Ponedjeljak

5 Prosinac

  • 06:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    KRALJICA U ZEMLJI BOGOVA, Sezona 6 | Epizoda 3

    Pati putuje u gradić Teotitlan de Valle ako bi se sastala s jednom od najboljih kuharica u Oaxaci, Abigail Mendozom. Abigail u svom domu pokazuje Pati koliko je odlučna u pčuvanju predšpanjolskih tehnika i recepata njezinih Zapotec predaka. Pati u kuhinji koristi sastojke iz regije za nove recepte.

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    MEZCALI, Sezona 6 | Epizoda 4

    Pati se vozi u regiju u Oaxaci koja je poznata po najboljem mezcalu u Meksiku. Upoznaje vlasnika obiteljskog pogona za proizvodnju i saznaje kako se mezcal pravi, od polja do flaširanja. Kod kuće s prijateljima priprema meksičku salatu s odreskom i kiseliš napravljen s mezcalom.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Ainsleyeva hrana za dobro raspoloženje

    +

    Zelenjava, Sezona 2 | Epizoda 8

    Dobra doza zelenjave zacijelo će prijati, a Ainsleyjevi današnji recepti se većinom sastoje od toga. Posjet tehnologiji za vertikalnu poljoprivredu Vertical Future, Ainsleyju daje ideju za uzgoj svježih proizvoda na revolucionaran način…

  • 08:00

    Jamiejev Badnjak

    +

    Jamiejev Badnjak, Extra | Epizoda 1

    Jamiejev Badnjak poslastica je koja se mora pogledati prije Božića kako biste imali ukusnu gozbu za blagdane bez stresa. Blo da ste iskusni kuhar ili tek početnik, Jamie želi da vam taj najveći kulinarski izazov u godini prođe glatko.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova prva pomoć za kuharske nezgode

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 10

  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 10, Sezona 7 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Texas, Sezona 2 | Epizoda 5

    Četiri si tjedna Gino zrači stopala na zadnjem sjedalu dok dečki krstare teksaškim autocestama. Texas je raj za mesoljupce i Gordon je nestrpljiv da euroljupcima pokaže poneki od najboljih jela s roštilja poznatih čovjeku.

  • 11:00

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Justine posjećuje jednu od najstarijih kineskih čajana u Macau, a kasnije joj se pridružuje jedan od najuglednijih portugalskih chefova u Macau, Antonio Coelho, kako bi pripremili jedno od njegovih najpopularnijih jela.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Terrine od zečetine, piletina i čokoladne tortice, Sezona 2 | Epizoda 14

    Elegantno hladno predjelo pripremljeno od zečetine i posluženo uz svježu salatu. Nakon toga Lora i Stojan će pripremiti krasnu piletinu s estragonom i jednako ukusnim umakom. Ali to nije sve. Uz glavno jelo ide i pečeni krumpir. Desert je ekstravagantan - čokoladne tortice s puslicama i malinama.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Sedma epizoda, Sezona 1 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 12:25

    Umjetnost okusa

    +

    Zeytin, Sezona 1 | Epizoda 22

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Jamie Oliver: Dovoljna je samo jedna tava

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie pokazuje cijeli spektar jela iz tave; super brzu piletinu s limunskom travom, batat s čilijem i domaćim nachosima, te čokoladni pladanj s retro mandarinama iz konzerve i nadjevom od kreme.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Jamie Oliver: Dovoljna je samo jedna tava

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie priprema dva recepta u tavi koja puržaju savršeno riješenje za život u gužvi. Njegova verzija shakshuka sa šparogama, brokulom i harissom, te nevjerojatno dobra usitnjena svinjetina, koja se može zamrznuti i koristiti po potrebi.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Ainsleyeva hrana za dobro raspoloženje

    +

    Voće I bobice, Sezona 2 | Epizoda 9

  • 15:00

    Jamiejeva božićna kuharica

    +

    Jamiejeva božićna kuharica, Extra | Epizoda 1

    Jamie Oliver kuha za Božić već skoro dva desetljeća i eksperimentara s gomilama različitih načina pripreme klasika. Ali ove godine nam želi pokazati svoje vrhunske recepte, one koje smatra zaista najboljima za Božić.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Justine se pridružuje arhitektici Carli Figueiredo kako bi istražile četvrt St. Lazaro, koja je pod kineskim i europskim utjecajem. Zatim posjećuje Trombe Rija i uči kako pripremiti jedno od najpopularnijih jela tog restorana.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Terrine od zečetine, piletina i čokoladne tortice, Sezona 2 | Epizoda 14

    Elegantno hladno predjelo pripremljeno od zečetine i posluženo uz svježu salatu. Nakon toga Lora i Stojan će pripremiti krasnu piletinu s estragonom i jednako ukusnim umakom. Ali to nije sve. Uz glavno jelo ide i pečeni krumpir. Desert je ekstravagantan - čokoladne tortice s puslicama i malinama.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova prva pomoć za kuharske nezgode

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 11

  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 11, Sezona 7 | Epizoda 11

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Najdraža jela Mary Berry 1

    +

    Začinski vrt, Sezona 1 | Epizoda 3

    Mary stvara recepte sa sastojcima iz njezinog začinskog vrta, poput pesto piletine s limunom i tortu s limunskim preljevom.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Najdraža jela Mary Berry 1

    +

    Tržnica, Sezona 1 | Epizoda 4

    Mary će kuhati sa sastojcima s tržnice, poput piletine sa šparogama, umakom od limuna i creme fraiche te salatom od miješanoga graha.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Sedma epizoda, Sezona 1 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Umjetnost okusa

    +

    Zeytin, Sezona 1 | Epizoda 22

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Očajnički tražeći Djeda Božićnjaka, Sezona 3 | Epizoda 1

    Gordon, Gino i Fred vraćaju se u novoj seriji kulinarskih pustolovina. Prva postaja je Laponija. Nakon nezgode u posljednjoj seriji, kada ih je Gino odveo u pustinju Maroka, Gordon je ovaj put odlučio proslaviti sezonu na pravi način.

  • 21:00

    Jamiejeva božićna kuharica

    +

    Jamiejeva božićna kuharica, Extra | Epizoda 1

    Jamie Oliver kuha za Božić već skoro dva desetljeća i eksperimentara s gomilama različitih načina pripreme klasika. Ali ove godine nam želi pokazati svoje vrhunske recepte, one koje smatra zaista najboljima za Božić.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Ainsleyeva hrana za dobro raspoloženje

    +

    Voće I bobice, Sezona 2 | Epizoda 9

  • 23:00

    Jamie Oliver: Dovoljna je samo jedna tava

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie pokazuje cijeli spektar jela iz tave; super brzu piletinu s limunskom travom, batat s čilijem i domaćim nachosima, te čokoladni pladanj s retro mandarinama iz konzerve i nadjevom od kreme.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Jamie Oliver: Dovoljna je samo jedna tava

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie priprema dva recepta u tavi koja puržaju savršeno riješenje za život u gužvi. Njegova verzija shakshuka sa šparogama, brokulom i harissom, te nevjerojatno dobra usitnjena svinjetina, koja se može zamrznuti i koristiti po potrebi.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Terrine od zečetine, piletina i čokoladne tortice, Sezona 2 | Epizoda 14

    Elegantno hladno predjelo pripremljeno od zečetine i posluženo uz svježu salatu. Nakon toga Lora i Stojan će pripremiti krasnu piletinu s estragonom i jednako ukusnim umakom. Ali to nije sve. Uz glavno jelo ide i pečeni krumpir. Desert je ekstravagantan - čokoladne tortice s puslicama i malinama.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Justine se pridružuje arhitektici Carli Figueiredo kako bi istražile četvrt St. Lazaro, koja je pod kineskim i europskim utjecajem. Zatim posjećuje Trombe Rija i uči kako pripremiti jedno od najpopularnijih jela tog restorana.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    OD SELA DO GRADA, Sezona 6 | Epizoda 5

    Pati provodi dan s jednim od najpoznatijih chefova i vlasnikom Casa Oaxace, Alexom Ruizom. Alex pokazuje Pati svoju omiljenu tržnicu i obiteljsku farmu, pokazujući Oaxacu koju poznaje i voli. U kuhinji Pati stvara obiteljske recepte nadahnute provodom s Alexom i kuha ih svom sinu Jujuu.

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    ŽENE OAXACE, Sezona 6 | Epizoda 6

    Pati upoznaje kuharice, poslovnjakinje i društveno utjecajne žene te propituje ulogu žena u Oaxaci te njihov utjecaj na običaje i kuhinju. U kuhinji priprema jela prema receptima koje je naučila od tih žena, koji uključuju coloradito piletinu i cazuela pire krumpir i mliječni čokoladni desert.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Očajnički tražeći Djeda Božićnjaka, Sezona 3 | Epizoda 1

    Gordon, Gino i Fred vraćaju se u novoj seriji kulinarskih pustolovina. Prva postaja je Laponija. Nakon nezgode u posljednjoj seriji, kada ih je Gino odveo u pustinju Maroka, Gordon je ovaj put odlučio proslaviti sezonu na pravi način.

  • 02:40

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Viseu, Sezona 1 | Epizoda 5

    Odlazimo u pokrajinu Viseu kušati neke od njezinih specijaliteta. Započinjemo s kuglom od šunke, potom slijedi Lafões patka na riži i u konačnici, bakalar na žaru s pečenim krumpirima.

  • 03:05

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Guarda, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi, Henrique istražuje okuse Guarde. Započinjemo s juhom od kestenja, potom slijedi Coelho à Caçador i za desert puding od riže.

  • 03:30

    Najdraža jela Mary Berry 1

    +

    Začinski vrt, Sezona 1 | Epizoda 3

    Mary stvara recepte sa sastojcima iz njezinog začinskog vrta, poput pesto piletine s limunom i tortu s limunskim preljevom.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Najdraža jela Mary Berry 1

    +

    Tržnica, Sezona 1 | Epizoda 4

    Mary će kuhati sa sastojcima s tržnice, poput piletine sa šparogama, umakom od limuna i creme fraiche te salatom od miješanoga graha.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Terrine od zečetine, piletina i čokoladne tortice, Sezona 2 | Epizoda 14

    Elegantno hladno predjelo pripremljeno od zečetine i posluženo uz svježu salatu. Nakon toga Lora i Stojan će pripremiti krasnu piletinu s estragonom i jednako ukusnim umakom. Ali to nije sve. Uz glavno jelo ide i pečeni krumpir. Desert je ekstravagantan - čokoladne tortice s puslicama i malinama.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Justine se pridružuje arhitektici Carli Figueiredo kako bi istražile četvrt St. Lazaro, koja je pod kineskim i europskim utjecajem. Zatim posjećuje Trombe Rija i uči kako pripremiti jedno od najpopularnijih jela tog restorana.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Sedma epizoda, Sezona 1 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 05:30

    Umjetnost okusa

    +

    Zeytin, Sezona 1 | Epizoda 22

    Idite na emisiju