Utorak

6 Prosinac

  • 06:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    OD SELA DO GRADA, Sezona 6 | Epizoda 5

    Pati provodi dan s jednim od najpoznatijih chefova i vlasnikom Casa Oaxace, Alexom Ruizom. Alex pokazuje Pati svoju omiljenu tržnicu i obiteljsku farmu, pokazujući Oaxacu koju poznaje i voli. U kuhinji Pati stvara obiteljske recepte nadahnute provodom s Alexom i kuha ih svom sinu Jujuu.

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    ŽENE OAXACE, Sezona 6 | Epizoda 6

    Pati upoznaje kuharice, poslovnjakinje i društveno utjecajne žene te propituje ulogu žena u Oaxaci te njihov utjecaj na običaje i kuhinju. U kuhinji priprema jela prema receptima koje je naučila od tih žena, koji uključuju coloradito piletinu i cazuela pire krumpir i mliječni čokoladni desert.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Ainsleyeva hrana za dobro raspoloženje

    +

    Voće I bobice, Sezona 2 | Epizoda 9

  • 08:00

    Jamiejeva božićna kuharica

    +

    Jamiejeva božićna kuharica, Extra | Epizoda 1

    Jamie Oliver kuha za Božić već skoro dva desetljeća i eksperimentara s gomilama različitih načina pripreme klasika. Ali ove godine nam želi pokazati svoje vrhunske recepte, one koje smatra zaista najboljima za Božić.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova prva pomoć za kuharske nezgode

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 11

  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 11, Sezona 7 | Epizoda 11

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Očajnički tražeći Djeda Božićnjaka, Sezona 3 | Epizoda 1

    Gordon, Gino i Fred vraćaju se u novoj seriji kulinarskih pustolovina. Prva postaja je Laponija. Nakon nezgode u posljednjoj seriji, kada ih je Gino odveo u pustinju Maroka, Gordon je ovaj put odlučio proslaviti sezonu na pravi način.

  • 11:00

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Justine se pridružuje arhitektici Carli Figueiredo kako bi istražile četvrt St. Lazaro, koja je pod kineskim i europskim utjecajem. Zatim posjećuje Trombe Rija i uči kako pripremiti jedno od najpopularnijih jela tog restorana.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Juha od gljiva, janjeći fatteh i gris puding, Sezona 2 | Epizoda 15

    Jelovnik počinje toplom, gustom juhom. U tradicionalnu juhu od gljiva Stojan i Lora odlučili su dodati sir cheddar, koji će se rastopiti i dodati gustoću i okus. Aromu daljina donosi mekana janjetina s umakom. Jedinstveno, ukusno jelo, koje svi moraju kušati.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Osma epizoda, Sezona 1 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 12:25

    Umjetnost okusa

    +

    Balkabağı, Sezona 1 | Epizoda 23

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Ljupke slastice s Juliet Sear

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Juliet Sear priprema zadivljujuće recepte za današnje Prekrasno pečenje. Tu je divna višebojna torta, rižoto kolač sa sirom i krasan tart od povrća. Kao dodatak, Helen Goh pokazuje Julieti kako pripremiti prugasti kolač s limunom i crnim ribizom.

  • 14:00

    Ainsleyeva hrana za dobro raspoloženje

    +

    Obalne delicije, Sezona 2 | Epizoda 10

  • 15:00

    Jamiejev talijanski Božić

    +

    Jamiejev talijanski Božić, Extra | Epizoda 1

    Kao prethodnica najnovije talijanske serije, ova jednosatna Božićna emisija, Jamiejev talijanski Božić, prikazuje nam kako Jamie Oliver putuje u predivnu dolinu Aoste na sjeveru Italije i podijelit će recepte koji unose talijanski duh u blagdanske svečanosti te napraviti pravu Božićnu gozbu.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Justine kuša uličnu hranu Macaua prije nego pripremi jelo nadahnuto posjetom raskošnom hotelu.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Juha od gljiva, janjeći fatteh i gris puding, Sezona 2 | Epizoda 15

    Jelovnik počinje toplom, gustom juhom. U tradicionalnu juhu od gljiva Stojan i Lora odlučili su dodati sir cheddar, koji će se rastopiti i dodati gustoću i okus. Aromu daljina donosi mekana janjetina s umakom. Jedinstveno, ukusno jelo, koje svi moraju kušati.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova prva pomoć za kuharske nezgode

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 12

  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 12, Sezona 7 | Epizoda 12

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Najdraža jela Mary Berry 1

    +

    Raspodjela, Sezona 1 | Epizoda 5

    Mary posjećuje Tangmere u istočnom Sussexu te izvlači inspiraciju za svoju janjetinu s engleskim povrćem, kriške od jagode i pile s narančom, kaduljom i đumbirom.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Najdraža jela Mary Berry 1

    +

    Dom, Sezona 1 | Epizoda 6

    Mary će pripremiti recepte inspirirane njezinom obitelji, uključujući zapečenu piletinu i tjesteninu, kekse na tri načina i janjetinu začinjenu harissom s bijelim grahom.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Osma epizoda, Sezona 1 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Umjetnost okusa

    +

    Balkabağı, Sezona 1 | Epizoda 23

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Mamma Mia!, Sezona 3 | Epizoda 2

    Gordon, Gino i Fred vraćaju se u novoj seriji kulinarskih pustolovina. Prva postaja je Laponija. Nakon nezgode u posljednjoj seriji, kada ih je Gino odveo u pustinju Maroka, Gordon je ovaj put odlučio proslaviti sezonu na pravi način.

  • 21:00

    Jamiejev talijanski Božić

    +

    Jamiejev talijanski Božić, Extra | Epizoda 1

    Kao prethodnica najnovije talijanske serije, ova jednosatna Božićna emisija, Jamiejev talijanski Božić, prikazuje nam kako Jamie Oliver putuje u predivnu dolinu Aoste na sjeveru Italije i podijelit će recepte koji unose talijanski duh u blagdanske svečanosti te napraviti pravu Božićnu gozbu.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Ainsleyeva hrana za dobro raspoloženje

    +

    Obalne delicije, Sezona 2 | Epizoda 10

  • 23:00

    Ljupke slastice s Juliet Sear

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Juliet Sear priprema zadivljujuće recepte za današnje Prekrasno pečenje. Tu je divna višebojna torta, rižoto kolač sa sirom i krasan tart od povrća. Kao dodatak, Helen Goh pokazuje Julieti kako pripremiti prugasti kolač s limunom i crnim ribizom.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Juha od gljiva, janjeći fatteh i gris puding, Sezona 2 | Epizoda 15

    Jelovnik počinje toplom, gustom juhom. U tradicionalnu juhu od gljiva Stojan i Lora odlučili su dodati sir cheddar, koji će se rastopiti i dodati gustoću i okus. Aromu daljina donosi mekana janjetina s umakom. Jedinstveno, ukusno jelo, koje svi moraju kušati.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Justine kuša uličnu hranu Macaua prije nego pripremi jelo nadahnuto posjetom raskošnom hotelu.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    UMJETNOST MOLEA, Sezona 6 | Epizoda 7

    Pati vodi gledatelje na istraživanje svega vezanog uz mole. Oaxaca je poznata kao zemlja molea i tamo postoji gomila varijanti. Kroz istraživanja u Oaxaci, dat će gledateljima osnove za mole te nešto njegove povijesti i važnosti, a otkrit će i neke recepte koji su joj osobno najdraži.

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    U potrazi za Mixtecom, Sezona 6 | Epizoda 8

    Pati putuje u regiju Oaxaca, koju još zovu i La Mixteca te saznaje što tamošnju hranu i kulturu čini tako jedinstvenom. Sastaje se s Ixchelom Ornellasom, chefom i vlasnikom restorana, koji će je osobno provesti gradom.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Mamma Mia!, Sezona 3 | Epizoda 2

    Gordon, Gino i Fred vraćaju se u novoj seriji kulinarskih pustolovina. Prva postaja je Laponija. Nakon nezgode u posljednjoj seriji, kada ih je Gino odveo u pustinju Maroka, Gordon je ovaj put odlučio proslaviti sezonu na pravi način.

  • 02:40

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Porto, Sezona 1 | Epizoda 7

    Danas istražujemo okuse Porta. Henrique priprema školjke à Bulhão Pato, Bakalar à Gomes de Sá (Pessoa) i naposljetku tripice à Moda do Porto.

  • 03:05

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Aveiro, Sezona 1 | Epizoda 8

    Danas odlazimo na gastronomski izlet u pokrajinu Aveiro. Poslužit ćemo se s Rojões, bakalarom Tiborna i naposljetku, neodoljivim Pão-de-lóom.

  • 03:30

    Najdraža jela Mary Berry 1

    +

    Raspodjela, Sezona 1 | Epizoda 5

    Mary posjećuje Tangmere u istočnom Sussexu te izvlači inspiraciju za svoju janjetinu s engleskim povrćem, kriške od jagode i pile s narančom, kaduljom i đumbirom.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Najdraža jela Mary Berry 1

    +

    Dom, Sezona 1 | Epizoda 6

    Mary će pripremiti recepte inspirirane njezinom obitelji, uključujući zapečenu piletinu i tjesteninu, kekse na tri načina i janjetinu začinjenu harissom s bijelim grahom.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Juha od gljiva, janjeći fatteh i gris puding, Sezona 2 | Epizoda 15

    Jelovnik počinje toplom, gustom juhom. U tradicionalnu juhu od gljiva Stojan i Lora odlučili su dodati sir cheddar, koji će se rastopiti i dodati gustoću i okus. Aromu daljina donosi mekana janjetina s umakom. Jedinstveno, ukusno jelo, koje svi moraju kušati.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Justine kuša uličnu hranu Macaua prije nego pripremi jelo nadahnuto posjetom raskošnom hotelu.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Osma epizoda, Sezona 1 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 05:30

    Umjetnost okusa

    +

    Balkabağı, Sezona 1 | Epizoda 23

    Idite na emisiju