Četvrtak

30 Ožujak

  • 06:00

    Put za Meksiko Ricka Steina

    +

    Od San Diega do Baja California, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rick se nalazi na najprometnijem graničnom prijelazu na svijetu – San diego-Tijuana, gdje nastavlja svoju gastronomsku meksičku avanturu.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Irska kulinarska tura Johna Torodea

    +

    Okrug Clare i Burren, Sezona 1 | Epizoda 5

    John posjećuje The Burren, gdje uči umjetnost pravljenja svinjećeg pečenja. Plus, radi čokoladu u tvornici na zabačenoj lokaciji, te kuha jastoga pored obale Flaggy.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie uzima sastojke koje kupujemo svaki tjedan i kombinira ih u nova obiteljska omiljena jela poput piletine s kobasicama i britansku inačicu klasičnog umaka Bolognese.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie svakodnevne sastojke pretvara u nevjerojatna nova jela, a njegova tjestenina sa sirom i cvjetačom i zdravija verzija piletine Kiev oduševit će svako nepce.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Ljupke slastice s Juliet Sear

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Juliet se raduje velikom danu uz neko specijalno pečenje za Božić. Ispeći će kanapee za zabave, tart od prokulica i spektakularan toranj od čokoladnih profiterola s narančom.

  • 10:00

    Najbolji vodič hrane na britanskoj obali

    +

    Devon, Sezona 1 | Epizoda 2

    Grace Dent i Ainsley Harriott otkrivaju južnu obalu Devona. Odlaze u hotel na vlastitom otoku, jedu izvanredne ručno ronjene Jakobove kapice u Dartmouthu, ušuškaju se u kašastim popecima od graška na ušću rijeke Exe i sprijatelje se s obitelji vidri.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Velika australska knjiga kuhanja

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Otac kineske kuhinje u Australiji, Gilbert Lau, otkriva svoj obiteljski recept za pečenu piletinu i prženu rižu. Darren Robertson iz Byron Baya pripremat će poširana jaja s avokadom, kiselim tijestom i salatom od bijelog kupusa i komorača.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Ravno iz vrta, Sezona 6 | Epizoda 17

    Zabavna strana kulinarske umjetnosti bit će tema razgovora između Lore i Stoyana, dok pripremaju životopisnu salatu od pira, graha i gljiva, te nevidljivi desert od jabuka.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Okusi sela

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 3

  • 12:30

    Okusi sela

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 4

  • 13:00

    Bliski istok s Nigelom Slaterom

    +

    Turska, Sezona 1 | Epizoda 2

    Nigel posjećuje Tursku, koja je dom jedne od najboljih svjetskih kuhinja. U Istambulu kuša kranu sultana i domaća jela ruralne Turske. Zatim posjećuje središnju Anatoliju i regiju uz Crno more.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Irska kulinarska tura Johna Torodea

    +

    Aranski otoci, Galway i povratak u Dublin, Sezona 1 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie priprema ukusne cannellone s gljivama i ražnjiće sa škampima i češnjakom koji daju novi pogled na jela od morskih plodova.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Pečeno pile s daškom korejskog okusa i kimchijem posutima sjemenkama sezama i losos punjen kozicama i omotan slaninom novi su Jamiejevi aduti u pripremi neobičnih jela od svakodnevnih sastojaka.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Velika australska knjiga kuhanja

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Poznati ugostitelj Matt Moran poziva glavnog kuhara u svoj dom u Sydneyu na roštilj. Raylene Brown će pripremiti božićnu tortu u pustinji blizu Alice Springsa u australskom Sjevernom Teritoriju.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Ravno iz vrta, Sezona 6 | Epizoda 17

    Zabavna strana kulinarske umjetnosti bit će tema razgovora između Lore i Stoyana, dok pripremaju životopisnu salatu od pira, graha i gljiva, te nevidljivi desert od jabuka.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Ljupke slastice s Juliet Sear

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Nova godina je blizu, a Juliet slavi s kuharom Merrileesom Parkerom koji priprema cijelu lepezu hrane za zabave, uključujući male pečene krumpire punjene paštetom od dimljene skuše i ciklu s feta sirom, te košaru od parmezana punjenu cezar salatom.

  • 18:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Rio De Janeiro, Sezona 8 | Epizoda 15

    Tony otkriva jedinstveni grad: Rio -provalu boje, strasti, mirisa, grafitija i jedinstvene kulture. Posjetit će njegove čuvene favele. Društvo mu pravi Paulo Lins, autor "Božjeg grada". A tu je i poznati brazilski chef Alex Atala.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Okusi sela

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 3

  • 19:30

    Okusi sela

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 4

  • 20:00

    Najbolji vodič hrane na britanskoj obali

    +

    Norfolk, Sezona 1 | Epizoda 3

    Grace Dent i Ainsley Harriott istražuju engleski okrug Norfolk. Prepuštaju se izvanrednom popodnevnom čaju u Norwichu, kušaju jelovnik odobren od Michelina, žive na brodu na Norfolku i ušuškaju se s vrećicom čipsa na plaži u Great Yarmouthu.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie priprema ukusne cannellone s gljivama i ražnjiće sa škampima i češnjakom koji daju novi pogled na jela od morskih plodova.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Pečeno pile s daškom korejskog okusa i kimchijem posutima sjemenkama sezama i losos punjen kozicama i omotan slaninom novi su Jamiejevi aduti u pripremi neobičnih jela od svakodnevnih sastojaka.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Irska kulinarska tura Johna Torodea

    +

    Aranski otoci, Galway i povratak u Dublin, Sezona 1 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Bliski istok s Nigelom Slaterom

    +

    Turska, Sezona 1 | Epizoda 2

    Nigel posjećuje Tursku, koja je dom jedne od najboljih svjetskih kuhinja. U Istambulu kuša kranu sultana i domaća jela ruralne Turske. Zatim posjećuje središnju Anatoliju i regiju uz Crno more.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Ravno iz vrta, Sezona 6 | Epizoda 17

    Zabavna strana kulinarske umjetnosti bit će tema razgovora između Lore i Stoyana, dok pripremaju životopisnu salatu od pira, graha i gljiva, te nevidljivi desert od jabuka.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Velika australska knjiga kuhanja

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Poznati ugostitelj Matt Moran poziva glavnog kuhara u svoj dom u Sydneyu na roštilj. Raylene Brown će pripremiti božićnu tortu u pustinji blizu Alice Springsa u australskom Sjevernom Teritoriju.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Put za Meksiko Ricka Steina

    +

    Od Guadalaraje do Puerto Vallarte, Sezona 1 | Epizoda 4

    Odlazeći s poluotoka Baje, Rick istražuje zapadni dio priobalja, prema Guadalajari koja je proslavila Tequilu i sam Meksiko.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Najbolji vodič hrane na britanskoj obali

    +

    Norfolk, Sezona 1 | Epizoda 3

    Grace Dent i Ainsley Harriott istražuju engleski okrug Norfolk. Prepuštaju se izvanrednom popodnevnom čaju u Norwichu, kušaju jelovnik odobren od Michelina, žive na brodu na Norfolku i ušuškaju se s vrećicom čipsa na plaži u Great Yarmouthu.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Školjke, Sezona 1 | Epizoda 17

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Za užinu, Sezona 1 | Epizoda 18

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Rio De Janeiro, Sezona 8 | Epizoda 15

    Tony otkriva jedinstveni grad: Rio -provalu boje, strasti, mirisa, grafitija i jedinstvene kulture. Posjetit će njegove čuvene favele. Društvo mu pravi Paulo Lins, autor "Božjeg grada". A tu je i poznati brazilski chef Alex Atala.

    Idite na emisiju
  • 04:15

    Dobar tek

    +

    Ravno iz vrta, Sezona 6 | Epizoda 17

    Zabavna strana kulinarske umjetnosti bit će tema razgovora između Lore i Stoyana, dok pripremaju životopisnu salatu od pira, graha i gljiva, te nevidljivi desert od jabuka.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Velika australska knjiga kuhanja

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Poznati ugostitelj Matt Moran poziva glavnog kuhara u svoj dom u Sydneyu na roštilj. Raylene Brown će pripremiti božićnu tortu u pustinji blizu Alice Springsa u australskom Sjevernom Teritoriju.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Okusi sela

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 3