Petak

9 Prosinac

  • 06:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Juju čokolada- prekriveni život, Sezona 6 | Epizoda 11

    Pati provodi dan s najmlađim sinom, Jujuom. Juju je poznat po ljubavi prema čokoladi. U ovoj epizodi provode dan u kuhinji i osmišljavaju tri ukusna recepta: kruh od banane s čokoladom, palačinke s čokoladom i milkshake s čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Sirasto, Sezona 6 | Epizoda 12

    Epizoda je posvećena jednoj od Patinih omiljenih namirnica – siru. Pati u svojoj kuhinji priprema tri jela sa sirom, jedno za po svakog sina. Posjećuju Oaxacu kako bi saznali kako se proizvodi tamošnji sir.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Ainsleyjeva blagdanska hrana koju volimo

    +

    , Extra | Epizoda 1

  • 08:00

    Božićno odbrojavanje s Jamiejem

    +

    Božićno odbrojavanje s Jamiejem, Extra | Epizoda 1

    Pripremite se za božićno odbrojavanje s Jamiejem!

  • 09:00

    Rudolphova prva pomoć za kuharske nezgode

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 14

  • 09:30

    Gordon, Gino i Fred: Velika božićna pečenka

    +

    Gordon, Gino i Fred: Velika božićna pečenka, Extra | Epizoda 1

    Gordon Ramsay izaziva Gina D'Acampa dok biraju vono i obučavaju šest slavnih osoba dok im pomažu skuhati tri obroka za posebnu Božićnu večeru u čast 100 britanskih junaka godine, koji će izglasati najbolje jelo Voditelj je Fred Sirieix.

  • 11:00

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Justine posjećuje Belos Tempos, portugalski restoran koji poslužuje tradicionalna domaća jela iz Macaoa i ima sreće što može naučiti kako se priprema popularni desert kuharice Ane.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Jelovnik bez mesa, Sezona 2 | Epizoda 18

    Današnji recepti Lore i Stojana ne sadrže meso. Dva su vrlo siromašna, ali nisu zato loša, baš naprotiv. Juha od crvenih pečenih paprika, pasrtnaka i pečenog češnjaka obiluje omiljenim okusima i aromama. Sicilijanska Caponata radi se od patlidžana, rajčica i maslina, a lasagne su od špinata i sira.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Jedanaesta epizoda, Sezona 1 | Epizoda 11

    Idite na emisiju
  • 12:25

    Umjetnost okusa

    +

    Maksut i umjetnost, Sezona 1 | Epizoda 26

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Chuckov svijet

    +

    Island, Sezona 1 | Epizoda 1

    Chuck otkriva na Islandu vulkane, gejzire, izvore vrele vode i polja lave, te usput kuša jelo jedinstvene islandske kulinarske tradicije – fermentiranog morskog psa. Posjećuje također i jednu farmu da bi se upoznao s najfinijom janjetinom na svijetu.

  • 13:30

    Chuckov svijet

    +

    Francuska, Sezona 1 | Epizoda 2

    S ugodnim ljetnim danima, slikovitim plažama i rustikalnim zaleđem, južna Francuska jedno je od najpopularnijih svjetskih turističkih odredišta, a Chuck jse sprema probati poznata jela s francuske obale Sredozemnog mora.

  • 14:00

    Ainsleyeva hrana za dobro raspoloženje

    +

    Morski užitci, Sezona 1 | Epizoda 1

    Ainsley je nadahnut okusima i užicima mora – počinje s okusom Italije i radi tjesteninu s rakovim mesom i limunom, te s Pangrattatom. Napravit će svoju verziju morskog klasičnog recepta, pržene ribe, krumpirića i pire od graška.

  • 15:00

    Jamiejevi jednostavni božićni obroci

    +

    Epizoda 1, Extra | Epizoda 1

    Jamie nam pokazuje ideje za blagdanske poklone, kao što su pečena šunka u kuhanom vinu, sirevi s okusom i božićna cjepanica te nas savjetuje kako uštedjeti na vremenu kod planiranja za veliki dan.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Pridružite se Justine dok istražuje Macao, regiju koja je usječena u kinesko i portugalsko nasljeđe. Justine posjećuje mjesnu tržnicu i priprema jelo koje predstavlja fuziju kineskog i portugalskog, po čemu je kuhinja Macaua poznata.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Jelovnik bez mesa, Sezona 2 | Epizoda 18

    Današnji recepti Lore i Stojana ne sadrže meso. Dva su vrlo siromašna, ali nisu zato loša, baš naprotiv. Juha od crvenih pečenih paprika, pasrtnaka i pečenog češnjaka obiluje omiljenim okusima i aromama. Sicilijanska Caponata radi se od patlidžana, rajčica i maslina, a lasagne su od špinata i sira.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova prva pomoć za kuharske nezgode

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 15

  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 15, Sezona 7 | Epizoda 15

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Mary otvara svoj vrt za seosku feštu i brza i jednostavna jela pretvara u spektakl za posjetitelje.

  • 18:30

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Uživamo u Marynim brzim jelima, a dok nama cure sline, ona objašnjava povijest britanske pite i karamela.

  • 19:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Jedanaesta epizoda, Sezona 1 | Epizoda 11

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Umjetnost okusa

    +

    Maksut i umjetnost, Sezona 1 | Epizoda 26

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Talijanski posao, Sezona 1 | Epizoda 1

    Tri kuhara došla su u Ginovu domovinu Italiju gdje će mu najbolji prijatelj obnoviti vjenčane zavjete za četiri dana. Trio uskače u kombi i započinje prikupljati različite sastoje koje trebaju za 50 gostiju.

  • 21:00

    Jamiejevi jednostavni božićni obroci

    +

    Epizoda 1, Extra | Epizoda 1

    Jamie nam pokazuje ideje za blagdanske poklone, kao što su pečena šunka u kuhanom vinu, sirevi s okusom i božićna cjepanica te nas savjetuje kako uštedjeti na vremenu kod planiranja za veliki dan.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Ainsleyeva hrana za dobro raspoloženje

    +

    Morski užitci, Sezona 1 | Epizoda 1

    Ainsley je nadahnut okusima i užicima mora – počinje s okusom Italije i radi tjesteninu s rakovim mesom i limunom, te s Pangrattatom. Napravit će svoju verziju morskog klasičnog recepta, pržene ribe, krumpirića i pire od graška.

  • 23:00

    Chuckov svijet

    +

    Island, Sezona 1 | Epizoda 1

    Chuck otkriva na Islandu vulkane, gejzire, izvore vrele vode i polja lave, te usput kuša jelo jedinstvene islandske kulinarske tradicije – fermentiranog morskog psa. Posjećuje također i jednu farmu da bi se upoznao s najfinijom janjetinom na svijetu.

  • 23:30

    Chuckov svijet

    +

    Francuska, Sezona 1 | Epizoda 2

    S ugodnim ljetnim danima, slikovitim plažama i rustikalnim zaleđem, južna Francuska jedno je od najpopularnijih svjetskih turističkih odredišta, a Chuck jse sprema probati poznata jela s francuske obale Sredozemnog mora.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Jelovnik bez mesa, Sezona 2 | Epizoda 18

    Današnji recepti Lore i Stojana ne sadrže meso. Dva su vrlo siromašna, ali nisu zato loša, baš naprotiv. Juha od crvenih pečenih paprika, pasrtnaka i pečenog češnjaka obiluje omiljenim okusima i aromama. Sicilijanska Caponata radi se od patlidžana, rajčica i maslina, a lasagne su od špinata i sira.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Pridružite se Justine dok istražuje Macao, regiju koja je usječena u kinesko i portugalsko nasljeđe. Justine posjećuje mjesnu tržnicu i priprema jelo koje predstavlja fuziju kineskog i portugalskog, po čemu je kuhinja Macaua poznata.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Više od običnog obroka, Sezona 6 | Epizoda 13

    U ovoj epizodi Pati priprema nekoliko uobičajenih obiteljskih jela koja se mogu pripremiti na više načina. Savršena su za zaposlene obitelji i mogu se spremiti u hladnjak i pojesti kasnije. To nisu samo jela, ona hrane vašu obitelj cijeli tjedan.

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Kulinarska revolucija u Tijuani, Sezona 7 | Epizoda 1

    Jedna od najobećavajućih novih destinacija što se tiče jela u Meksiku, Tijuana, puna je mladih, svježih kulinarskih talenata. Neki od najboljih svjetskih kuhara na svijetu dolaze ovamo kako bi sudjelovati u ovom uzbudljivom kulinarskom pokretu.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Talijanski posao, Sezona 1 | Epizoda 1

    Tri kuhara došla su u Ginovu domovinu Italiju gdje će mu najbolji prijatelj obnoviti vjenčane zavjete za četiri dana. Trio uskače u kombi i započinje prikupljati različite sastoje koje trebaju za 50 gostiju.

  • 02:40

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Lisabon, Sezona 1 | Epizoda 13

    "U skladu s tradicijom" odlazi u glavni grad, Lisabon, u istraživanje njegove gastronomije. Pripremamo Bacalhau à Brás, Peixinhos da Horta i klasičan Bitoque.

  • 03:05

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Portalegre, Sezona 1 | Epizoda 14

    Henrique istražuje gastronomiju okruga Portalegre, započevši s janjećim gulašom, Gulašom od žitarica i naposljetku Sericaiajom.

  • 03:30

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Mary otvara svoj vrt za seosku feštu i brza i jednostavna jela pretvara u spektakl za posjetitelje.

  • 04:00

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Uživamo u Marynim brzim jelima, a dok nama cure sline, ona objašnjava povijest britanske pite i karamela.

  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Jelovnik bez mesa, Sezona 2 | Epizoda 18

    Današnji recepti Lore i Stojana ne sadrže meso. Dva su vrlo siromašna, ali nisu zato loša, baš naprotiv. Juha od crvenih pečenih paprika, pasrtnaka i pečenog češnjaka obiluje omiljenim okusima i aromama. Sicilijanska Caponata radi se od patlidžana, rajčica i maslina, a lasagne su od špinata i sira.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Pridružite se Justine dok istražuje Macao, regiju koja je usječena u kinesko i portugalsko nasljeđe. Justine posjećuje mjesnu tržnicu i priprema jelo koje predstavlja fuziju kineskog i portugalskog, po čemu je kuhinja Macaua poznata.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Jedanaesta epizoda, Sezona 1 | Epizoda 11

    Idite na emisiju
  • 05:30

    Umjetnost okusa

    +

    Maksut i umjetnost, Sezona 1 | Epizoda 26

    Idite na emisiju