Nedjelja

4 Prosinac

  • 06:00

    Rick Stein: Korniški Božić

    +

    Rick Stein: Cornwall, Extra | Epizoda 1

  • 07:05

    Okus destinacije: Kina

    +

    Provincija Anhui, Sezona 1 | Epizoda 2

    Adam posjećuje prekrasnu planinsku provinciju Anhui, gdje je nastala jedna od osam velikih regionalnih kuhinja Kine. Hrana je ovdje izdašna i seoska, a stanovnici koriste sezonsko, divlje voće i povrće iz planina.

  • 07:35

    Okus destinacije: Kina

    +

    Jiangsu, Sezona 1 | Epizoda 3

    Adam nastavlja otkrivanje povijesti Kine kroz hranu dok posjećuje provincije Jiangsu i Zhejiang, a koje su među osam najvećih regionalnih kuhinja Kine, poznate po svom bogatstvu i profinjenosti.

  • 08:05

    Jamie: Zajedno na Božić

    +

    Epizoda 1, Extra | Epizoda 1

    Jamie nam pokazuje ideje za blagdanske poklone, kao što su pečena šunka u kuhanom vinu, sirevi s okusom i božićna cjepanica te nas savjetuje kako uštedjeti na vremenu kod planiranja za veliki dan.

  • 09:05

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 25, Sezona 6 | Epizoda 25

    Danas Rudolph priprema zdravu tortu od ricotta sira i jabuka i pokazuje nam kako se rade kroasani.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 26, Sezona 6 | Epizoda 26

    Rudolph danas prvo radi Toscanella tortu. Zatim će također napraviti bogato ispunjene kekse za snagu.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Hestonov recept za ljubav

    +

    Hestonov recept za ljubav 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Valentinovo je najomiljeniji dan u godini kada oko 16 milijuna parova slavi uz romantični obrok u Ujedinjenom Kraljevstvu. Postoji li zaista veza između hrane i romantike? Na taj veliki dan pitali su eksperimentatora, chefa Hestona Blumenthala mislili li da postoji recept za romantiku.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 5, Sezona 5 | Epizoda 5

    John i Lisa donose nam nove ideje za božićnu kuhinju: od Glamorgan kobasica s džemom od čilija do pečenog pileta nadjevenog brusnicama – alternativi božićnoj purici. Slijede jela za vegetarijance i one koji to nisu, pa s desert gateau roulade…

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Irska kulinarska tura Johna Torodea

    +

    Aranski otoci, Galway i povratak u Dublin, Sezona 1 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 13, Sezona 1 | Epizoda 13

    Rick je u Tintagelu, mitološkom mjestu u Cornwallu. Otkriva da je tu bila važna trgovačka luka i rodno mjesto možda najveće britanske legende, priče o kralju Arturu. Rick upoznaje obitelj koja uzgaja egzotičan začin, šafran.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 14, Sezona 1 | Epizoda 14

    Zapadni Penwith je najzapadnija točka kopnene Britanije. Ovdje Rick istražuje bogatu i raznoliku povijest, od uvale Lamorna koja je poznata kroz pjesme i umjetnost, do rudnika kositra i bakra u Botallacku, koji je zaštićen UNESCO-m.

    Idite na emisiju
  • 14:05

    Okus destinacije: Kina

    +

    Šangaj, Sezona 1 | Epizoda 4

    Adam Liaw stiže u jedan od najvećih gradova na svijetu, Šangaj, i saznaje da je to moderno i kozmopolitsko središte.

  • 14:30

    Okus destinacije: Kina

    +

    Provincija Shandong, Sezona 1 | Epizoda 5

    Adam putuje po Kini otkrivajući njezinu povijest kroz hranu pa stiže u Shandong, rodni grad Konfucija, s najstarijom i najutjecajnijom kulinarskom tradicijom Kine.

  • 15:05

    Jamie: Zajedno na Božić

    +

    Epizoda 2, Extra | Epizoda 2

    Jamie je vrlo kreativan i pokazuje nam kako od ostataka hrane napraviti složenac s puretinom, nadjevom, umakom i prokulicom.

  • 16:05

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Kuhanje za posebne prigode, Sezona 1 | Epizoda 19

    Gordon pokazuje kako kuhati za posebne prigode. Među receptima su punjena janjetina sa špinatom i pinjolima. Rolice od kozica u vijetnamskom stilu te sočni brancin punjen komoračem, limunom i kaparima.

    Idite na emisiju
  • 16:35

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Posebne salate i fantastično voće, Sezona 1 | Epizoda 20

    Chef pokazuje kako napraviti jednostavna i moderna jela za posebne prigode, uključujući salatu od zelene papaje, sjeckanu salatu i millefeuille od maline.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Tvornica čokolade, Sezona 3 | Epizoda 17

    Ponekad dopustimo da nas potpuno obuzmu dnevne obaveze, a gužva nas proguta. Za takve trenutke, Teta Katie ima tajnu: zove se čokolada. Zato će danas svi recepti gravitirati prema tom čarobnom sastojku.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Svježa tjestenina, Sezona 3 | Epizoda 18

    Tko ne voli dobru tjesteninu? U ovoj epizodi, oslobodit ćemo prostor na radnoj površini, zasukati rukave i ručno napraviti tijesto. Teta Katie priprema tagliatele verde sa svježim sirom, orasima i rajčicom, što će rezultirati jako hranjivim objedom.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 27, Sezona 6 | Epizoda 27

    Tko bi odbio pogačice od jabuke i cimeta. Rudolph nas uči kako ih jednostavno možemo napraviti sami. Također će napraviti perece.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 28, Sezona 6 | Epizoda 28

    Inspiriran Turskom, Rudolph stvara Cigara Burek. Također će napraviti tortu od sira koja se ne peče.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Hestonova riblja gozba

    +

    Hestonova riblja gozba, Extra | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 6, Sezona 5 | Epizoda 6

    U svojoj božićnoj kuhinji John i Lisa imaju super recept za “veliki dan”. Započinju s ukusnim doručkom – kroasanima sa sirom i šerijem bellini. Za ručak John dodaje koktel od rakova za predjelo, a zatim slijedi božićna purica, pa puding i krema...

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Putuj, kuhaj, ponovi s Curtisom Stoneom 1

    +

    Novi Južni Wales, Australija, Sezona 1 | Epizoda 5

    Kuhar Curtis Stone putuje u Novi Južni Wales u Australiji, kako bi pobliže pogledao domorodačku kuhinju i zatim otišao na noćni lov na jastoge. U svojoj kuhinji, napravit će curry od škampa i ribu kuhanu u octu zvanom numus.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Putuj, kuhaj, ponovi s Curtisom Stoneom 1

    +

    Umbrija, Italija, Sezona 1 | Epizoda 6

    Kuhar Curtis Stone putuje u Umbriju u Italiji gdje će se sprijateljiti sa svinjama i ići u potragu za tartufima. U svojoj kuhinji, ispeći će hrskavo carsko meso i napraviti palentu s umakom od gljiva.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Jamie Oliver: Dovoljna je samo jedna tava

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie nam pokazuje cijeli niz jela u jednoj tavi; pečeni losos u vrećici na poslužavniku, super lagani popečci s rajčicama koje možete ispeći u tavi, pečena rolana svinjetina i rižoto - koja se oba kuhaju u istoj tavi.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Jamie Oliver: Dovoljna je samo jedna tava

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jamie nam u seriji s jednom tavom priprema jednostavnu večeru s njokima prepunim okusa, divovske začinjene mesne okruglice pune slasnih trikova koje štede vrijeme i predstavlja novog obiteljskog favorita: naopako okrenutu riblju pitu.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 13, Sezona 1 | Epizoda 13

    Rick je u Tintagelu, mitološkom mjestu u Cornwallu. Otkriva da je tu bila važna trgovačka luka i rodno mjesto možda najveće britanske legende, priče o kralju Arturu. Rick upoznaje obitelj koja uzgaja egzotičan začin, šafran.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 14, Sezona 1 | Epizoda 14

    Zapadni Penwith je najzapadnija točka kopnene Britanije. Ovdje Rick istražuje bogatu i raznoliku povijest, od uvale Lamorna koja je poznata kroz pjesme i umjetnost, do rudnika kositra i bakra u Botallacku, koji je zaštićen UNESCO-m.

    Idite na emisiju
  • 00:10

    Okus destinacije: Kina

    +

    Šangaj, Sezona 1 | Epizoda 4

    Adam Liaw stiže u jedan od najvećih gradova na svijetu, Šangaj, i saznaje da je to moderno i kozmopolitsko središte.

  • 00:40

    Okus destinacije: Kina

    +

    Provincija Shandong, Sezona 1 | Epizoda 5

    Adam putuje po Kini otkrivajući njezinu povijest kroz hranu pa stiže u Shandong, rodni grad Konfucija, s najstarijom i najutjecajnijom kulinarskom tradicijom Kine.

  • 01:15

    Jamie: Zajedno na Božić

    +

    Epizoda 2, Extra | Epizoda 2

    Jamie je vrlo kreativan i pokazuje nam kako od ostataka hrane napraviti složenac s puretinom, nadjevom, umakom i prokulicom.

  • 02:05

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Kuhanje za posebne prigode, Sezona 1 | Epizoda 19

    Gordon pokazuje kako kuhati za posebne prigode. Među receptima su punjena janjetina sa špinatom i pinjolima. Rolice od kozica u vijetnamskom stilu te sočni brancin punjen komoračem, limunom i kaparima.

    Idite na emisiju
  • 02:25

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Posebne salate i fantastično voće, Sezona 1 | Epizoda 20

    Chef pokazuje kako napraviti jednostavna i moderna jela za posebne prigode, uključujući salatu od zelene papaje, sjeckanu salatu i millefeuille od maline.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Tajne tete Cátie

    +

    Tvornica čokolade, Sezona 3 | Epizoda 17

    Ponekad dopustimo da nas potpuno obuzmu dnevne obaveze, a gužva nas proguta. Za takve trenutke, Teta Katie ima tajnu: zove se čokolada. Zato će danas svi recepti gravitirati prema tom čarobnom sastojku.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Tajne tete Cátie

    +

    Svježa tjestenina, Sezona 3 | Epizoda 18

    Tko ne voli dobru tjesteninu? U ovoj epizodi, oslobodit ćemo prostor na radnoj površini, zasukati rukave i ručno napraviti tijesto. Teta Katie priprema tagliatele verde sa svježim sirom, orasima i rajčicom, što će rezultirati jako hranjivim objedom.

    Idite na emisiju
  • 03:40

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Tri naranče, Sezona 1 | Epizoda 13

    Tri veličanstvena jela s narančom. Citrusi daju svježinu i eleganciju domaćoj pašteti od pilećih jetrica. Skokin rižoto od ječma se uz kremu od naranče pretvara u jelo iznimnog okusa. Creme brulee sa svježim voćem i aromom citrusa radost je za nepce.

    Idite na emisiju
  • 04:05

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Priča o Visu, Sezona 1 | Epizoda 14

    Vis je ribarski otok. Muškarci ribare dok žene mijese tijesto za višku pitu. Skoko će ga sam zamijesiti. Ako ulove lignju, napravit će specijalitet. Skuhao ju je, ispekao i poslužuje s cikorijom. Torta je od kukuruznog brašna, badema i limuna.

    Idite na emisiju
  • 04:30

    Hestonova riblja gozba

    +

    Hestonova riblja gozba, Extra | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 05:15

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 6, Sezona 5 | Epizoda 6

    U svojoj božićnoj kuhinji John i Lisa imaju super recept za “veliki dan”. Započinju s ukusnim doručkom – kroasanima sa sirom i šerijem bellini. Za ručak John dodaje koktel od rakova za predjelo, a zatim slijedi božićna purica, pa puding i krema...

    Idite na emisiju