Četvrtak

8 Prosinac

  • 06:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Doručak u Oaxaci: neuredno i ukusno, Sezona 6 | Epizoda 9

    Pati posjećuje grad San Martin Tilcajete kako bi se našla s Mariom i Jacobom u njihovoj poznatoj umjetničkoj školi. Tamo saznaje tajne njihove umjetnosti i kuša nevjerojatno ukusnu jetru s jajima pripremljenu za umjetnike.

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Kako sam saznala, Sezona 6 | Epizoda 10

    Ljudi uvijek pitaju Pati kako je strast prema hrani pretvorila u karijeru. Tijekom godina je ispričala dijelove, ali nikad cijelu priču. Ispričat će vam kako se zaljubila u hranu, kako je počela i kako je došla do ovoga što ima danas.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Ainleyjeva božićna hrana za dobro raspoloženje

    +

    , Extra | Epizoda 1

  • 08:00

    Jamiejev brz i jednostavan Božić

    +

    Jamiejev brz i jednostavan Božić, Extra | Epizoda 1

    Jamie se vraća s jedinstvenim jelima od kojih cure sline kako bi nadahnuo kućne kuhare da budu kreativni koristeći samo pet namirnica posebno za blagdansko vrijeme. Savršeno za one od vas koji vole klopu, ali nemaju energije za komplicirano kuhanje.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova prva pomoć za kuharske nezgode

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 13

  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 13, Sezona 7 | Epizoda 13

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Sukob tri titana, Sezona 3 | Epizoda 3

    Grčka avantura završava u Ateni gdje se dečki utrkuju na antičkom olimpijskom stadionu, posjećuju vinograde i pčelinjake te odlaze u lov na tartufe sa psima kod impresivnih manastira Meteora.

  • 11:00

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Justine upoznaje chefa Hansa Leeja Rasmussena, koji poziva Justine da posjeti Turistički institut Macaoa gdje obučava buduće chefove da se bore protiv bacanja hrane i njihovu industriju učine održivijom.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Francuski jelovnik, Sezona 2 | Epizoda 17

    U ovoj epizodi, Lora i Stojan podsjećaju gledatelje zašto francuska kuhinja ima svjetsku slavu. Prvo pripremaju salatu Lyonnaise, ponos grada Lyona. Samo tri sastojka, a sjajan okus. Zatim slijedi fricassée od zečetine s vrhnjem i maslacem.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Deseta epizoda, Sezona 1 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 12:25

    Umjetnost okusa

    +

    Pirinç, Sezona 1 | Epizoda 25

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Paul Hollywood: Na meksički način

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

  • 14:00

    Ainsleyjeva blagdanska hrana koju volimo

    +

    , Extra | Epizoda 1

  • 15:00

    Božićno odbrojavanje s Jamiejem

    +

    Božićno odbrojavanje s Jamiejem, Extra | Epizoda 1

    Pripremite se za božićno odbrojavanje s Jamiejem!

  • 16:00

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Justine posjećuje Belos Tempos, portugalski restoran koji poslužuje tradicionalna domaća jela iz Macaoa i ima sreće što može naučiti kako se priprema popularni desert kuharice Ane.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Francuski jelovnik, Sezona 2 | Epizoda 17

    U ovoj epizodi, Lora i Stojan podsjećaju gledatelje zašto francuska kuhinja ima svjetsku slavu. Prvo pripremaju salatu Lyonnaise, ponos grada Lyona. Samo tri sastojka, a sjajan okus. Zatim slijedi fricassée od zečetine s vrhnjem i maslacem.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova prva pomoć za kuharske nezgode

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 14

  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 14, Sezona 7 | Epizoda 14

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Mary putuje u Škotsku da bi uživala u najboljem iz njihove smočnice i receptima nadahnutima vlastitom baštinom. U Ullapoolu će otkriti divne školjke, a sa chefom Tomom Kitchinom roštilja divljač te priprema kremu s viskijem na obali jezera.

  • 18:30

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Mary s gledateljima dijeli nadahnjujuća, silno hranjiva svakodnevna jela, od bogatog bolognaise umaka do krepke juhe. Navlači i radno odijelo te se okušava u radu s pčelama: vrca med i zatim priprema pobjednički desert.

  • 19:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Deseta epizoda, Sezona 1 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Gordon, Gino i Fred: Velika božićna pečenka

    +

    Gordon, Gino i Fred: Velika božićna pečenka, Extra | Epizoda 1

    Gordon Ramsay izaziva Gina D'Acampa dok biraju vono i obučavaju šest slavnih osoba dok im pomažu skuhati tri obroka za posebnu Božićnu večeru u čast 100 britanskih junaka godine, koji će izglasati najbolje jelo Voditelj je Fred Sirieix.

  • 21:00

    Božićno odbrojavanje s Jamiejem

    +

    Božićno odbrojavanje s Jamiejem, Extra | Epizoda 1

    Pripremite se za božićno odbrojavanje s Jamiejem!

  • 22:00

    Ainsleyjeva blagdanska hrana koju volimo

    +

    , Extra | Epizoda 1

  • 23:00

    Paul Hollywood: Na meksički način

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Francuski jelovnik, Sezona 2 | Epizoda 17

    U ovoj epizodi, Lora i Stojan podsjećaju gledatelje zašto francuska kuhinja ima svjetsku slavu. Prvo pripremaju salatu Lyonnaise, ponos grada Lyona. Samo tri sastojka, a sjajan okus. Zatim slijedi fricassée od zečetine s vrhnjem i maslacem.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Justine posjećuje Belos Tempos, portugalski restoran koji poslužuje tradicionalna domaća jela iz Macaoa i ima sreće što može naučiti kako se priprema popularni desert kuharice Ane.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Juju čokolada- prekriveni život, Sezona 6 | Epizoda 11

    Pati provodi dan s najmlađim sinom, Jujuom. Juju je poznat po ljubavi prema čokoladi. U ovoj epizodi provode dan u kuhinji i osmišljavaju tri ukusna recepta: kruh od banane s čokoladom, palačinke s čokoladom i milkshake s čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Gordon, Gino i Fred: Velika božićna pečenka

    +

    Gordon, Gino i Fred: Velika božićna pečenka, Extra | Epizoda 1

    Gordon Ramsay izaziva Gina D'Acampa dok biraju vono i obučavaju šest slavnih osoba dok im pomažu skuhati tri obroka za posebnu Božićnu večeru u čast 100 britanskih junaka godine, koji će izglasati najbolje jelo Voditelj je Fred Sirieix.

  • 02:40

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Leiria, Sezona 1 | Epizoda 11

    Danas istražujemo gastronomiju Leirije. Pripremamo juhu od bakalara, Pile u Púcari i naposljetku Migas iz Leirije.

  • 03:05

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Santarem, Sezona 1 | Epizoda 12

    Danas istražujemo okuse okruga Santarém. Započet ćemo sa seljačkom juhom, nastaviti s Torricado de Bacalhau i završiti s grahoricama i rebarcima.

  • 03:30

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Mary putuje u Škotsku da bi uživala u najboljem iz njihove smočnice i receptima nadahnutima vlastitom baštinom. U Ullapoolu će otkriti divne školjke, a sa chefom Tomom Kitchinom roštilja divljač te priprema kremu s viskijem na obali jezera.

  • 04:00

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Mary s gledateljima dijeli nadahnjujuća, silno hranjiva svakodnevna jela, od bogatog bolognaise umaka do krepke juhe. Navlači i radno odijelo te se okušava u radu s pčelama: vrca med i zatim priprema pobjednički desert.

  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Francuski jelovnik, Sezona 2 | Epizoda 17

    U ovoj epizodi, Lora i Stojan podsjećaju gledatelje zašto francuska kuhinja ima svjetsku slavu. Prvo pripremaju salatu Lyonnaise, ponos grada Lyona. Samo tri sastojka, a sjajan okus. Zatim slijedi fricassée od zečetine s vrhnjem i maslacem.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Justine posjećuje Belos Tempos, portugalski restoran koji poslužuje tradicionalna domaća jela iz Macaoa i ima sreće što može naučiti kako se priprema popularni desert kuharice Ane.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Deseta epizoda, Sezona 1 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 05:30

    Umjetnost okusa

    +

    Pirinç, Sezona 1 | Epizoda 25

    Idite na emisiju