnog Božića u Laponiji s lokalnim vodičima.

  • 21:00

    Jamiejeva superhrana

    +

    Tanka carbonara i dimljeno varivo od graha, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jamie Oliver upoznaje kostarikanske kauboje i kuha carbonaru s dimljenom šunkom, graškom, bademima i bosiljkom. Tu je i varivo od crnog graha s tikvom, paprikama, rižom i chili salsom.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Alex Polizzi: Tajne Italije

    +

    Otoci, Sezona 2 | Epizoda 2

    Alex nas na putovanju od sjevera do juga Italije vodi u gradove koji oduzimaju dah i skrivene turističke bisere. Budi drage uspomene iz djetinjstva i mladosti te u potpuno novom pogledu na čari zemlje otkriva nevjerojatnu hranu, piće i ljude.

  • 23:00

    Kraljica čokolade

    +

    Epizoda 9, Sezona 3 | Epizoda 9

    Kirsten nas kolačićima od kuhanog tijesta s limetom i kokosom te brzim tartom od malina danas vodi na voćno-čokoladno putovanje. Ujedno daje novi sjaj čokoladnim okruglicama i peče čokoladne kolačiće od kojih rastu zazubice.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Kraljica čokolade

    +

    Epizoda 10, Sezona 3 | Epizoda 10

    Naklonimo se Kraljici čokolade: Kirsten svojim čokoladnim dodirom preobražava svima omiljene churrose i bogatu čokoladnu kremu koja ih prati. Ni Kirstenini neodoljivi keksići od kokosa i parena bao peciva punjena čokoladom nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Rodopsko gorje, Sezona 7 | Epizoda 17

    Kad su u izobilju šumske gljive, najbolje je skuhati juhu, prvi prijedlog Lore i Stoyana. Nakon juhe rade osebujni keşkek i daju nam ideju za laku domaću halvu.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Okus Italije 1

    +

    Sirakuza, Sezona 1 | Epizoda 9

    Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Od morskih ježinaca do Moscatoa, Sirakuza ima puno više za ponuditi od pizze i tjestenine...

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Kuhar u stranoj zemlji

    +

    Dave Myers, Sezona 1 | Epizoda 1

  • 01:55

    Božićna putovanja s Greggom Wallaceom

    +

    Laponija: Zimska zemlja čudesa, Sezona 1 | Epizoda 1

    Gregg Wallace je u pravoj božićnoj avanturi na putovanju kroz Laponiju, zemlju Djeda Božićnjaka. Otkriva svijet vilenjaka u Tajnoj šumi usred finske divljine i doživljava čaroliju tradicionalnog Božića u Laponiji s lokalnim vodičima.

  • 02:45

    Ljubav prema hrani

    +

    Juha od buče sa salatom od paprika, Sezona 1 | Epizoda 7

    Danas u emisiji "Ljubav prema hrani imamo bundevu! Gabriele priprema salatu sa crvenim i žutim paprikama, koja se lako priprema kao prilog bundevi, koja će se pretvoriti u čudesnu juhu s malo svježeg ružmarina i salame.

    Idite na emisiju
  • 03:15

    Ljubav prema hrani

    +

    Teleća jetra s povrćem, Sezona 1 | Epizoda 8

    Imate li sumnji u vezi telećih jetrica, s Gabrieleovim receptom u kojem se priprema s crnim vinom i povrćem, jelo će biti ugodno oku i imat će poseban dodir zbog salate od špinata s malinama uz koju ide.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Jednostavno Raymond Blanc 2

    +

    Raymondova putovanja, Sezona 1 | Epizoda 7

    Raymond Blanc dijeli svoju ljubav prema putovanjima, te prihvaća utjecaj drugih kultura u svoju kuhinju. Obogaćivanjem svoje vlastite francuske kulture i kuhinje, priprema senzacionalne svježe brzo pržene lignje sa saltom od rikole i komorača.

  • 04:15

    Dobar tek

    +

    Rodopsko gorje, Sezona 7 | Epizoda 17

    Kad su u izobilju šumske gljive, najbolje je skuhati juhu, prvi prijedlog Lore i Stoyana. Nakon juhe rade osebujni keşkek i daju nam ideju za laku domaću halvu.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Okus Italije 1

    +

    Sirakuza, Sezona 1 | Epizoda 9

    Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Od morskih ježinaca do Moscatoa, Sirakuza ima puno više za ponuditi od pizze i tjestenine...

    Idite na emisiju