Subota

3 Prosinac

  • 06:00

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 11, Sezona 1 | Epizoda 11

    Rick u St. Ivesu istražuje još uvijek živi pokret moderne umjetnosti poslijeratne Britanije. Tu se nalazi dom vodećih umjetnika, kao što su Barbara Hepworth i Terry Frost. Također, Rick otkriva neobičnu životinju koja je državni simbol Cornwalla.

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 12, Sezona 1 | Epizoda 12

    Rick je na lijepom poluotoku Roseland. Putovanje počinje na mjestu za koje se smatra da je posjetio Isus i koje je nadahnulo himnu Jeruzalem. Odlazi u St Mawes, kreće u obilazak s Alexom i Olgom Polizzi, vlasnicima najluksuznijeg hotela u Cornwallu.

    Idite na emisiju
  • 07:05

    Okus destinacije: Singapur

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    U posljednjem nastavku, Adam Liaw je sažeo sve što je vidio, čuo i okusio posljednjih tjedana u zadivljujući banket s pet slijedova za uvažene goste u hotelu Fullerton Bay.

  • 07:35

    Okus destinacije: Kina

    +

    Peking, Sezona 1 | Epizoda 1

    Adam Liaw odlazi u Peking, rodni grad njegove majke, gdje započinje putovanje kroz kulinarstvo, povijest i svoje naslijeđe obilazeći drevne kineske provincije.

  • 08:05

    Jamiejevi jednostavni božićni obroci

    +

    Epizoda 2, Extra | Epizoda 2

    Jamie je vrlo kreativan i pokazuje nam kako od ostataka hrane napraviti složenac s puretinom, nadjevom, umakom i prokulicom.

    Idite na emisiju
  • 09:05

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 23, Sezona 6 | Epizoda 23

    Rudolph danas priprema švedska peciva s cimetom i veganske kolače sa čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 24, Sezona 6 | Epizoda 24

    Vrijeme je za još jednu ukusnu tortu od mrkve s preljevom od kremastog sira i pogače s cimetom.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Hestonova fantastična jela

    +

    Hestonova fantastična jela 1, 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Kako b napravio spektakularnu božićnu gozbu, Heston poseže u dugu britansku povijest kako bi vidio kakve dragulje smo možda izgubili iz naše božićne prehrambene prošlosti i što bi mogao ponovno uvesti u 21. stoljeće, uključujući i najveći puding, u koji se čak može ući.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 4, Sezona 5 | Epizoda 4

    John i Lisa osjećaju blagdansko raspoloženje u svojoj Božićnoj kuhinji. Na jelovniku je Johnova šunka u umaku od peršina, savršena za nedjeljni ručak. Kasnije, Lisa priprema svoje tradicionalno mljeveno voće i orasi po bakinoj recepturi.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Jamie Oliver: Dovoljna je samo jedna tava

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie nam pokazuje cijeli niz jela u jednoj tavi; pečeni losos u vrećici na poslužavniku, super lagani popečci s rajčicama koje možete ispeći u tavi, pečena rolana svinjetina i rižoto - koja se oba kuhaju u istoj tavi.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Jamie Oliver: Dovoljna je samo jedna tava

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jamie nam u seriji s jednom tavom priprema jednostavnu večeru s njokima prepunim okusa, divovske začinjene mesne okruglice pune slasnih trikova koje štede vrijeme i predstavlja novog obiteljskog favorita: naopako okrenutu riblju pitu.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Rick Stein: Korniški Božić

    +

    Rick Stein: Cornwall, Extra | Epizoda 1

  • 14:05

    Okus destinacije: Kina

    +

    Provincija Anhui, Sezona 1 | Epizoda 2

    Adam posjećuje prekrasnu planinsku provinciju Anhui, gdje je nastala jedna od osam velikih regionalnih kuhinja Kine. Hrana je ovdje izdašna i seoska, a stanovnici koriste sezonsko, divlje voće i povrće iz planina.

  • 14:30

    Okus destinacije: Kina

    +

    Jiangsu, Sezona 1 | Epizoda 3

    Adam nastavlja otkrivanje povijesti Kine kroz hranu dok posjećuje provincije Jiangsu i Zhejiang, a koje su među osam najvećih regionalnih kuhinja Kine, poznate po svom bogatstvu i profinjenosti.

  • 15:05

    Jamie: Zajedno na Božić

    +

    Epizoda 1, Extra | Epizoda 1

    Jamie nam pokazuje ideje za blagdanske poklone, kao što su pečena šunka u kuhanom vinu, sirevi s okusom i božićna cjepanica te nas savjetuje kako uštedjeti na vremenu kod planiranja za veliki dan.

    Idite na emisiju
  • 16:05

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    TV večera, Sezona 1 | Epizoda 17

    Gordon dijeli svoje savršene TV večere. Recepti uključuju ukusnu tjesteninu s gljivama i porilukom te zapanjujuće popečke sa slatkim kukuruzom s umakom od jogurta. Gordon dijeli i savjete za kupovinu tjestenine.

    Idite na emisiju
  • 16:35

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Jednostavne večere, Sezona 1 | Epizoda 18

    Chef se vraća osnovama pokazujući kako napraviti jednostavne, pristupačne i moderne večere s receptima koji uključuju začinjeni riblji kolač od tune i pečeni ananas sa začinjenom karamelom.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Brašno, Sezona 3 | Epizoda 15

    Brašno je jedno od najsvestranijih sastojaka u našoj prehrani. Teta Katie priprema tri recepta u kojima je brašno glavni protagonist, ali neće se držati samo pšenice...

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Pite i male pite, Sezona 3 | Epizoda 16

    Teta Katie je obožavatelj slatkih i slanih peciva i tarta. Uvijek ima desetak recepata u rukavu, a danas nam donosi tri prijedloga koja će svi voljeti. U samo jednom receptu imamo tijesto za pizzu, meso za Bolognese i oblik pite.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 25, Sezona 6 | Epizoda 25

    Danas Rudolph priprema zdravu tortu od ricotta sira i jabuka i pokazuje nam kako se rade kroasani.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 26, Sezona 6 | Epizoda 26

    Rudolph danas prvo radi Toscanella tortu. Zatim će također napraviti bogato ispunjene kekse za snagu.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Hestonov recept za ljubav

    +

    Hestonov recept za ljubav 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Valentinovo je najomiljeniji dan u godini kada oko 16 milijuna parova slavi uz romantični obrok u Ujedinjenom Kraljevstvu. Postoji li zaista veza između hrane i romantike? Na taj veliki dan pitali su eksperimentatora, chefa Hestona Blumenthala mislili li da postoji recept za romantiku.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 5, Sezona 5 | Epizoda 5

    John i Lisa donose nam nove ideje za božićnu kuhinju: od Glamorgan kobasica s džemom od čilija do pečenog pileta nadjevenog brusnicama – alternativi božićnoj purici. Slijede jela za vegetarijance i one koji to nisu, pa s desert gateau roulade…

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Lucin ključni sastojak

    +

    Češnjak, Sezona 2 | Epizoda 1

    Vraćamo se u drugoj sezoni u kojoj je Luca Ciano opet u svojoj kuhinji, te se bavi jednim od najuobičajenije ključnih sastojaka talijanske kuhinje, češnjakom. Od Krostinija do tjestenine i nježne ribe, češnjak pojačava okus u svakom receptu.

  • 21:30

    Lucin ključni sastojak

    +

    Prosecco, Sezona 2 | Epizoda 2

    Prosecco je puno više od pića za proslave, on se može koristiti u lepezi talijanskih jela kako bi pojačao okuse i učinio da propjevaju. Luka dijeli svoje tajne kuhanja s proseccom i radi laganu tjesteninu s lososom, divan crni rižoto i desert.

  • 22:00

    Ljupke slastice s Juliet Sear

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Svaka tematska epizoda uključuje četiri ukusna recepta, posebne goste i domaćicu koja ima korisne savjete. Od kolača za proslave i popodnevne užine, do zdravih pečenja i slastica bez glutena, Juliet neće dozvoliti da netko ostane gladan.

  • 23:00

    Rick Stein: Korniški Božić

    +

    Rick Stein: Cornwall, Extra | Epizoda 1

  • 00:10

    Okus destinacije: Kina

    +

    Provincija Anhui, Sezona 1 | Epizoda 2

    Adam posjećuje prekrasnu planinsku provinciju Anhui, gdje je nastala jedna od osam velikih regionalnih kuhinja Kine. Hrana je ovdje izdašna i seoska, a stanovnici koriste sezonsko, divlje voće i povrće iz planina.

  • 00:40

    Okus destinacije: Kina

    +

    Jiangsu, Sezona 1 | Epizoda 3

    Adam nastavlja otkrivanje povijesti Kine kroz hranu dok posjećuje provincije Jiangsu i Zhejiang, a koje su među osam najvećih regionalnih kuhinja Kine, poznate po svom bogatstvu i profinjenosti.

  • 01:15

    Jamie: Zajedno na Božić

    +

    Epizoda 1, Extra | Epizoda 1

    Jamie nam pokazuje ideje za blagdanske poklone, kao što su pečena šunka u kuhanom vinu, sirevi s okusom i božićna cjepanica te nas savjetuje kako uštedjeti na vremenu kod planiranja za veliki dan.

    Idite na emisiju
  • 02:05

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    TV večera, Sezona 1 | Epizoda 17

    Gordon dijeli svoje savršene TV večere. Recepti uključuju ukusnu tjesteninu s gljivama i porilukom te zapanjujuće popečke sa slatkim kukuruzom s umakom od jogurta. Gordon dijeli i savjete za kupovinu tjestenine.

    Idite na emisiju
  • 02:25

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Jednostavne večere, Sezona 1 | Epizoda 18

    Chef se vraća osnovama pokazujući kako napraviti jednostavne, pristupačne i moderne večere s receptima koji uključuju začinjeni riblji kolač od tune i pečeni ananas sa začinjenom karamelom.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Tajne tete Cátie

    +

    Brašno, Sezona 3 | Epizoda 15

    Brašno je jedno od najsvestranijih sastojaka u našoj prehrani. Teta Katie priprema tri recepta u kojima je brašno glavni protagonist, ali neće se držati samo pšenice...

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Tajne tete Cátie

    +

    Pite i male pite, Sezona 3 | Epizoda 16

    Teta Katie je obožavatelj slatkih i slanih peciva i tarta. Uvijek ima desetak recepata u rukavu, a danas nam donosi tri prijedloga koja će svi voljeti. U samo jednom receptu imamo tijesto za pizzu, meso za Bolognese i oblik pite.

    Idite na emisiju
  • 03:40

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Dalmacija u mom srcu, Sezona 1 | Epizoda 11

    Ova je emisija posvećena Dalmaciji, regiji poznatoj po vinima. Zato Skokina jelo idu dobro uz dalmatinska vina: slana pita od blitve, crni rižoto s lignjama i kozicama i karamelizirani bademi.

    Idite na emisiju
  • 04:05

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Zagorje, Sezona 1 | Epizoda 12

    Juha od crvene leće i bundeve gusta je i ukusna. Pastrvu pečenu pod korom od lješnjaka i posluženu s mahunama jednostavno je spraviti. Jabuke punjene orasima i datuljama omiljen su domaći desert. Skoko predstavlja raznoliku zagorsku kuhinju.

    Idite na emisiju
  • 04:30

    Hestonov recept za ljubav

    +

    Hestonov recept za ljubav 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Valentinovo je najomiljeniji dan u godini kada oko 16 milijuna parova slavi uz romantični obrok u Ujedinjenom Kraljevstvu. Postoji li zaista veza između hrane i romantike? Na taj veliki dan pitali su eksperimentatora, chefa Hestona Blumenthala mislili li da postoji recept za romantiku.

    Idite na emisiju
  • 05:15

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 5, Sezona 5 | Epizoda 5

    John i Lisa donose nam nove ideje za božićnu kuhinju: od Glamorgan kobasica s džemom od čilija do pečenog pileta nadjevenog brusnicama – alternativi božićnoj purici. Slijede jela za vegetarijance i one koji to nisu, pa s desert gateau roulade…

    Idite na emisiju