Srijeda

7 Prosinac

  • 06:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    UMJETNOST MOLEA, Sezona 6 | Epizoda 7

    Pati vodi gledatelje na istraživanje svega vezanog uz mole. Oaxaca je poznata kao zemlja molea i tamo postoji gomila varijanti. Kroz istraživanja u Oaxaci, dat će gledateljima osnove za mole te nešto njegove povijesti i važnosti, a otkrit će i neke recepte koji su joj osobno najdraži.

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    U potrazi za Mixtecom, Sezona 6 | Epizoda 8

    Pati putuje u regiju Oaxaca, koju još zovu i La Mixteca te saznaje što tamošnju hranu i kulturu čini tako jedinstvenom. Sastaje se s Ixchelom Ornellasom, chefom i vlasnikom restorana, koji će je osobno provesti gradom.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Ainsleyeva hrana za dobro raspoloženje

    +

    Obalne delicije, Sezona 2 | Epizoda 10

  • 08:00

    Jamiejev talijanski Božić

    +

    Jamiejev talijanski Božić, Extra | Epizoda 1

    Kao prethodnica najnovije talijanske serije, ova jednosatna Božićna emisija, Jamiejev talijanski Božić, prikazuje nam kako Jamie Oliver putuje u predivnu dolinu Aoste na sjeveru Italije i podijelit će recepte koji unose talijanski duh u blagdanske svečanosti te napraviti pravu Božićnu gozbu.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova prva pomoć za kuharske nezgode

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 12

  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 12, Sezona 7 | Epizoda 12

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Mamma Mia!, Sezona 3 | Epizoda 2

    Gordon, Gino i Fred vraćaju se u novoj seriji kulinarskih pustolovina. Prva postaja je Laponija. Nakon nezgode u posljednjoj seriji, kada ih je Gino odveo u pustinju Maroka, Gordon je ovaj put odlučio proslaviti sezonu na pravi način.

  • 11:00

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Justine kuša uličnu hranu Macaua prije nego pripremi jelo nadahnuto posjetom raskošnom hotelu.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Salata od grahas ribom, tjestenina i desert od bezea, Sezona 2 | Epizoda 16

    Dvije vrste ribe, grah i svježe cherry rajčice. Pitate se što će izaći iz te kombinacije. Odgovor je veličanstvena salata od graha. Lora i Stojan je obožavaju jer je drukčija, zasitna i zanimljiva. Zatim koriste razne domaće kobasice uz tjesteninu. Na kraju, desert koji se pamti po teksturi i okusu.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Deveta epizoda, Sezona 1 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 12:25

    Umjetnost okusa

    +

    Buğday, Sezona 1 | Epizoda 24

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Lucin ključni sastojak

    +

    Bosiljak, Sezona 2 | Epizoda 3

    U današnjoj nam se epizodi Luca Ciano vraća s bitnim sastojkom – bosiljkom, bez kojeg je nezamisliva talijanska kuhinja. Luca nam pokazuje recept za pesto od bosiljka, temeljac za izvrsnu tjesteninu s bosiljkom.

  • 13:30

    Lucin ključni sastojak

    +

    Bivolji sir, Sezona 2 | Epizoda 4

    U današnjoj čudesnom putovanju s Lucom Cianom u potrazi smo za ključnom namirnicom – bivoljim sirom. Od grickalica do glavnih jela i deserta, u ovoj će se epizodi sa sirom pronaći ponešto za svakoga.

  • 14:00

    Ainleyjeva božićna hrana za dobro raspoloženje

    +

    , Extra | Epizoda 1

  • 15:00

    Jamiejev brz i jednostavan Božić

    +

    Jamiejev brz i jednostavan Božić, Extra | Epizoda 1

    Jamie se vraća s jedinstvenim jelima od kojih cure sline kako bi nadahnuo kućne kuhare da budu kreativni koristeći samo pet namirnica posebno za blagdansko vrijeme. Savršeno za one od vas koji vole klopu, ali nemaju energije za komplicirano kuhanje.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Justine upoznaje chefa Hansa Leeja Rasmussena, koji poziva Justine da posjeti Turistički institut Macaoa gdje obučava buduće chefove da se bore protiv bacanja hrane i njihovu industriju učine održivijom.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Salata od grahas ribom, tjestenina i desert od bezea, Sezona 2 | Epizoda 16

    Dvije vrste ribe, grah i svježe cherry rajčice. Pitate se što će izaći iz te kombinacije. Odgovor je veličanstvena salata od graha. Lora i Stojan je obožavaju jer je drukčija, zasitna i zanimljiva. Zatim koriste razne domaće kobasice uz tjesteninu. Na kraju, desert koji se pamti po teksturi i okusu.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova prva pomoć za kuharske nezgode

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 13

  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 13, Sezona 7 | Epizoda 13

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Najdraža jela Mary Berry 1

    +

    Božićno doba, Sezona 1 | Epizoda 7

    U ovoj dražesnoj seriji, najdraža kuharica malih ekrana izvlači na površinu bogatstvo svog znanja i dijeli s nama svoje najdraže recepte.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Najdraža jela Mary Berry 1

    +

    Božić, Sezona 1 | Epizoda 8

    U ovoj dražesnoj seriji, najdraža kuharica malih ekrana izvlači na površinu bogatstvo svog znanja i dijeli s nama svoje najdraže recepte.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Deveta epizoda, Sezona 1 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Umjetnost okusa

    +

    Buğday, Sezona 1 | Epizoda 24

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Sukob tri titana, Sezona 3 | Epizoda 3

    Grčka avantura završava u Ateni gdje se dečki utrkuju na antičkom olimpijskom stadionu, posjećuju vinograde i pčelinjake te odlaze u lov na tartufe sa psima kod impresivnih manastira Meteora.

  • 21:00

    Jamiejev brz i jednostavan Božić

    +

    Jamiejev brz i jednostavan Božić, Extra | Epizoda 1

    Jamie se vraća s jedinstvenim jelima od kojih cure sline kako bi nadahnuo kućne kuhare da budu kreativni koristeći samo pet namirnica posebno za blagdansko vrijeme. Savršeno za one od vas koji vole klopu, ali nemaju energije za komplicirano kuhanje.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Ainleyjeva božićna hrana za dobro raspoloženje

    +

    , Extra | Epizoda 1

  • 23:00

    Lucin ključni sastojak

    +

    Bosiljak, Sezona 2 | Epizoda 3

    U današnjoj nam se epizodi Luca Ciano vraća s bitnim sastojkom – bosiljkom, bez kojeg je nezamisliva talijanska kuhinja. Luca nam pokazuje recept za pesto od bosiljka, temeljac za izvrsnu tjesteninu s bosiljkom.

  • 23:30

    Lucin ključni sastojak

    +

    Bivolji sir, Sezona 2 | Epizoda 4

    U današnjoj čudesnom putovanju s Lucom Cianom u potrazi smo za ključnom namirnicom – bivoljim sirom. Od grickalica do glavnih jela i deserta, u ovoj će se epizodi sa sirom pronaći ponešto za svakoga.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Salata od grahas ribom, tjestenina i desert od bezea, Sezona 2 | Epizoda 16

    Dvije vrste ribe, grah i svježe cherry rajčice. Pitate se što će izaći iz te kombinacije. Odgovor je veličanstvena salata od graha. Lora i Stojan je obožavaju jer je drukčija, zasitna i zanimljiva. Zatim koriste razne domaće kobasice uz tjesteninu. Na kraju, desert koji se pamti po teksturi i okusu.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Justine upoznaje chefa Hansa Leeja Rasmussena, koji poziva Justine da posjeti Turistički institut Macaoa gdje obučava buduće chefove da se bore protiv bacanja hrane i njihovu industriju učine održivijom.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Doručak u Oaxaci: neuredno i ukusno, Sezona 6 | Epizoda 9

    Pati posjećuje grad San Martin Tilcajete kako bi se našla s Mariom i Jacobom u njihovoj poznatoj umjetničkoj školi. Tamo saznaje tajne njihove umjetnosti i kuša nevjerojatno ukusnu jetru s jajima pripremljenu za umjetnike.

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Kako sam saznala, Sezona 6 | Epizoda 10

    Ljudi uvijek pitaju Pati kako je strast prema hrani pretvorila u karijeru. Tijekom godina je ispričala dijelove, ali nikad cijelu priču. Ispričat će vam kako se zaljubila u hranu, kako je počela i kako je došla do ovoga što ima danas.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Sukob tri titana, Sezona 3 | Epizoda 3

    Grčka avantura završava u Ateni gdje se dečki utrkuju na antičkom olimpijskom stadionu, posjećuju vinograde i pčelinjake te odlaze u lov na tartufe sa psima kod impresivnih manastira Meteora.

  • 02:40

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Coimbra, Sezona 1 | Epizoda 9

    Danas odlazimo na gastronomsku turneju u okrug Coimbra. Kuhat ćemo Chanfanu, želudce i zaključiti slatkim pudingom Poor Clares.

  • 03:05

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Castelo Branco, Sezona 1 | Epizoda 10

    Danas otkrivamo gastronomska čuda okruga Castelo Branco. Pripremamo jetrica u luku, jaretinu iz pećnice i završavamo s tradicionalnom Tigeladom.

  • 03:30

    Najdraža jela Mary Berry 1

    +

    Božićno doba, Sezona 1 | Epizoda 7

    U ovoj dražesnoj seriji, najdraža kuharica malih ekrana izvlači na površinu bogatstvo svog znanja i dijeli s nama svoje najdraže recepte.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Najdraža jela Mary Berry 1

    +

    Božić, Sezona 1 | Epizoda 8

    U ovoj dražesnoj seriji, najdraža kuharica malih ekrana izvlači na površinu bogatstvo svog znanja i dijeli s nama svoje najdraže recepte.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Salata od grahas ribom, tjestenina i desert od bezea, Sezona 2 | Epizoda 16

    Dvije vrste ribe, grah i svježe cherry rajčice. Pitate se što će izaći iz te kombinacije. Odgovor je veličanstvena salata od graha. Lora i Stojan je obožavaju jer je drukčija, zasitna i zanimljiva. Zatim koriste razne domaće kobasice uz tjesteninu. Na kraju, desert koji se pamti po teksturi i okusu.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Justine upoznaje chefa Hansa Leeja Rasmussena, koji poziva Justine da posjeti Turistički institut Macaoa gdje obučava buduće chefove da se bore protiv bacanja hrane i njihovu industriju učine održivijom.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Deveta epizoda, Sezona 1 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 05:30

    Umjetnost okusa

    +

    Buğday, Sezona 1 | Epizoda 24

    Idite na emisiju