Srijeda

30 Studeni

  • 06:00

    Najzanimljiviji restorani

    +

    Yorkshire, UK, Sezona 2 | Epizoda 4

    Fred Sirieix u Yorkshire odlazi u društvu britanske kraljice pečenja kolača, Nadiye Hussain. Ona voli Yorkshire i vjeruje da je za raznolikost hrane u tom kraju zaslužan spektakularan prirodan krajolik.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Ainsleyeva hrana za dobro raspoloženje

    +

    Žitarice i mahunarke, Sezona 2 | Epizoda 5

    Ainsley odaje počast skromnim žitaricama i mahunarkama, te koristi njihovu svestranost i okus u svim svojim jelima. Za početak priprema ljetno jelo, sardine u tavi s pečenim rajčicama i salatom od kuha.

  • 08:00

    Jamie kod kuće: Božićni specijal

    +

    Jamie kod kuće: Božićni specijal, Extra | Epizoda 1

    U ovoj četverosatnoj specijalnoj emisiji Jamie uklanja stres iz Božićne večere i omogućava vam da uživate u Božićnom danu. Prateći Jamiejeve savjete, možete biti smireni, organizirani i spremni, a vaša će večera biti zajamčeni hit.

  • 09:00

    Rudolphova prva pomoć za kuharske nezgode

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 7, Sezona 7 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Meksiko, Sezona 2 | Epizoda 2

    Gino je već bio u Meksiku sa svojom emisijom pa se sad namjerava razmetati svojim kulinarskim znanjem. U potrazi za najboljim doručkom na svijetu, dečki izvode stare fore, a Freda zamalo poklopi 35-litarski demižon tekile pun zmija.

  • 11:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 19, Sezona 2 | Epizoda 19

    U današnjoj epizodi Justini se pridružuje posebna gošća, Kirsten Tibbals, s malo povijesti i puno slasti u njenom Paris-Brestu s ljuskicama badema i nadjevom od kupina i vrhnja. Justine iskušava svoju kreativnost s nekim zanimljivim i ukusnim jelima.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Baskijski pileći paprikaš, focaccia i krem juha od tikvica, Sezona 2 | Epizoda 11

    U ovoj se epizodi može osjetiti miris Sredozemlja. On dolazi od okusa i aroma. Krem juha od tikvica priprema se s mnogo bosiljka, a focaccia s ružmarinom, maslinama i maslinovim uljem. Povezujemo glavno jelo s Baskijom, piletina, paprike i varivo od rajčica. Neodoljivo.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 12:25

    Umjetnost okusa

    +

    Elma, Sezona 1 | Epizoda 19

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Lucin ključni sastojak

    +

    Češnjak, Sezona 2 | Epizoda 1

    Vraćamo se u drugoj sezoni u kojoj je Luca Ciano opet u svojoj kuhinji, te se bavi jednim od najuobičajenije ključnih sastojaka talijanske kuhinje, češnjakom. Od Krostinija do tjestenine i nježne ribe, češnjak pojačava okus u svakom receptu.

  • 13:30

    Lucin ključni sastojak

    +

    Prosecco, Sezona 2 | Epizoda 2

    Prosecco je puno više od pića za proslave, on se može koristiti u lepezi talijanskih jela kako bi pojačao okuse i učinio da propjevaju. Luka dijeli svoje tajne kuhanja s proseccom i radi laganu tjesteninu s lososom, divan crni rižoto i desert.

  • 14:05

    Ainsleyeva hrana za dobro raspoloženje

    +

    Nešto slatko, Sezona 2 | Epizoda 6

    Pridružite se chefu Ainsleyju Harriottu u drugoj sezoni proslave ukusne hrane koja zaista podiže vaše raspoloženje! Ainsley će pokazati neke od fantastičnih okusa, nevjerojatnih sastojaka i genijalnih metoda u jelima zbog kojih ćete se smiješiti!

  • 15:05

    Jamie kuha za Božić

    +

    Jamie kuha za Božić, Extra | Epizoda 1

    U ovoj emisiji od sat vremena Jamie uklanja stres iz pripreme večere za Božić i vraća vam ugodan Božićni dan. Prateći Jamiejeve savjete možete biti smireni, organizirani i pripremljeni, a vaša Božićna večera bit će siguran hit.

    Idite na emisiju
  • 16:05

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 20, Sezona 2 | Epizoda 20

    Justini se danas pridružuje dobra prijateljica Silvia Colloca da spremi svoje jednostavne i slasne biskvite s lješnjakom i Amaretti kavom. Bonus: bez glutena! Justine zatim tuče jaja s bosiljkom i spravlja salatu s čilijem i rezancima od lososa.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Baskijski pileći paprikaš, focaccia i krem juha od tikvica, Sezona 2 | Epizoda 11

    U ovoj se epizodi može osjetiti miris Sredozemlja. On dolazi od okusa i aroma. Krem juha od tikvica priprema se s mnogo bosiljka, a focaccia s ružmarinom, maslinama i maslinovim uljem. Povezujemo glavno jelo s Baskijom, piletina, paprike i varivo od rajčica. Neodoljivo.

    Idite na emisiju
  • 17:05

    Rudolphova prva pomoć za kuharske nezgode

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

  • 17:35

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 8, Sezona 7 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 18:10

    Brza kuhinja Mary Berry

    +

    West End, Sezona 1 | Epizoda 5

    Mary Berry istražuje stare i nove dijelove West Enda i predivnu i burnu prošlost ovog epicentra hrane u Londonu koji se ne prestaje mijenjati i razvijati.

  • 18:50

    Brza kuhinja Mary Berry

    +

    Zračna luka, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi, Mary nas vodi u sve dijelove zračne luke Heathrow i istražuje kako restorani i kavane uspijevaju nahraniti 80 milijuna osoba koje godišnje prođu njezinim terminalima.

  • 19:25

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 19:35

    Umjetnost okusa

    +

    Elma, Sezona 1 | Epizoda 19

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Las Vegas, Sezona 2 | Epizoda 3

    Dečki su napokon u Americi i Gordon želi neiskusnim Fredu i Ginu pokazati da su hrana i svježe namirnice fenomenalni. Ali prvo idu vidjeti nezaboravni Grand Canyon. Obilazak helikopterom čini se kao sjajna ideja dok Gino ne pusti vjetar.

  • 21:00

    Jamie kuha za Božić

    +

    Jamie kuha za Božić, Extra | Epizoda 1

    U ovoj emisiji od sat vremena Jamie uklanja stres iz pripreme večere za Božić i vraća vam ugodan Božićni dan. Prateći Jamiejeve savjete možete biti smireni, organizirani i pripremljeni, a vaša Božićna večera bit će siguran hit.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Ainsleyeva hrana za dobro raspoloženje

    +

    Nešto slatko, Sezona 2 | Epizoda 6

    Pridružite se chefu Ainsleyju Harriottu u drugoj sezoni proslave ukusne hrane koja zaista podiže vaše raspoloženje! Ainsley će pokazati neke od fantastičnih okusa, nevjerojatnih sastojaka i genijalnih metoda u jelima zbog kojih ćete se smiješiti!

  • 23:00

    Lucin ključni sastojak

    +

    Češnjak, Sezona 2 | Epizoda 1

    Vraćamo se u drugoj sezoni u kojoj je Luca Ciano opet u svojoj kuhinji, te se bavi jednim od najuobičajenije ključnih sastojaka talijanske kuhinje, češnjakom. Od Krostinija do tjestenine i nježne ribe, češnjak pojačava okus u svakom receptu.

  • 23:30

    Lucin ključni sastojak

    +

    Prosecco, Sezona 2 | Epizoda 2

    Prosecco je puno više od pića za proslave, on se može koristiti u lepezi talijanskih jela kako bi pojačao okuse i učinio da propjevaju. Luka dijeli svoje tajne kuhanja s proseccom i radi laganu tjesteninu s lososom, divan crni rižoto i desert.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Baskijski pileći paprikaš, focaccia i krem juha od tikvica, Sezona 2 | Epizoda 11

    U ovoj se epizodi može osjetiti miris Sredozemlja. On dolazi od okusa i aroma. Krem juha od tikvica priprema se s mnogo bosiljka, a focaccia s ružmarinom, maslinama i maslinovim uljem. Povezujemo glavno jelo s Baskijom, piletina, paprike i varivo od rajčica. Neodoljivo.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 20, Sezona 2 | Epizoda 20

    Justini se danas pridružuje dobra prijateljica Silvia Colloca da spremi svoje jednostavne i slasne biskvite s lješnjakom i Amaretti kavom. Bonus: bez glutena! Justine zatim tuče jaja s bosiljkom i spravlja salatu s čilijem i rezancima od lososa.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Najzanimljiviji restorani

    +

    New Forest - Ujedinjeno Kraljevstvo, Sezona 2 | Epizoda 5

    Fred Sirieix s vodičem Chrisom Bavinom odlazi u New Forest. Tamo je Chris kao dječak proveo lijepe trenutke s obitelji kampirajući u šumi i postao ljubitelj tog područja i ukusne hrane.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Las Vegas, Sezona 2 | Epizoda 3

    Dečki su napokon u Americi i Gordon želi neiskusnim Fredu i Ginu pokazati da su hrana i svježe namirnice fenomenalni. Ali prvo idu vidjeti nezaboravni Grand Canyon. Obilazak helikopterom čini se kao sjajna ideja dok Gino ne pusti vjetar.

  • 02:40

    Ljubav prema hrani

    +

    Okusi iz palače, Sezona 2 | Epizoda 19

    Danas Gabriele priređuje švedski stol u svojoj kuhinji. Cijenjena janjetina, pastrima – jedinstveno jelo iz Anatolije u sir halloumi s Cipra zvijezde su današnjeg objeda.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Ljubav prema hrani

    +

    Ukusni zalogajčići, Sezona 2 | Epizoda 20

    Danas će nam Gabriele pokazati da zalogajčići mogu biti jednako ukusni kao i glavna jela. Između ostaloga to su slana torta od sira, vruća piletina i drobljenac od jabuke.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Brza kuhinja Mary Berry

    +

    West End, Sezona 1 | Epizoda 5

    Mary Berry istražuje stare i nove dijelove West Enda i predivnu i burnu prošlost ovog epicentra hrane u Londonu koji se ne prestaje mijenjati i razvijati.

  • 04:00

    Brza kuhinja Mary Berry

    +

    Zračna luka, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi, Mary nas vodi u sve dijelove zračne luke Heathrow i istražuje kako restorani i kavane uspijevaju nahraniti 80 milijuna osoba koje godišnje prođu njezinim terminalima.

  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Baskijski pileći paprikaš, focaccia i krem juha od tikvica, Sezona 2 | Epizoda 11

    U ovoj se epizodi može osjetiti miris Sredozemlja. On dolazi od okusa i aroma. Krem juha od tikvica priprema se s mnogo bosiljka, a focaccia s ružmarinom, maslinama i maslinovim uljem. Povezujemo glavno jelo s Baskijom, piletina, paprike i varivo od rajčica. Neodoljivo.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 20, Sezona 2 | Epizoda 20

    Justini se danas pridružuje dobra prijateljica Silvia Colloca da spremi svoje jednostavne i slasne biskvite s lješnjakom i Amaretti kavom. Bonus: bez glutena! Justine zatim tuče jaja s bosiljkom i spravlja salatu s čilijem i rezancima od lososa.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 05:30

    Umjetnost okusa

    +

    Elma, Sezona 1 | Epizoda 19

    Idite na emisiju