Raspored
Petak
24 Ožujak
06:00
Tajna Francuska Ricka Steina
+Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6
Rick Stein se približava kraju svog lutanja Francuskom, pri čemu posljednji put baca oko na kulinarske specijalitete Languedoca i priprema confit od rajčice i pitu od patlidžana.
Idite na emisiju07:00
Irska kulinarska tura Johna Torodea
+Od Dublina do Wicklow Mountains, Sezona 1 | Epizoda 1
Od klasičnog puba unutar zidina groblja do poznatog restorana s Michelinovom zvjezdicom, John Torode istražuje neke od dublinskih jela s piscem o hrani.
Idite na emisiju08:00
Jamiejeva vegetarijanska jela
+Burger od graha, pečena salata, ljuti curry, Sezona 1 | Epizoda 3
Jamie započinje vegetarijansku zabavu smjelim burgerom od crnog graha sa svježom salsom. Tu su i pougljenjela, hrskava salata s kul krutonima i curry prepun začina.
Idite na emisiju09:00
Ljupke slastice s Juliet Sear
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
Tijesto je vrlo bitno u Julietinom prekrasnom pečenju. Tu su peciva za doručak, krafne i rolice od cimeta, a majstor pekar Richard Bertinet pokazuje lekciju o pravljenju savršenog dizanog tijesta.
10:00
Len i Ainsley: Velika kuharska pustolovina
+predgrađa Londona, Sezona 1 | Epizoda 8
Upad u predgrađe Londona, gdje Len prvi put kuša korejsku hranu s roštilja i kuša švedsku kuhinju. Ainsley odlazi u kuhinju i kuha ukusnu salatu od lososa i manga inspiriranu dnevnim avanturama.
11:00
Jela s kraljevskih stolova
+Auckland, Sezona 1 | Epizoda 6
Chef Christian Bauer možda je naišao na sebi ravnog na Novom Zelandu gdje Maori svim srcem dijele njegovu ljubav i poštovanje prema hrani. Može li impresionirati maorskog kralja, vrhovnog čuvara zemlje s koje dolazi sva hrana?
11:30
Dobar tek
+Za znalce, Sezona 6 | Epizoda 13
Lora i Stoyan pokazuju da je kuhanje stvarno zadovoljstvo, a rezultat je ukusna nagrada za težak rad. Potiču gledatelje na izradu vlastitog tijesta, a glavno jelo će biti sporo kuhani goveđi obrazi.
Idite na emisiju12:00
Kuharska uzbuđenja s Nicom Reynoldsom
+Za mnoštvo ljudi, Sezona 1 | Epizoda 1
U prvom nastavku chef Nico Reynolds dijeli s nama tajne nekih od svojih poznatih jela s roštilja a zajamčeno je će da će se vaši gosti vratiti po još! Pokazat će nam i svoju metodu osvjetljavanja roštilja na ugljen bez upaljača ili kemikalija.
Idite na emisiju12:30
Kuharska uzbuđenja s Nicom Reynoldsom
+Roštilj za sve, Sezona 1 | Epizoda 2
Nico smatra da sva jela koja možete pripremiti unutra, možete i vani, samo bolje! Za doručak priprema sendvič s krvavicom a za ručak vegetarijansku pogaču na žaru. Odnijet će svoj roštilj do rijeke kako bi nam pokazao načine pečenja ribe na vatri.
Idite na emisiju13:00
Najotmjenije trgovine britanskih farmi
+, Sezona 1 | Epizoda 1
Britain's Poshest Farm Shops 1
14:00
Irska kulinarska tura Johna Torodea
+Od Wicklowa do Wexforda, Sezona 1 | Epizoda 2
U Greystonesu, John uči kako napraviti veganski sendvič, kuša indijsku hranu na irski način, te otkriva irsku pomamu za domaćim pivom.
Idite na emisiju15:00
Jamiejeva vegetarijanska jela
+Vegetarijanski tajlandski pad i pizza od sira i karfiola, Sezona 1 | Epizoda 4
Jamie pretvara tajlandske jastučiće u svilenu, hrskavu vegetarijansku gozbu. Miješa pečene krumpire s kul ukiseljenim povrćem i kuha cvjetaču sa sirom kao nitko drugi.
Idite na emisiju16:00
Jela s kraljevskih stolova
+Nagoya, Sezona 1 | Epizoda 7
Tokugawa šoguni bili su vojni gospodari koji su ujedinili Japan. Tih 200 godina njihove vladavine bio je najduži period mira u Japanu. Danas nam njihov potomak Tokugawa Yoshitaka govori o omiljenoj hrani njihovog osnivača – haccho misu.
16:30
Dobar tek
+Za znalce, Sezona 6 | Epizoda 13
Lora i Stoyan pokazuju da je kuhanje stvarno zadovoljstvo, a rezultat je ukusna nagrada za težak rad. Potiču gledatelje na izradu vlastitog tijesta, a glavno jelo će biti sporo kuhani goveđi obrazi.
Idite na emisiju17:00
Ljupke slastice s Juliet Sear
+Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5
Sva današnja prekrasna pečenja uključuju začine. Juliet poslužuje pitu od bundeve s ukusnim nadjevom od meringe, kekse od čokolade i čilija, te zimsku Pavlovu sa začinjenim jabukama i kruškama.
18:00
Anthony Bourdain: Bez rezervacije
+Austin, Sezona 8 | Epizoda 11
Indie glazbena scena, roštilj, kamioneti s hranom… Kultura koja okružuje rijeke i jezera – čini cijeli taj čudni otok usred Teksasa. Tony otkriva Austin tijekom glazbenog festivala South by Southwest.
Idite na emisiju19:00
Kuharska uzbuđenja s Nicom Reynoldsom
+Za mnoštvo ljudi, Sezona 1 | Epizoda 1
U prvom nastavku chef Nico Reynolds dijeli s nama tajne nekih od svojih poznatih jela s roštilja a zajamčeno je će da će se vaši gosti vratiti po još! Pokazat će nam i svoju metodu osvjetljavanja roštilja na ugljen bez upaljača ili kemikalija.
Idite na emisiju19:30
Kuharska uzbuđenja s Nicom Reynoldsom
+Roštilj za sve, Sezona 1 | Epizoda 2
Nico smatra da sva jela koja možete pripremiti unutra, možete i vani, samo bolje! Za doručak priprema sendvič s krvavicom a za ručak vegetarijansku pogaču na žaru. Odnijet će svoj roštilj do rijeke kako bi nam pokazao načine pečenja ribe na vatri.
Idite na emisiju20:00
Len i Ainsley: Velika kuharska pustolovina
+Cardiff, Sezona 1 | Epizoda 9
Par odlazi u Cardiff, gdje Len prvi put kuša špagete i osjeća njemačko gostoprimstvo. Ainsley odlazi u kuhinju i kuha ukusno talijansko jelo nadahnuto dnevnim pustolovinama.
21:00
Jamiejeva vegetarijanska jela
+Vegetarijanski tajlandski pad i pizza od sira i karfiola, Sezona 1 | Epizoda 4
Jamie pretvara tajlandske jastučiće u svilenu, hrskavu vegetarijansku gozbu. Miješa pečene krumpire s kul ukiseljenim povrćem i kuha cvjetaču sa sirom kao nitko drugi.
Idite na emisiju22:00
Irska kulinarska tura Johna Torodea
+Od Wicklowa do Wexforda, Sezona 1 | Epizoda 2
U Greystonesu, John uči kako napraviti veganski sendvič, kuša indijsku hranu na irski način, te otkriva irsku pomamu za domaćim pivom.
Idite na emisiju23:00
Najotmjenije trgovine britanskih farmi
+, Sezona 1 | Epizoda 1
Britain's Poshest Farm Shops 1
00:00
Dobar tek
+Za znalce, Sezona 6 | Epizoda 13
Lora i Stoyan pokazuju da je kuhanje stvarno zadovoljstvo, a rezultat je ukusna nagrada za težak rad. Potiču gledatelje na izradu vlastitog tijesta, a glavno jelo će biti sporo kuhani goveđi obrazi.
Idite na emisiju00:30
Jela s kraljevskih stolova
+Nagoya, Sezona 1 | Epizoda 7
Tokugawa šoguni bili su vojni gospodari koji su ujedinili Japan. Tih 200 godina njihove vladavine bio je najduži period mira u Japanu. Danas nam njihov potomak Tokugawa Yoshitaka govori o omiljenoj hrani njihovog osnivača – haccho misu.
01:00
Rick Stein i južnjački blues
+Rick Stein slavi glazbu i hranu američkog Juga na fascinantnom putovanju do delte Mississippija, mjesta gdje je nastao blues. Upoznaje živopisne likove, stvara nova prijateljstva, sluša sjajnu glazbu i priprema bezvremenska jela za dušu.
01:55
Len i Ainsley: Velika kuharska pustolovina
+Cardiff, Sezona 1 | Epizoda 9
Par odlazi u Cardiff, gdje Len prvi put kuša špagete i osjeća njemačko gostoprimstvo. Ainsley odlazi u kuhinju i kuha ukusno talijansko jelo nadahnuto dnevnim pustolovinama.
02:40
Nova balkanska kuhinja s Božanom
+Svježe i jednostavno, Sezona 1 | Epizoda 9
Idite na emisiju03:10
Nova balkanska kuhinja s Božanom
+Jogurt, Sezona 1 | Epizoda 10
Idite na emisiju03:30
Anthony Bourdain: Bez rezervacije
+Austin, Sezona 8 | Epizoda 11
Indie glazbena scena, roštilj, kamioneti s hranom… Kultura koja okružuje rijeke i jezera – čini cijeli taj čudni otok usred Teksasa. Tony otkriva Austin tijekom glazbenog festivala South by Southwest.
Idite na emisiju04:15
Dobar tek
+Za znalce, Sezona 6 | Epizoda 13
Lora i Stoyan pokazuju da je kuhanje stvarno zadovoljstvo, a rezultat je ukusna nagrada za težak rad. Potiču gledatelje na izradu vlastitog tijesta, a glavno jelo će biti sporo kuhani goveđi obrazi.
Idite na emisiju04:45
Jela s kraljevskih stolova
+Nagoya, Sezona 1 | Epizoda 7
Tokugawa šoguni bili su vojni gospodari koji su ujedinili Japan. Tih 200 godina njihove vladavine bio je najduži period mira u Japanu. Danas nam njihov potomak Tokugawa Yoshitaka govori o omiljenoj hrani njihovog osnivača – haccho misu.
05:10
Kuharska uzbuđenja s Nicom Reynoldsom
+Za mnoštvo ljudi, Sezona 1 | Epizoda 1
U prvom nastavku chef Nico Reynolds dijeli s nama tajne nekih od svojih poznatih jela s roštilja a zajamčeno je će da će se vaši gosti vratiti po još! Pokazat će nam i svoju metodu osvjetljavanja roštilja na ugljen bez upaljača ili kemikalija.
Idite na emisiju