Raspored
Utorak
30 Svibanj
19:00
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Epizoda 7, Sezona 3 | Epizoda 7
John Torode i Lisa Faulkner otkrivaju svoje verzije klasičnih jela za proslave, uključujući savršenu puricu, pečene krumpire i klasičan božićni kolač.
Idite na emisiju20:00
Božićna putovanja s Greggom Wallaceom
+Laponija: Zimska zemlja čudesa, Sezona 1 | Epizoda 1
Gregg Wallace je u pravoj božićnoj avanturi na putovanju kroz Laponiju, zemlju Djeda Božićnjaka. Otkriva svijet vilenjaka u Tajnoj šumi usred finske divljine i doživljava čaroliju tradicionalnog Božića u Laponiji s lokalnim vodičima.
21:00
Jamiejeva superhrana
+Tanka carbonara i dimljeno varivo od graha, Sezona 1 | Epizoda 4
Jamie Oliver upoznaje kostarikanske kauboje i kuha carbonaru s dimljenom šunkom, graškom, bademima i bosiljkom. Tu je i varivo od crnog graha s tikvom, paprikama, rižom i chili salsom.
Idite na emisiju22:00
Alex Polizzi: Tajne Italije
+Otoci, Sezona 2 | Epizoda 2
Alex nas na putovanju od sjevera do juga Italije vodi u gradove koji oduzimaju dah i skrivene turističke bisere. Budi drage uspomene iz djetinjstva i mladosti te u potpuno novom pogledu na čari zemlje otkriva nevjerojatnu hranu, piće i ljude.
23:00
Kraljica čokolade
+Epizoda 9, Sezona 3 | Epizoda 9
Kirsten nas kolačićima od kuhanog tijesta s limetom i kokosom te brzim tartom od malina danas vodi na voćno-čokoladno putovanje. Ujedno daje novi sjaj čokoladnim okruglicama i peče čokoladne kolačiće od kojih rastu zazubice.
Idite na emisiju23:30
Kraljica čokolade
+Epizoda 10, Sezona 3 | Epizoda 10
Naklonimo se Kraljici čokolade: Kirsten svojim čokoladnim dodirom preobražava svima omiljene churrose i bogatu čokoladnu kremu koja ih prati. Ni Kirstenini neodoljivi keksići od kokosa i parena bao peciva punjena čokoladom nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Idite na emisiju00:00
Dobar tek
+Rodopsko gorje, Sezona 7 | Epizoda 17
Kad su u izobilju šumske gljive, najbolje je skuhati juhu, prvi prijedlog Lore i Stoyana. Nakon juhe rade osebujni keşkek i daju nam ideju za laku domaću halvu.
Idite na emisiju00:30
Okus Italije 1
+Sirakuza, Sezona 1 | Epizoda 9
Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Od morskih ježinaca do Moscatoa, Sirakuza ima puno više za ponuditi od pizze i tjestenine...
Idite na emisiju01:00
Kuhar u stranoj zemlji
+Dave Myers, Sezona 1 | Epizoda 1
01:55
Božićna putovanja s Greggom Wallaceom
+Laponija: Zimska zemlja čudesa, Sezona 1 | Epizoda 1
Gregg Wallace je u pravoj božićnoj avanturi na putovanju kroz Laponiju, zemlju Djeda Božićnjaka. Otkriva svijet vilenjaka u Tajnoj šumi usred finske divljine i doživljava čaroliju tradicionalnog Božića u Laponiji s lokalnim vodičima.
02:45
Ljubav prema hrani
+Juha od buče sa salatom od paprika, Sezona 1 | Epizoda 7
Danas u emisiji "Ljubav prema hrani imamo bundevu! Gabriele priprema salatu sa crvenim i žutim paprikama, koja se lako priprema kao prilog bundevi, koja će se pretvoriti u čudesnu juhu s malo svježeg ružmarina i salame.
Idite na emisiju03:15
Ljubav prema hrani
+Teleća jetra s povrćem, Sezona 1 | Epizoda 8
Imate li sumnji u vezi telećih jetrica, s Gabrieleovim receptom u kojem se priprema s crnim vinom i povrćem, jelo će biti ugodno oku i imat će poseban dodir zbog salate od špinata s malinama uz koju ide.
Idite na emisiju03:30
Jednostavno Raymond Blanc 2
+Raymondova putovanja, Sezona 1 | Epizoda 7
Raymond Blanc dijeli svoju ljubav prema putovanjima, te prihvaća utjecaj drugih kultura u svoju kuhinju. Obogaćivanjem svoje vlastite francuske kulture i kuhinje, priprema senzacionalne svježe brzo pržene lignje sa saltom od rikole i komorača.
04:15
Dobar tek
+Rodopsko gorje, Sezona 7 | Epizoda 17
Kad su u izobilju šumske gljive, najbolje je skuhati juhu, prvi prijedlog Lore i Stoyana. Nakon juhe rade osebujni keşkek i daju nam ideju za laku domaću halvu.
Idite na emisiju04:45
Okus Italije 1
+Sirakuza, Sezona 1 | Epizoda 9
Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Od morskih ježinaca do Moscatoa, Sirakuza ima puno više za ponuditi od pizze i tjestenine...
Idite na emisiju