Petak

24 Ožujak

  • 06:00

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Rick Stein se približava kraju svog lutanja Francuskom, pri čemu posljednji put baca oko na kulinarske specijalitete Languedoca i priprema confit od rajčice i pitu od patlidžana.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Irska kulinarska tura Johna Torodea

    +

    Od Dublina do Wicklow Mountains, Sezona 1 | Epizoda 1

    Od klasičnog puba unutar zidina groblja do poznatog restorana s Michelinovom zvjezdicom, John Torode istražuje neke od dublinskih jela s piscem o hrani.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Burger od graha, pečena salata, ljuti curry, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie započinje vegetarijansku zabavu smjelim burgerom od crnog graha sa svježom salsom. Tu su i pougljenjela, hrskava salata s kul krutonima i curry prepun začina.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Ljupke slastice s Juliet Sear

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Tijesto je vrlo bitno u Julietinom prekrasnom pečenju. Tu su peciva za doručak, krafne i rolice od cimeta, a majstor pekar Richard Bertinet pokazuje lekciju o pravljenju savršenog dizanog tijesta.

  • 10:00

    Len i Ainsley: Velika kuharska pustolovina

    +

    predgrađa Londona, Sezona 1 | Epizoda 8

    Upad u predgrađe Londona, gdje Len prvi put kuša korejsku hranu s roštilja i kuša švedsku kuhinju. Ainsley odlazi u kuhinju i kuha ukusnu salatu od lososa i manga inspiriranu dnevnim avanturama.

  • 11:00

    Jela s kraljevskih stolova

    +

    Auckland, Sezona 1 | Epizoda 6

    Chef Christian Bauer možda je naišao na sebi ravnog na Novom Zelandu gdje Maori svim srcem dijele njegovu ljubav i poštovanje prema hrani. Može li impresionirati maorskog kralja, vrhovnog čuvara zemlje s koje dolazi sva hrana?

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Za znalce, Sezona 6 | Epizoda 13

    Lora i Stoyan pokazuju da je kuhanje stvarno zadovoljstvo, a rezultat je ukusna nagrada za težak rad. Potiču gledatelje na izradu vlastitog tijesta, a glavno jelo će biti sporo kuhani goveđi obrazi.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Kuharska uzbuđenja s Nicom Reynoldsom

    +

    Za mnoštvo ljudi, Sezona 1 | Epizoda 1

    U prvom nastavku chef Nico Reynolds dijeli s nama tajne nekih od svojih poznatih jela s roštilja a zajamčeno je će da će se vaši gosti vratiti po još! Pokazat će nam i svoju metodu osvjetljavanja roštilja na ugljen bez upaljača ili kemikalija.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Kuharska uzbuđenja s Nicom Reynoldsom

    +

    Roštilj za sve, Sezona 1 | Epizoda 2

    Nico smatra da sva jela koja možete pripremiti unutra, možete i vani, samo bolje! Za doručak priprema sendvič s krvavicom a za ručak vegetarijansku pogaču na žaru. Odnijet će svoj roštilj do rijeke kako bi nam pokazao načine pečenja ribe na vatri.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Najotmjenije trgovine britanskih farmi

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 1

    Britain's Poshest Farm Shops 1

  • 14:00

    Irska kulinarska tura Johna Torodea

    +

    Od Wicklowa do Wexforda, Sezona 1 | Epizoda 2

    U Greystonesu, John uči kako napraviti veganski sendvič, kuša indijsku hranu na irski način, te otkriva irsku pomamu za domaćim pivom.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Vegetarijanski tajlandski pad i pizza od sira i karfiola, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jamie pretvara tajlandske jastučiće u svilenu, hrskavu vegetarijansku gozbu. Miješa pečene krumpire s kul ukiseljenim povrćem i kuha cvjetaču sa sirom kao nitko drugi.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Jela s kraljevskih stolova

    +

    Nagoya, Sezona 1 | Epizoda 7

    Tokugawa šoguni bili su vojni gospodari koji su ujedinili Japan. Tih 200 godina njihove vladavine bio je najduži period mira u Japanu. Danas nam njihov potomak Tokugawa Yoshitaka govori o omiljenoj hrani njihovog osnivača – haccho misu.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Za znalce, Sezona 6 | Epizoda 13

    Lora i Stoyan pokazuju da je kuhanje stvarno zadovoljstvo, a rezultat je ukusna nagrada za težak rad. Potiču gledatelje na izradu vlastitog tijesta, a glavno jelo će biti sporo kuhani goveđi obrazi.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Ljupke slastice s Juliet Sear

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Sva današnja prekrasna pečenja uključuju začine. Juliet poslužuje pitu od bundeve s ukusnim nadjevom od meringe, kekse od čokolade i čilija, te zimsku Pavlovu sa začinjenim jabukama i kruškama.

  • 18:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Austin, Sezona 8 | Epizoda 11

    Indie glazbena scena, roštilj, kamioneti s hranom… Kultura koja okružuje rijeke i jezera – čini cijeli taj čudni otok usred Teksasa. Tony otkriva Austin tijekom glazbenog festivala South by Southwest.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Kuharska uzbuđenja s Nicom Reynoldsom

    +

    Za mnoštvo ljudi, Sezona 1 | Epizoda 1

    U prvom nastavku chef Nico Reynolds dijeli s nama tajne nekih od svojih poznatih jela s roštilja a zajamčeno je će da će se vaši gosti vratiti po još! Pokazat će nam i svoju metodu osvjetljavanja roštilja na ugljen bez upaljača ili kemikalija.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Kuharska uzbuđenja s Nicom Reynoldsom

    +

    Roštilj za sve, Sezona 1 | Epizoda 2

    Nico smatra da sva jela koja možete pripremiti unutra, možete i vani, samo bolje! Za doručak priprema sendvič s krvavicom a za ručak vegetarijansku pogaču na žaru. Odnijet će svoj roštilj do rijeke kako bi nam pokazao načine pečenja ribe na vatri.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Len i Ainsley: Velika kuharska pustolovina

    +

    Cardiff, Sezona 1 | Epizoda 9

    Par odlazi u Cardiff, gdje Len prvi put kuša špagete i osjeća njemačko gostoprimstvo. Ainsley odlazi u kuhinju i kuha ukusno talijansko jelo nadahnuto dnevnim pustolovinama.

  • 21:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Vegetarijanski tajlandski pad i pizza od sira i karfiola, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jamie pretvara tajlandske jastučiće u svilenu, hrskavu vegetarijansku gozbu. Miješa pečene krumpire s kul ukiseljenim povrćem i kuha cvjetaču sa sirom kao nitko drugi.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Irska kulinarska tura Johna Torodea

    +

    Od Wicklowa do Wexforda, Sezona 1 | Epizoda 2

    U Greystonesu, John uči kako napraviti veganski sendvič, kuša indijsku hranu na irski način, te otkriva irsku pomamu za domaćim pivom.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Najotmjenije trgovine britanskih farmi

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 1

    Britain's Poshest Farm Shops 1

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Za znalce, Sezona 6 | Epizoda 13

    Lora i Stoyan pokazuju da je kuhanje stvarno zadovoljstvo, a rezultat je ukusna nagrada za težak rad. Potiču gledatelje na izradu vlastitog tijesta, a glavno jelo će biti sporo kuhani goveđi obrazi.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Jela s kraljevskih stolova

    +

    Nagoya, Sezona 1 | Epizoda 7

    Tokugawa šoguni bili su vojni gospodari koji su ujedinili Japan. Tih 200 godina njihove vladavine bio je najduži period mira u Japanu. Danas nam njihov potomak Tokugawa Yoshitaka govori o omiljenoj hrani njihovog osnivača – haccho misu.

  • 01:00

    Rick Stein i južnjački blues

    +

    Rick Stein slavi glazbu i hranu američkog Juga na fascinantnom putovanju do delte Mississippija, mjesta gdje je nastao blues. Upoznaje živopisne likove, stvara nova prijateljstva, sluša sjajnu glazbu i priprema bezvremenska jela za dušu.

  • 01:55

    Len i Ainsley: Velika kuharska pustolovina

    +

    Cardiff, Sezona 1 | Epizoda 9

    Par odlazi u Cardiff, gdje Len prvi put kuša špagete i osjeća njemačko gostoprimstvo. Ainsley odlazi u kuhinju i kuha ukusno talijansko jelo nadahnuto dnevnim pustolovinama.

  • 02:40

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Svježe i jednostavno, Sezona 1 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Jogurt, Sezona 1 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Austin, Sezona 8 | Epizoda 11

    Indie glazbena scena, roštilj, kamioneti s hranom… Kultura koja okružuje rijeke i jezera – čini cijeli taj čudni otok usred Teksasa. Tony otkriva Austin tijekom glazbenog festivala South by Southwest.

    Idite na emisiju
  • 04:15

    Dobar tek

    +

    Za znalce, Sezona 6 | Epizoda 13

    Lora i Stoyan pokazuju da je kuhanje stvarno zadovoljstvo, a rezultat je ukusna nagrada za težak rad. Potiču gledatelje na izradu vlastitog tijesta, a glavno jelo će biti sporo kuhani goveđi obrazi.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Jela s kraljevskih stolova

    +

    Nagoya, Sezona 1 | Epizoda 7

    Tokugawa šoguni bili su vojni gospodari koji su ujedinili Japan. Tih 200 godina njihove vladavine bio je najduži period mira u Japanu. Danas nam njihov potomak Tokugawa Yoshitaka govori o omiljenoj hrani njihovog osnivača – haccho misu.

  • 05:10

    Kuharska uzbuđenja s Nicom Reynoldsom

    +

    Za mnoštvo ljudi, Sezona 1 | Epizoda 1

    U prvom nastavku chef Nico Reynolds dijeli s nama tajne nekih od svojih poznatih jela s roštilja a zajamčeno je će da će se vaši gosti vratiti po još! Pokazat će nam i svoju metodu osvjetljavanja roštilja na ugljen bez upaljača ili kemikalija.

    Idite na emisiju